Opwindend.Net
Datum: 06-03-2018
Stemmen: 22x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 8386x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Egbert, Gayatri En Priyanka - 1
Door Egbert - Zoek naar meer...

Met de bus gestrand in niemandsland

[Dit is deel één van een driedelig verhaal – in de komende weken zal ik de andere twee delen schrijven. In dit eerste deel stranden onze hoofdpersonen, internationale studenten aan de Universiteit van Kopenhagen, halverwege een internationale busrit vanuit Kopenhagen richting Nederland in een hotel ergens in het noorden van Duitsland. Dat loopt uit op een heerlijk trio. In het tweede deel zet de busrit zich voort en treffen de hoofdpersonen elkaar weer in Nederland; een spetterend weerzien vol verwachtingen en onthullingen. In het derde deel keert de driehoek van lust terug naar Kopenhagen, waar het trio zich uitbreidt tot een geil kwartet…]

Na zijn bacheloropleiding geschiedenis in Leiden, ging Egbert (22) naar Denemarken om daar een master te volgen. De master die hij had gekozen – met focus op de relaties tussen Europese grootmachten en hun koloniën in heden en verleden – was een logisch verlengstuk van zijn eerdere opleiding. Daarnaast was hij al lang van plan geweest eens naar Denemarken te gaan: als kind had hij Deens geleerd van een aangetrouwde, oorspronkelijk Deense oom, en wat hij allang verleerd was, wilde hij wel weereens opfrissen. De namen voor kleuren kende hij nog wel, hij kon tot honderd tellen, en hij kende een aantal werkwoorden en wat scheldwoorden. Daarnaast was hij uitgekeken op Leiden en Nederland en wilde hij nieuwe mensen ontmoeten. Dat gebeurde dan ook snel.

In één van zijn werkgroepen leerde hij een tweetal Indiase dames kennen; de volle, ronde Gayatri (22) – met prachtige ronde borsten, een nog mooiere glimlach, en een volle kont die haar sari’s echt niet konden verhullen, en de slanke Priyanka (23) die ondanks haar minder vrouwelijke vormen qua uitstraling niet voor haar vriendin onderdeed, beide met lang zwart haar, een donkere huid en lichtbruine ogen. Zij waren Brits-Indiaas en waren rond dezelfde tijd dat Egbert naar Kopenhagen verhuisde vanuit Leiden vanuit de Engelse plaats Coventry (waar de University of Warwick is gevestigd) naar Kopenhagen gekomen. Het waren twee aardige meisjes waar Egbert het goed mee kon vinden. Zij waren al sinds de middelbare school vriendinnen, en sinds hun achttiende huisgenoten. Priya beschreef zichzelf als een eeuwige single, die met de jongens maar wat aanmodderde maar daar wel van genoot, terwijl Gaya al een tijd lang een vaste relatie had met een jongen uit Coventry, Chris, die Egbert tot nu toe echter nog nooit had gezien. Meestal droegen ze strakke spijkerbroeken en topjes, waarin ze er hartstikke goed uitzagen, vaak met blote buik. Gayatri bleek in die zone best gespierd. Als exotische schonen trokken ze in het toch wel béétje bekrompen Denemarken veel bekijks, en op die manier, leek het, hadden ze in Denemarken echt hun seksualiteit, hun sensuele vrouwelijkheid, ontdekt.

Wanneer Egbert en Gaya eens samen koffie gingen drinken, zonder Priya, roddelde zij graag over de jongens die Priya aan de haak sloeg. De twee deelden een huis, en Gaya was op die manier goed op de hoogte, dacht Egbert. De verhalen waren soms zo gedetailleerd dat het leek alsof Gaya er zelf bij was als Priya zich liet nemen en verwennen door de Denen die zij verleidde. Die gedachte deed Egbert echter steeds af als fantasie, en dan zei hij bij zichzelf: ‘dat huis zal wel dunne muren hebben’. Desalniettemin, Gaya leek tot op de halve inch nauwkeurig te weten hoe groot hun pikken waren, welke de betere minnaars waren, en kende de beestachtige geluiden die Priya uitstootte wanneer ze klaarkwam… Egbert kon er zich zo in ieder geval een levendige voorstelling van maken, en had zich dan ook meer dan eens afgetrokken terwijl hij dacht aan de hete lijven van deze twee dames, die hém eens goed onder handen namen. Maar de vriendschap zoals die was, was leuk genoeg en Egbert was zeker niet actief op zoek naar meer.

Het toeval wilde dat Egbert, Gayatri en Priya op hetzelfde moment naar Nederland wilden, en dus boekten zij samen een reis. Egbert wilde wel weereens terug om zijn vrienden en ouders in Leiden weereens op te zoeken, Gayatri en Priya om naar Amsterdam te gaan – een stad die ze allebei al lang eens wilden bezoeken. Zij zouden waarschijnlijk hun scripties gaan schrijven over een vergelijking tussen Engelse en Nederlandse representaties van hun koloniën en zodoende zou hun reisje naar Amsterdam ook een studiereisje worden, met bezoekjes aan verschillende archieven en musea.

Op 27 februari vertrok het drietal samen vanuit Kopenhagen, en in Bremen zouden hun wegen zich scheiden. Egbert zou dan in de bus blijven zitten richting Rotterdam (waar hij op een trein over moest stappen richting Leiden) en de Indiase schonen zouden in Bremen juist overstappen op een bus die een iets Noordelijker route zou voeren, linea recta naar Amsterdam.

Maar zo zou het niet gaan.

Gaya, Priya en Egbert troffen elkaar bij de busstop op Kopenhagen centraal. Het was daar buiten, ‘s ochtends vroeg, erg koud en dus waren ze blij toen ze bus in konden. Niet dat het daar veel warmer was… Egbert zat achter Gaya en Priya die naast elkaar zaten en elkaar al snel omarmden om warm te blijven. De bus begon te rijden, en de chauffeur waarschuwde bij vertrek dat het mogelijkerwijs wel eens zwaar zou kunnen gaan sneeuwen, later die dag, wat consequenties zou kunnen hebben voor de reis.

De drie voerden een gesprek over studiezaken en de twee dames vroegen Egbert honderduit over Amsterdam, een stad waar hij af en toe wel was geweest en dus wel wat over kon vertellen. Na een paar uur zo te hebben doorgebracht begon de slanke Priya een beetje in slaap te vallen, in de armen van de rondborstige Gaya. Zag Egbert nu dat Priya zich werkelijk tegen haar borsten vleide en dat Gaya haar een kus op haar hoofd gaf? Hij wist het niet zeker, want de ruggen van hun stoelen belemmerden het zicht nogal…

Priya viel in slaap, en Gaya en Egbert zetten hun gesprek nog voort. Maar Egberts gedachten dwaalden snel af; als hij gezien had wat hij dacht dat hij zag, bevestigde dat een vermoeden dat hij al langer had: dat er meer was tussen Gaya en Priya dan vriendschap en het feit dat ze huisgenoten waren. Het gesprek tussen Gaya en Egbert viel definitief stil toen Gaya zei dat ze even een boekje ging lezen, en Egberts gedachten dwaalden af naar Gaya en Priya die bloedhete trio’s met goedbedeelde Denen, en ook nog lesbische vrijpartijen, hadden in hun gedeelde appartement in Kopenhagen-West.

Egbert fantaseerde net een scenario waarin Priya het kontgaatje van Gaya eens goed likte waarna Gayatri – om het maar eens grof te zeggen – ruig in haar reet werd geneukt door zo’n Deen, en haar geil over het gezicht van haar vriendin spoot die haar helemaal gekbefte. Egbert wilde net opstaan om zich in het bustoilet af te trekken met dit beeld in zijn hoofd, toen de noodlottige aankondiging van de buschauffeur kwam: de bus, die nu ergens tussen Lübeck en Hamburg in reed, strandde vlak boven het dorpje Klein Wesenberg wegens een sneeuwstorm. Op bevel van de busmaatschappij mocht de bus niet meer verder rijden, en voor alle passagiers werd in Klein Wesenberg accommodatie verzorgd.

Priya en Gaya werden verstrengeld in elkaars armen wakker toen de bus tot stilstand kwam. Een beetje schaapachtig keken ze Egbert aan – vonden ze zelf dat ze te ver waren gegaan? Of in ieder geval in het bijzijn van Egbert? – en Egbert legde ze uit wat er aan de hand was met het weer, en de drie meldden zich bij de buschauffeur om aan te geven dat ze best met z’n drieën op één kamer konden slapen als dat makkelijker was voor de organisatie. En zo geschiedde, want het kleine plaatsje was niet voorbereid op de plotselinge komst van 40 gestrande Denen.

Onze drie hoofdpersonen kwamen samen in een kamer bovenop een plaatselijk café te zitten. Een goed excuus dus, voor iedereen om aan het zuipen te slaan (wie wel eens in Denemarken is geweest, weet dat de bierprijzen nogal hoog zijn. Stranden in Duitsland was voor veel Denen dus een godswonder!) en vroeg te gaan slapen in de hoop dat de sneeuw de volgende ochtend minder zou zijn, en de reis vervolgd kon worden. Egbert betaalde het eerste rondje bier voor Priya en Gayatri. Er volgden er meer en toen er daarna ook nog een rondje van de plaatselijke schnaps inging, nam het gesprek een wel erg vrolijke wending: “het is zo koud!” zei de slanke Priya. “Ja, maar” reageerde Gaya, “als je nou een wat dikkere kont en borsten zou hebben, en een lijf met wat meer vrouwelijke rondingen, zoals ik, dan zou je het ook een stukje warmer hebben. En dan zouden die vriendjes van je misschien ook bij je blijven – scharminkeltje!” – we moesten om die opmerking alledrie hartelijk lachen. “Trut!” riep Priya, en grinnikte.

Gaya ging door: “ik weet zeker dat als Egbert hier tussen ons twee mocht kiezen, dat ‘ie voor mij zou gaan hoor Priya!” en ze gaf me onder tafel een por. Ik bloosde en staarde naar m’n glas. Priya duwde haar borsten een beetje omhoog in haar BH, stak haar borst vooruit en deed haar beste Gaya-immitatie: “oohh, kijk mij nou, ik ben Gaya, ik heb zulke dikke tieten en zo’n dikke kont dat al m’n sari’s speciaal op maat gemaakt moeten worden, nananana. Ik weet zeker dat Egbert voor deze slanke schone zou gaan, in plaats van voor jouw dikke reet” En weer zaten we met z’n drieën om tafel te lachen. Gestrand zijn ergens in ergens in Sleeswijk-Holstein is zo erg nog niet als je goed gezelschap hebt.

Om 11 uur ging de bar dicht en werden we naar onze kamer bovenin het pand gestuurd. In hun kamer stonden drie bedden, Priyanka nam het bed in het midden, Egbert het bed rechts en Gayatri dus het linkerbed. Egbert ging even naar het toilet, en zou zweren dat hij uit de slaapkamer geluiden hoorde die duidden op een lesbische lebbersessie, maar toen hij, met een halve erectie, tevoorschijn sprong om ze te betrappen lagen de meisjes kuis allebei in een eigen bed. Egbert ging in het zijne liggen, en behalve dat hij zich heel stilletjes masturbeerde terwijl de dames sliepen, gebeurde er die nacht niks geils meer… Egbert fantaseerde over hoe de voluptueuze Gayatri voor hem stripte. Vond hij haar inderdaad lekkerder? Heupwiegend deed ze eerst haar shirtje af en daarna stapte ze uit haar rok. Toen deed ze haar sokken en haar BH af. Haar prachtige borsten kwamen tevoorschijn en ze nodigde Egbert uit om aan haar tepels te likken. Terwijl hij dit fantaseerde lag Egbert op zijn linkerzij met zijn machtige lul in zijn rechterhand. Hij kon zijn pik maar nét omvatten met zijn hand, zo dik, en het gevaarte was twintig centimeter lang. Zijn vroegere vriendinnen noemden zijn geslacht soms ‘boomstam’, ‘knuppel’, ‘melkfles’ of ‘heipaal’, en met de juiste techniek en enige gewenning had hij hen altijd tot intense, lange en verzadigende orgasmes laten komen. Hij trok zich zachtjes af terwijl hij fantaseerde over hoe Gaya voor hem haar slipje afnam terwijl de sensuele Priya – ook zij was zó lekker – haar besloop en van achter met Gayatri’s borsten begon te spelen – en zo spoot hij uit zijn glimmende, dikke, paarse eikel een flinke plas zaad naast zich in het hoeslaken van het matras.

De volgende ochtend werden ze niet om 7 uur gewekt. Dat zou wel gebeurd zijn als het weer was verbeterd, wat betekende dat – zoals inderdaad werd bevestigd door een blik uit het slaapkamerraam te werpen – ze voorlopig nog ingesneeuwd waren in Klein Wesenberg. Om een uur of 10 waren ze wel wakker en viel er niet veel anders te doen dan een beetje lees- en schrijfwerk te verzetten en ontbijten in het café beneden. Daarna stond er een sneeuwwandeling op het programma, lunch, avondeten, en daarna weer bier en schnaps. Met het weer ging het niet veel beter.

Na een beetje schnaps stelde Priya voor om wat yoga te gaan doen. Gaya vond dit een goed idee, omdat ze anders niet aan haar wekelijkse oefening kwam, en zij en Priya vroegen of Egbert mee wilde doen. “Dronken yoga?” zei Egbert: “wel een beetje gek? Ik heb het eigenlijk helemaal nog nooit gedaan. Gaan jullie het maar doen, ik ga wel een praatje maken met deze Denen om een beetje mijn Deens te oefenen.” En Gaya en Priya gingen naar boven. Toen Egbert na een uurtje Deense gesprekjes oefenen wel genoeg had gestameld, ging hij naar boven en daar trof hij Priya en Gaya aan in zeer nauwsluitende en daarom nogal sexy yoga-outfits. Op het moment dat hij binnenkwam zaten zij allebei met hun kont in de lucht, richting de deur op hun knieën, en strekten hun rechterarmen naar voren. Toen Egbert binnenkwam draaiden ze zich plotsklaps om. Nog steeds een beetje aangeschoten zei Priya “hey, bevalt het je, dat uitzicht?” – Gaya begon te giechelen.

“Schaam je niet en ga vooral door hoor, ik zal niet staren” zei Egbert “ik ga nog wel even lezen. Maar het is wel alweer laat. Morgen worden we misschien of zeven uur weer wakker gemaakt!” Van achter zijn boek zag hij Gaya en Priya allerlei acrobatische poses aannemen. Ze giechelden en keken vaak zijn kant op. Hadden ze door dat hij ze toch wel erg zat te bewonderen? Begon er nu een verleidingsspel? Het bloed stroomde van zijn brein – hij kon zijn aandacht niet bij zijn boek houden – naar zijn kruis, en zijn machtige lul probeerde te ontsnappen aan zijn boxer en zijn broek. Hij probeerde zijn mega-erectie een beetje te verbergen. Misschien hadden Priya en Gaya dat ook door, want precies op dat moment vroegen ze Egbert of hij hen wat water wilde brengen. Eerst dacht hij er aan te weigeren, maar dat leek hem ook zo opvallend… Hij stond op en zijn boomstam tekende zich af in zijn broek. Hij probeerde het te verhullen door een beetje gebogen te lopen, maar toen hij met een paar glazen water voor hen stond was het voor de dames niet te ontkennen: Egbert had een ontzettende stijve.

Priya was de eerste die wat zei in de toch wel een beetje ongemakkelijke stilte. Ze zei: “Egbert, weet je nog waar we het gisteren over hadden? Wie vind je het lekkerst, mij of Gaya?” Gaya zei: “hij hoeft niet te kiezen Priya.” En ze zoende haar vriendin op de mond. “Wil je met ons vrijen Egbert?” vroeg Gaya daarna. “We zijn al de hele dag zo opgewonden! Net voor de yoga heb ik Priya lekker gebeft, maar we hadden geen zin om onze dildo’s uit te pakken om te spelen. Wil jij ons niet bevredigen?”

Egbert wist niet wat hij hoorde. “Jullie zijn dronken!” zei hij, niet zeker wetend of hij dit wel wilde. “Wel een beetje, onderkende Priya – maar jij ook, en je hebt een hartstikke stijve pik”. Ze strekte haar arm uit en streelde over de bobbel in zijn broek. Gaya droeg bij: “Egbert, toen je gisteren het toilet uitliep zagen we je in je onderbroek en we fantaseren al de hele dag over die dikke bobbel!”

Egbert stamelde “oh wauw...” en Priya begon zijn broek open te maken. Binnen de kortste keren kwam zijn melkfles, zijn heipaal, zijn knuppel tevoorschijn. Nu was het aan de dames om “oh wauw” te zeggen. In de kleine handjes van Priya was de pik van Egbert echt een gevaarte.

“Gaya,” zei ze, “hij is nog wel een maatje groter dan die van Chris, hè?” Het vallen van die naam deed Egbert beseffen waar hij mee bezig was en hij zei “dit kan niet! Wat moet Chris hier wel niet van denken, Gayatri?!” – met deze uitspraak dacht hij zich nog uit een rare situatie te kunnen redden, en Gaya te behoeden voor het relatiedrama dat daaruit zou kunnen volgen. Maar Gaya merkte alleen maar op “ja! Zeker een dikkere lul.” en terwijl Priya Egberts gigantische gezwollen geslacht in haar twee handen hield en Egbert zachtjes aftrok begon Gaya nu zijn ballen te zoenen en te likken.

“Oh, meisjes” gromde Egbert nu, “wat ontzettend geil. Laten we de bedden tegen elkaar aanschuiven zodat we lekker de ruimte hebben.” En dat deden ze. Toen de bedden tegen elkaar aanstonden kleedden de dames zich uit en wierp Priya zich als eerste op haar rug op bed in de heerlijk verwarmde kamer, terwijl het buiten nog steeds sneeuwde. Ze deed haar benen uit elkaar zodat Gaya en Egbert haar natte kutje goed konden zien. Ze was kletsnat en stond wagenwijd open. “Egbert, vul me!” smeekte ze… en Egbert zette zijn dikke, glimmende eikel tegen haar smachtende kutje. Langzaam, tergend langzaam, schoof hij zijn neukbeest bij haar naar binnen. Haar vriendin Gaya had ondertussen toch een dildo uitgepakt en ging naast haar liggen en duwde op hetzelfde tempo de grote rubberen lul bij zichzelf naar binnen. Priya zoende haar en speelde met Gaya’s tepels.

Gaya volgde het tempo van Egbert en Priyanka, en Priyanka wilde dat Egbert het tempo langzaam opvoerde. Op een tempo van ongeveer één stoot per twee seconden bleven ze steken. Zo vond Priyanka het het lekkerst, en op dat tempo ging, naast hen, Gayatri ook door met haar dildo. "Zie je wel, dat 'ie eerst voor mij ging?" Zei Priyanka plagend... en daarna:

“Oh Egbert, ik voel je in mijn buik, ik voel je zo diep in m’n kutje. Vul me met je warme zaad. Ga zo door. Oh oh oh oh” “Neuk die magere slet!” voegde Gayatri toen, die extase toe lag te kijken hoe haar vriendin in haar maag werd gebeukt door de heipaal van hun gemeenschappelijke vriend. Nu voerde Gayatri haar eigen tempo enorm op en veroorzaakte bij zichzelf een spuitend orgasme! Diep grommend kwam ze, en hijgend schokte ze een tijdje na.

“Oh waaauuwww!” riep Priya nu: “zo’n natte heb je nog nooit gehad Gaya! Kom op m’n gezicht zitten dan lik ik je schoon.” De geile, voluptueuze Gayatri gehoorzaamde en ging over het gezicht van haar vriendin heenzitten, met haar rug naar Egbert toe. Na enkele minuten gaf Priya aan dat Gaya even van haar af moest en ze begon hevig te steunen en zelfs… te piepen en te grommen. En toen voelde Egbert het: de magere Priya verkrampte enorm en begon te vloeken “oh shit, oh shit, oh shit!!” en toen begon ze enorm te trillen, ze zette zich af tegen het bed en kwam intens klaar – zweetdruppels parelend op haar voorhoofd.

Uitgeteld gaf ze aan dat Egbert nu Gaya maar onder handen moest nemen. Maar Gaya zei: "één waterval van mijn kant is wel genoeg voor vandaag – laten we samen Egberts zak leegzuigen." Daaraan voegde ze nog toe: "maar, Egbert, een volgende keer wil ík als eerste dat gevaarte van je in me voelen!" Egbert ging nu naast het bed staan, en de meisjes knielden voor hem. Samen likten ze zijn pik en zijn grote ballen, en omstebeurt namen ze zijn eikel in hun mond en pijpten hem zo totdat hij een gigantische lading zaad over hun mooie gezichtjes spoot. De dames likten elkaars gezichten schoon, slikten alles door – en na een korte douche viel het drietal samen intens tevreden in slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Egbert, Gayatri En Priyanka - 2

Zoek naar meer verhalen van Egbert...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2150x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9143x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12506x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15681x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14263x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18105x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11409x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20370x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16480x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6185x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11175x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14248x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12715x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net