Opwindend.Net
Datum: 21-06-2018
Stemmen: 74x
Cijfer: 9.3
Gelezen: 15726x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
De Motorvakantie - 6
Door Erolover - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Motorvakantie - 5

Ze loopt naar het zonnebed in de tuin, zich bewust van de blikken van de mannen die over haar lijf glijden. Langzaam draait ze zich om en wenkt de mannen.

Michelle ademt gejaagd van de spanning, als ze de mannen naar zich toe ziet lopen. Dan zijn ze bij haar. Van het ene op het andere moment voelt ze overal strelende handen. Zacht worden haar borsten gestreeld. Twee handen glijden zacht knedend over haar billen. Een andere hand aait over haar string, duwt de satijnen stof zacht tussen haar lippen. Ze grijpt om zich heen. Waar haar handen ook terecht komen, er is overal een strakgespannen short. “Uit die shorts” gebiedt ze de mannen. Vijf seconden later staan de mannen naakt om haar heen. Ze kijkt naar beneden. Haar adem stokt als ze de vier stijve pikken ziet. Die gaan haar alle vier nemen, realiseert ze zich.

Twee handen stropen haar string naar beneden. Gewillig stapt ze eruit. Dwingend duwt een hand haar benen iets uit elkaar, en een vinger glijdt over haar klit tussen haar kletsnatte lippen. Een andere hand glijd haar bilnaad in. Een vochtige vinger speelt met haar kontje. Ze weet bijna niet meer waar ze zich op moet concentreren. Alles voelt zo ongelofelijk geil. Johan zoent haar. Ze kreunt in zijn mond als twee vingers resoluut diep haar kutje in geduwd worden. De vinger bij haar kontje duwt zich zacht en moeiteloos naar binnen. Langzaam begint ze haar bekken heen en weer te bewegen. De vingers in haar glijden om en om diep naar binnen. De strelende handen over haar hele lijf en de vingers die haar onvermoeid penetreren worden haar te veel. Met een gil komt ze hard klaar. Ze voelt het orgasme door haar hele lijf trekken terwijl de vingers haar geen rust gunnen.

Met een paar laatste stuiptrekkingen zakt haar orgasme langzaam af. De mannen moeten haar bijna overeind houden, en als ze naar Johan kijkt, ziet ze dat ze van puur genot op zijn lip gebeten heeft. “Sorry lieverd” fluistert ze. Johan veegt met een lach een druppel bloed van zijn lip.

Dan voelt ze de handen van Jack op haar schouders, die haar langzaam op haar knieën dwingt. Gelijk is er een pik voor haar mond. Gretig hapt ze Jack’s pik naar binnen, en begint hem te pijpen terwijl ze omhoog kijkt in zijn ogen. Haar handen vinden de twee pikken van Johan en Patrick, en zacht begint ze hen af te trekken. Ze laat Jack’s pik uit haar mond glijden, en hapt de pik van Peter op. Tussen de mannen door ziet ze Irma zitten, die met haar benen gespreid zichzelf traag vingert, gebiologeerd kijkend wat er voor haar ogen gebeurt.

Jack is op zijn rug onder haar geschoven. Dat merkt ze pas als zijn tong zacht over haar klitje begint te glijden. Hard kreunt ze als hij zijn tong zo diep mogelijk in haar kutje laat glijden. Regelmatig wisselt ze tussen de mannen die voor haar staan. Steeds weer laat ze een andere pik zo diep mogelijk in haar mond glijden. Ze is verbaasd als ze na vijf minuten alweer de spanning in haar buik voelt opbouwen. Ze wil klaarkomen met een pik in haar hunkerende kutje, en snel beweegt ze haar lijf naar achteren. Jack’s pik staat keihard overeind. Zonder enige hulp vinden ze elkaar, en met een langgerekte kreun spietst ze zich op zijn pik. Even houdt ze zich stil, genietend van het gevoel van zijn warme pik in haar. Dan begint ze te bewegen. In een heerlijk traag ritme voelt ze zijn pik tot aan haar baarmoedermond in en uit zich glijden. Jack’s lippen glinsteren van haar geil, en ze laat haar tong in zijn mond glijden. Ze proeft zichzelf... zo geil! Ze voelt Johan achter haar gaan zitten. Terwijl ze zacht door neukt, voelt ze zijn tong door haar bilnaad naar haar kontje glijden. Ze voelt zijn tong dwingend een stukje in haar kontje glijden, haar goed nat makend. Patrick is met zijn pik voor haar mond gekomen. En duwt zijn pik tegen haar lippen. Gretig begint ze hem te pijpen.

Johan komt overeind, en zet zijn eikel tegen haar kontje. Zacht zet hij druk. Ze kreunt hard als zijn eikel de weerstand van haar kontje overwint. Hij schiet naar binnen, en Johan laat zijn pik even stil in haar kontje zitten. Op het moment dat Johan door stoot, pakt Patrick haar hoofd vast, en duwt zijn pik diep in haar keel. Drie pikken tot aan hun ballen in haar! Ze raakt in een geile roes als de mannen haar hard beginnen te neuken. Patrick trekt af en toe zijn pik terug om haar even op adem te laten komen. Dan komt ze keihard klaar. Haar gevoel ontploft, heftiger dan ooit begint haar lijf samen te trekken. Even wordt het haar bijna zwart voor ogen. Ze voelt haar geil met golven uit haar kutje lopen, terwijl ze genadeloos genomen wordt door de drie mannen. Patrick kan haar warme mond bijna niet meer hebben om zijn pik. Als Michelle nog eens hard kreunt, breken bij hem de dijken door. Hij stoot diep in haar keel. Ze voelt zijn eikel opzwellen, en een harde staal schiet haar keel in. Patrick trekt zijn pik terug, en richt zijn pik op haar mooie gebruinde borsten. Ze voelt zijn zaad, dat straal na straal op haar borsten uiteen spat, naar beneden lopen over haar tepels, Een glinsterend spoor op haar buik achterlatend. De aanblik van Michelle, met haar borsten glimmend van Patrick’s zaad wordt Jack teveel, en hard begint hij haar kutje vol te spuiten. Michelle is volledig los, en blijft hard over zijn pik heen en weer glijden. Ze voelt Jack’s pulserende pik, en een warme gloed van zijn zaad tegen haar baarmoeder. Johan heeft zijn pik nog diep in haar kontje, en probeert uit alle macht zijn orgasme tegen te houden. De aanblik van zijn Michelle, die zich in een geile roes volledig laat gaan is mateloos opwindend.

Hij ziet Jack’s pik glimmend van het zaad en haar geil in en uit haar glijden. Zijn stoute kant wint het. Hij ziet de pik van Jack uit haar glijden, hij trekt zich langzaam terug uit haar kontje. Even is het rustig. Michelle ligt hijgend tussen hem en Jack in bij te komen, terwijl het zaad van Jack langzaam uit haar loopt. Langzaam komt Michelle overeind en stapt van Jack af. Ze gebaart Peter om te gaan liggen. Peter heeft ademloos staan kijken wat er zich afspeelde, en volgt maar al te graag haar aanwijzing op. Met een lome glimlach gaat Michelle op hem zitten, en stuurt zijn eikel tussen haar druipende lippen. Met een diepe zucht laat ze zich zakken. Moeiteloos verwerkt ze zijn grote pik. Even hapt ze naar adem als zijn eikel haar baarmoedermond raakt.

Haar kutje gloeit van het heftige orgasme van nog geen twee minuten geleden. Langzaam begint ze weer heen en weer te bewegen. Als ze gewend is, wenkt ze Johan. Hij weet precies wat ze wil, en gaat achter haar zitten. Ze stuurt zijn pik tegen die van Peter. Langzaam duwt Johan zijn pik naast die van Peter in haar drijfnatte kutje. Het gevoel is zo heftig! Haar kutje strak gespannen om hun heen voelt heet en nat. Om en om beginnen Peter en hij op Michelle in te stoten. Zacht kreunend klemt ze zich aan Peter vast. Johan houdt het nog maar even vol. Het gevoel van Peter’s pik die steeds langs de zijne glijdt duwt hem over het randje. Met een brul begint hij Michelle te vullen met zijn zaad. Er lijkt geen eind aan zijn orgasme te komen. Als een vulkaan blijft hij spuiten. Michelle en Peter voelen zijn orgasme van begin tot eind. Warm zaad vult haar alweer helemaal. Stil liggen ze te genieten tot Johan iets rustiger begint te bewegen.

Ze voelen zijn pik langzaam verslappen, tot hij zacht uit haar glijdt. “Ik wil dat je mijn kontje volspuit” fluistert ze in Peters oor. “Dat ga ik niet weigeren” zegt hij met een lach. Zacht duwt hij Michelle van zich af, en legt haar op haar rug. Hij spreidt haar benen, en laat zijn pik even tussen haar lippen door glijden.

Michelle trekt haar benen verder op, en voelt zijn dikke eikel glibberen tegen haar kontje. Met één stoot vult hij haar totaal. Michelle geeft een harde opgewonden gil. Peter is zo geil geworden vanuit hele spel, dat hij haar hard begint te neuken. Michelle gooit haar hoofd achterover, en sist “harder! Neem me hard!” Peter neemt haar nu heel hard, zijn pik glijdt als een stoomhamer steeds zo diep mogelijk in haar kontje, gesmeerd door het zaad wat langzaam uit haar kutje druipt. Michelle voelt een hand over haar kutje glijden, en kijkt in het opgewonden gezicht van Irma, die nu hard over haar klitje begint te wrijven. Irma zet haar mond op die van Michelle, en begint haar diep te tongen. Michelle voelt haar orgasme weer als een sneltrein aan komen denderen, en duwt haar bekken hard omhoog tegen de hand van Irma. Peter ziet alles vlak voor zijn ogen gebeuren, en voelt dat Michelle er bijna is. Hij weet zijn zaad nog even binnen te houden, maar dan voelt hij Michelle verstijven. Met een harde gil komt Michelle klaar. Vocht spuit uit haar kutje tegen de buik van Peter, die zich diep in haar kontje begint leeg te spuiten. Schuddend, met haar hele lijf gespannen als een veer verwerkt Michelle haar zoveelste orgasme. Ze voelt de warme gloed van Peter diep in haar darmen.

Irma streelt haar zacht, en hun monden vinden elkaar weer. Zacht neukt Peter haar nog even door. Zijn pik glijdt met zacht soppende geluiden in haar volgespoten kontje heen en weer. Peter’s pik verslapt nu ook, en langzaam voelt ze hem uit haar kontje glijden. Uitgeput rolt ze tegen het zachte lijf van Irma aan.

Ze voelt vanuit het niets tranen over haar wangen lopen. “Gaat het?” Fluistert Irma zacht. “Meer dan goed lieverd” zegt ze, en sluit haar ogen. Even later voelt ze dat ze voorzichtig overeind geholpen wordt. Johan neemt haar mee naar de grote douche bij de sauna. Het warme water stroomt weldadig over haar moegestreden lijf. Langzaam voelt ze het sperma van de drie mannen uit zich lopen. Johan streelt haar hele lijf met zijn schuimhanden. Ze merkt dat haar benen trillen van de inspanning, en loom hangt ze tegen Johan aan.

Langzaam komt ze weer tot haar positieven.

Johan droogt haar af met een zachte handdoek. Ze geniet intens van zijn liefdevolle behandeling.

“Hoe vond je het?” Vraagt Johan. Lachend pakt ze zijn pik, die nog steeds bijna recht overeind staat. “Volgens mij net zo lekker als jij!” Johan kijkt haar aan “Het is echt onwijs geil om jou met anderen te zien genieten, en ik weet dat je vanavond toch weer heerlijk tegen mij aan in slaap valt”

“ En ik merk dat ik een enorme kick krijg van het gevoel om mijn harde pik in jou volgespoten kutje te laten glijden” zegt hij met een stoute blik in zijn ogen.

“Volgens mij zou jij nog wel meer kinky dingen uit willen proberen geloof ik” zegt Michelle met een raadselachtige glimlach.

Ze lopen bloot terug naar buiten. De avondzon is nog steeds weldadig warm, en als ze buiten komen ligt de rest nog met een heerlijk koud biertje te genieten van de zon op hun blote lijven.

De rest van de avond glijdt heerlijk relaxed voorbij. De plannen voor de volgende dag worden besproken. Er staat een rit langs het Björna fjord op het programma, maar aangezien de weersverwachting weer prachtig is, besluiten ze om morgen een luierdag in te lassen, en lekker een beetje aan te prutsen. Michelle moet glimlachen als ze opstaat om een biertje te pakken. Nog steeds voelt ze af en toe wat zaad uit haar kutje lopen. Wat niet verwonderlijk is. Ze trekt Johan’s aandacht, en spreidt haar benen net genoeg om hem een blik te gunnen op haar glimmend natte lippen. Ze ziet Johan slikken, en zijn pik begint zich gelijk op te richten.

Ze kent zijn kinky kant, en weet zijn fantasie. Zonder zich iets van de anderen aan te trekken staat Johan op, en gaat tussen haar benen op de grond zitten. Hij spreidt haar benen, en buigt zich naar haar toe. Ze schokt als zijn tong haar klitje raakt, en zacht zijn weg vindt naar beneden tussen haar natte lippen.

Johan laat zijn tong diep in haar kutje glijden. De smaak van het sperma wat nog langzaam uit haar loopt, vermengd met haar vocht maakt hem wild. Diep begint hij haar met zijn tong uit te likken. Michelle zakt nog verder onderuit. En geniet zacht kreunend van zijn tong.

De rest zit ademloos te kijken naar dit geile spel.

Johan laat twee vingers in Michelle’s kutje glijden, en begint haar zacht te neuken, terwijl zijn tong zacht rondjes draait om haar klitje. Uit haar ooghoek ziet ze Irma en de mannen naar het zonnebed lopen, duidelijk geil geworden van dit schouwspel. Ze voelt zijn vinger al haar gevoelige plekjes raken. Ze legt haar handen op Johan’s hoofd en begint zacht tegen zijn tong aan te rijden. Ze hitst hem verder op “O lieverd, wat geil, jou tong in mijn volgespoten kutje!” Johan voelt haar orgasme opkomen, en vingert haar nu stevig. Hij zet zijn lippen om haar opgezwollen klitje, en begint zacht te zuigen. Michelle kronkelt van genot. Zwaar hijgend bereikt ze haar zoveelste orgasme die dag. “ ja zuig harder!” Smeekt ze hem. Johan zuigt hard op haar klitje, met aan langgerekt “jaaaaaaaaa” komt Michelle klaar. Een golf van vocht stroomt over zijn vingers, en genietend slikt hij alles door. Haar kutje krampt om zijn vingers, en haar orgasme ebt langzaam weg. Zacht likt hij haar nog even door. Hij kijkt naar boven, en ziet hoe ze met haar ogen dicht heerlijk ligt na te genieten, haar handen strelend door zijn haar. Johan realiseert zich dat ze in drie dagen tijd hun stoutste fantasieën werkelijkheid gemaakt hebben, en het voelt fantastisch! Hij staat op, en zoent Michelle zacht op haar lippen. Haar tong glijdt over zijn drijfnatte lippen, en lachend zegt ze “hmmmm, lekker! Ik kan me helemaal voorstellen dat je dit geil vindt!”

Ze zijn zich plots bewust van het schouwspel wat zich even verderop op het zonnebed afspeelt.

“Ik geloof dat er nog meer mensen zijn die hun stoutste fantasieën waarmaken” zegt Johan...

Zoek naar meer verhalen van Erolover...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2031x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.1
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9122x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12491x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15679x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14259x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18104x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11408x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20361x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16479x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6184x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11174x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14247x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12714x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net