Opwindend.Net
Datum: 31-03-2018
Stemmen: 189x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 43350x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Voor De Klas - 3
Door Timio - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Voor De Klas - 2

De volgende keer zou de laatste les zijn. Elke week stuurde ik de groep een mailtje met het huiswerk toe, zo ook deze week. Ze moesten voor de laatste avond een paper van twee kantjes opstellen waarin ze moesten beschrijven of de lesstof van waarde was geweest en op welke wijze ze deze in de praktijk konden gebruiken.

Nadat ik het verzonden had, zag ik dat Johan naar de groep reageerde met een opmerking dat we er de laatste avond een speciale avond van moesten maken en de opdracht goed moesten uitvoeren. Het deed me deugd dat hij het zo serieus nam.

De hele week was ik al in de ban van die laatste avond. Zou ie net zo verlopen als vorige week, de gedachte daar alleen al aan maakte me heet.

Op de bewuste dag was ik vanaf het moment dat ik wakker werd al geil; Ik had een vreselijke geile droom gehad en was met een kletsnat kutje wakker geworden. Omdat ik dat geile gevoel heerlijk vind, besloot ik niet met mezelf te spelen maar het zo lang mogelijk uit te stellen.

Eindelijk was het avond en kon ik me aankleden, Ik trok mijn kousen en zwarte lingerie aan toen ik er aan dacht wat Johan had gezegd: geen ondergoed. Ik aarzelde, maar in de stemming waarin ik nu was durfde ik alles en trok de beha en string weer uit. Snel mijn rokje en blouse aan en mijn spullen mee.

Deze keer zorgde ik er voor dat ik ruim voor de anderen aanwezig was. Het voelde ongelooflijk spannend om zonder ondergoed over straat te gaan, pffft ik hield het bijna niet meer.

Gelukkig was er nog niemand, althans zo leek het. Ik pakte mijn spullen uit mijn tas en zag toen het briefje liggen: Instructies voor de juf op het toilet.

Oh nee, zou hij er toch al zijn? Ik voelde mijn geilheid direct nog verder toenemen en liep gespannen naar het toilet. Daar lag een klein cadeautje klaar met een briefje: pak het uit en stop het daar waar het hoort, geile juf!

Pffff dit maakte het alleen maar erger. Snel maakte ik het pakje open, het bleek een trileitje te zijn. Ook dat nog. Ik hoorde de mannen al luidruchtig binnen komen. Snel deed ik het eitje in en liep naar de klas.

"Fijn dat jullie er allemaal zijn op deze laatste avond". Ik keek de groep rond en zag uitdagende blikken die me aan staarden. "Wij keken er ook naar uit juf" antwoordde Johan. Ik keek hem aan en zag dat hij weer twee vingers opstak. Ik wist wat dat betekende maar had gehoopt dat ik er mee weg zou komen, niet dus.

"Hebben jullie allemaal je huiswerk gemaakt?" vroeg ik de groep terwijl ik me even omdraaide om de twee knoopjes los te maken. Het kon me nu niets meer schelen, zo geil was ik geworden.

Ik ging zitten en vroeg wie er wilde beginnen. Op dat moment begon het eitje te trillen. Door de verrassing kon ik een lichte kreun niet onderdrukken. Iedereen keek me verbaasd aan, behalve Johan die grijnzend vroeg: "Gaat het goed juf"

Hij liet me even bijkomen en deed meteen een voorstel: zullen we het huiswerk bij jou inleveren. Jij leest ze dan even door, vertelt hardop wat er staat en raadt dan wie van ons dat geschreven heeft.” De groep leek het wel wat en het leek me ook wel leuk om het op die manier te doen. "Goed gaan jullie dan maar even koffie halen" stelde ik voor.

Ze leverde allemaal hun A4 in en vertrokken. Johan als laatste "veel plezier met lezen juf!".

Ik ging er eens goed voor zitten want dit was altijd een belangrijk moment, hadden ze iets opgestoken en wat zouden ze er mee gaan doen. Ik pakte het eerste verhaal en las de kop: Wat zou ik met de juf willen doen?

Wat was dit nou? Ik las snel verder en kreeg rode oortjes toen ik las dat de persoon mij een lekker wijf vond en de vorige les enorm had genoten van mijn stevige borsten en lekkere kontje. Hij zou me graag eens over de lessenaar willen leggen om me eens stevig achterlangs te neuken. Pfttt

Ik pakte het volgende verhaal en ook deze ging over wat hij met de juf wilde doen. Ook de andere twee gingen daarover. Toen ook nog het eitje weer begon te trillen kwam ik bijna klaar.

De mannen kwamen weer binnen en keken me schaamteloos uitdagend aan. Ik voelde mijn stijve tepels tegen de stof van het bloesje schuren en begreep dat zij dat ook moesten kunnen zien.

"En juf wat vond je van het huiswerk?" vroeg Johan.

"Eh" stamelde ik "anders dan gebruikelijk".

"Ja ik heb de anderen geholpen door de opdracht iets aan te passen en dat vonden ze een goed idee" zei Johan waarop de anderen hevig grijnsden. "Maar misschien moet je er een uitpakken en gewoon voorlezen en als ik je een suggestie mag doen dan zou ik die met de rode inkt nemen".

Ik bladerde totdat ik die voor me had liggen en las m snel door. Oh nee, dis was een soort instructie die ik moest opvolgen. “Kom juf we moeten wel beginnen anders is de avond straks voorbij.” De anderen waren het daar direct mee eens.

"Oke" en ik begon te lezen "Wat ik met de juf zou doen? Ik zou willen dat ze op haar lessenaar ging zitten met haar benen naar ons toe".

"Voordat je verder leest moet je natuurlijk wel doen wat er staat, dat maakt het nog spannender" zei Johan met indringende stem waar niet aan te tornen viel.

Ik peinsde er niet over, maar toen begon het eitje weer te trillen. Ik kon het niet helpen dat ik ongelooflijk geil werd en het niet meer kon weigeren.

Ik liep om het bureau en ging er op zitten, uitdagend keek ik de mannen aan en zij keken uitdagend terug, we waren aan elkaar gewaagd.

Ik las verder "De juf opent haar benen en geef de groep een schaamteloze blik op haar blote ..." “Nee dat ga ik niet voorlezen.” Het trileitje zorgde ervoor dat ik het toch deed.

Ik opende mijn benen een stukje zodat de mannen tussen mijn dijen konden kijken. Ik zag ze allemaal gretig kijken en dat maakte mij nog geiler.

" Lees verder juf" moedigde Johan mij aan. Er was nu geen weg terug meer, dus las ik hardop: De juf doet langzaam de knoopjes van haar blouse open en laat de stof los hangen.

Met vier paar ogen op me gericht maakte ik een knoopje los. De vorige keer had ik me nog omgedraaid maar nu keek ik ze uitdagend aan. Ik voelde de stof over mijn keiharde tepels schuren. Nog een knoopje ging openen nu konden ze zelfs al tot onder mijn borsten kijken.

" Ga door Juf het ziet er fantastisch uit!" Johan wist me goed te bewerken want het vuurtje laaide weer op. Nog maar twee knoopjes en ook die gingen los. Brutaal keek ik de mannen aan terwijl ik voelde hoe mijn bloesje open hing. Ze waren stil maar zeer geconcentreerd.

Ik pakte het vel papier weer en las "De Juf loopt naar het bord en schrijf “Ik ben een geile...” Er stond geen woord maar dat kon ik wel bedenken. Ik liep naar het bord en voelde hoe het bloesje heerlijk open waaierde en mijn borsten helemaal bloot kwamen. Ik pakte een krijtje en schreef: De juf is een geile slet.

Ik draaide me om liep naar mijn lessenaar en vroeg aan de groep "Wie is het daar niet mee eens?" Niemand gaf antwoord maar iedereen keek ongegeneerd naar mijn vrij hangende tieten. Toen begon het trileitje plotseling op volle kracht te trillen. Omdat mijn kut al overliep van het vocht en ik met gespreide benen stond ontglipte het eitje me en viel op de grond. Iedereen zag het liggen en begreep direct waar ie in had gezeten en wat mij zo geil had gemaakt.

" Voelt dat leeg Juf? Krijg je dan geen honger naar iets anders?” Johan keek me met zijn indringende blik aan “ga zitten en lees verder”.

Terwijl ik nu schaamteloos met blote tieten en gespreide benen op de lessenaar zat, pakte ik het vel papier weer op. Ik had geen rem meer, ze mochten alles met me doen. Sterker nog ik wilde dat ze alles met me zouden doen.

Ik las hardop verder “de juf toont zich schaamteloos aan de groep en laat hen genieten van haar heerlijke borsten en verlangende kutje. Als je goed kijkt kan je de druppels geil in haar spleetje zien zitten” Jeetje wat werd ik hier geil van. Ik keek op en zag vier mannen geil naar me kijken. Hun blikken schoten van mijn tieten naar mijn kutje en weer terug.

Geil las ik verder “de juf gaat wat achterover zitten en brengt een hand naar haar borst om in de harde tepel te knijpen. Een rilling van genot ging door me heen toen ik in mijn tepel kneep.

“Mooi juf, ga door” moedigde Johan me aan.

Veel aanmoediging had ik niet meer nodig want ik was bloedgeil geworden.

“De juf legt een hand op haar geile kutje en speelt schaamteloos met zichzelf”

Ik voelde de geilheid in mijn smachtende kutje en legde mijn hand op het glibberige spleetje. Een lichte kreun ontsnapte me toen ik me daar aan raakte. Het was daar super gevoelig en ik was zo geil geworden door het lezen en het eitje. Eén, twee vingers stak ik in mijn druipende kutje en ik begon mezelf ten overstaan van de groep schaamteloos te vingeren. OMG wat was ik geil en wat was ik hier aan toe; dit hield ik niet lang vol; zeker niet als ik al die mannenblikken zag. De vier paar hongerige geile blikken gaven me het laatste duwtje en ook al wilde ik dat niet, mijn hele lijf begon te trillen en duidelijk zichtbaar voor iedereen kwam ik schokkend en kreunend klaar.

Toen ik weer wat bijgekomen was bracht ik de vingers naar mijn mond en likte mijn eigen geil op. Als hij kon provoceren kon ik dat ook en deed het nog een keer. “Wie wil er ook proeven?” vroeg ik aan de groep.

Mocht je ideeën hebben voor het laatste deel, laat het weten...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Voor De Klas - 4 (slot)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 909x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.3
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 3023x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 5574x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6755x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 9310x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10353x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10209x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14459x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17714x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14609x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15921x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13073x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9790x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19992x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10684x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net