Opwindend.Net
Datum: 10-03-2018
Stemmen: 46x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 14710x
Lengte: Zeer Lang
De Uitglijder
Door 2Pet - Mijn Profiel Pagina

De afgelopen dagen had het gevroren. Niet veel, maar voldoende om voor een laagje op de vijvers te zorgen waar de eendjes, de kleine natuurlijke ijsbrekers die het waren, nog met gemak door konden komen. Ook de plassen op straat waren bedekt met een dun laagje. Ik weet het: de weermannen hadden voldoende voor gladheid gewaarschuwd, ik had moeten uitkijken, maar ik lette niet op. Met mijn hoofd bij een dozijn andere dingen stapte ik op een bevroren deel van de straat. Een been schoof onder mij vandaan. Hard landde ik op mijn stuitje. Mijn voeten schoten omhoog en ik kon net voorkomen dat m’n achterhoofd de stenen raakte. Gelukkig kwam er geen verkeer aan. Omstanders schoten te hulp om mij overeind te helpen en het tasje te halen dat van mijn schouder was gegleden.

“Niks aan de hand,” riep ik tegen hen en sloeg wat straatvuil van mij af. De vrouw van een ouder echtpaar klopte me op de rug en op mijn achterste om daar viezigheid af te halen. Ze vroeg of ik niet ongelukkig terecht was gekomen en adviseerde me langs een arts te gaan. Ik antwoordde dat ik niets voelde dat gebroken was en beloofde dat ik, meer ter geruststelling van haar dan het ik dat van plan was, een arts zou bezoeken.

Blijkbaar had ik spieren verrekt tijdens de uitglijder, want ik kreeg in de loop van de dag een zeurende pijn in mijn bovenbenen. Ook gloeide mijn stuitje. Zodra ze thuis was adviseerde mijn dochter me om langs de huisarts te gaan. Omdat ze zo bezorgd had gekeken, besloot ik om toch maar te gaan. Een afspraak was snel gemaakt nadat ik de assistente verteld had wat er gebeurd was. De volgende ochtend kon ik al terecht.

+++++

Kort voor het aangegeven tijdstip was ik aanwezig. Het was niet druk en ik was nog maar net in een glossy verdiept of de assistente riep mijn naam en verwees mij naar de juiste deur. Hoewel de arts de aantekeningen over mijn klachten voor zich had, liet hij mij het hele verhaal nog een keer vertellen.

“Ik zal even uw stuitje moeten voelen, mevrouw Geant,” zeggend verwees hij naar het scherm waar ik achter mijn spijkerbroek kon uittrekken. Niet preuts zijnde, zei ik dat ik dat niet nodig vond en legde achtereenvolgens mijn laarsjes en jeans bij mijn jas en sjaal. Vervolgens ging ik op mijn buik op de onderzoekstafel liggen.

Hoewel ik dus niet preuts was had ik er wel spijt van dat ik mijn string had aangetrokken zodat mijn billen nu in volle glorie te zien waren. Gelukkig had ik me pas geschoren zodat er geen haartjes onder het minimale driehoekje uit piepten. Stom dat ik er niet aan gedacht had. Beter nadenken, muts, maar er was nu niets meer aan te doen.

Of mijn weelderige billen de arts iets of niets deden, wist ik niet want ik kon hem niet zien. Hij plaatste zijn duimen onderaan mijn rug, net boven mijn bilspleet. Hij drukte met toenemende kracht door het minuscule stukje stof aan de achterkant van de string en stopte op het moment dat ik begon te kermen. Daarna herhaalde hij dat onderzoek met zijn wijsvingers totdat ik opnieuw kreunde van de pijn. Zijn handen bewogen verder en gleden een paar keer langs de achter- en zijkanten van mijn bovenbenen.

“Het stuitje is niet gebroken. Maar om dat zeker te weten schrijf ik een verwijsbrief voor een röntgenfoto. Bel zo snel mogelijk want ze zitten vrij vol. In de spieren kan ik geen afwijking vinden.” Ik klom van de tafel en liep naar mijn spijkerbroek en schoenen. Verbeelde ik het me of sloeg hij werkelijk zijn ogen op? Gemakkelijk had hij naar mijn onderste rondingen kunnen kijken maar hij schreef onverstoord in zijn papieren. Misschien had hij snel een blik geworpen en voorgewend dat hij professioneel bezig was.

“Dus niet gescheurd of ontstoken?” vroeg ik mijn jeans over mijn heupen trekkend. Hij schudde zijn hoofd, en voegde toe dat ik een foto kon laten maken als ik dat wilde. “Dat hoeft niet. Het doet alleen verrotte pijn,” zei ik onder het aantrekken van mijn laarsjes.

“Tegen de pijn zal ik pijnstillers voorschrijven, mevrouw Geant.” Zodra hij dat gedaan had, stond ik met ik mijn jas aan bij de deur. Hij stak zijn hand uit ter afscheid en begeleidde me naar de gang.

Met een recept en een verwijsbrief stond ik op straat. Het hele consult had inclusief de korte wachttijd twintig minuten geduurd. Instinctief bracht ik een hand naar mijn rug. Veel verder was ik niet hoewel ik nu mijn dochter kon geruststellen. Licht teleurgesteld was ik dat ik het komende feestje van de kant moest beleven en niet aan het dansen kon deelnemen. Vooruitlopend op dat partijtje was de vriend van mijn dochter alvast komen logeren. Hij volgde de opleiding tot fysiotherapeut in de stad en was niet zo vaak hier. Mijn echtgenoot zou pas vrijdagavond of zaterdagochtend van zijn zakenreis uit Frankrijk terug zijn.

+++++

Het begin van de donderdagavond hadden we met ons drieën, hangend op banken en fauteuils met kaas en wijn, tevee kijkend doorgebracht. Voor mij was de avond begonnen met een warm bad om de kou, die via mijn kleren in me gekropen was, en de pijn weg te jagen. Alle drie waren we makkelijk gekleed; zij in joggingspakken waar ze volgens mij niets onder droegen en ik in een makkelijke jurk. Ik had blote benen alsof het zomer was, geen beha. Aanvankelijk had ik ook geen slipje gedragen maar ik had op het laatste moment bedacht dat dat ongepast was nu Sebastiaan er was.

Ik probeerde kreten van pijn bij het verzitten zo veel mogelijk te vermijden maar kon niet voorkomen dat ik er zo af en toe eentje slaakte. Tegen elven zei Louise dat ze moe was en naar bed ging. Nadat ze naar haar kamer vertrokken was, bleven haar vriend en ik achter. De hele avond had hij heel lief drinken gebracht en zakken ijs uit de koelkast aangedragen.

+++++

Na een tijdje kletsen vroeg hij of hij mij mocht onderzoeken. Hij wilde bekijken of er toch niet iets aan de hand was wat de arts niet ontdekt had. Zonder iets te zeggen legde ik de baddoek die de bank tegen het smeltwater moest beschermen op het tafeltje en ging languit op mijn buik liggen. Zover mogelijk tijgerde ik een hoek in zodat er naast mijn voeten ruimte voor hem overbleef om te zitten. Zodra ik daar was, zei ik dat hij zijn gang kon gaan. Vanuit de andere hoek van de bank, zei hij:

“Anders kan ik er niet bij,” en kwam wijdbeens over mijn kuiten heen zitten. Misschien verbeelde ik het me maar ik dacht dat ik zijn geslacht voelde. Na mijn rug en bovenbenen bestudeerd te hebben, ventileerde hij wat termen die ik niet begreep. In gewone mensentaal bevestigde hij wat de arts had gezegd. Massage kon volgens Sebastiaan verlichting geven. Omdat ik wel aan wat verlichting van de zeurende pijn toe was, antwoorde ik dat hij me mocht masseren. Hij gaf aan dat hij bekenden wel onderzocht maar niet behandelde, maar ging na aandringen van mijn kant overstag. “Mag hij iets omhoog?” vroeg hij. Ik knorde ter bevestiging en duwde mijn onderlichaam omhoog om het hem makkelijker te maken. Behoedzaam schoof hij mijn jurk over mijn billen.

“Mooi,” mompelde hij, in het midden latend of hij op mijn slip, die best wat gekost had, of mijn achterwerk doelde. Alsof hij mijn gedachten had gelezen, zei hij dat ze op de opleiding op elkaar oefenden. Zou hij op Louise oefenen? Vast wel. Ik herinnerde me dat mijn dochter eens verteld had dat er meer meisjes dan jongens waren, en vroeg me in stilte af op wie hij nog meer had geoefend. Of dat meisjesoverschot alleen in haar klas of op de hele opleiding was, wist ik niet meer.

“Je bent prachtig.” Onzichtbaar glimlachte ik, en bromde dank je. “Niet alleen je lichaam. Je hebt Louise gemaakt tot wie ze is.”

“Daar heb ik niet alleen deel aan.” Onverstoord ging hij verder.

“Altijd ben je vrolijk en opgewekt, zelfs als het je tegenzit. Ik ben er wel niet zo vaak, maar je bent het zonnetje in huis, Anna.” Als ik een poes was, zou ik spinnen. Het volgende moment voelde ik zijn handen op mijn bibs. Onwillekeurig schudde ik met mijn achterste om ze van mij af te duwen.

“Sorry, mam.” Technisch gesproken was ik niet die van hem maar die van zijn vriendin en zou ik waarschijnlijk zijn schoonmoeder worden, maar ik genoot als hij me zo noemde of mijn voornaam gebruikte. “Sorry, ik viel voorover.” Ik lag met mijn neus op de bank zodat ik niets gezien had en moest aannemen dat hij de waarheid sprak.

“Excuses, ik schrok. Sorry voor mijn reactie,” zei ik. Eigenlijk voelden die warme handen best wel aangenaam op mijn kont. “Ga verder.” Even later cirkelden zijn duimen vlak boven mijn bilspleet. Ze drukten harder als de arts eerder gedaan had. Een zucht ontsnapte me.

“Gaat het?” vroeg hij. De stekende pijn die erger was als wat ik eerder had gevoeld, maakte plaats voor een fijner gevoel terwijl de druk gelijk bleef of zelfs toenam. De jongen die nog een leerling was, verstond zijn vak.

“Ja,” antwoordde ik. Er stroomde meer lucht uit mijn longen dan ik wilde waardoor het sensueler klonk dan bedoeld. Vervolgens masseerde hij net als eerder de arts de spieren van mijn bovenbenen. Nadat hij gezegd had dat ik meer baat zou hebben bij een langere massage en ik had geantwoord had dat ik dat wel kon gebruiken, liet de lieverd mijn benen los, stond op en zei:

“Even iets halen, mam.” Ik kwam overeind en ontdekte dat die boef de jurk verder opgeschoven had dan ik gedacht had. Alle jongens zijn ook het zelfde, dacht ik. Kort na het moment dat ik glimlachend de stof om mijn benen had gedrapeerd, kwam hij terug met een flesje olie, een stapel baddoeken en twee glazen water. “Tijdens een massage span je de spieren en daar krijg je dorst van.” Nadat hij de glazen had neergezet en paar doeken op de bank uitgespreid had, vroeg hij, zijn handen inwrijvend met olie, hoe ik het vond. Het kan aan mij gelegen hebben dat ik het in een seksuele context plaatste omdat ik het zalig had gevonden om handen op mijn lichaam te voelen. Ik antwoordde alleen maar dat het ontspannend was en daarmee zat ik niet eens zo ver van de waarheid af. Omdat ik geen olie op mijn jurk wilde, kruiste ik mijn handen achter mijn hoofd en trok de stof op. Te laat realiseerde deze muts dat ze geen beha aan had, maar ze kon niet meer terug. Wat een moeder ben je, dacht ik, om je tieten te laten zien als de vriend van je dochter er bij is. Ik vermeed oogcontact maar had de indruk dat hij mijn richting op keek op het moment dat ik de jurk op een fauteuil wierp. “Ga liggen,” zei hij met een professioneel klinkende stem. Ik liet me omvallen en draaide weer op mijn buik. Het volgende moment voelde ik een koude vloeistof op mijn benen. “Olie,” verduidelijkte hij. “Normaal verwarmen we het zodat het nu even afzien is.” Een nieuwe straal landde op mijn onderrug. Terwijl hij de olie uitsmeerde vroeg hij of hij de randen van mijn slip op mocht tillen. Ik antwoordde met gesmoorde stem dat dat mocht. Op het moment dat zijn handen op de overgang van mijn benen en mijn billen waren, realiseerde ik me dat deze slip van twintig euro nu verpest werd maar dat ik het niet kon maken om hem in het bijzijn van de vriend van mijn dochter uit te trekken.

Beginnend bij mijn kuiten en eindigend bij mijn heupen kneedde hij elke spier. Na een tijdje was de pijn weg gemasseerd en werd ik doezelig. Na mijn heupen volgden mijn voeten. Elke teen kreeg een beurt, mijn enkel, voetzolen, … Ik droomde weg. Ik schrok op uit mijn droom omdat iemand zei:

“… Mam? Hoe voelt dat?”

“Zalig” antwoordde ik. In een flits bedacht ik dat ik dat niet tegen de vriend van mijn dochter kon zeggen, en zei er snel maar niet snel genoeg achter aan: “Ontspannend.” Te laat om de lading te verbergen.

++++++

“En dit?” Of hij gemerkt had dat mijn weerstand wegvloeide of me gewoon behandelde, wist ik niet maar hij plaatste, niet zoals eerder, zijn vingertoppen maar de palmen van zijn handen op mijn heupen.

“Ik mag dit niet zeggen, maar je hebt mooie heupen, Anna. Mooie rondingen.” Ik bromde weer:

“Dank je.” Ik was in mijn nopjes dat een vijfentwintig jaar jongere vent dat vond. Mijn vagina trok samen naarmate de warmte dieper in mijn huid doordrong. Het was slecht van me maar ik had willen spinnen van genot. Ik hield me evenwel in en zei slechts dat het lekker was. Hij verraste me met de volgende vraag:

“Mag ik je rug doen?” Ja graag, zong het door mijn hoofd en ik knikte ter bevestiging. Het volgende moment had ik daar spijt van want ik voelde weer die koude straal, nu tussen mijn schouderbladen. Ik rilde. Kippenvel verscheen op mijn armen en de minuscule haartjes gingen overeind staan. “Koud?” vroeg hij alleen maar. “Ik zal je warm wrijven.” De volgende ogenblikken kregen mijn schouders en nek een ontspanningsmassage. “Sommige plekken zijn wat hard, maar die knopen krijg ik wel weg.” Een aantal plekjes was heel gevoelig zodat ik zacht kermde als hij ze aanraakte. De pijnlijke momenten duurden evenwel kort en werden steevast gevolgd door prettiger ogenblikken. Ik wist dat ik hem op dit punt kon vragen om te stoppen maar zijn handen voelden zo zalig. “Mam, ik wil je bovenbenen nog een keer doen.” Hij bood mij de gelegenheid om de sessie te beëindigen en, hoewel ik een vermoeden had van wat het vervolg in zou houden, deed ik dat niet. Twee handen schoven van de kuit van een been via de knieholte verder naar boven dan ze ooit geweest waren. Een moment streelde een pink langs mijn door slechts een dun laag je stof bedekte schaamlippen. De vochtigheid tussen mijn kruis nam toe. Het was onmogelijk dat hij dat niet gemerkt had. Op mijn door dunne stof bedekte billen hielden de handen stil. Nadat mijn andere been dezelfde behandeling had gekregen en zijn handen opnieuw op mijn achterwerk rustten, begreep ik dat hij op mijn reactie wachtte. Ik spreidde mijn benen. Blijkbaar had hij de hint begrepen want de bij de volgende slagen voelde ik vingers in mijn kruis. “Mam, draai je om.” Met een arm over mijn borsten om mijn stijve tepels te verbergen, draaide ik op mijn rug. Hij plaatste zijn handen op mijn scheenbenen, en liet ze langzaam naar boven gaan. Bij mijn kruis pauzeerden ze even om goed de vochtige plek te voelen die daar ontstaan was. Bij mijn buik pauzeerden ze opnieuw. Terwijl hij mijn pens schudde, keken we elkaar in de ogen. Op het moment dat de handen over mijn maag streken, haalde ik mijn arm weg en toonde mijn opwinding. Vervolgens deed hij wat alle mannen gedaan hadden mijn borsten gezien hadden: hij kneedde ze en hij trok ze aan de tepels omhoog tot ik ‘au' zei. Vervolgens masseerde hij weer mijn schouders. Zodra hij weer bij mijn kruis was wilde ik niets liever dat zijn vingers mij van binnen zouden bespelen. Ik zou op dit moment echt moeten zeggen dat we deze massage nu zouden moeten beëindigen. En als hij zou vragen waarom, zou ik eerlijk antwoorden dat er iemand van zijn leeftijd was die boven op hem wachtte. Dat die persoon naar beneden kon komen als dit langer zou duren. Wat ik niet zou vertellen was dat zijn vaardige handen me opwonden. Wat ik zou verzwijgen was dat de moeder van zijn vriendin pervers was. Deze gedachten werden onderbroken door een stem die zei:

“Concentreer je op wat je voelt.” Hij plaatste een handpalm op mijn kruis en draaide rondjes met de hand. Dit zou hij vast niet op de opleiding geleerd hebben. Een onstuitbare vloed van extase verspreidde zich over mijn lichaam. Een continu gehuil ontsnapte zacht, om de slaper boven niet te wekken, mijn lippen. Harder drukte hij. Luider kermde ik. De druk nam af totdat die nauwelijks voelbaar was. Ik kermde, niet van de pijn maar van genot. Hij plaatste een vinger van de hand die hij niet gebruikte op zijn lippen om mij tot stilte te manen, en wees naar boven. Het kon me niet meer schelen wat hij zou denken. Ik tilde mijn billen op om mijn slip uit te doen en drukte door die handeling nog steviger tegen zijn palm. Ik bracht een arm onder mij en trok het stuk textiel van mijn kont. Hij begreep nu wat ik aan het doen was en trok met zijn vrije hand de broek over mijn benen en gooide het bij mijn jurk. Hij boog voorover om mijn vulva te kussen. Terwijl ik begon te trillen duwde hij twee vingers langs mijn schaamlipjes om die kort daarna in mij snel heen en weer te bewegen. “Mam, wat ben je nat.”

“Dat doe jij, Bas,” hijgde ik. Ondertussen drukte hij met de palm van zijn andere hand op mijn klitje en draaide er rondjes over. “Ik krijg een lamme hand maar ik voel het komen.” Hij paste de juiste druk toe. Draaide in het juiste tempo.

“Je tong,” bracht ik uit. “Lik me.”

“Geduld. Eerst dit.” De spanning in mijn buik liep op en ontlaadde zich in een waterval die de baddoek doorweekte. Nog wist hij van geen ophouden en leidde me van het ene naar het ander hoogtepunt totdat ik overeind kwam, zijn hoofd pakte en mijn tong tussen zijn lippen doorduwde om die om zijn vochtige stukje vlees te draaien.

“Sebastiaan, wil je je kleren uitdoen en me likken voordat het daar beneden te gevoelig is?” vroeg ik.

“Vindt je niet dat ik te ver ben gegaan?” antwoordde hij. Ik schudde mijn hoofd terwijl ik hem bleef aankijken.

“Als ik het niet wilde had ik dat gezegd.” Een laatste kans om een punt er achter te zetten. Als Louise naar beneden zou komen, wat niet waarschijnlijk was, zou ik vertellen dat alles mijn schuld was en dat ze een uitglijder van haar moeder zag. Dat de massage van haar zere plekken uit de hand gelopen was. Dat haar moeder het uit de hand had laten lopen en dat ze haar vriend niets hoefde te verwijten. Dan had ik haar gesmeekt niets aan haar vader te vertellen.

Als de stripper die ze wel eens op tevee gezien had, ontdeed hij zich van zijn kleding. Geboeid keek ik naar zijn jonge lichaam dat strak in het vel zat. Zodra hij aan zijn boxer toe was bereidde ik me voor op het zien van zijn mannelijke instrument. Als een stuk afweergeschut stond het schuin naar boven gericht, geladen en gereed om te vuren. “Wat is hij mooi, Bas,” sprak ik naar waarheid. Wat is hij groot,” zei ik met lage stem om hem op te geilen en niet helemaal naar waarheid, tegelijkertijd over de kop en de adertjes op de schacht wrijvend. Ik liet mijn oorspronkelijke idee varen en boog iets verder voorover om zijn opwinding in mijn mond te nemen. Met de zoute smaak van de kop in mijn mond, werkte ik mijn benen onder mij zodat ik makkelijker kwam te zitten. Zodra ik de pik tot zijn ballen in mijn mond had, begon ik te zuigen. Ondertussen wreef hij over mijn rug, kneep in mijn tieten, kuste mij op mijn hoofd. Zijn lichaam kronkelde wanneer mijn tong de kop streelde. Sneller dan ik verwacht had en eerder dan ik gehoopt had, begon de jonge pik te pulseren om na een paar contracties zijn lading in mijn mond te spuiten. Diverse keren slikkend liet ik geen druppel van de vitamientjes verloren gaan. Zodra ik daarmee klaar was, liet ik het slapper wordende lid uit mijn mond floepen. “Zo, de bank blijft schoon,” zei ik, wetende dat de baddoek zeiknat van mijn vocht was.

“Geen vlekken op de bank waar je een smoes voor moet verzinnen,” bevestigde Sebastiaan. Ik trok mijn benen onder mijn achterste vandaan en ging gewoon op de bank zitten. Nu pas had ik tijd om te drinken. Hij pakte de glazen en gaf het volle aan mij. Blijkbaar had hij tijdens mijn behandeling zo af een toe een slok genomen. Zoals hij voorspeld had, had ik dorst gekregen. Bovendien had ik een droge mond zodat ik in een teug het glas leeg dronk. Na het teruggegeven te hebben, stond ik op om mijn jurk, vanwege de kou die als een kille deken om hing, weer aan te trekken. Zodra ik weer zat, vlijde hij zijn goddelijke lichaam naast mij. Strelend over zijn borst, zag ik op de klok dat het na twaalven was. We waren iets meer dan een uur bezig geweest, maar het had veel langer geleken. Het liefst zou ik hem naar boven meenemen, de slaapkamerdeur op slot doen en me aan hem overgeven. Ik begreep dat ik dat niet kon maken. In plaats daarvan sloot ik mijn ogen en viel ik in slaap.

+++++Sebastiaan legde me op mijn rug neer. Nadat hij me omgedraaid had, begon hij opnieuw met zijn massage. Behalve mijn benen en billen te kneden, stak hij nu ook af en toe een vinger in mijn anus of duwde mijn kutlippen opzij. Het voelde zo enerverend ontspannend. Hij ging door met het masseren van mijn lage rug, wervelkolom, schoudervladen, nek; maar hij keerde regelmatig naar mijn kontgaatje of mijn kut terug. Uiteindelijk zei hij:

“Draai je om.” Zodra ik dat gedaan had, zag ik de goedkeuring in zijn ogen.

“Lik me,” zei ik. Met beide handen spande ik de huid van mijn onderbuik en onthulde mijn roze kietelaar. Het puntje van zijn tong flipte er met grote snelheid overheen waarna hij zijn lippen er om sloot en de genotsknop zijn mond in zoog. “Oh fuck. O ja,” schreeuwde ik. Mijn kut en ik bevonden ons in de vrije val van de achtbaan van genot. Met hoge snelheid op het laagste punt aangekomen kwamen we, gingen we weer omhoog, snelden omlaag, omhoog, omlaag, … Met zijn gezicht nat van mijn vocht kwam hij overeind om zijn broek op zijn dijbenen te brengen om daarmee zijn geslacht te onthullen. Glimlachend streelde ik de staaf, die is voor mij zeggend.

“Die is ook voor jou”, antwoordde Sebastiaan. Deinend kwam zijn pik …+++++

Hangend tegen een binnenkant van de bank werd ik wakker door een geluid. Iemand in de verte riep iets. Langzaam drong het tot me door wat ze zei:

“Mam. Mam, het is bijna één uur.” Ze had hetzelfde postuur als Louise, dezelfde kleur haar, dezelfde teint. Aan haar ogen herkende ik haar. Opeens draaiden mijn hersenen op topsnelheid. Geschrokken keek ik naar beneden, om een fractie van een seconde later te constateren dat ik mijn jurk aan had. Ik zou door de grond gegaan zijn als ze me zonder kleren in bijzijn van haar vriend gezien had. Mijn slip, die op een fauteuil lag, was tot mijn schrik in geen velden of wegen te bekennen. Ik hoorde haar vragen al als ze die op de fauteuil had zien liggen.

“Mam, het is bedtijd.” Snel draaide ik mijn hoofd richting Sebastiaan die in joggingspak in een fauteuil zat. “Ik hoorde dat je na de teveefilm in slaap was gevallen. Kom,” zei Louise. Glimlachend hielpen zij en haar vriend mij overeind. Van achter mij hoorde ik fluisteren:

“Ik heb het, Anna. Wees niet bang,” In ganzenmars liepen we de kamer uit richting trap.De afgelopen dagen had het gevroren. Niet veel, maar voldoende om voor een laagje op de vijvers te zorgen waar de eendjes, de kleine natuurlijke ijsbrekers die het waren, nog met gemak door konden komen. Ook de plassen op straat waren bedekt met een dun laagje. Ik weet het: de weermannen hadden voldoende voor gladheid gewaarschuwd, ik had moeten uitkijken, maar ik lette niet op. Met mijn hoofd bij een dozijn andere dingen stapte ik op een bevroren deel van de straat. Een been schoof onder mij vandaan. Hard landde ik op mijn stuitje. Mijn voeten schoten omhoog en ik kon net voorkomen dat m’n achterhoofd de stenen raakte. Gelukkig kwam er geen verkeer aan. Omstanders schoten te hulp om mij overeind te helpen en het tasje te halen dat van mijn schouder was gegleden.

“Niks aan de hand,” riep ik tegen hen en sloeg wat straatvuil van mij af. De vrouw van een ouder echtpaar klopte me op de rug en op mijn achterste om daar viezigheid af te halen. Ze vroeg of ik niet ongelukkig terecht was gekomen en adviseerde me langs een arts te gaan. Ik antwoordde dat ik niets voelde dat gebroken was en beloofde dat ik, meer ter geruststelling van haar dan het ik dat van plan was, een arts zou bezoeken.

Blijkbaar had ik spieren verrekt tijdens de uitglijder, want ik kreeg in de loop van de dag een zeurende pijn in mijn bovenbenen. Ook gloeide mijn stuitje. Zodra ze thuis was adviseerde mijn dochter me om langs de huisarts te gaan. Omdat ze zo bezorgd had gekeken, besloot ik om toch maar te gaan. Een afspraak was snel gemaakt nadat ik de assistente verteld had wat er gebeurd was. De volgende ochtend kon ik al terecht.

+++++

Kort voor het aangegeven tijdstip was ik aanwezig. Het was niet druk en ik was nog maar net in een glossy verdiept of de assistente riep mijn naam en verwees mij naar de juiste deur. Hoewel de arts de aantekeningen over mijn klachten voor zich had, liet hij mij het hele verhaal nog een keer vertellen.

“Ik zal even uw stuitje moeten voelen, mevrouw Geant,” zeggend verwees hij naar het scherm waar ik achter mijn spijkerbroek kon uittrekken. Niet preuts zijnde, zei ik dat ik dat niet nodig vond en legde achtereenvolgens mijn laarsjes en jeans bij mijn jas en sjaal. Vervolgens ging ik op mijn buik op de onderzoekstafel liggen.

Hoewel ik dus niet preuts was had ik er wel spijt van dat ik mijn string had aangetrokken zodat mijn billen nu in volle glorie te zien waren. Gelukkig had ik me pas geschoren zodat er geen haartjes onder het minimale driehoekje uit piepten. Stom dat ik er niet aan gedacht had. Beter nadenken, muts, maar er was nu niets meer aan te doen.

Of mijn weelderige billen de arts iets of niets deden, wist ik niet want ik kon hem niet zien. Hij plaatste zijn duimen onderaan mijn rug, net boven mijn bilspleet. Hij drukte met toenemende kracht door het minuscule stukje stof aan de achterkant van de string en stopte op het moment dat ik begon te kermen. Daarna herhaalde hij dat onderzoek met zijn wijsvingers totdat ik opnieuw kreunde van de pijn. Zijn handen bewogen verder en gleden een paar keer langs de achter- en zijkanten van mijn bovenbenen.

“Het stuitje is niet gebroken. Maar om dat zeker te weten schrijf ik een verwijsbrief voor een röntgenfoto. Bel zo snel mogelijk want ze zitten vrij vol. In de spieren kan ik geen afwijking vinden.” Ik klom van de tafel en liep naar mijn spijkerbroek en schoenen. Verbeelde ik het me of sloeg hij werkelijk zijn ogen op? Gemakkelijk had hij naar mijn onderste rondingen kunnen kijken maar hij schreef onverstoord in zijn papieren. Misschien had hij snel een blik geworpen en voorgewend dat hij professioneel bezig was.

“Dus niet gescheurd of ontstoken?” vroeg ik mijn jeans over mijn heupen trekkend. Hij schudde zijn hoofd, en voegde toe dat ik een foto kon laten maken als ik dat wilde. “Dat hoeft niet. Het doet alleen verrotte pijn,” zei ik onder het aantrekken van mijn laarsjes.

“Tegen de pijn zal ik pijnstillers voorschrijven, mevrouw Geant.” Zodra hij dat gedaan had, stond ik met ik mijn jas aan bij de deur. Hij stak zijn hand uit ter afscheid en begeleidde me naar de gang.

Met een recept en een verwijsbrief stond ik op straat. Het hele consult had inclusief de korte wachttijd twintig minuten geduurd. Instinctief bracht ik een hand naar mijn rug. Veel verder was ik niet hoewel ik nu mijn dochter kon geruststellen. Licht teleurgesteld was ik dat ik het komende feestje van de kant moest beleven en niet aan het dansen kon deelnemen. Vooruitlopend op dat partijtje was de vriend van mijn dochter alvast komen logeren. Hij volgde de opleiding tot fysiotherapeut in de stad en was niet zo vaak hier. Mijn echtgenoot zou pas vrijdagavond of zaterdagochtend van zijn zakenreis uit Frankrijk terug zijn.

+++++

Het begin van de donderdagavond hadden we met ons drieën, hangend op banken en fauteuils met kaas en wijn, tevee kijkend doorgebracht. Voor mij was de avond begonnen met een warm bad om de kou, die via mijn kleren in me gekropen was, en de pijn weg te jagen. Alle drie waren we makkelijk gekleed; zij in joggingspakken waar ze volgens mij niets onder droegen en ik in een makkelijke jurk. Ik had blote benen alsof het zomer was, geen beha. Aanvankelijk had ik ook geen slipje gedragen maar ik had op het laatste moment bedacht dat dat ongepast was nu Sebastiaan er was.

Ik probeerde kreten van pijn bij het verzitten zo veel mogelijk te vermijden maar kon niet voorkomen dat ik er zo af en toe eentje slaakte. Tegen elven zei Louise dat ze moe was en naar bed ging. Nadat ze naar haar kamer vertrokken was, bleven haar vriend en ik achter. De hele avond had hij heel lief drinken gebracht en zakken ijs uit de koelkast aangedragen.

+++++

Na een tijdje kletsen vroeg hij of hij mij mocht onderzoeken. Hij wilde bekijken of er toch niet iets aan de hand was wat de arts niet ontdekt had. Zonder iets te zeggen legde ik de baddoek die de bank tegen het smeltwater moest beschermen op het tafeltje en ging languit op mijn buik liggen. Zover mogelijk tijgerde ik een hoek in zodat er naast mijn voeten ruimte voor hem overbleef om te zitten. Zodra ik daar was, zei ik dat hij zijn gang kon gaan. Vanuit de andere hoek van de bank, zei hij:

“Anders kan ik er niet bij,” en kwam wijdbeens over mijn kuiten heen zitten. Misschien verbeelde ik het me maar ik dacht dat ik zijn geslacht voelde. Na mijn rug en bovenbenen bestudeerd te hebben, ventileerde hij wat termen die ik niet begreep. In gewone mensentaal bevestigde hij wat de arts had gezegd. Massage kon volgens Sebastiaan verlichting geven. Omdat ik wel aan wat verlichting van de zeurende pijn toe was, antwoorde ik dat hij me mocht masseren. Hij gaf aan dat hij bekenden wel onderzocht maar niet behandelde, maar ging na aandringen van mijn kant overstag. “Mag hij iets omhoog?” vroeg hij. Ik knorde ter bevestiging en duwde mijn onderlichaam omhoog om het hem makkelijker te maken. Behoedzaam schoof hij mijn jurk over mijn billen.

“Mooi,” mompelde hij, in het midden latend of hij op mijn slip, die best wat gekost had, of mijn achterwerk doelde. Alsof hij mijn gedachten had gelezen, zei hij dat ze op de opleiding op elkaar oefenden. Zou hij op Louise oefenen? Vast wel. Ik herinnerde me dat mijn dochter eens verteld had dat er meer meisjes dan jongens waren, en vroeg me in stilte af op wie hij nog meer had geoefend. Of dat meisjesoverschot alleen in haar klas of op de hele opleiding was, wist ik niet meer.

“Je bent prachtig.” Onzichtbaar glimlachte ik, en bromde dank je. “Niet alleen je lichaam. Je hebt Louise gemaakt tot wie ze is.”

“Daar heb ik niet alleen deel aan.” Onverstoord ging hij verder.

“Altijd ben je vrolijk en opgewekt, zelfs als het je tegenzit. Ik ben er wel niet zo vaak, maar je bent het zonnetje in huis, Anna.” Als ik een poes was, zou ik spinnen. Het volgende moment voelde ik zijn handen op mijn bibs. Onwillekeurig schudde ik met mijn achterste om ze van mij af te duwen.

“Sorry, mam.” Technisch gesproken was ik niet die van hem maar die van zijn vriendin en zou ik waarschijnlijk zijn schoonmoeder worden, maar ik genoot als hij me zo noemde of mijn voornaam gebruikte. “Sorry, ik viel voorover.” Ik lag met mijn neus op de bank zodat ik niets gezien had en moest aannemen dat hij de waarheid sprak.

“Excuses, ik schrok. Sorry voor mijn reactie,” zei ik. Eigenlijk voelden die warme handen best wel aangenaam op mijn kont. “Ga verder.” Even later cirkelden zijn duimen vlak boven mijn bilspleet. Ze drukten harder als de arts eerder gedaan had. Een zucht ontsnapte me.

“Gaat het?” vroeg hij. De stekende pijn die erger was als wat ik eerder had gevoeld, maakte plaats voor een fijner gevoel terwijl de druk gelijk bleef of zelfs toenam. De jongen die nog een leerling was, verstond zijn vak.

“Ja,” antwoordde ik. Er stroomde meer lucht uit mijn longen dan ik wilde waardoor het sensueler klonk dan bedoeld. Vervolgens masseerde hij net als eerder de arts de spieren van mijn bovenbenen. Nadat hij gezegd had dat ik meer baat zou hebben bij een langere massage en ik had geantwoord had dat ik dat wel kon gebruiken, liet de lieverd mijn benen los, stond op en zei:

“Even iets halen, mam.” Ik kwam overeind en ontdekte dat die boef de jurk verder opgeschoven had dan ik gedacht had. Alle jongens zijn ook het zelfde, dacht ik. Kort na het moment dat ik glimlachend de stof om mijn benen had gedrapeerd, kwam hij terug met een flesje olie, een stapel baddoeken en twee glazen water. “Tijdens een massage span je de spieren en daar krijg je dorst van.” Nadat hij de glazen had neergezet en paar doeken op de bank uitgespreid had, vroeg hij, zijn handen inwrijvend met olie, hoe ik het vond. Het kan aan mij gelegen hebben dat ik het in een seksuele context plaatste omdat ik het zalig had gevonden om handen op mijn lichaam te voelen. Ik antwoordde alleen maar dat het ontspannend was en daarmee zat ik niet eens zo ver van de waarheid af. Omdat ik geen olie op mijn jurk wilde, kruiste ik mijn handen achter mijn hoofd en trok de stof op. Te laat realiseerde deze muts dat ze geen beha aan had, maar ze kon niet meer terug. Wat een moeder ben je, dacht ik, om je tieten te laten zien als de vriend van je dochter er bij is. Ik vermeed oogcontact maar had de indruk dat hij mijn richting op keek op het moment dat ik de jurk op een fauteuil wierp. “Ga liggen,” zei hij met een professioneel klinkende stem. Ik liet me omvallen en draaide weer op mijn buik. Het volgende moment voelde ik een koude vloeistof op mijn benen. “Olie,” verduidelijkte hij. “Normaal verwarmen we het zodat het nu even afzien is.” Een nieuwe straal landde op mijn onderrug. Terwijl hij de olie uitsmeerde vroeg hij of hij de randen van mijn slip op mocht tillen. Ik antwoordde met gesmoorde stem dat dat mocht. Op het moment dat zijn handen op de overgang van mijn benen en mijn billen waren, realiseerde ik me dat deze slip van twintig euro nu verpest werd maar dat ik het niet kon maken om hem in het bijzijn van de vriend van mijn dochter uit te trekken.

Beginnend bij mijn kuiten en eindigend bij mijn heupen kneedde hij elke spier. Na een tijdje was de pijn weg gemasseerd en werd ik doezelig. Na mijn heupen volgden mijn voeten. Elke teen kreeg een beurt, mijn enkel, voetzolen, … Ik droomde weg. Ik schrok op uit mijn droom omdat iemand zei:

“… Mam? Hoe voelt dat?”

“Zalig” antwoordde ik. In een flits bedacht ik dat ik dat niet tegen de vriend van mijn dochter kon zeggen, en zei er snel maar niet snel genoeg achter aan: “Ontspannend.” Te laat om de lading te verbergen.

++++++

“En dit?” Of hij gemerkt had dat mijn weerstand wegvloeide of me gewoon behandelde, wist ik niet maar hij plaatste, niet zoals eerder, zijn vingertoppen maar de palmen van zijn handen op mijn heupen.

“Ik mag dit niet zeggen, maar je hebt mooie heupen, Anna. Mooie rondingen.” Ik bromde weer:

“Dank je.” Ik was in mijn nopjes dat een vijfentwintig jaar jongere vent dat vond. Mijn vagina trok samen naarmate de warmte dieper in mijn huid doordrong. Het was slecht van me maar ik had willen spinnen van genot. Ik hield me evenwel in en zei slechts dat het lekker was. Hij verraste me met de volgende vraag:

“Mag ik je rug doen?” Ja graag, zong het door mijn hoofd en ik knikte ter bevestiging. Het volgende moment had ik daar spijt van want ik voelde weer die koude straal, nu tussen mijn schouderbladen. Ik rilde. Kippenvel verscheen op mijn armen en de minuscule haartjes gingen overeind staan. “Koud?” vroeg hij alleen maar. “Ik zal je warm wrijven.” De volgende ogenblikken kregen mijn schouders en nek een ontspanningsmassage. “Sommige plekken zijn wat hard, maar die knopen krijg ik wel weg.” Een aantal plekjes was heel gevoelig zodat ik zacht kermde als hij ze aanraakte. De pijnlijke momenten duurden evenwel kort en werden steevast gevolgd door prettiger ogenblikken. Ik wist dat ik hem op dit punt kon vragen om te stoppen maar zijn handen voelden zo zalig. “Mam, ik wil je bovenbenen nog een keer doen.” Hij bood mij de gelegenheid om de sessie te beëindigen en, hoewel ik een vermoeden had van wat het vervolg in zou houden, deed ik dat niet. Twee handen schoven van de kuit van een been via de knieholte verder naar boven dan ze ooit geweest waren. Een moment streelde een pink langs mijn door slechts een dun laag je stof bedekte schaamlippen. De vochtigheid tussen mijn kruis nam toe. Het was onmogelijk dat hij dat niet gemerkt had. Op mijn door dunne stof bedekte billen hielden de handen stil. Nadat mijn andere been dezelfde behandeling had gekregen en zijn handen opnieuw op mijn achterwerk rustten, begreep ik dat hij op mijn reactie wachtte. Ik spreidde mijn benen. Blijkbaar had hij de hint begrepen want de bij de volgende slagen voelde ik vingers in mijn kruis. “Mam, draai je om.” Met een arm over mijn borsten om mijn stijve tepels te verbergen, draaide ik op mijn rug. Hij plaatste zijn handen op mijn scheenbenen, en liet ze langzaam naar boven gaan. Bij mijn kruis pauzeerden ze even om goed de vochtige plek te voelen die daar ontstaan was. Bij mijn buik pauzeerden ze opnieuw. Terwijl hij mijn pens schudde, keken we elkaar in de ogen. Op het moment dat de handen over mijn maag streken, haalde ik mijn arm weg en toonde mijn opwinding. Vervolgens deed hij wat alle mannen gedaan hadden mijn borsten gezien hadden: hij kneedde ze en hij trok ze aan de tepels omhoog tot ik ‘au' zei. Vervolgens masseerde hij weer mijn schouders. Zodra hij weer bij mijn kruis was wilde ik niets liever dat zijn vingers mij van binnen zouden bespelen. Ik zou op dit moment echt moeten zeggen dat we deze massage nu zouden moeten beëindigen. En als hij zou vragen waarom, zou ik eerlijk antwoorden dat er iemand van zijn leeftijd was die boven op hem wachtte. Dat die persoon naar beneden kon komen als dit langer zou duren. Wat ik niet zou vertellen was dat zijn vaardige handen me opwonden. Wat ik zou verzwijgen was dat de moeder van zijn vriendin pervers was. Deze gedachten werden onderbroken door een stem die zei:

“Concentreer je op wat je voelt.” Hij plaatste een handpalm op mijn kruis en draaide rondjes met de hand. Dit zou hij vast niet op de opleiding geleerd hebben. Een onstuitbare vloed van extase verspreidde zich over mijn lichaam. Een continu gehuil ontsnapte zacht, om de slaper boven niet te wekken, mijn lippen. Harder drukte hij. Luider kermde ik. De druk nam af totdat die nauwelijks voelbaar was. Ik kermde, niet van de pijn maar van genot. Hij plaatste een vinger van de hand die hij niet gebruikte op zijn lippen om mij tot stilte te manen, en wees naar boven. Het kon me niet meer schelen wat hij zou denken. Ik tilde mijn billen op om mijn slip uit te doen en drukte door die handeling nog steviger tegen zijn palm. Ik bracht een arm onder mij en trok het stuk textiel van mijn kont. Hij begreep nu wat ik aan het doen was en trok met zijn vrije hand de broek over mijn benen en gooide het bij mijn jurk. Hij boog voorover om mijn vulva te kussen. Terwijl ik begon te trillen duwde hij twee vingers langs mijn schaamlipjes om die kort daarna in mij snel heen en weer te bewegen. “Mam, wat ben je nat.”

“Dat doe jij, Bas,” hijgde ik. Ondertussen drukte hij met de palm van zijn andere hand op mijn klitje en draaide er rondjes over. “Ik krijg een lamme hand maar ik voel het komen.” Hij paste de juiste druk toe. Draaide in het juiste tempo.

“Je tong,” bracht ik uit. “Lik me.”

“Geduld. Eerst dit.” De spanning in mijn buik liep op en ontlaadde zich in een waterval die de baddoek doorweekte. Nog wist hij van geen ophouden en leidde me van het ene naar het ander hoogtepunt totdat ik overeind kwam, zijn hoofd pakte en mijn tong tussen zijn lippen doorduwde om die om zijn vochtige stukje vlees te draaien.

“Sebastiaan, wil je je kleren uitdoen en me likken voordat het daar beneden te gevoelig is?” vroeg ik.

“Vindt je niet dat ik te ver ben gegaan?” antwoordde hij. Ik schudde mijn hoofd terwijl ik hem bleef aankijken.

“Als ik het niet wilde had ik dat gezegd.” Een laatste kans om een punt er achter te zetten. Als Louise naar beneden zou komen, wat niet waarschijnlijk was, zou ik vertellen dat alles mijn schuld was en dat ze een uitglijder van haar moeder zag. Dat de massage van haar zere plekken uit de hand gelopen was. Dat haar moeder het uit de hand had laten lopen en dat ze haar vriend niets hoefde te verwijten. Dan had ik haar gesmeekt niets aan haar vader te vertellen.

Als de stripper die ze wel eens op tevee gezien had, ontdeed hij zich van zijn kleding. Geboeid keek ik naar zijn jonge lichaam dat strak in het vel zat. Zodra hij aan zijn boxer toe was bereidde ik me voor op het zien van zijn mannelijke instrument. Als een stuk afweergeschut stond het schuin naar boven gericht, geladen en gereed om te vuren. “Wat is hij mooi, Bas,” sprak ik naar waarheid. Wat is hij groot,” zei ik met lage stem om hem op te geilen en niet helemaal naar waarheid, tegelijkertijd over de kop en de adertjes op de schacht wrijvend. Ik liet mijn oorspronkelijke idee varen en boog iets verder voorover om zijn opwinding in mijn mond te nemen. Met de zoute smaak van de kop in mijn mond, werkte ik mijn benen onder mij zodat ik makkelijker kwam te zitten. Zodra ik de pik tot zijn ballen in mijn mond had, begon ik te zuigen. Ondertussen wreef hij over mijn rug, kneep in mijn tieten, kuste mij op mijn hoofd. Zijn lichaam kronkelde wanneer mijn tong de kop streelde. Sneller dan ik verwacht had en eerder dan ik gehoopt had, begon de jonge pik te pulseren om na een paar contracties zijn lading in mijn mond te spuiten. Diverse keren slikkend liet ik geen druppel van de vitamientjes verloren gaan. Zodra ik daarmee klaar was, liet ik het slapper wordende lid uit mijn mond floepen. “Zo, de bank blijft schoon,” zei ik, wetende dat de baddoek zeiknat van mijn vocht was.

“Geen vlekken op de bank waar je een smoes voor moet verzinnen,” bevestigde Sebastiaan. Ik trok mijn benen onder mijn achterste vandaan en ging gewoon op de bank zitten. Nu pas had ik tijd om te drinken. Hij pakte de glazen en gaf het volle aan mij. Blijkbaar had hij tijdens mijn behandeling zo af een toe een slok genomen. Zoals hij voorspeld had, had ik dorst gekregen. Bovendien had ik een droge mond zodat ik in een teug het glas leeg dronk. Na het teruggegeven te hebben, stond ik op om mijn jurk, vanwege de kou die als een kille deken om hing, weer aan te trekken. Zodra ik weer zat, vlijde hij zijn goddelijke lichaam naast mij. Strelend over zijn borst, zag ik op de klok dat het na twaalven was. We waren iets meer dan een uur bezig geweest, maar het had veel langer geleken. Het liefst zou ik hem naar boven meenemen, de slaapkamerdeur op slot doen en me aan hem overgeven. Ik begreep dat ik dat niet kon maken. In plaats daarvan sloot ik mijn ogen en viel ik in slaap.

+++++

Sebastiaan legde me op mijn rug neer. Nadat hij me omgedraaid had, begon hij opnieuw met zijn massage. Behalve mijn benen en billen te kneden, stak hij nu ook af en toe een vinger in mijn anus of duwde mijn kutlippen opzij. Het voelde zo enerverend ontspannend. Hij ging door met het masseren van mijn lage rug, wervelkolom, schoudervladen, nek; maar hij keerde regelmatig naar mijn kontgaatje of mijn kut terug. Uiteindelijk zei hij:

“Draai je om.” Zodra ik dat gedaan had, zag ik de goedkeuring in zijn ogen.

“Lik me,” zei ik. Met beide handen spande ik de huid van mijn onderbuik en onthulde mijn roze kietelaar. Het puntje van zijn tong flipte er met grote snelheid overheen waarna hij zijn lippen er om sloot en de genotsknop zijn mond in zoog. “Oh fuck. O ja,” schreeuwde ik. Mijn kut en ik bevonden ons in de vrije val van de achtbaan van genot. Met hoge snelheid op het laagste punt aangekomen kwamen we, gingen we weer omhoog, snelden omlaag, omhoog, omlaag, … Met zijn gezicht nat van mijn vocht kwam hij overeind om zijn broek op zijn dijbenen te brengen om daarmee zijn geslacht te onthullen. Glimlachend streelde ik de staaf, die is voor mij zeggend.

“Die is ook voor jou”, antwoordde Sebastiaan. Deinend kwam zijn pik …


+++++

Hangend tegen een binnenkant van de bank werd ik wakker door een geluid. Iemand in de verte riep iets. Langzaam drong het tot me door wat ze zei:

“Mam. Mam, het is bijna één uur.” Ze had hetzelfde postuur als Louise, dezelfde kleur haar, dezelfde teint. Aan haar ogen herkende ik haar. Opeens draaiden mijn hersenen op topsnelheid. Geschrokken keek ik naar beneden, om een fractie van een seconde later te constateren dat ik mijn jurk aan had. Ik zou door de grond gegaan zijn als ze me zonder kleren in bijzijn van haar vriend gezien had. Mijn slip, die op een fauteuil lag, was tot mijn schrik in geen velden of wegen te bekennen. Ik hoorde haar vragen al als ze die op de fauteuil had zien liggen.

“Mam, het is bedtijd.” Snel draaide ik mijn hoofd richting Sebastiaan die in joggingspak in een fauteuil zat. “Ik hoorde dat je na de teveefilm in slaap was gevallen. Kom,” zei Louise. Glimlachend hielpen zij en haar vriend mij overeind. Van achter mij hoorde ik fluisteren:

“Ik heb het, Anna. Wees niet bang,” In ganzenmars liepen we de kamer uit richting trap.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 14720x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 7950x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 28396x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 8957x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 13407x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 4816x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 24217x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 4880x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 17856x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 26107x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
:: Mijn Zusje En... - 3Door: TheoMaxwell
Gelezen: 26648x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.9
:: Mijn Zusje En... - 2Door: TheoMaxwell
Gelezen: 31838x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
09-06
8.8
:: Mijn Zusje En... - 1Door: TheoMaxwell
Gelezen: 37397x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.9
:: Ongelofelijk Lekker - 13Door: Lara
Gelezen: 14405x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-06
9.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 6Door: Baco
Gelezen: 15851x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Schoonmoeder Dochter Moeder Milf Pijpen
06-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net