Opwindend.Net
Datum: 29-05-2018
Stemmen: 32x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 8307x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Beter - 2
Door Jefferson - Mijn Profiel Pagina

Al was er niet gebeurd wat Yuri wilde, had hij wel gelijk wat betreft het houden van. Ik hield meer van hem na deze ervaring met Sydney. En ik kon merken dat hij ook meer van mij hield. Er werd wel gepraat. Ik wilde nog wel weten hoe het precies zat tussen hem en Sydney, en of er meer waren. En die waren er. En hoe meer hij vertelde, hoe nieuwsgieriger ik werd. En dan bleef hij maar vertellen en het leidde tot allerlei positieve gevoelens die ik er aan over hield. De seks was ook beter. Als we gewoon samen waren. Het was niet zo dat we nu elke dag een paar vrienden deden uitnodigen om even lekker van bil te gaan. Dat ging wat ver. Maar als ik met Yuri was, herinnerde ik me het moment met Sydney levendig en werd ik daar alleen maar ontvankelijker voor. Ook stelde ik me vaak voor hij en zijn vrienden hun avontuurtjes hadden beleefd. Hij noemde ook iedereen bij naam, en in de meeste gevallen gold het dan dat ik die mensen ook kende. Voor zowel de jongens als de andere meiden. En stiekem fantaseerde ik me er tussen. En als hij dan thuis kwam, lag ik op hem te wachten, en gebeurde er weer iets magistraals wat leidde tot meerdere orgasmes bij zowel mij als hem.
-
Af en toe sprak ik ook af met Sydney. Ik had er opeens een vriendin bij. En het werd nooit intiem. Alhoewel we het er nooit over hebben gehad, dacht ik dat Yuri dat niet fijn zou vinden. En dus gingen we uit, of ik naar haar toe of zij naar mij. En dan was het gezellig. Ik leerde ook van haar veel meer. Wel in minder detail. Meer over de verhoudingen over en weer. Eigenlijk waren alle vrienden van Yuri best wel rijk. En ook allemaal ouder dan de meiden uit de groep. Ook de man, want Sydney was al getrouwd, van Sydney was ouder dan dat zij was. Allemaal tussen de 30 en 50. Ja, sommige waren al tegen de vijftig aan. Maar dat waren niet de vrienden die ik veel zag. De wat dichtere vrienden van Yuri waren van zijn leeftijd. Toch vond ik het wel interessant om te denken hoe het zou zijn om met iemand naar bed te gaan die echt veel ouder was. Het riep het gevoel op van toen ik nog zeventien was en ik voor het eerst met Yuri naar bed zou gaan. En nu zijn we zoveel verder. Sydney wees me er nog op dat we het zomaar in de buitenlucht hadden gedaan, door te vragen wat ik daar eigenlijk van vond. Nu was ik dat wel gewend. Met Yuri deed ik het wel vaker op spannende plekjes. Maar ik moest wel toegeven dat het strand en de duinen wel erg publiek was geweest, en ik realiseerde me dat we ook zon betrapt hadden kunnen worden. Het schrok met niet af. In tegendeel juist.
-
Iets lastiger werd toen ik haar vroeg hoe lang het geleden was dat zij met Yuri naar bed was geweest voordat ik er bij werd betrokken. Daar was ze toch iets minder happig op. Maar ik vroeg door. Ik wilde het weten. Het bleek echter een week te zijn voor ons avontuur op het strand. En dat voelde aan de ene kant wel heel lullig. ,,Jij en Yuri samen?’’ vroeg ik haar toen wat meer ingetogen. Ze schudde haar hoofd. ,,We waren met acht, volgens mij.’’ zei ze toen, en daar schrok ik wel heel erg van. ,,Acht man?!’’ vroeg ik haar dan ook geschokt, en ze moest er om lachen. ,,Nou, eerder vijf. En met mij erbij drie vrouwen. Ik zou acht man ook wel een beetje te veel vinden.’’ lachte ze luchtig door. Maar het was nog opzienbarend. Echter bleef de gedachten van haar met acht mannen wel even hangen. En dan was het niet haar, maar ik zelf met hun. En ik weet wel dat ik nog niet eens met twee mannen naar bed ben geweest, zoals Yuri het zo levendig had omschreven, maar ik durfde al wel verder te denken. Ik vond het ook totaal niet erg dat ze zo kort geleden nog met Yuri naar bed was geweest. Ik wilde Yuri echt niet verlaten, en de gedachten alleen maakte me misselijk. Maar nu ik wist dat Yuri zich zo vrij voelde om met andere het een en ander te doen, voelde ik me vrij om soortgelijke verlangens te ontwikkelen. En ik kon dan ook niet wachten op wat zou volgen.
-
Maar het was zeker niet vanzelfsprekend. Ik wist me ook nog goed te herinneren hoe kut ik mee eerst voelde toen ik Sydney me van alles vertelde. Er waren in de tussentijd al ontmoetingen geweest. Maar dan was het eerder zakelijk dan sociaal. Maar altijd dacht ik dan wel dat dit ook vrienden moesten zijn die nu op de hoogte waren. Vrienden waarmee mijn Yuri misschien wel een of andere chick hadden gedeeld. Zoals ik gedeeld moest worden als een of andere chick. Want dat was iets wat me niet aanstond. De slettigere gedachten die ik er aan over hield, waren niet de norm. Dat waren de vrijpartijen tussen mij en hem. Zijn woorden. En vroeg me toch sterk af hoe hij dat in praktijk wilde brengen. Maar dat verklaarde ook meteen waarom het er nog niet van was gekomen. Het was moeilijk zat tijd te vinden voor elkaar, laat staan voor anderen.
-
Maar we gingen dansen. Dat deed ik graag. Hij wat minder. Pas later op de avond werd hij altijd wat enthousiast. Dat kwam vaak omdat ik dan tegen hem aan danste met m’n billen of buik. Wat dat betreft was ik geen vreemde. Ik maakte hem graag geil. Ook in publieke plaatsen. Juist daar. Ik hield m’n omgeving goed in de gaten. Zoals hij dat dus ook altijd al deed. En ik zag ze wel kijken. Naar mij. Aan de bar stonden de jongens als hongerige wolven te lonken. Maar veelal onbekenden. Onze eigen vrienden waren ook gewoon aan het dansen, en het viel me tegen dat ze nog wat afstand hadden gehouden. Wellicht had Yuri daar wel om gevraagd. Hij was niet helemaal in vorm vanavond. Een beetje afstandelijk zelfs. Met name naar de rest toe, niet naar mij. Sydney was er ook. Zonder haar man. Heel de avond stond ze met een andere meid, die ik ook wel eens gezien had, maar nog minder kende dan dat ik Sydney deed. Die twee keken continu naar Yuri, en ik begon te vermoeden dat er weer iets speelde, waar ik weer niet van de op de hoogte was.
-
Toen Yuri me zei even wat frisse lucht nodig te hebben, en ik daar alleen stond, voelde ik een naar gevoel op komen. Het was een vriend van hem, Pascal, die het zag en me er op wees. ,,Ik vind het lullig om te zeggen, Merel…’’ zei hij alleen en wees vervolgens naar een halletje aan de achterkant van de club. Deze club was vrij lux, en de eigenaar was de broer van deze Pascal. Hij volgde me toen ik een kijkje geen nemen, en ik kon wel weer door de grond zakken. Het was een garderobe. Lang. En daar tussen, nauwelijks verstopt had Yuri zich gemeld met Sydney en dat andere meisje. Zij heette Audrey volgens mij, en was nog mooier dan Sydney. Ik voelde me zo stom. Pascal pakte m’n hand maar ik trok hem los. Ze zagen ons niet, en ik bleef verscholen en keek heel even toe. Je voelt je verraden. Denk je alles te weten en overal bij betrokken te raken, en dan wordt er nog zo geheimzinnig gedaan. Ik snapte het echt niet. Had hij het gevraagd, had ik hem waarschijnlijk nog z’n gang laten gaan ook.
-
De een leek van alles in zijn oor te fluisteren, dat was die Audrey, en Sydney leek zijn hals nogal lekker te vinden en likte hem daar. Ik vond hun hoeren. Sletten. En hem ook. Wat een hoer. Ik zat me zo kwaad te maken, en toch stopte ik ze niet. Sydney zoende hem ook regelmatig en dan volgde er een lange tongsessie. Het was duidelijk dat er veel meer was tussen die twee, dan me was medegedeeld. Het deed me twijfelen over mijn positie. Pascal kwam me nog een keer halen. Hij keek weemoedig. Hij was een aardige jongen, iets jonger dan Yuri, en leek zich echt zorgen om me te maken. Maar ik wist zeker dat hij er vast andere gedachten aan over hield, en zijn kans misschien schoon zag om met mij wat te proberen. Ik had me helemaal opgemaakt in de hoop indruk op Yuri en zijn vrienden te maken en tot nu toe was dat alleen gelukt op zijn vrienden. De eikel. En het scheelde niet veel en ik was mee gegaan met Pascal en had me laten omringen door zijn vrienden, en dan zou ik pas echt gedeeld worden…
-
Vervelender werd het toen die Audrey zijn lul erbij pakte, die echt ongelofelijk hard was. Geen twijfel over mogelijk waar hij zijn voorkeur aan gaf op het gebied van gevoelens. Ze trok hem gewoon af en ze leken nog maar net begonnen te zijn. Sydney, die een strak jurkje aanhad, en blijkbaar niet veel meer, werd omgedraaid en voorover gebogen door mijn eigen vriend. En ik keek toe hoe hij haar begon te nemen. Gewoon in de garderobe waar iedereen die binnen zou lopen, het zou kunnen zien. Maar niemand kwam binnenlopen om hun te stoppen. Alleen ik stond daar en keek toe hoe de blikken van Sydney en Yuri elkaar aantrokken en hoe gepassioneerd de twee bezig bleven. Die andere leek er al niet meer toe te doen. Er was zeker meer tussen die twee. Ik voelde me steeds kleiner worden. En steeds natter… Want dat was misschien wel de voornaamste reden om te blijven kijken. Hoe kwaad ik me ook maakte, ik had zelf ook m’n prioriteit bij een andere emotie liggen. En die won het met gemak. En dus kon ik het Yuri misschien wel niet eens kwalijk nemen. Hoe hij daar een meisje klaar neukte, waarvan ik dacht dat een vriendin van mij was geworden. Ik dacht terug aan al die keren waarop hij vaak een luchtje moest scheppen. Bij elke sociale gelegenheid gebeurde het wel een keer of meerdere keren. En hoe vaak zou hij dan een scharreltje hebben gepakt in plaats van gewoon een luchtje te scheppen? Het idee duizelede me. Yuri was tegelijkertijd de perfecte en de minst perfecte man in mijn ogen. Ik kon geen duidelijk beeld van hem scheppen, en dat gold ook voor m’n eigen verlangens. En dat hij Sydney nam, kon hij zich nog wel veroorloven. Maar Audrey, die een soort gelijk strak jurkje aan had, was daarna aan de beurt, en kreeg dezelfde beurt. Toen liep ik weg.
-
Ik zag Yuri pas weer een kwartier later. Ondertussen was ik naar de bar gegaan, had ik wat sterke drank gehaald, en mengde ik me tussen de andere vrienden, waaronder Pascal. Hij had me misschien wel door, wetende wat hij gezien had. Hoe ik zo m’n best deed om met de heren te flirten en al snel stond ik te midden van vijf man te dansen. Ik schuurde ze allemaal wel een keer af en vond het heerlijk hoe ze naar me keken. Ze wisten vast dat ik nu op de hoogte was, en dus ook beschikbaar voor eventuele experimenten met verschillende verhoudingen. Ik voelde bij allemaal een harde pik achter hun rits en was zelf ook Yuri even vergeten. Totdat hij me bij m’n arm trok en ik opeens alleen met hem stond. ,,Ik wil niet dat je met andere danst. Zeker niet als ik er niet bij ben.’’ zei hij dan streng. Wat een lef. Ik keek hem vuil aan. Kwaad. Ik sloeg hem dan ook. Met een vlakke hand in zijn gezicht. Iedereen keek om. ,,Wie ben jij?!’’ vroeg ik hem dan hard. ,,Was het lekker met die twee hoertjes?’’ vroeg ik hem daarna en hij wist nu dat hij betrapt was. Hoe kon hij zo dom zijn anders te denken? Hoe had ik al die tijd zo kunnen zijn het niet door te hebben?
-
Toen werd ik weer aan m’n arm mee getrokken. Yuri bleef verslagen staan, en ik werd naar buiten getrokken door Pascal. ,,Even wat stoom afblazen.’’ zei hij me dan alleen. Hij stak een sigaret op en bood die mij aan. Ik sloeg zijn aanbod af en schreeuwde gewoon een keer hard. Iedereen mocht het horen. Hij duwde me weg van de andere mensen buiten en ging met me aan de wandel. ,,Relax even.’’ ging hij dan door, en ik snapte niet wat hij van me wilde. Hij duwde me steeds verder van iedereen af en op den duur stonden we in een smal straatje. Alleen. Er kwam nog steeds stoom uit m’n oren en verward liep ik heen en weer. Hij rookte rustig zijn sigaretje op en zei verder niets. ,,Het is ook niet makkelijk.’’ begon hij daarna. ,,Tering, ik heb in het begin ook veel ruzie gemaakt. Met iedereen die er bij was. Het duurt even voordat het vanzelf gaat.’’ legde hij me dan uit. ,,Het was niet echt verstandig van hem, dat geef ik meteen toe. Maar hij is nooit heel erg tactisch geweest wat dit betreft. Het is een wonder dat je er zelf niet achter bent gekomen.’’ grijnsde hij toen voorzichtig, en ik werd iets rustiger. ,,Het is niet eerlijk.’’ zei ik hem dan alleen. ,,Waarom doet hij dit en denkt hij dat dit zomaar mag? En ik zeker braaf niets doen. Pff, eikel.’’ maakte ik Pascal nog een keer duidelijk. Hij grinnikte er om. ,,Niemand die het jou kwalijk zou nemen.’’ zei hij dan rustig, gooide zijn peuk weg en stapte op eens op me af.
-
Het was warm buiten. En we waren alleen. Maar toch voelde ik me niet helemaal op m’n gemak in het steegje. Hij maakte zijn move, maar ik weigerde. ,,Nee, dan zou ik niet beter zijn dan dat hij is.’’ zei ik hem snel. Hij lachte het weg. ,,Ik zag net een geil meisje met vijf jongens dansen. En ik durf te wedden dat als wij allemaal onze lul erbij hadden gehaald je meteen naar je knie๋n was gezakt.’’ Toen vond ik hem gemeen. Hij kreeg z’n zin niet. Een echte man. Maar hij lachte zichzelf nu ook weg. ,,Sorry, zo bedoel ik het niet. Maar het is juist lekker om je soms even te laten gaan. Zeker als het uit wraak is. En zeker als het geen consequenties heeft verder. Hij kan niet boos worden. Dit is wat hij wilt, niet?’’ en toen probeerde hij het nog een keer, maar nu slechts met woorden. Gelijk had hij. In alles. Yuri zag mij graag met een ander, en hij kon niet boos worden als ik me hier liet gaan. Wraak of geen wraak. Dat zei ik Pascal dan ook. Echter had hij ook gelijk met dat ik op m’n knie๋n was gegaan als ze hun lul erbij hadden gepakt. Zelfs daar in de club. Dit zei ik hem echter niet. En of ik dit echt had gedaan, wist ik zelf natuurlijk ook niet. Maar een moment later had hij me tegen de muur gedrukt en voelde ik zijn tong door mijn mond gaan.
-
Pascal was een knappe jongen. Lang en slank. Een sportvriend van Yuri. Erg aantrekkelijk. We lebberden elkaar wat af daar. Het koste geen moeite. Ik dacht niet aan Yuri. Hij kon even de tering krijgen, sorry dat ik het zeg. Pascal kamde m’n lange haren uit m’n hals en liet zijn tong van beneden naar boven glijden voordat hij m’n mond weer vond. Ik vond het heerlijk om betast te worden door deze toch wat vreemde jongen. Zijn handen hield hij nog thuis maar in alles wat hij met zijn mond en tong deed, kon ik zijn intenties wel raden. En dat beviel me allemaal. ,,Ik wil je zo graag neuken.’’ fluisterde hij al snel. ,,Al zo lang.’’ ging hij door en ik kreeg het er spontaan heet van. Ik zag nog voor me hoe Yuri die slet van een Sydney begon te nemen. Zomaar. Bijna ordinair in de garderobe. En nu stond ik hier met een andere vent die mij begon om te draaien en zijn handen ook onder mijn rokje begon te bewegen. M’n slipje was zeiknat en gij voelde dan ook al snel dat ik me gewillig door hem zou laten nemen. Hij duwde zich tegen me aan en mij tegen de muur. Zijn broek was nog dicht, maar hij trok m’n slipje opzij en begon zich tegen me aan te bewegen alsof hij al bezig was. Begerig kreunde ik zachtjes en hoorde ik hem in m’n nek hijgen. Hij wilde me wel heel graag. En ik vroeg hem dan ook zich niet meer in te houden. Even liet hij me los in het vervolg, en kon ik kort achterom kijken naar hoe hij zijn broek losmaakte. Zijn stijve was enorm. Hij trok een keer zijn voorhuid naar achteren en zijn lul had een lichte knip naar boven, waardoor zijn eikel net wat meer uitstak. Hij legde een hand op m’n rug en begeleidde zijn lul naar m’n natte kutje. Ik stak m’n kontje nog net wat meer uit, en kreunde hard en geil toen ik zijn gloeiend hete eikel m’n lipjes voelde strelen. Hij drukte zijn eikel wat wild naar binnen, en pakte daarna meteen m’n heupen vast en we zouden de connectie niet meer verliezen. Hij beet op zijn lippen en zag aan hem dat hij dit echt al heel lang wilde. Zo ijverig en zelfs wat ongeduldig. Ik was wel eens lekkerder genomen maar kreunde desondanks hard mee met elke beweging. Zijn dikke lul trok me uit elkaar en vulde me helemaal op. Hij bewoog zich hard in me en ik wist dat hij dit niet lang ging volhouden. Zijn pulserende eikel kwam steeds minder diep in me, en voor ik het wist, was het al voorbij.
-
Al had ik zelf geen orgasme gekregen, en voelde ik nu voor het eerst in m’n leven zaad in me geschoten worden wat niet van Yuri was. Hij legde zijn hoofd te rusten op mijn rug, en ik hijgde het uit, terwijl zijn lul nog even in me bleef zitten. Een klein beetje schuld kwam om de hoek te kijken maar toen hij me omdraaide en zijn lul geil m’n kutje uitgleed, zoende hij me en excuseerde hij zich. Aandoenlijk, vond ik dat. Ik kuste hem terug en zei hem dat het lekker was. ,,Volgende keer maar weer.’’ hijgde ik knipogend naar hem en beroerde zijn lul nog een keer, die nog hard was. Hij liet zijn hand nog een keer langs m’n schaamlippen glijden en trok daarna m’n jurkje weer naar beneden. Een tik op m’n kont, toen ik voor hem het steegje in liep en eenmaal binnen verdween ik eerst naar het toilet om me een beetje op te knappen voordat ik me weer bij de groep mengde. Yuri had mij en Pascal binnen zien komen en hij keek niet vrolijk. Hij zei niets. Die andere twee hoertjes stonden wat verderop en de sfeer was goed naar de klote. Niet bij iedereen. Pascal werd zo te zien gefeliciteerd, wat ik merkwaardig vond, maar na een knipoog van hem, kon ik niet anders dan blozen. ,,Hoe was het?’’ vroeg Yuri me toen toch. ,,Je had er bij moeten zijn.’’ zei ik hem dan pestend. Echter liet hij een glimlach los, en pakte hij me beet. ,,Ik vind het moeilijk om je alles te vertellen. Daarvoor mijn excuses. Ik wil je graag overal bij hebben, en ik hoop niet dat ik je een verkeerd beeld heb gegeven.’’ zei hij me dan rustig. Ik stond perplex. Zo gemeend kwam hij maar zelden over. Alleen als hij zei dat hij van me hield. Ik kon ook geen glimlach onderdrukken en kuste hem snel op de mond. ,,Het was lekker.’’ fluisterde ik daarna in zijn oor. ,,Je moet me alles laten zien. Alles delen. Mij met iedereen delen.’’ speelde ik hem dan nog speels toe, en de avond leek gered te zijn. Dansen met een poesje vol zaad was nog een nieuwe ervaring.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2235x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9158x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12514x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15686x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14266x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18108x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20373x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16480x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6186x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11175x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14250x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net