Opwindend.Net
Datum: 19-03-2017
Stemmen: 127x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 24639x
Lengte: Zeer Lang
De Beste Behandeling - 3
Door De Broer Van Femke - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Beste Behandeling - 2

Nadat ze haar kleinzoon gepijpt had nam Grietje een douche. Ze kon niet geloven wat ze net had gedaan. Terwijl ze hier aan dacht wreef ze stevig over haar klitje. Ze was zo geil dat ze nu echt zelf moest klaarkomen. Nadat ze zichzelf naar een heerlijk hoogtepunt had gevingerd, droogde ze zichzelf af en liep naakt naar haar kamer. Ze moest schone kleren aantrekken maar ze wist niet goed wat ze nu aan moest trekken. De kleren die ze uit zou kiezen zouden een signaal geven richting Adam. Te bloot en hij zou denken dat ze het nog een keer wilde doen. Te preuts en hij zou denken dat ze boos op hem was.

Het probleem was dat ze er moeite had om te bepalen hoe ze zich voelde. Ze zou zich schuldig moeten voelen, maar dat deed ze niet. Ze voelde nog steeds de opwinding en wilde hem maar wat graag nog een keer pijpen. Er moest iets mis met haar zijn want geen enkele vrouw zou plezier moeten beleven aan het pijpen van haar eigen kleinzoon, zelfs al was zijn pik de mooiste pik die ze ooit had gezien. Gedurende tien minuten stond ze naakt voor de spiegel na te denken wat ze aan zou trekken.

In deze tien minuten besloot ze om verder te gaan met waar ze aan begonnen was. Zoals een belangrijk man ooit had gezegd, een pijpbeurt is geen seks. Dus kon ze de grote paal van Adam zo vaak pijpen als ze wilde, zonder dat ze echt “seks” met haar kleinzoon had. Dat was de grens voor haar. Ze wist dat haar argument opmerkelijk was maar het rechtvaardigde het gedrag waar ze niet mee wilde stoppen. Vastberaden pakte ze een kanten bh en een stringetje uit de kast. Daar overheen droeg ze een witte blouse waarvan ze net iets teveel knoopjes open liet. Ook had ze een zwart kokerjurkje gepakt die mooi strak om haar billen spande. Nadat ze haar zwarte pumps aan had gedaan liep ze de trap af en ging weer naast Adam zitten. Haar kleren waren ordinairder dan wat ze normaal droeg in het huis van haar dochter, maar ze zagen er casual uit. Afgezien van de pumps die ze eigenlijk elke dag droeg.

De kledingwissel viel Adam meteen op. De nieuwe kleren waren niet zo netjes als de vorige, maar ze lieten veel meer zien. Hij vatte dit op als een teken dat zijn oma het niet erg vond wat er zostraks gebeurd was en misschien nog wel meer wilde. Hij wilde niet te gretig over komen dus besloot hij een tijdje te wachten voordat hij haar weer om een pijpbeurt zou vragen. Hij had gehoord dat vrouwen niet van afhankelijke mannen hielden. Ze wilden liever een stoere, zelfverzekerde man.

Gelukkig voor hem hield grietje van alle soorten mannen. Zodra de film afgelopen was richtte ze zich tot hem.

“Lieverd, ben je al weer toe aan verlichting van je pijn?” vroeg ze aan Adam.

“Jazeker oma, ik zou wel weer wat verlichting kunnen gebruiken,” zei hij tegen haar. Hij zou er alles voor over hebben om nog een keer door haar gepijpt te worden.

“Heb je liever dat ik mijn handen of mijn mond gebruik, lieverd?”

“Uw mond alstublieft, oma. Gebruik alstublieft uw mond,” smeekte hij haar bijna.

“Laten we dan naar jouw kamer gaan. Je moeder en Christine kunnen elk moment thuis komen en we zouden niet willen dat ze ons betrappen toch? ” zei Grietje tegen haar kleinzoon.

Ze stonden allebei op en liepen de trap op naar zijn kamer. Nadat ze zijn kamer binnen waren gegaan deed Adam snel zijn broek uit. Zin handen waren al weer aardig genezen waardoor hij zelf zijn broek weer uit kon doen. Hij kon nog steeds geen vuist maken, maar hij kon wel voorzichtig grote voorwerpen vasthouden en op met zijn vingers op knopjes drukken. Trainingsbroeken waren ook geen probleem voor hem. Nadat hij zij broek uit had gedaan ging hij op zijn bed zitten.

Grietje bekeek hem vanuit de deurpost terwijl hij zich uitkleedde. Ze vond het wel vermakelijk om te zien hoe snel hij zijn broek uit had. Die jeugdigheid, dacht ze. Hij verlangde zo naar zijn tweede pijpbeurt en zij voelde zich warm worden van binnen. Het was alweer een tijdje gelden dat iemand zo ijverig bezig had gezien om kinky dingen met haar te doen. Toen hij op zijn bed zat liep ze sensueel met haar heupen wiegend naar hem toe. Ze was een cougar op jacht naar haar prooi en haar prooi zat vlak voor haar. Ze legde het kussen op de grond en knielde er op neer.

De paal van Adam was alweer in opperste staat van paraatheid. Grietje moest er een klein beetje om lachen. Andere mannen moest ze altijd hard maken met haar mond als ze niet eerst had opgewonden. Ze had ooit ergens gelezen dat tieners al vrij snel weer hard konden worden na hun ejaculatie, maar ze betwijfelde of ze dat meer dan vijf keer per dag konden.

Ze begon zijn eikel voorzichtig te kussen waarna ze kleine kusjes over zijn hele zak en zijn grote, harde pik gaf. Ze deed dit normaal nooit maar ze werd er geil van om zijn dikke paal te “bedanken” alvorens ze heb in haar mond nam. Nadat ze haar ritueel afgerond had, likte ze zijn jonge lul vanaf zijn balen tot zijn eikel. Ze genoot ervan om zijn voorvocht op te likken met haar tongetje. Het was niet zo lekker als zijn sperma maar het smaakte nog steeds goed en het was een lekker voorafje. Toen ze hier genoeg van had deed ze haar mond wijd open en slikte zijn pik naar binnen.

Ze kon slechts 14 centimeter van zijn vlees in haar mond krijgen voordat ze begon de kokhalzen, maar ze liet zich hier niet door van de wijs brengen. Ze wilde die dikke hengstenpik hoe dan ook in haar keel hebben. Vandaag zou waarschijnlijk nog niet lukken maar op een dag zou ze het hem diep in haar keel kunnen krijgen. Ze ging langzaam met haar hoofd op en neer om zijn dikke pik zo lang mogelijk in haar zuigende mondje te houden. Ze zoog niet alleen op zijn lul maar ze likte ondertussen ook langzaam met haar tong aan zijn grote eikel.

“Hmmmmm, ga door oma. Wat voelt dat lekker,” kreunde Adam.

Hij vermaakte zich helemaal. Hij had een mooi uitzicht op het decolleté van Grietje en hij kon haar kanten bh zien doordat de bovenste knoopjes van het bloesje open waren. Deze was wat te klein waardoor haar grote, zongebruinde borsten er bijna uit vielen. Jammer genoeg kon hij haar tepels niet zien, maar het was nog steeds het mooiste wat hij ooit had gezien. Dat uitzicht alleen al was geil, maar de manier waarop Grietje constant oogcontact met hem hield terwijl ze op zijn pik sabbelde maakt het allemaal nog vele malen geiler.

Adam genoot van het heerlijke gevoel in zijn pik. Het zuigen was geweldig maar wat Grietje met haar tong deed was nog veel lekkerder. Hij zou het niet lang meer volhouden als ze zo doorging.

Grietje voerde het tempo op omdat ze gek werd van het verlangen naar zijn zaad. Eerst had ze hem een lange pijpbeurt willen geven omdat zijn orgasme dan vele malen lekkerder zou zijn. Maar ze wilde zijn heerlijke sperma zo graag weer proeven, dat ze haar plan had gewijzigd. Ze hoefde niet lang te wachten of Adam spoot zijn eerste straal zaad in haar mondje. Het had nog geen twee minuten geduurd na haar tempoverandering of hij kwam al klaar. Tijd om te genieten van de eerste straal had ze niet want de tweede volgde al snel daarna. Zijn pik spoot golf na golf zaad in haar mond en slurpte het naar binnen alsof ze weken niks gedronken had. Deze keer liet ze geen druppel verloren gaan. Tegen het einde van zijn orgasme kon ze om de twee stralen even spelen met het zaad in haar mond en genieten van de heerlijke smaak van zijn sperma.

Grietje hield de laatste twee ladingen in haar mond. Ze slikte het niet door zodat ze er nog even mee kon spelen en langer van de smaak kon genieten. Ze liet Adams pik uit haar mond glijden, en maakte hem grondig schoon. Ze opende haar mond zodat Adam de plas sperma in de mond van zijn oma goed kon zien. Haar mond was bijna vol en ze likte langs haar tanden met haar tong die bedekt was met een dikke laag zaad. Ze gaf hem een showtje door met het zaad in haar mond te spelen, maar helaas was dit showtje van korte duur. Buiten hoorden ze de auto namelijk de oprit oprijden. Marianne en Christine waren weer thuis. Teleurgesteld slikte Grietje het witte sap door en kuste ze Adam op zijn wang.

“Bedankt voor de maaltijd, lieverd,” zei ze zachtjes tegen hem voordat ze de kamer verliet.

Terwijl Grietje haar handen en gezicht waste (maar haar tanden niet poetste) lag Adam nog steeds half naakt op zijn bed. De show met zijn zaad die Grietje hem gegeven had was een van de geilste dingen die hij ooit had gezien. De laatste dagen werden de dingen die hij zag steeds pikanter en smeriger. Sinds zijn ongeluk had hij kinky dingen gezien waarvan hij nooit gedacht had ze ooit te zien. En elke keer werd het weer overtroffen door iets anders. Hij vroeg zich af wat het volgende was dat hij zou meemaken. Hij kon het zich niet voorstellen, omdat alles wat er tot nu toe al gebeurd was zo onrealistisch leek. Het enige waar hij bang voor was, waren zijn handen ie langzaam aan weer begonnen te herstellen. Toen hij thuis kwam uit het ziekenhuis dacht hij dat het de saaiste maand ooit zou worden, maar juist het tegenovergestelde was gebeurd.

Adam trok zijn broek weer aan en liep de trap af naar de keuken. Zijn moeder zat aan de keuken tafel en dronk een glas thee.

“Waar is Chris?” vroeg hij aan zijn moeder.

“Weg, zoals altijd,” antwoordde ze hem tussen twee slokken door.

Hij wist dat zijn moeder er niet van hield om tijdens het eten of drinken te praten, dus ging hij naar de woonkamer om nog wat TV te kijken. Na tien minuten kwam Marianne de kamer binnen lopen en ging naast hem zitten op de bank.

“Ik zag je basketbalcoach vandaag. Hij vroeg mij hoe het met je ging.” zei ze tegen hem.

“En wat heb je tegen hem gezegd?” vroeg Adam

“Dat je de hele dag televisie kijkt,” zei Marianne.

“Dat vond hij vast niet zo leuk,” zei Adam met een lach.

“Nee, zeker niet. Hij vertelde mij dat als je in het regionale team wil blijven je niet hele dagen voor de televisie door kan brengen.”

“Dat dacht ik al. Het enige probleem dat hij over het hoofd heeft gezien is dat ik door mijn verwondingen niet kan trainen.”

“Hij weet het, lieverd. Maar hij zei ook dat er niets mis is met je benen en dat hardlopen geen pijn deed aan je handen. Je kan gewoon in je conditie op peil houden totdat je genoeg hersteld bent om weer mee te doen met de trainingen.” Zei ze tegen hem.

“En hij heeft gelijk. Het is niet goed voor je om de hee dag voor de TV te hangen. Ik heb besloten om morgen een iPad voor je te kopen zodat je wat boeken of strips kan lezen als je dat leuk vindt.”

Adam dacht na over wat zijn moeder had gezegd en vond dat ze gelijk had. Hij mocht altijd graag sporten en het hardlopen zou hem een paar uur per dag weg van huis houden. Hij voelde zich lamlendig en moest dus ook wel weer eens naar buiten. Hij had nog genoeg tijd om van zijn moeder en oma te genieten.

“Oké mam, maar alleen als jij en oma met mij meegaan. Op die manier hebben we allemaal wat meer beweging.” Zei hij tegen zijn moeder.

De volgende dag, nadat hij was gewekt door een pijpbeurt van zijn oma, ging hij naar beneden om met beide dames te ontbijten. Hierna hielp Marianne hem nog een keer met zijn zaadprobleem en gingen ze met zijn drieën joggen.

Het was een zonnige ochtend dus droeg Adam zijn basketbalbroekje, een T-shirt en zijn hardloopschoenen. De outfit van Grietje bestond uit een sport bh en een klein hardloop broekje. Marianne droeg een lelijk, oud T-shirt en een lange joggingbroek.

Ze liepen ruim een uur en namen ook korte drinkpauzes om even op adem te komen.

Adam ging verder met hardlopen na bijna drie weken rust. Zijn conditie was niet heel veel slechter geworden, maar zijn spieren deden wel pijn. Het niets doen had zijn tol geëist op zijn lichaam.

Zowel Grietje als Marianne waren actieve vrouwen, maar ze deden niet echt specifiek aan sport dus hoewel ze een goede conditie hadden waren ze niet gewend om kilometers hard te lopen.

Tijdens het hardlopen bleef Adam de hele tijd achter Marianne en Grietje lopen. Hij zei dat hij dit deed zodat zij het tempo konden bepalen, maar eigenlijk kon hij zo de hele tijd staren naar de prachtige kont van zijn oma.

Marianne en Grietje hadden dit wel door maar zeiden er niks over. Grietje ervan gecharmeerd dat een jonge knaap als haar kleinzoon haar met zijn ogen probeerde uit te kleden. Marianne daarentegen was boos dat ze er niks van kon zeggen en ze vond het jammer dat hij niet naar haar billen keek. Tijdens het hardlopen had ze tijd om na te denken. Natuurlijk kan hij je billen niet zien als je zulke wijde joggingsbroeken aantrekt. Mijn broek is veel te groot, dacht ze. Voor het eerst in haar leven dacht ze erover na om zich mooi aan te kleden voor een man.

’s Middags gingen ze samen naar het museum. Beide vrouwen droegen een zomerjurkje. Mariaan had een jurkje die op haar knie voel met een gesloten hals en korte mouwtjes. Ze had daarbij praktische ballerina’s aangedaan, zodat ze gemakkelijk kon lopen. Grietje had een strak, blauw jurkje aan zonder mouwen, een zoom die halverwege haar dijen kwam en een indrukwekkend decolleté. Ze had een par lage pumps aangetrokken, omdat ze wist dat ze de hele middag moest lopen maar ze wild er toch sexy uitzien.

Marianne was alweer jaloers omdat Grietje alle aandacht van Adam naar zich toe trok. Die twee praatten aan een stuk door met elkaar. Z lachten veel en wanneer Marianne met ze over de kunst wilde praten leek het alsof ze zich verveelden. Ze voelde zich het derde wiel aan de wagen terwijl het leek alsof de ander twee op een date waren. Na het bezoek aan het museum gingen Grietje en Adam nog even een stukje lopen door het park. Adam vond het fantastisch om met zo’n mooie vrouw door het park te lopen. Hij zag alle jaloerse blikken van de andere mannen en moest hier stiekem wel om lachen. Natuurlijk had hij liever dat zijn oma aan zijn pik zoog op zijn kamer, maar een ander omgeving was ook wel eens prettig. Daarnaast was hij vanochtend al twee keer gemolken

Grietje en Adam kwamen precies op tijd voor het avondeten thuis. Marianne had pizza’s besteld omdat ze nog maar net thuis was, waardoor ze geen tijd had gehad om eten te kopen. Ze gaf, zoals beloofd, de iPad die ze gekocht had aan Adam. Tijdens het eten praatten ze over hun dag en voor het eerst in weken voelde Christine zich niet buitengesloten. Ze voelde dat er iets speelde tussen de ander leden van de familie, maar elke keer als ze er over probeerde te beginnen veranderden ze van onderwerp.

Voordat hij ging slapen, voerde hij zijn moeder en oma elk nog een keer met zijn zaad.

De volgende ochtend toen Adam, Marianne en grietje weer gingen joggen droegen ze allemaal ongeveer dezelfde kleren als de vorige dag. Behalve Marianne. Zij droeg van daag een strakke tanktop en een strak broekje. Adam wist niet waar hij moest beginnen met gluren tijdens het hardlopen dus keek hij maar om de beurt naar hij lustopwekkende billen. Marianne voelde zich zelfverzekerder dan ooit, want Adam staarde het meest naar haar. Adam wist niet eens dat zijn moeder überhaupt zulke kleren had, maar haar kont was een dikke 10. Hij dacht er zelfs heel even over na om haar een tik op die prachtige billen te geven.

Vanmiddag zouden ze naar het aquarium gaan en voor de eerste keer in haar leven droeg Marianne een sexy jurkje en hakken. Het was een lichtblauw jurkje zonder mouwen. Haar borsten en benen werden mooi geaccentueerd door het diepe decolleté en de hoge zoom van het jurkje. Maar wat absoluut het verschil maakte, was dat het jurkje strak om haar lichaam spande. Her perfecte lichaamsvormen waren zichtbaar voor iedereen. Haar hakken waren niet zo hoog als die van Grietje omdat ze toch wel wat moeite had om te lopen op deze schoenen.

Grietje droeg een jurkje dat sletteriger was dan die van Marianne en ook haar hakken waren hoger. Maar zelfs met haar outfit kon ze niet op tegen Marianne. Als vrouw zijnde was ze hier wel jaloers op, maar als moeder zijnde was ze trots op haar dochter. Ze kleedde zich eindelijk om mannen gek te maken. Ze kwam uit haar schulp.

Marianne walgde van de blikken die mannen nu op haar wierpen. Ze wilde naar huis en zich omkleden. Ze zag eruit als een hoer en voelde zich niet op haar gemak. De enige reden dat ze haar huis uit was gekomen, was omdat Adam had gezegd dat ze er knap uitzag. Dat compliment had ervoor gezorgd dat ze helemaal in de wolken was, totdat ze aangekomen waren bij het aquarium en alle mannen naar haar liepen te staren. Maar elke keer als Adam met verlangen in zijn ogen naar haar keek vergat ze de andere mannen even en voelde ze vlinders in haar buik. Hij gedroeg zich de hele middag als de perfecte man in het bijzijn van zijn moeder en oma, en ze genoten er allebei van. Adam had de tijd van zijn leven. Het aquarium kon hem niet zoveel schelen, maar zijn moeder en oma liepen de hele middag aan zijn arm. Hij kon hierdoor hun dikke tieten tegen hem aan voelen schuren.

Later die avond lag Adam op zijn bed te peinzen over het gedrag van zijn moeder die dag. Hij had het gevoel dat ze zich alleen voor hem zo sexy kleedde. De vorige dag was het hem opgevallen dat zijn moeder boos leek te zijn over het feit dat hij die dag meer met oma had gedaan, maar hij realiseerde zich toen niet en het had hem ook niet zoveel uitgemaakt. Maar hierdoor had zijn moeder haar serieuze kant opzij gezet en bleek ze toch een leuke vrouw om mee om te gaan. Daarnaast kleedde ze zich sexy waardoor hij de hele dag met een stijve rond had gelopen. Misschien was zijn moeder wel in een soort onderlinge strijd met zijn oma verwikkeld, waardoor ze haar hele persoonlijkheid had omgegooid dacht hij. Misschien kon hij dit wel in zijn voordeel gebruiken.

Toen Marianne zijn kamer binnen kwam voor zijn laatste aftrekbeurt voor bedtijd had hij een plannetje bedacht om zijn samenzijn met zijn moeder naar het volgende level te tillen.

Ze had zijn pik amper aangeraakt toen hij het uitschreeuwde van de pijn.

“Stop, mam! Het doet pijn,” loog hij tegen haar.

“Wat heb ik gedaan?” vroeg zijn moeder paniekerig.

“Niets, mam. De huid van mijn pik is gewon wat geïrriteerd en het doet pijn als je het hem aanraakt met je handen,” ging hij verder.

“Wat kan ik voor je doen, lieverd?” vroeg Marianne.

“Niets mam. Ik denk dat mijn pik wat geïrriteerd is door het vele masturberen. We slaan vanavond anders wel over en dan zien we morgenochtend wel weer hoe het dan gaat,” zei hij tegen haar. Hij bereidde zich voor op zijn aanval, gepland voor de volgende dag. Marianne ging teleurgesteld naar haar slaapkamer en kroop in haar bed. Jammer dat ze haar avondsnack nu moest missen, dacht ze.

Marianne maakte Adam om 9 uur wakker omdat ze zelf niet langer kon wachten. Normaal gesproken wachtte ze altijd totdat Adam uit zichzelf wakker werd, maar nu was ze te geil om nog langer te wachten. Ze zei tegen zichzelf dat ze alleen maar bezorgd over hem was. Gisteravond ad ze hem niet meer afgetrokken dus zijn ballen moesten nu wel erg vol zitten en hoe langer ze zou wachtte, hoe meer hij zou lijden. Ze was echt niet egoïstisch, hield ze zichzelf voor. Helaas voor Marianne was de piemel van haar zoon nog steeds geïrriteerd, dus ze kon hem weer niet aftrekken. Ze maakte zich zorgen om hem want ze wist dat hij nu ontzettend veel pijn moest hebben. Een ander deel in haar vond het jammer dat ze nu haar zaadontbijt ook al niet kreeg.

Om eerlijk te zijn was er niets met Adam aan de hand. Na het ontbijt kreeg hij een pijpbeurt van Grietje terwijl zijn moeder aan het schoonmaken was. Marianne probeerde zichzelf bezig te houden om maar niet te hoeven denken aan de mooie lu… piemel van haar zoon. Ondertussen vermaakte Grietje zich prima met het pijpen van de sappige jongenspik. Haar hoofd gleed als een wilde op en neer over zijn harde lid. Maar ze voelde wel aan dat hij eigenlijk ergens anders was met zijn gedachten. Het ergerde haar want hij zou op dit moment alleen aan haar moeten denken.

“Is er iets, lieverd? Vind je het niet lekker wat ik met je pik doe?” vroeg ze.

“Nee oma, u doet het fantastisch. Er is niks aan de hand,” zei hij tegen haar.

“Toch zie ik aan je dat iets je dwars zit. Je weet dat als je iets van mij wilt je het gewoon kunt vragen hè. Ik zou nee kunnen zeggen maar ik ben niet snel geschoffeerd. Dat beloof ik je,” zei ze tegen hem.

“Ik dacht gewoon aan mijn moeder en dat zij misschien hetzelfde zou kunnen doen al u nu doet,” biechtte hij op.

“Juist. Nou veel geluk met die gedachte want ik denk niet dat ze dat zal willen doen,” loog ze. Grietje had de verandering van haar dochter ook opgemerkt en ze was er bijna zeker van dat zijn moeder maar al te graag op zijn zalige pik wilde sabbelen. Eigenlijk wilde ze geen concurrentie. Ze had de vorige dag wel gemerkt dat haar dochter meer aandacht kreeg dan zij zelf. Hierdoor werd ze een tikkeltje jaloers.

“Dat dacht ik al, maar ik moet het op zijn mist proberen. Ik heb een plan maar daar heb ik mogelijk uw hulp bij nodig,” deelde hij met haar.

“Heeft Marianne mij daarom verteld dat jou pik geïrriteerd zou zijn en we je daarom niet meer af kunnen trekken?” Marianne had haar dat bijna huilend verteld deze ochtend. Grietje had er niks van begrepen, maar kennelijk betekende het veel voor haar dochter.

“Ja, u moet gewoon meespelen in het geval ze u vragen gaat stellen,” informeerde hij haar.

“Oké,” zei ze met enige tegenzin in haar stem

Ze ging verder met het pijpen van zijn heerlijke lul en deze keer was hij helemaal op haar gefocust. Grietje pijpte hem zo diep dat zijn hele lul in haar keel verdween. Het was haar eindelijk gelukt om zijn hele paal in haar keel te krijgen. Het gevoel om iets in haar keel te hebben was niet echt fijn dus kwam ze weer wat omhoog met haar hoofd, net zolang tot ze alleen nog zijn dikke eikel in haar mond had. Hierna likte ze zijn ballen en schacht nog een paar keer voordat ze zijn hele pik weel naar binnen slobberde. Het voelde nu minder ongemakkelijk, maar het voelde toch nog niet helemaal lekker.

Voor Adam zorgde dit voor een geweldig gevoel. Het voelde alsof zijn hele pik gemolken werd. Het deel van zijn lul dat in de keel van Grietje zat voelde strakker dan hij ooit had gevoeld. Het voelde zo goed dat hij zijn eerste straal zaad binnen no time recht haar keel in spoot.

Nadat drie stralen direct haar slokdarm in waren gegaan, nam Grietje zijn paal voor een groot deel uit haar mond maar liet de eikel nog in haar mond zitten. Ze wilde zijn sperma proeven en het niet verspillen door het direct haar keel in te laten spuiten. Ze kirde van blijdschap nadat ze al zijn sappen had doorgeslikt en haar lippen aflikte.

“Dank u wel oma,” zei hij tegen haar voordat hij naar beneden ging om televisie te kijken

Later die dag gingen Marianne, Grietje en Adam weer naar buiten voor hun dagelijkse hardloop rondje. Grietje en Marianne drogen wederom hele strakke kleren en Adam begluurde ze weer tijdens het hardlopen. Hij wilde ook graag naar hun op en neer deinzende borsten kijken, maar dan moest hij voor hen gaan lopen. Hij probeerde hier een excuus voor te verzinnen maar hij kon helaas geen goede bedenken.

Nadat ze thuis kwamen namen ze allemaal een douche. Adam kon zichzelf nu weer wassen omdat hij zijn shampoo in een flacon met handpompje had. Hij hoefde dus allen maar op het pompje te drukken om te krijgen wat hij nodig had. Nadat Marianne kaar was met douchen ging ze praten met Adam. Ze wilde kijken of zijn piemel alweer wat opgeknapt was zodat ze hem weer kon aftrekken. Ze had een beetje make-up opgedaan en haar haren geborsteld. Ze had een strakke spijkerbroek en een witte blouse aangetrokken. Ze liet meerdere knoopjes aan de bovenkant open zodat haar borsten duidelijk zichtbaar waren. Ze wilde namelijk niet weer afgewezen worden.

Ze klopte op deur van de kamer van Adam en hij riep dat ze binnen mocht komen. Hij was aan het lezen op zijn nieuwe tablet maar stopt onmiddellijk toen hij zijn moeder zag. Ze zag er sexy uit met haar strakke slim-fit spijkerbroek die de contouren van haar mooie, lange benen en haar strakke kontje goed deed uitkomen. Echter hetgeen de meeste aandacht trok was haar boezem. Hij had haar nog nooit gezien met zo’n diep decolleté en hij kon niet stoppen met staren naar haar gigantische borsten.

“Ik dacht dat we misschien weer konden proberen jou te masturberen,” zei ze verlegen. Het was de eerste keer dat ze probeerde iemand te versieren en ze had het er erg moeilijk mee. Ze had niet eens door wat ze precies aan het doen was. In haar gedachten was ze hier om haar zoon te helpen en ze had zich sexy aangekleed omdat ze niet weer afgewezen wilde worden. Het had niets te maken met de prikkels die ze kreeg in haar vagina wanneer Adam met een verlangende blik naar haar keek, hield ze zichzelf voor.

Adams hersenen werkten niet meer goed. Al zijn bloed begon zich te concentreren in zijn pik om zo de hardste erectie ooit te maken. Daarom kon hij alleen reageren met:

“O…oké.”

Marianne kroop op zijn bed en deed snel zijn broek uit. Gedachteloos hielp hij hierbij door zijn kont een klein beetje op te tillen, maar zijn brein was nog steeds niet de oude door het feit dat zijn moeder nu op handen en knieën voor hem zat. Hierdoor kreeg hij een mooi uitzicht op haar grote tieten. Zijn plan was hij vergeten, maar het geluk was aan zijn zijde.

Op het moment dat Marianne zijn geweldige lans pakte schrok Adam van haar koude handen en gaf hij een klein schreeuwtje van de schrik. Normaal gesproken maakten de koude handen van zijn moeder hem niet zoveel uit omdat hij wist wat er ging komen. Maar op dat moment was zijn pik zo warm haar handen ontzettend koud voelden. Daarnaast werkte zijn brein niet goed genoeg om zich voor te bereiden op wat komen ging.

Marianne dacht dat ze hem weer pijn had gedaan en liet zijn penis dus onmiddellijk los.

“Het spijt mij, lieverd,” zei ze.

Nu hij zijn moeder in angst zag begon zijn brein weer te werken. Hij analyseerde de situatie en raakte in paniek toen hij door kreeg dat hij het bijna zelf verpestte.

“Het is niet jou schuld, mam,” zei hij.

“Maar wat gaan we nu doen?” vroeg ze wanhopig. Het was haar taak om ervoor te zorgen dan Adam kon ejaculeren en nu kon ze zelfs dat niet meer doen. Ze voelde zichzelf een mislukkeling.

“Maak je niet druk, mam. Het zal wel overgaan. We proberen het vanavond gewoon weer,” zei hij tegen haar.

“Maar jouw ballen moeten nu toch helemaal vol zitten? Je zou nu heel veel pijn moeten hebben,” huilde ze. Het deed Adam bijna afwijken van zijn plan om zijn moeder zo overstuur te zien.

“Nee het is goed zo, mam,” zei hij met een glimlach tegen haar.

“Het is lief van je om dat te zeggen maar ik weet dat je liegt,” zei ze op lieflijke toon tegen hem.

“Nee mam. Ik lieg niet. Ik voel me goed,” herhaalde hij.

“Echt waar?”

“Echt waar.” Zei hij.

“Hoe dan? Je moet meestal om de drie of vier uur ejaculeren om pijn in je ballen te voorkomen. Het is nu meer dan 16 uur geleden sinds je voor het laatst geëjaculeerd hebt,” merkte ze op. Iets klopte hier niet.

“Laten we zeggen dat het niet 16 uur gelden is sinds mijn laatste ejaculatie. Oké?” zei hij vaag. Hij wist dat hij zijn plan niet kon haasten omdat hij zijn moeder moest overtuigen.

“Ik begrijp niet hoe dit mogelijk is als je niet afgetrokken kan worden. Wat heb je dan gedaan?” vroeg ze hem streng.

“Alsjeblieft, mam. Kunnen we het ergens anders over hebben? Het belangrijkste is dat ik mij goed voel,” zei Adam, alsof hij probeerde zijn moeder uit zijn kamer te jagen. Hij wist dat dit onmogelijk was maar hij moest het proberen.

“Nee Adam, ik wil nu weten wat je gedaan hebt,” zei ze boos.

“Oma heeft me geholpen,” zei hij zachtjes, alsof hij het niet toe wilde geven.

“Hoe? Ik dacht dat het te veel pijn deed als we je piemel met onze handen aan zouden raken?” Marianne snapte er nu niks meer van.

“Ze…ze … ze heeft haar… haar… haar mond gebruikt,” vertelde hij haar terwijl hij wegkeek alsof hij zich schaamde.

“Ze heeft haar mond gebruikt!?” vroeg ze verbaasd. Daarna sloeg haar emotie snel om. “Die vieze hoer.” Het was de eerste keer dat Adam zijn moeder hoorde vloeken. “Ik ga haar vermoorden,” riep ze en ze sprong van het zijn bed.

Adam had dit niet verwacht van zijn moeder.

“Stop mam,” zei hij terwijl hij haar bij haar bij haar arm probeerde te pakken. Hij was te langzaam maar Marianne stopte en keek hem aan.

“Nee Adam. ik word ziek van die slet die hier halfnaakt door mijn huis paradeert en haar lichaam zo tentoonstelt aan jou. I tolereerde het omdat ik haar nodig had, maar nu is ze te ver gegaan,” zei ze boos. Marianne zag niet in hoe hypocriet ze zich gedroeg, want ze begon zich op dezelfde maner te kleden als haar moeder.

“ZIJ heeft mij ten minste geholpen,” reageerde Adam. Hij wist niet meer wat hij moest doen en zijn viel in duigen. De enige oplossing was inspelen op haar schuldgevoel.

“Wat heeft dat nu weer te betekenen? Heb ik jou niet elke dag geholpen sinds je uit het ziekenhuis ontslagen bent? Ik kan bijna niet geloven wat je net mij hebt gezegd,” reageerde ze overduidelijk gekwetst.

“Ik bedoelde het ook niet zo, mam. Het is gewoon zo dat mijn pik sinds gisteren te geïrriteerd is om te masturberen. Oma heeft hier een oplossing voor gevonden en nu scheld je haar uit voor hoer. Dat is niet eerlijk,” beschuldigde hij haar.

“Misschien iet maar, jou pijpen is ook niet goed. Het is vies en ze had het nooit mogen doen,” was haar verweer.

“Zeg je nu dat je mijn pik vies vindt, mam?”

“Ja, lieverd. Je gebruikt hem om me te plassen en te ejaculeren. Het is niet fris voor een vrouw om zoiets in haar mond te stoppen.” Ze herhaalde precies wat ze in de kerk geleerd had.

“Weet je mam, jij moet niet alles geloven wat ze inde kerk vertellen. Ze zeggen dat sperma vies is aar je hebt er geen problemen mee om het mijne te drinken. Het zijn gewoon verhalen en ideeën die nooit bewezen zijn. Wist je dat de functie van mijn voorvocht is om mijn plasbuis schoon te maken van urine? Hierdoor is mijn pik helemaal schoon,” informeerde Adam haar. Hij had op het internet enkele argumenten opgezocht om zijn moeder te overtuigen dat het veilig was om hem te pijpen. Hij wist niet zeker of het klopte, maar het hielp hem wel.

“Dat wist ik niet,” zei zijn moeder.

“Dus mam, vertel mij nu nog eens waarom oma haar mond niet had mogen gebruiken om mij ondragelijk lijden te besparen?” vroeg hij haar op indringende toon.

Marianne had hier niks op te zeggen. Het leek de enige oplossing en Adam had al haar argument weerlegd. Normaliter had ze zo’n argument van tafel geveegd maar de laatste tijd was haar vermogen om helder te denken verdwenen. Ze was geil maar ze wist niet hoe ze hier vanaf kon komen zonder dat ze een zonde beging. Op de momenten dat ze onder de douche stond waste ze haar borsten en vagina erg grondig, maar ze stopte altijd voordat ze een orgasme kreeg uit angst o te zondigen. Ze werd gek van de lust het gedrag van haar zoon hielp hier niet bij. Hij werd steeds assertiever richting haar. Dit zorgde er samen met zijn gespierde lichaam en zijn geweldig grote piemel voor dat hij het perfecte plaatje was van de ideale man.

Het klonk misschien wat vrouwonvriendelijk maar dat was het niet. Als Adam die eigenschappen niet zou hebben, dan zou ze ’s nachts niet in een romantische setting over hem dromen. Maar Adam was ook slim, vriendelijk en plezierig om mee op te trekken. Hij was niet als al die ander domme mannen die zich als een stel apen op en rots gedroegen omdat ze aan sport deden. Hij zou een perfect man zijn voor het meisje dat ooit met hem zou trouwen, dacht ze.

“Ik ga kijken of oma me kan helpen,” zei Adam tegen zijn moeder voordat hij zijn kamer uit liep.

Hij vond zijn oma in de tuin waar ze een boek aan het lezen was. Zijn familie had een grote achtertuin met een zwembad en een kleine bloementuin. Samen gingen ze Adams kamer binnen en Adam legde haar uit wat er gebeurd was met zijn moeder. Eerst was zijn oma boos op hem omdat hij verteld had wat zij met hem deed, maar hij had zijn moeder wel duidelijk weten te maken dat pijpen niet verkeerd was. Grietje genoot van zijn verhaal, maar vond het toch ook niet zo’n fijne gedachte dat ze nu moest concurreren met haar eigen dochter. Hoe kon ze het nu opnemen tegen een vrouw met zo’n perfect lichaam? Grietje wist dat ze er nog goed uit zag, maar vergeleken met Marianne was ze toch wel wat ouder en dikker. Misschien zou Marianne weigeren haar zoon te pijpen, maar daar had ze eerlijk gezegd weinig vertrouwen in. Hij was te knap en sexy voor Marianne om nog langer te kunnen weerstaan. Spoedig zou Marianne vallen voor de charmes van Adam en zou hij zijn grootmoeder compleet negeren, dacht ze. Grietje wist deze gevoelens echter goed verborgen te houden voor Adam.

Voor de zoveelste keer genoot Adam van een fantastische pijpbeurt door zijn oma terwijl Marianne stond te luisteren aan de deur. Ze kon Adam duidelijk horen kreunen. Het was eigenlijk haar beurt om Adam te verzorgen, maar omdat ze te bang was om zijn piemel in haar mond te nemen ging de eer naar Grietje. Naarmate de tijd voorbij kroop werd de jaloezie van Marianne alleen maar groter. De redenen om zijn piemel niet te pijpen leken steeds onzinniger naarmate Marianne langer stond te luisteren aan de deur. ten slotte had ze zijn sperma al meerder keren gedronken en zijpenis zag er ook helemaal niet vies uit, dus waarom zou ze hem niet in haar mond nemen? Omdat ik te dom ben, dacht ze. Misschien waren piemels in het algemeen wel vies, maar die van Adam was een uitzondering. Zijn piemel rook lekker, was mooi gevormd en gaf een geweldige beloning na een kleine inspanning. Ze besloot dat ze niet nog een beurt aan haar voorbij zou laten gaan door vooroordelen die niet opgingen voor Adam. Hij was speciaal.

Om deze reden hield ze haar zoon tegen toen hij weer naar Grietje wilde gaan voor een pijpbeurt.

“Ik ga jou pijpen, lieverd,” zei ze tegen hem.

Het werkte. Adam kon niet geloven dat het echt had gewerkt. Hij had gedacht dat zijn plan zou mislukken, maar het was hem gelukt. Hij had zijn moeder weten te overtuigen om hem te pijpen.

Samen gingen ze naar zin kamer waar hij zo snel mogelijk zijn broek uit trok. Marianne wilde graag dat hij zou zitten, maar hij zij da hij liever bleef staan. Hij hield er nogal van om naar beneden te kijken terwijl Grietje aan zijn pik zoog, maar dacht dat het nog veel geiler zou lijken als zijn moeder aan zijn paal zoog.

Marianne staarde naar zijn erectie, maar ze wist niet wat ze moest doen. Ze had wel eens van pijpen gehoord natuurlijk, maar ze had het nog nooit gezien.

“Wat moet ik nu doen?” vroeg ze onzeker.

Adam dacht even kort na. Aan de ene kant kon hij haar gewoon vertellen hoe ze hem moest pijpen, maar aan de andere kant kon hij haar ook trainen op zijn eigen perverse manier.

“Eerst moet je mijn lul kussen om hem respect te tonen,” zei hij tegen haar omdat hij er van genoot wanneer oma dit deed.

“Adam, wil je alsjeblieft dat l-woord niet gebruiken. En ik denk niet dat ik jouw piemel “respect” hoef te tonen,” zei ze boos.

“Kijk mam, wil je het zo doen zoals ik het lekker vind of niet? Ik kan ook naar oma gaan, als je dat graag wilt. Zij doet het op een manier die ik lekker vind. En over dat l-woord… het spijt mij maar de woorden penis en piemel zijn een beetje een afknapper voor mij. Dus wil je mij bevredigen of moet ik naar oma gaan?” vroeg hij haar. Hij wist van de jaloezie tussen de twee vrouwen. Hij had wel blind moeten zijn om dat niet te merken. Dus gebruikte hij het tegen zijn moeder.

“Oké, lieverd,” zei ze met tegenzin waarna ze zijn pik kuste totdat hij het genoeg vond.

“Stop, mam, je moet mij eerst om toestemming vragen,” zei hij bazig. Hij wist niet waarom maar hij wilde zijn moeder zo ver mogelijk pushen. Nou ja hij wist wel waarom. Hij werd er verschrikkelijk geil van om zijn moeder zo onderdanig te zien.

“Wat?” vroeg ze met verbazing.

“Je moet zeggen ‘Alsjeblieft Adam, mag ik je mooie, dikke lul pijpen?” zei hij tegen haar.

“Dat ga ik echt niet doen, Adam,” reageerde ze vel terug.

“Oké, dan ga ik wel naar oma. Zij doet ten minste wel alles wat ik wil,” loog hij.

Als er iets was dat Marianne niet wilde was het wel haar zoon moeten afstaan aan haar moeder.

“Alsjeblieft Adam, mag ik je mooie dikke, l… lu… lul pijpen?” vroeg ze met schaamte.

“Natuurlijk mag je dat, mam,” antwoordde hij.

Haar gezicht kleurde rood van schaamte terwijl ze zich voorover boog en een dikke kus op zijn pik gaf. Ze volde schaamte doordat ze dit moest doen, maar ze voelde ook schaamte omdat ze er stiekem wel van genoot.

“Oké mam. Lik nu mijn schacht vanaf mijn ballen naar mijn eikel en gebruik daarbij zo veel mogelijk speeksel,” instrueerde hij haar.

En ze gehoorzaamde. Ze likte zijn pik alsof het een ijsje was.

“Zuig en lik nu mijn ballen om mijn kleine, witte soldaatjes goed op te warmen,” sprak hij tegen zijn moeder.

Wederom gehoorzaamde ze en terwijl ze zijn ballen likte voelde ze dat haar vagina zo erg droop dat haar slipje nu alweer kletsnat was. Adam genoot van de zuigende lippen van zijn moeder op zijn ballen. En Marianne vond het echt fijn om er mee te spelen.

“Nu is het tijd om mijn lul in je mond te nemen. Ik wil dat je mijn lul inslikt totdat je moet kokhalzen,” droeg hij zijn moeder op.

Marianne kon 10 centimeter in haar mond krijgen voordat ze moest kokhalzen en haar hoofd terugtrok.

“Goed onthoud voor de volgende keer hoever je mijn lul in je mond kan nemen zonder dat je hoeft te kokhalzen. Een ander keer zal ik je leren hoe je de hele lengte van mijn lul in je keel kan nemen maar voor nu doen we het rustig aan,” zei hij. “Stop mijn pik weer in je mond en gebruik je tong om mijn eikel te stimuleren.”

Als een braaf hondje stopte ze zijn lul weer terug in haar mond. Deze keer kon ze er volop van genieten. Het was oncomfortabel om iets in je mond te hebben dat zo groot was, maar de geur en smaak van Adams voorvocht maakten het opwindend. Ze gebruikte haar tong om zijn eikel te strelen en toen ze hem hoorde kreunen, maakte haar hart een sprongetje van blijdschap hen. Zijn lul voelde nu niet oncomfortabel meer maar vulde haar mond perfect.

“Gaan nu met je hoofd op en neer, mam. Maar blijf je tong gebruiken,” zei hij tegen haar.

Marianne begon haar hoofd op en neer langs zijn schacht te bewegen en ze pakte met haar rechterhand zijn lul vast om haar balans te houden.

“Auw mam, gebruik je handen nou niet. Dat doet pijn,” loog hij. Hij wilde gewoon gepijpt worden zonder handen. Daarnaast wilde hij niet laten blijken dat zijn pik gewoon in topconditie was.

Marianne plaatste haar handen nu op de grond en ging door met het pijpen van haar zoon. Het probleem was dat ze op een monotone manier aan het pijpen was. Ze bewoog haar hoofd in het zelfde tempo en ze deed steeds het zelfde met haar tong.

“Mam, het is ook fijn als je het ritme varieert. Op deze manier is het een beetje saai. Wees creatief,” zei hij tegen haar.

Ze deed het niet goed en daar kon ze slecht tegen. Ze moest beter worden dan haar ervaren moeder. Door alle pikken die haar moeder gepijpt had tijdens haar leven zou ze nu een professional moeten zijn. Vergeleken met haar moeder moest Adam wel denken dat ze waardeloos was.

Deze gedachten wakkerden het vuur in haar aan en ze wilde dan ook graag bewijzen aan haar zoon dat niet onderdeed voor haar moeder. Ze haalde zijn pik uit haar mond en speelde nu even op zijn ballen. Daarna stopte ze alleen zijn dikke eikel in haar mond en begon er wild aan te zuigen, alsof het een lolly was. Zijn kreuntjes lieten haar weten dat hij het lekker vond, maar dat ze wel wat moest afwisselen. Dus nam ze meer van zijn heerlijke lul in haar mond en liet haar tong langzaam het werk doen. Toen ze 10 centimeter in haar mond had begon ze weer echt te pijpen. Met langzame halen zoog ze op zijn harde knots. Maar ze voerde het tempo gestaag op waarbij ze alle mogelijke beweging met haar tong maakte die ze maar kon bedenken.

Een paar minuten later werd ze beloond voor haar inspanningen.

“Mam, ik ga spuiten. Bereid jezelf voor om het door te kunnen slikken. Dit wordt een grote lading,” zei hij tussen het kreunen door.

Ze voelde Adams lul nog dikker e worden en plotseling barstte hij uit. Ze wist al dat hij per ejaculatie een grote hoeveelheid zaad spoot, maar de kracht van de eerste straal overviel haar. Ze probeerde hem snel door te slikken, maar de volgende stralen vulden haar mond al snel. Ze kon de grote stroom zaad niet bijhouden en een groot droop haar mond uit. Het liep over haar kin totdat het uiteindelijk op de grond viel.

Marianne kon het bijna niet bevatten hoeveel beter zijn zaad smaakte wanneer ze het direct uit zijn pik dronk. Het was warmer dan ze gewend was en dat versterkte de smaak. Ze zou het beter gevonden hebben als hij iets langzamer spoot, zodat ze kon genieten van elke straal en ze zich niet hoefde te haastten om alles weg te slikken.

“Stop met slikken, mam,” zei hij tegen haar toen hij voelde dat zijn ballen bijna leeg waren.

Marianne gehoorzaamde zonder er bij na te denken. Ze liet haar mond vol stromen met zaad en slikte alleen een klein beetje door als ze merkte dat haar mond bijna overstroomde. Toen zijn orgasme voorbij was haalde Adam langzaam zijn dikke paal uit de mond van zijn moeder. Terwijl hij dit deed hield Marianne haar lippen strak om zijn schacht. Om hem helemaal schoon te kunnen maken.

“O mijn God, mam. Je ziet er zo ontzettend geil uit met al dat zaad op je kin. Open je mond en laat mij mijn zaad zien,” instrueerde hij haar.

Ze opende haar mond om ham het zaad te laten zien.

“Speel er een beetje mee met je tong. Wrijf het over je tanden en lippen,” zei hij opgewonden tegen haar.

Ze roerde zijn hete pap met haar tong waarna ze over haar tanden likte met haar met zaad bedekte tong. Adam vond dit zo geil. Hij genoot er echt van.

“Nu mag je het doorslikken,” zei hij uiteindelijk.

Zoals telkens volgde ze ook nu zijn instructies op. Ze slikte zijn zaad door en zonder en er bijna te denken schepte ze het sperma van haar kin ook op met haar vingers en likte deze schoon. Dit deed ze totdat haar kin helemaal schoon was. Ze kirde uit bevrediging en voelde net zo vol als aan het einde van een avondmaal. Toen zag het zaad op de grond liggen en weer zonder erbij na te denken stapte ze van het kussen af en likte ze het zaad van de grond. Ze was in een soort trance en had niet meer door wat ze aan het doen was. Ze vond het zonde om zijn heerlijke zaad te verspillen. Haar hoofd zei haar dat het een zonde was als het zaad niet in haar maag terecht zou komen en dat wilde ze voorkomen.

Ze kwam pas weer terug op aarde op het moment dat ze zocht naar nog meer zaad om op te likken. Toen pas realiseerde ze zich wat ze gedaan had. Ze had zich gedragen als een zaadgeile slet en een sterk gevoel van schaamte daalde op haar neer.

“Mijn God, mam, wat was dat geil zeg. Jij bent de beste. Ik hou van jou,” zei Adam tegen zijn moeder toen ze eindelijk gestopt was met het schoonlikken van de vloer. Hij had al van te voren bedacht wat hij aan het einde van de pijpbeurt tegen haar zou zeggen, nog voordat ze überhaupt begonnen was. Grietje had hem verteld dat zijn moeder zich waarschijnlijk schuldig zou voelen nadat hem had gepijpt, als dat ooit zou gebeuren. Als hij haar een hart onder de riem wilde steken moest hij iets aardigs tegen haar zeggen en vertellen hoe zeer hij het waardeerde wat ze gedaan had. Daarom zei hij dat hij van haar hield. Het was geen leugen maar hij had het nooit uit zichzelf gezegd op dat moment.

Adam kon niet wachten om zijn grootmoeder te bedanken, want zodra hij gezegd had dat hij van zijn moeder hield verdween haar hele schuldgevoel. Zolang Adam van haar hield was er niets verkeerd aan wat ze net gedaan had. Natuurlijk zou ze er nog vaak aan terug denken, en het schuld gevoel zou dan weer terugkomen, maar ze voelde zich ook opgelaten. Dit kwam doordat Adam haar inspanningen waardeerde.

Een paar minuten nadat Marianne zijn kamer verlaten had, kwam Christine zijn kamer binnen stappen.

“We moeten praten broertje,” zei ze tegen hem.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie:

Zoek naar meer verhalen van De Broer Van Femke...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net