Opwindend.Net
Datum: 06-01-2017
Stemmen: 73x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 13727x
Lengte: Zeer Lang
Kakmeisjes
Door Bangalter - Mijn Profiel Pagina

Beste lezers,

Na enkele onafgemaakte verhalen heb ik er nu eindelijk weer eentje afgeschreven. Evenals mijn vorige bijdragen is het wat langer en uitgebreider geworden dan de meeste stukken op deze site. Mocht je dus meer houden van verhalen in de trant van >Hoi mijn naam is Arjan, een goedgebouwde jongeman van 23 met een enorme paal en een buurvrouw met dikke tieten - bam, bam, seks in de tweede alinea< dan valt het mogelijk wat minder in de smaak..

Beoordelingen en reacties worden uiteraard zeer gewaardeerd!


~.~.~

Een prachtig toeval

“Papa! Papa! Je veux la crème glacée!” Een klein blond meisje botste bijna tegen me aan toen ze langs me heen de winkel van het tankstation in rende. De schuifdeuren gingen open en sloten zich weer achter haar. Toen ik omkeek stak haar vader verontschuldigend zijn linkerhand naar me op, terwijl hij met de ander zijn auto stond vol te tanken.

Voor het winkeltje van het Shell station stonden plastic bakken met bloemen uitgestald. Op het grasveld aan de rechterkant stonden picknicktafeltjes waar enkele gezinnetjes en een verdwaalde vrachtwagenchauffeur de lunch nuttigden, en links van me hoorde ik het ruisende geluid van auto’s die af en aan over de snelweg raasden.

Ikzelf had net mijn oude Range Rover volgetankt. Voor mijn werk was ik onderweg naar Lyon, en ter hoogte van Parijs was ik even gestopt om de wagen vol te gooien en nieuwe drankjes in te slaan. Het was bloedheet! Eénendertig graden volgens de informatieborden langs de snelweg, en reeds voordat ik Frankrijk was binnengereden had ik mijn laatste water al opgedronken. Bovendien stond ik vanwege de zomervakantiedrukte constant in de file, wat ervoor zorgde dat mijn reis nog niet erg soepeltjes wilde vlotten.

Op het moment dat de schuifdeuren voor me opengingen kwam een koele luchtstroom me tegemoet die me een moment de adem benam. Het was een welkome afwisseling na de benauwde autorit! Ik zag dat het blonde meisje inmiddels voor de koeling stond, en haar gezicht tegen het glas had gedrukt terwijl ze een ijsje uitzocht. Een potige vrachtwagenchauffeur met geblondeerde stekeltjes verliet juist de winkel en verder stonden er twee vrouwen bij de kassa af te rekenen. Ik pakte een koude fles Cola uit de koeling, een zak nootjes uit het schap ernaast en ging daarmee achter in de rij staan.

“You speak English? You eh… parler Englis?”, hoorde ik de twee dames voor me vragen aan de nukkige kassajuffrouw, die geërgerd terugkeek. Het waren twee Nederlandse meisjes, dat hoorde ik direct aan hun accent. Bovendien spraken ze naast hun platte Nederlandse tongval ook nog eens met een bekakte rollende ‘r’. Typisch Gooische prinsesjes…, dacht ik meteen. Ik kwam zelf ook uit die omgeving, dus ik wist als geen ander hoe dat klonk.

Het linker meisje voerde het woord met een schelle en harde stem. Ze had stijl halflang witblond haar (waarschijnlijk geverfd) tot op haar schouders. Ze droeg een strakke grijze tanktop en korte spijkershorts, waar aan de achterkant de rand van een rood slipje bovenuit stak. Haar blonde haren werden achterover gedrukt door een gele zonnebril die ze op haar hoofd had gezet, en tijdens het praten zwaaide ze druk met haar rechterhand, terwijl ze in haar linker een Louis Vuitton handtas vasthield.

Haar buurvrouw was een licht getinte jongedame met krullend bruin haar. Ze droeg een witte Dolce & Gabbana zomerjurk met zwarte stippen en een geel tasje over haar schouder. Ze was iets kleiner dan de blondine, ondanks het feit dat ze zwarte sandalen droeg met een hak eronder. Terwijl ze naar het gesprek luisterde keek ze even mijn kant op, onderwierp me vanachter haar grote zonnebril aan een korte inspectie, en legde toen haar arm weer nonchalant op de toonbank.

“Hè jezus Dree, spreekt er hier dan niemand Engels!?”, vroeg het blondje geïrriteerd aan haar vriendin, die daarop verontwaardigd haar schouders ophaalde. “We can ehm… ne pas…-”

“Kan ik jullie misschien helpen, dames?”, vroeg ik een tikkeltje geïrriteerd toen duidelijk werd dat er geen schot in de zaak zat.

De twee meisjes draaiden zich ongeveer tegelijkertijd naar me om en keken me onderzoekend aan. Ze hadden allebei een dikke laag make-up op hun gezicht en gebruikten te veel parfum, maar al met al zagen ze er toch zeker niet slecht uit! De blondine had rode lippen, helderblauwe ogen en donkere wenkbrauwen (wat mijn vermoeden over haar geverfde haren nog eens extra versterkte. Bovendien deed ze me aan iemand denken, maar ik wist niet goed aan wie. Een actrice misschien? Of een oud collega?) Haar topje werd gevuld door een flinke boezem en twee lange gladde benen schoten uit de pijpen van haar spijkerbroekje omlaag. Het halfbloedje moest het doen met iets kleinere borsten, maar dat compenseerde ze met een fijn gezicht, een mooie slanke taille en een geweldig kontje! Ik schatte ze allebei niet ouder dan 25 jaar.

Een paar seconden stonden we zo zwijgend tegenover elkaar, totdat het blondje uiteindelijk het woord nam: “We hebben net getankt, alleen wil het pinapparaat onze bankpas niet accepteren, om de één of andere reden…”, begon ze terwijl ze verveeld op haar kauwgom bleef kauwen. “…en nu hebben we dus een probleem. Ook omdat mevrouw hier blijkbaar geen Engels spreekt”, vervolgde ze terwijl ze met haar duim over haar schouder wees.

“Ah ja, ik zie het probleem”, begon ik weifelend. Ik zag dat de vader van het kleine meisje inmiddels ook in de rij was komen staan en voelde dat de situatie, met alle ogen die op ons waren gericht, een beetje ongemakkelijk begon te worden. “Misschien dat ik jullie wel kan helpen, maar laten we eerst eventjes aan de kant gaan voor deze mensen hier.” En de norse kassajuffrouw schonk me nog een dankbare blik voordat ik de twee dames meenam naar de andere kant van de winkel.

De meisjes kwamen uit de buurt van Hilversum en waren onderweg naar Saint-Etienne, zo kwam ik te weten na een korte kennismaking. De verloofde van de blondine had daar een vakantiehuisje gekocht en dit weekend zouden ze dat met z’n vieren gaan inwijden. (Wie de vierde persoon was, werd me niet geheel duidelijk. Maar ik ging er maar even vanuit dat dat het vriendje van de brunette zou zijn). Nu was het probleem alleen, dat de pinautomaat hun creditcard niet wilde accepteren. En zonder te betalen zouden ze uiteraard niet verder kunnen rijden.

“Tja ik eh… zou het opzich best willen voorschieten. Maar dan moet ik natuurlijk wel zeker weten dat ik het geld terug krijg…”

“Oh dat zou geweldig zijn!” Het was de eerste keer dat het donkere meisje haar mond opentrok. En hoewel haar stem wat zachter en aangenamer was dan die van haar vriendin, praatte ook zij met een onmiskenbare Gooische tongval. Bovendien was hun toon op slag veranderd toen ze merkten dat ik oprecht van plan was om ze uit de brand te helpen. “We zullen het geld direct overmaken zodra we vanavond wifi hebben. En als u wilt kunt u ook een foto maken van ons identiteitsbewijs!”

Ik kreeg een klein roze pasje onder mijn neus gedrukt van de langharige brunette. Ze heette blijkbaar Andrea en was geboren op 3 juli 1997. Negentien jaar dus, jonger dan ik haar had geschat… Haar goed geboezemde vriendin droeg de naam ‘Kathy’, en was geboren op 15 november 1993, wat haar nu dus… drieëntwintig jaar oud maakte? Ja…

Ik slikte.

“Nou nou dames, ik geloof jullie zo ook wel hoor!”, zei ik terwijl ik lachend de pasjes weer teruggaf. “Maar als jullie nu even meelopen naar het toilet aan de achterkant, dan kunnen we daar wel even een ‘dealtje’ sluiten…” Ik floepte het eruit voordat ik er erg in had, en het was ook meer bedoeld als een grap dan dat ik daadwerkelijk had verwacht dat de meisjes erop in zouden gaan. Maar ze konden het duidelijk niet erg waarderen!

De donkere Andrea had haar mond een stukje openhangen van verbazing en keek me verontwaardigd aan vanachter haar grote zonnebrilglazen. Ook de gezichtsuitdrukking van Kathy was veranderd in een verontwaardigde grimas. Ze had haar bovenlip en haar wenkbrauwen opgetrokken en haar handen in haar zij gezet. “Dus jij bent zo’n vies oud mannetje…?”, zei ze op scherpe minachtende toon.

“Haha nee, ik maak maar een grapje dames!”, zei ik snel terwijl ik verontschuldigend mijn handen naar ze opstak. “Als jullie buiten op me wachten zal ik zo meteen mijn bankgegevens aan jullie geven. Dan ga ik nu eerst betalen.” Andrea ontspande zich weer een beetje nadat ik dat had gezegd, maar haar vriendin keek me nog altijd aan met een laatdunkende blik in haar ogen. Ik draaide me snel om en liep naar de kassa om af te rekenen.

Toen ik de winkel even later verliet stonden de meiden zoals afgesproken buiten op me te wachten. Kathy had een sigaret opgestoken en perste net een wolkje rook tussen haar rode lippen door. Op het moment dat ze me naar buiten zag komen gooide ze haar peuk op de grond en ging ze me voor naar hun auto. Het was een felgele Audi A3 cabriolet. Hoe kon het ook anders…, dacht ik bij mezelf. Die hadden ze vast van hun pappie gekregen, of anders van de verloofde…

Kathy bukte over het portier aan de bijrijderszijde en viste een notitieblokje en een pen uit het dashboardkastje. Terwijl ik mijn telefoon- en rekeningnummer opschreef bedankte Andrea me nogmaals uitgebreid, en zelfs haar arrogante vriendin wist een geforceerde glimlach voor me te produceren. We sloten af door elkaar de hand te schudden, waarbij ik de dames nog een fijne vakantie toewenste en hen vervolgens de rug toekeerde.

Zo. Nu was het tijd om mijn eigen zaakjes af te ronden. Ik had al meer dan genoeg tijd verspeeld op dit hete tankstation, mijn keel voelde droog, mijn rug bezweet, en door alle consternatie was ik er nog niet eens aan toegekomen om mijn eigen spullen af te rekenen! De schuifdeuren gingen opzij en opnieuw sloeg de koude lucht van binnen als een moker tegen mijn borst. Het was bijna half twee. Dat betekende dat als ik vanaf nu geen files meer had, ik waarschijnlijk om…-

Pfwiiiet!!

Een schel gefluit klonk achter me terwijl ik nog in de deuropening stond. Toen ik omkeek zag ik dat Andrea en Kathy me lachend stonden aan te kijken. De blondine had zich een kwartslag gedraaid en sloeg hard met een vlakke hand op haar strakke achterwerk, wat een luide ‘pets!’ teweeg bracht, en waarbij ze plagerig haar tong naar me uitstak. De donkere Andrea had zich eveneens omgedraaid en keek lachend over haar schouder terwijl ze met twee handen haar jurkje een stukje omhoog trok. Ik kreeg zicht op haar perfecte karamelkleurige kontje, in tweeën gedeeld door een flinterdunne witte string die strak tussen haar mooie billen was getrokken. Ze schudde er twee keer mee van links naar rechts en liet de jurk toen weer zakken.

Giechelend sprongen de dames in hun auto, Andrea achter het stuur en Kathy ernaast. Ik stond nog aan de grond genageld toen ze langs me reden. In het voorbijgaan gaf de brunette me een vluchtig luchtkusje, waarna de banaangele cabrio om de hoek verdween en koers zette richting de oprit van de snelweg.

Ik stond nog wat verdwaasd de gebeurtenissen van zojuist te overdenken toen ik bijna tegen de vader en het kleine meisje op botste. Dit keer was het mijn beurt om excuses te maken. Ik stapte opzij en liet de man met zijn dochtertje passeren. Het blonde meisje hield een gekleurd waterijsje in haar handen waar ze om de zoveel tijd een likje van nam.

Hoofdschuddend liep ik de winkel weer in. Ik moest maar gewoon zo snel mogelijk mijn spullen gaan afrekenen, en die gekke meiden uit m’n hoofd zetten…

- - - - -

Het was donker in de eetkamer. Buiten begon het te schemeren, maar er was nog niemand op het idee gekomen om de lampen aan te doen. Het kleine meisje had haar groenten laten liggen, zoals gewoonlijk, en keek ernaar alsof die haar in een vorig leven groot onrecht hadden aangedaan. Ik staarde door het raam naar buiten, samen zeiden we niks…

- - - - -

De rauwe stem van Willie Nelson galmde door de speakers terwijl ik verder reed over de Franse A6 richting Lyon: ‘On the road again, I just can't wait to get on the road again…’ Het was een catchy nummer, en het duurde niet lang voordat ik zelf de tweede stem had ingezet: “The life I love is making music with my friends. And I can't wait to get on the road again!” Mijn zangstem was allesbehalve zuiver, maar wanneer ik in mijn eentje in de auto zat kon me dat weinig schelen.

De zon brandde onverminderd hard en ik had de airco op maximaal gezet om de auto nog enigszins koel te houden. Er lag nog een lange en saaie weg voor me, maar als zich geen vertragingen meer zouden voordoen, moest ik voor het avondeten mijn eindbestemming kunnen bereiken. Half in gedachten verzonken staarde ik voor me uit, en als ik niet toevallig was opgeschrokken door een hobbel in de weg, had ik het bekende object in de verte waarschijnlijk helemaal over het hoofd gezien!

Nog geen tweehonderd meter verderop stond een auto met alarmlichten aan op de vluchtstrook. Ik werd bijna verblind door het zonlicht dat weerkaatste in de felle gele lak, en boven de voorstoelen zag ik de achterkant van een donkerbruin en een witblond kapsel; dat kon maar één auto zijn!

Toen ik dichterbij kwam zag ik dat het inderdaad Kathy en Andrea waren die in de knalgele cabrio zaten. De brunette hield een mobiele telefoon in haar linkerhand en zwaaide druk met haar armen terwijl ze met haar vriendin zat te discussiëren. Ik parkeerde de Range Rover dertig meter verder op de vluchtstrook, zette mijn alarmlichten aan en wachtte tot de dames mij zouden zien. Waarom ik stopte wist ik niet precies, maar ik kon ze toch moeilijk aan hun lot overlaten.

Het duurde ongeveer een halve minuut voordat het rechter portier van de Audi cabrio open zwaaide en Kathy uitstapte. Met lange passen liep ze langs de vangrail mijn kant op. Ik liet het raam alvast omlaag zakken en bekeek haar nog eens rustig in mijn zijspiegel. Kathy was dan misschien een tikkeltje ordinair voor mijn smaak, maar objectief gezien mocht ze er zeker zijn! Haar lange benen waren slank en elegant, en haar heupen en armen bewogen sierlijk heen en weer tijdens het lopen. De Louis Vuitton handtas had ze dit keer in de auto laten liggen.

Op het moment dat het blondje de auto had bereikt legde ze haar armen op het portier en bukte ze een stukje voorover zodat ze naar binnen kon kijken. Haar helderblauwe ogen schoten vluchtig over het interieur van de Range Rover, alsof ze die aan een snelle keuring wilde onderwerpen. Om haar nek droeg ze een goudkleurige ketting met een schelpvormig hangertje. Opzich niet iets wat me direct zou zijn opgevallen, ware het niet dat het schelpachtige ding precies voor haar decolleté bungelde; twee welgevormde zachte reuzen die lagen te rusten in haar strakke topje, en het kostte me de grootst mogelijke moeite om mijn blik niet naar beneden te laten afglijden! Kathy had inmiddels de auto gekeurd en richtte nu haar verveelde blik weer op mij. Haar witte haren waaiden mee met de auto’s die langsreden, haar wangen en neus waren een klein beetje verbrand en de kauwgom in haar mond bleef onverminderd malen tussen haar kiezen terwijl ze sprak:

“Mijn lieftallige wederhelft (ik begreep: Andrea) heeft zojuist de verkeerde brandstof in de auto gegooid. Dus het lijkt erop dat ‘ie voorlopig niet meer verder gaat rijden…” Weer die bekakte schelle stem, nog luider dan eerst omdat ze nu boven het lawaai van de snelweg probeerde uit te komen.

“Ah…”, zei ik terug. Ik had verwacht dat er nog iets zou volgen, maar op dit punt keek Kathy me alleen maar zwijgend aan. “Dat ehm… klinkt als een probleempje met de brandstofpomp. Hebben jullie de wegenwacht al gebeld?”

“Die kunnen hier pas over twee uur zijn. Vakantiedrukte blijkbaar…”, dat laatste leek ze meer tegen zichzelf te zeggen dan tegen mij. De blondine bukte nog een stukje voorover waardoor haar borsten nu op het portier van de auto rustten en daardoor nog verder omhoog werden gedrukt. “Kunt u ons misschien een stukje meeslepen, tot aan het volgende tankstation?”

Ik slikte. Door de manier waarop Kathy voorovergebogen stond werd het in de auto nog warmer dan het al was! Ik voelde een zweetdruppel langs mijn nek naar beneden rollen terwijl ik uit alle macht niet omlaag probeerde te kijken! “Eigenlijk eh… ben ik voor mijn werk onderweg naar Lyon en moet ik een beetje opschieten…” (‘En waarom was je dan gestopt?’, vroeg ik mezelf ineens af. ‘Was dit niet precies waar je op had gehoopt?’) “Maar ehm, misschien kunnen we wel wat regelen…”

“Wat regelen?”, herhaalde Kathy met opgetrokken wenkbrauwen, alsof ze iets smerigs in haar mond had gestopt. Ik gaf een kort knikje naar haar decolleté. Het was een subtiele beweging, en hoewel er geen woorden aan te pas kwamen kon het maar één ding betekenen. De mond van de blondine viel een stukje open terwijl ze me ongelovig aankeek. Ik probeerde haar blik zo nonchalant mogelijk te beantwoorden, zodat ze wist dat ik geen grapje maakte. Maar in werkelijk voelde ik mijn hart kloppen in mijn borst en was mijn keel droog geworden van de spanning. Ik was te ver gegaan, en ik wist het!

“Pff, vieze smeerlap…”, siste Kathy terwijl ze omhoog kwam en zich afzette tegen het portier. Ik wilde juist mijn excuses aanbieden toen ik zag dat ze haar rechterhand naar de hals van haar topje bewoog. Als een drugsdealer die op het punt stond om een transactie te maken keek ze vluchtig van links naar rechts, en trok toen in één soepele beweging de grijze stof van haar topje omlaag. Ze had er geen BH onder aan… en haar borst was werkelijk perfect! Vol en stevig, met een mooie ronding aan de onderkant, daar waar de dunne vingers van haar rechterhand tegen de zachte huid aandrukten, en een middelgrote lichtroze tepel die perfect paste bij haar witte borsten! Een flinke D-cup, schatte ik zo. Mijn hartslag was op hol geslagen en mijn half-erecte penis drukte pijnlijk tegen de gulp van mijn spijkerbroek.

Net zo snel als hij tevoorschijn was gekomen, verdween haar borst ook weer in het grijze topje toen Kathy de elastiek losliet en die met een doffe ‘pets!’ tegen haar boezem klapte. Terwijl ik nog zat bij te komen van het voorval stak de blondine opnieuw haar hoofd door het raam naar binnen en keek ze me venijnig aan. “Kunnen we nu dan gaan…?”

- - - - -

“Ik wil niet meer!”, schreeuwde het kleine meisje terwijl ze boos mijn kant opkeek. Met haar hand sloeg ze op de zijkant van het bord, waardoor de erwtjes en worteltjes die erop lagen door de lucht vlogen en op de vloer belandden. Ze stak haar tong uit en sprong van haar stoel. Haar witte jurkje en twee donkerbruine vlechtjes fladderden achter haar aan terwijl ze naar de tv rende…

- - - - -

Het verlaten tankstation gaf een mistroostige indruk. Het gras eromheen was geel en verdord, de picknicktafels waren smerig of kapot, en voor de ingang stond alleen een rek met half opengewaaide kranten. Ik maakte het touw tussen de twee auto’s los en legde het terug achterin de Rover.

“Ja maar darling, wij hebben dus…- Ja dat snap ik wel, maar dan kunnen jullie ons toch wel even komen oppikken?” Kathy stond druk te telefoneren met haar verloofde, terwijl Andrea verveeld tegen de auto aan leunde. De grote zonnebril verborg nog altijd de helft van haar gezicht en ze hield een flesje water aan haar lippen, waarvan ze een paar druppels op de onderkant van haar jurk morste.

“Nou eh… dan moet ik maar weer eens verder rijden dames…”, mompelde ik nadat ik de achterklep had dichtgegooid. “Ik hoop dat jullie meer geluk hebben met de rest van jullie reis!”

Andrea schonk me een verlegen glimlach en drukte haar handen tegen elkaar als teken van haar dankbaarheid, waarbij ze een tikkeltje gegeneerd haar excuses aanbood voor alle moeite. Haar vriendin was minder hartelijk. Kathy wierp me alleen een nijdige blik toe en ging vervolgens onverstoorbaar verder met haar telefoongesprek: “En nu staan we op…- Hè jezus Roderick doe niet zo flauw man! Ik heb toch gezegd dat we…”

Ik luisterde al niet meer echt. Mijn hart bonsde nog na door wat er allemaal was gebeurd. Snel draaide ik me om en liep ik naar de achterkant van het tankstation, waar de wc’s zich bevonden. De omgeving was volledig uitgestorven: de parkeerplaats was leeg, de vuilnisbakken overvol en de benauwende hitte was zichtbaar boven de uitgestrekte plakken asfalt. Ook de toiletten zagen er niet erg appetijtelijk uit. De muren waren beklad met Franse teksten en er hing een penetrante urinelucht. Ik duwde juist de buitendeur open toen ik Andrea’s stem achter me hoorde.

“Meneer, wacht even! Meneer?”

Toen ik omkeek zag ik dat ze op een drafje om de hoek kwam gelopen, haar lange haren wapperden achter haar hoofd en haar witte jurk zwaaide langs haar benen. “Ah gelukkig, u bent er nog!” Het meisje was vlak voor me tot stilstand gekomen en keek me aan terwijl ze haar zonnebril op haar hoofd zette. Het was de eerste keer dat ik haar hele gezicht kon zien: ze had grote bruine ogen, lange donkere wimpers en sproetjes op haar wangen. Sowieso had ze een veel liever gezichtje dan haar vriendin, met mooie dunne lippen, een stralende witte glimlach en een kleine spitse neus. Ik voelde bijna een soort vaderlijke zorgzaamheid als ik zo naar haar keek.

“De ANWB belde net dat het nog minstens drie uur duurt voordat ze iemand deze kant op kunnen sturen en eh…”, Andrea keek naar haar voeten en leek even te moeten nadenken over haar volgende woorden. “Nou, ik durf het bijna niet te vragen. Maar zouden Kat en ik misschien met u mee mogen rijden naar Saint-Etienne?”

De vraag verraste me zo dat ik een moment sprakeloos was. “Meerijden? Maar… ik rij maar tot Lyon… En laten jullie je auto dan gewoon hier staan?”

De verbazing moest van mijn gezicht af te lezen zijn geweest, want de bezorgde blik op Andrea’s gezicht veranderde in een ontspannen glimlach toen ze antwoordde: “Ach, die auto halen we op de terugweg wel op. En als we mee kunnen rijden tot Lyon zijn we al een stuk geholpen!” Ze was zonder dat ik het merkte dichter bij me komen staan, en ik moest een stap achteruit doen om niet tegen haar aan te botsen.

“Ik eh… ik weet niet, ik…-”

“We zouden er erg mee zijn geholpen weet u?”, viel Andrea me in de reden. Ze deed nog een stapje naar voren en keek met haar grote ogen naar me op. Ik stond inmiddels met mijn rug tegen de muur. De hals van haar zomerjurk hing een stukje naar voren en mijn blik viel op de aanzet van haar pronte borstjes, die werden bedekt door kleine zweetdruppeltjes. Ze moest het hebben gezien, want ze trok met een rukje haar jurk omhoog en keek me lachend aan.

Ik probeerde me te concentreren, maar dat was erg lastig als het kleine halfbloedje zo voor me stond. Bovendien zoemde het eentonige geruis van de snelweg in mijn oren en voelde de intense hitte (we stonden nu recht in de zon!) nog benauwender dan voorheen. En… wanneer had Andrea haar hand op mijn bovenbeen gelegd?! Ik dacht in eerste instantie dat ik het me had verbeeld, maar voelde nu toch duidelijk hoe haar dunne vingers langs mijn bovenbeen omhoog streelden! Ik slikte, en merkte dat mijn keel kurkdroog was geworden!

“…ik moet er niet aan denken dat we hier nog drie uur moeten blijven wachten…”, vervolgde Andrea zachtjes, maar haar gedachten waren elders. Met de topjes van haar vingers kriebelde ze zachtjes door de stof van mijn spijkerbroek onder mijn ballen. Ik hapte even naar adem, een reactie die zij met een brede grijns in ontvangst nam.

Wat was hier toch allemaal aan de hand? Ik werd verleid achter een tankstation in Frankrijk, door een meisje dat jonger was dan mijn eigen dochter! En dat terwijl haar vriendin, die zojuist nog haar topje voor me omlaag had getrokken, een eindje verderop stond te bellen met haar verloofde! Maar eerlijk gezegd dacht ik totaal niet meer aan Kathy, en ook niet meer aan het feit dat we buiten stonden op de parkeerplaats van een tankstation. Ik had alleen nog oog voor het kleine tienertje voor me…

Andrea’s grote bruine ogen bleven me strak aankijken terwijl haar dunne vingers tergend langzaam omhoog kropen. “U moet er toch ook niet aan denken dat twee onschuldige Nederlandse meisjes hier nog drie uur zouden moeten wachten…?”, herhaalde het meisje, waarbij er opnieuw een triomfantelijke grijns op haar lieve gezichtje verscheen. Dit keer had haar hand zich gesloten om de stam van mijn kloppende lul, die ze door mijn broek heen zachtjes begon te kneden. Mijn verzet was definitief gebroken op het moment dat Andrea haar roze tongetje uitstak en daarmee sensueel langs haar lippen likte.

Zonder dat ik het merkte had het meisje met haar vrije hand de deur naar de wc’s open geduwd, en nadat ze teder mijn hand had vastgepakt ging ze me voor naar binnen. Mijn hart klopte in mijn borst terwijl ik achter haar aanliep. Haar heupen wiegden sierlijk op en neer tijdens het lopen en de hakken van haar sandalen maakten een tikkend geluid op de stenen vloer. Door de stof van haar zomerjurk heen zag ik duidelijk de contouren van haar strakke billen. Binnen hing een muffe lucht, maar in ieder geval was het er wat koeler dan buiten. Nog voordat ik iets kon zeggen trok Andrea me mee naar de damestoiletten, waar ze één van de hokjes open duwde en me liet plaatsnemen op de wc deksel.

“Dus…”, begon het meisje zachtjes terwijl ze met twee handen haar jurk een stukje omhoog trok. Ik kreeg opnieuw uitzicht op de flinterdunne witte string, maar ditmaal van de voorkant. “…hebt u al besloten of we een stukje met u mogen meerijden? Of heeft u nog wat extra overtuiging nodig?” Ik hield mijn adem in terwijl Andrea naar voren kwam en op mijn schoot ging zitten. Ze schonk me een verrukkelijke glimlach waarbij ze haar tanden ontblootte en boog toen langzaam voorover. Haar dunne lippen drukten tegen mijn mond, heel teder, en een warm gevoel vulde mijn borstkas terwijl ze me heerlijk begon te tongen. Met mijn handen streelde ik langs haar rug omlaag en over haar strakke kontje.

Na een tiental seconden kwam Andrea overeind, deed een stapje naar achteren en knielde toen neer tussen mijn knieën. Met haar dunne vingers streek ze over mijn benen en knoopte ze behendig mijn broekriem los. Een geile glimlach verscheen rond haar mond toen ze mijn broek naar beneden trok, en ze beet zachtjes op haar onderlip op het moment dat mijn dikke paal fier omhoog kwam te staan.

De deur van de damestoiletten werd opengedaan, maar Andrea leek er geen acht op te slaan. Ze streelde nog één keer speels langs mijn dijen alvorens ze met twee handen mijn stijve pik vastpakte. Een siddering trok over mijn rug bij de aanraking met haar zachte vingers. “En, denkt u dat u nog plek heeft voor twee lieve onschuldige meisjes in uw auto?”, fluisterde Andrea zachtjes. Haar vingers gleden behendig langs mijn dikke paal, trokken mijn voorhuid een stukje omlaag en ontblootten mijn glimmende eikel. Ze trok me zo ontzettend lekker af dat ik moeite moest doen om niet direct klaar te komen! Het meisje keek me intussen vragend aan en stak plagerig haar buste vooruit. Natuurlijk had ik mijn besluit al lang genomen, maar ik wilde haar zo lang mogelijk in het ongewisse laten om te zien hoe ver ze zou gaan.

“Hmm, ik weet het niet schatje…”, antwoordde ik zo luchtig mogelijk. Met mijn hand gleed ik door haar krullende haren en over haar nek omlaag. Andrea volgde mijn bewegingen met haar grote bruine ogen. “…ik denk dat ik nog iets meer moet zien voordat ik een besluit kan maken,” En ik trok het schouderbandje van haar jurk een stukje omlaag. Het halfbloedje begreep wat er van haar verlangd werd en haalde haar armen onder de bandjes door, waardoor haar jurk nu alleen nog omhoog werd gehouden door haar pronte borstjes. Terwijl ze met een elastiekje haar haren vastmaakte streelde ik met mijn grote handen over haar gladde oksels en nam ik vervolgens de vrijheid om langzaam - héél langzaam, want ik wilde optimaal van het moment genieten - de stof van haar jurk naar beneden te trekken. Daarachter verschenen twee karamelkleurige appelborstjes, met bijbehorende donkerbruine tepeltjes. Twee perfecte tienertietjes, niet groot maar wel stevig, en vooruitstekend alsof ze me wilden uitnodigen om erin te knijpen, te kneden, te bijten…

Ik hield me in en legde mijn hand weer in haar nek. Intussen hoorden we voor een tweede keer de deur opengaan, dit keer haast direct gevolgd door het geluid van stromend water uit de kraan. Ik schonk er verder geen aandacht aan en duwde Andrea’s hoofd voorzichtig richting mijn kruis, waar haar zachte handjes mijn pik nog altijd vakkundig verwenden. De enige gedachte die door mijn hoofd schoot, was dat dit heerlijke tienertje – het had mijn dochter kunnen zijn! – zo meteen haar warme mond om mijn paal ging sluiten! En dat had ze ook zeker gedaan, ware het niet dat we op dat moment werden opgeschrikt door een schelle, welbekende stem.

“Dree? Dree, ben jij dat?” Kathy stond direct voor ons hokje, ik kon haar gele slippers zelfs onder het deurtje door zien!

Geschrokken kwam Andrea overeind en trok ze haar jurk weer over haar schouders. “Ja, ik ben hier”, antwoordde ze zo normaal mogelijk. Ze trok de witte stof nog eens extra omhoog en ik kreeg een moment zicht op haar prachtige billen.

“Ah mooi, ik was al naar je op zoek. Ik heb net een hele tijd met Roderick gebeld, maar die wil sowieso niet verder rijden dan Lyon”, vervolgde Kathy op dezelfde bekakte toon die ze eerder vandaag ook had gehanteerd tegen de nukkige kassière. “Heb jij die Nederlandse loser nog gevonden?”, en ik begreep dat ze het over mij had.

“Eh ja… ja. Hij wilde ons volgens mij wel een stukje meenemen!” Andrea opende voorzichtig het deurtje en glipte vlug naar buiten zonder dat haar vriendin naar binnen kon kijken. Ik hoorde de meiden nog eventjes praten, alvorens ze tot mijn grote opluchting samen naar buiten liepen. Ik wachtte nog een halve minuut en verliet toen ook zelf het wc-hokje, friste mezelf nog snel even op en liep toen ook naar buiten. Mijn gezicht stond strak maar van binnen ging mijn hartslag nog altijd als een gek tekeer!

“Ah, daar zul je hem hebben!” De twee vriendinnen stonden naast hun auto en waren juist bezig hun spullen van de achterbank te pakken. Andrea had me het eerste opgemerkt en draaide zich vrolijk lachend naar me toe. De blonde Kathy leek niets in de gaten te hebben en wist zelfs een geforceerd vriendelijke glimlach voor me te produceren.

“Hebben jullie echt zo veel spullen meegenomen?”, reageerde ik verbaasd toen de dames ieder met drie tassen kleren en schoenen achter me aan liepen naar de Rover. Ik opende de achterklep maar zag al snel dat daar niets meer bij zou passen. “Jullie zullen de tassen op de achterbank moeten leggen ben ik bang.” Ik hielp de vriendinnen met het inladen van de spullen, met een beetje passen en meten was er nog precies genoeg plek voor één persoon. Andrea mocht als kleinste achterin plaatsnemen, Kathy ging op de bijrijdersstoel zitten. “En denk erom”, drukte ik de meiden op het hart terwijl ik de sleutel in het contact stak, “ik breng jullie tot aan Lyon, en geen meter verder!”

- - - - -

Zuchtend raapte ik het eten op van de grond. ‘Dit is de laatste keer dat ik op dat rotkind kom passen…’, dacht ik bij mezelf. ‘De volgende keer mag Frank iemand anders zoeken, hoe lief hij het ook vraagt!’ Het meisje was inmiddels op haar buik op de bank gaan liggen en keek naar een of andere kinderserie;. “Kathleen, kom je bord eens leegeten”, zei ik ongeduldig. Ze keek me verveeld aan, antwoordde met een kort maar krachtige “nee”, en richtte toen haar aandacht weer op de tv…

- - - - -

Het was nog net zo’n verwend nest als vijftien jaar geleden, in dat opzicht leek ze sprekend op haar moeder. Maar hoe arrogant en onaardig ze ook mocht zijn, ik moest eerlijk toegeven dat ‘Kathy’ was opgegroeid tot een prachtige meid… Weten jullie nog dat ik haar dacht te herkennen toen ze zich voor het eerst naar me omdraaide? Nou, op het moment dat ik haar rijbewijs onder ogen kreeg wist ik het zeker! ‘Kathy Lenina Josephine van Drogaert’, het was een naam die ik niet snel zou vergeten!

Haar vader, Frank van Drogaert, en ik waren lange tijd onafscheidelijk geweest, van het moment dat we samen in militaire dienst gingen tot aan het jaar dat hij met zijn gezin naar Hilversum verhuisde. In de tussentijd hadden we samen gestudeerd in Amsterdam, was hij getrouwd met een egoïstische trut en, nouja, ik eigenlijk ook, en hadden we beide een dochter gekregen. Het enige verschil was dat zijn dochter duidelijk meer had meegekregen van haar arrogante moeder dan van haar lieve vader. Ik had destijds nog wel eens de twijfelachtige eer gehad om op de kleine heks te mogen passen wanneer haar ouders een avondje gingen stappen, maar sinds Frank een baan had gekregen in Hilversum was het contact langzaam verwaterd…

Ik pakte de afslag richting Morancé, een gehucht vlak boven Lyon, en reed een stukje verder over de D30. Het liep al tegen zessen en de schaduwen van de bomen werden steeds langer. Andrea lag met haar hoofd tegen het raam te slapen, een lok van haar donkerbruine krullen was voor haar gezicht gevallen en haar witte zomerjurk was een stukje omhoog gekropen. In de achteruitkijkspiegel kon ik de aanzet van haar slipje zien. Ook Kathy lag voor pampus. Haar mond hing een stukje open en haar volle boezem bewoog regelmatig op en neer op het ritme van haar ademhaling. Ik keek opzij en voelde hoe mijn stijve lul pijnlijk tegen mijn gulp drukte. De combinatie van de hitte en het feit dat ik ongestoord naar hun prachtige lichamen kon kijken had me bloedgeil gemaakt!

‘Heb je die Nederlandse loser nog gevonden?’ Kathy’s woorden van enkele uren geleden galmden nog door mijn hoofd, en er verscheen een geamuseerde glimlach rond mijn lippen. Ik kon moeilijk beweren dat ik dit plan van het begin af aan had gehad, maar het afgelopen uur had ik rustig kunnen nadenken, en had ik besloten om het er niet bij te laten zitten. Al die keren dat het kleine heksje mij als grof vuil had behandeld… Dit was een kans die ik maar één keer zou krijgen!

Het asfalt was inmiddels veranderd in zand en kiezels, en ik zag hoe Kathy’s volle borsten mee hobbelden terwijl de Range Rover zich voortbewoog over het Franse platteland. Toen ik er zeker van was dat we een plek hadden bereikt waar we geen verkeer meer tegen zouden komen parkeerde ik de wagen onder een grote eik en zette ik ‘m op de handrem. Er heerste een perfecte stilte, en ik hoorde alleen de regelmatige ademhaling van mijn twee medereizigers.

Nadat ik genoeg moed had verzameld klikte ik mijn gordel los en draaide ik me een kwartslag naar rechts. Mijn hand strekte ik uit naar Kathy’s fantastische boezem, die warm en klam aanvoelde onder mijn vingertoppen. Ze werd echter pas wakker toen ik met mijn duim zachtjes in haar borst drukte.

“Wz… Waar zijn we? Zijn we al in Lyon?” Het blondje keek nog wat slaperig om zich heen, eerst naar buiten en toen naar mij. Ze draaide zich om en constateerde dat haar vriendin nog steeds lag te dromen op de achterbank.

“Ik heb je hulp eventjes ergens bij nodig”, antwoordde ik, haar vraag negerend. Intussen maakte ik mijn broekriem los en ritste ik mijn gulp open. Een verontwaardigde blik was nu van Kathy’s gezicht af te lezen en ze bekeek me alsof ze water zag branden. Mijn hart klopte inmiddels in mijn keel, één verkeerde actie en mijn plan zou mislukken, maar ik vervolgde op koele toon: “Ik heb een lange reis achter de rug en ik zal heel eerlijk zijn, je maakt me ontzettend geil.” Haar mond viel open van verbazing, maar ik ging onverstoorbaar verder: “Ik wil graag nog een keer je mooie borsten zien.” Ik kwam een stukje overeind en duwde met twee handen mijn broek omlaag, waarbij mij stijve lul omhoog sprong vanachter de elastiek van mijn boxers. “En ik wil dat jij me aftrekt.”

Het blondje sperde een moment haar ogen wijd open en barstte toen in lachen uit. “Hahaha! Jij bent gek geworden zeker!”, snerpte ze terwijl ze zich hoofdschuddend omdraaide naar het portier. Ze opende de deur en deed een stap naar buiten terwijl ze cynisch doorratelde: “Aftrekken… Pff, vieze ouwe smeerlap! Ze zouden jou moeten laten opnemen in een…-”

“Jullie kunnen ook verder lopen natuurlijk”, viel ik haar in de rede. “Maar we zitten hier in the middle of nowhere en het eerste dorpje bevindt zich pas twee uur verderop.” Dit was lichtelijk overdreven. In werkelijkheid waren we de laatste huizen nog geen tien minuten geleden gepasseerd, maar ik wist dat ze het risico waarschijnlijk niet zou nemen. Kathy stond met één been al buiten en leek een moment te twijfelen, maar plofte toen toch weer terug in haar stoel.

“Gore mafkees…” Kathy sloot haar ogen en liet zich met een diepe zucht tegen de rugleuning vallen. “…wat wil je van me?”

“Dat heb ik net gezegd.” Ik hield mijn stijve penis in mijn linkerhand en begon mezelf langzaam af te trekken. “Ik zou heel graag die lekkere dikke tieten nog eens zien, en ik wil dat je me laat klaarkomen met je mooie handen.” Het blondje keek me ongelovig aan, sloeg een hand voor haar gezicht en keek nijdig de andere kant op, zonder aanstalten te maken om weg te gaan. Ik pakte haar linkerhand vast en begeleidde die voorzichtig naar mijn stijve pik. Het meisje verzette zich niet en sloot gehoorzaam haar vingers om mijn kloppende paal. Ik sloot mijn ogen en koesterde het gevoel van haar zachte vingers die langzaam op en neer bewogen.

“Hmm, heerlijk! Hoe voelt dat nou om een hoertje te zijn? Lekker vreemde mannen aftrekken voor een lift naar Lyon?” Ik keek opzij en zag dat Kathy nog altijd demonstratief uit het raam zat te kijken, enkele beledigende woorden voor zich uit mompelend. Met mijn hand om haar pols liet ik haar vingers voorzichtig over mijn pik glijden en ik moest moeite doen om niet direct al klaar te komen. “Zo. En laat nu die malse tieten nog eens zien.” Ik liet haar pols los en gaf een tikje tegen de zijkant van haar boezem. Kathy draaide zich met een ruk naar me om en keek me minachtend aan. Als blikken konden doden… “Hoe sneller we hiermee klaar zijn, hoe eerder we weer verder kunnen rijden”, zei ik koeltjes, en ik gaf een kort knikje naar haar buste.

Kathy keek me nog een moment in stilte aan en trok toen nijdig haar topje omhoog. “Hier! Geniet er maar van zo lang het duurt, ouwe viespeuk!” Ik begon haast te kwijlen bij het aanzicht van haar perfecte borsten. Twee malse ronde tieten, met prachtige lichtroze tepels. Het leek wel alsof ze nog groter waren geworden dan eerder vanmiddag! Ik strekte mijn hand uit en legde die tegen de welving van haar boezem. Haar borst voelde warm en zacht tussen mijn vingers en haar tepel prikte in mijn handpalm op het moment dat ik hem zachtjes begon te kneden. De blondine spuwde nog wat verwensingen mijn kant op, maar ik luisterde amper nog. Ik genoot volop van haar zachte vingers die over mijn geslacht streelden en het gevoel van haar warme borst in mijn handpalm. “Wacht maar tot mijn verloofde hiervan hoort…”, siste Kathy intussen verder. Ze had zich duidelijk nog niet neergelegd bij de situatie. “…dan zullen we nog wel eens zien wie hier de stoere kerel is, jij smerige verkrachter!”

“Oh ja, dat zal vast een heel interessant gesprek worden”, antwoordde ik nuchter. Kathy probeerde duidelijk alles uit de kast te halen om mij te breken, en dat was voor mij een bevestiging dat ik de controle had. Ik was bewust een reactie van haar aan het uitlokken, omdat ik wist dat dat haar zou afleiden van mijn werkelijke bedoelingen. “Dus Kathy, vertel me eens”, ging ik verder terwijl ik haar andere borst in mijn hand nam, “hoe vaak heb je de beentjes moeten spreiden voordat je die gele cabrio van je verloofde kreeg?” Stilte. “Of heb je die van je papie gekregen?” Geen reactie. “En hoeveel pikken heb je moeten zuigen voordat er iemand die ring om je vinger deed, hm?”

“Roderick heeft me die ring gegeven omdat ‘ie van me houdt!”, snauwde Kathy kortaf. Mooi, ik had beet!

“Oh ja natúúrlijk”, antwoordde ik sarcastisch. “Net zoals dat jij van hem houdt om wie hij is en niet vanwege zijn geld zeker?” Ze keek me minachtend aan, maar zei niets meer. Haar grote borsten schommelden nog altijd mee op de beweging van haar arm, haar soepele vingers maakten mijn erectie langzaam gevoelloos, en ik moest moeite doen om helder te blijven nadenken… “Ik wil dat je me afzuigt”, zei ik na een korte stilte.

Het blondje keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan, een blik die niets dan afkeer uitsprak. “Pff, vieze vuile… Je denkt toch zeker niet dat ik die gore ouwe lul in m-”

“De zon is al langzaam onder aan het gaan...”, onderbrak ik haar weer. “Het zou toch zonde zijn als twee onschuldige Nederlandse meisjes hier vannacht worden opgegeten door de wolven…” Opnieuw een lichte overdrijving. Natuurlijk zaten hier geen wolven. Maar dit meisje leek me nog te dom om te poepen, laat staan dat ze bekend was met de flora en fauna van Oost-Frankrijk! Ik ging een stukje verzitten en legde mijn hand achter haar hoofd.

Kathy deinsde achteruit en sloeg wild mijn hand van zich af. “Blijf van me af jij gore klootzak!”, siste ze woedend. “Freaks zoals jij zouden ze moeten opsluiten! Ouwe viezerikken die stiekem zitten te geilen op jonge meisjes…”

Ik liet me er niet door van de wijs brengen en vervolgde rustig: “Ik word inderdaad ontzettend geil van je prachtige lichaam Kathy. En van je vriendinnetje ook trouwens, die heeft me net nog stiekem afgetrokken op de damestoiletten van het tankstation. Dat wist je zeker niet, he?” Ik zag in haar ogen dat ze even schrok, al wilde ze dat niet laten merken. “Maar laten we elkaar nou niet voor gemene dingen gaan uitmaken. We zijn hier om elkaar te helpen, toch? Hoe eerder dit klaar is, hoe sneller we weer verder kunnen rijden.”

Nogmaals legde ik mijn hand achter haar hoofd, en dit keer bood het meisje minder verzet. Waarschijnlijk realiseerde zij zich ook wel dat dit allemaal sneller voorbij was als ze gewoon meewerkte. Ik ontweek haar honende blik en duwde voorzichtig haar hoofd richting mijn kruis. Nog één keer voelde ik haar warme adem tegen mijn geslacht, en een moment later drukten haar lippen en haar vochtige tong zich tegen mijn kloppende paal. Het was goddelijk! En ik kon een zachte kreun dan ook niet onderdrukken. Toen ik omlaag keek zag ik dat haar rode lippen mijn dikke pik nu in zijn geheel hadden omsloten. Ik streek door haar witte haren en stootte nog wat dieper naar binnen, waarbij het topje van mijn eikel kort tegen haar keeltje aandrukte. “Zie je nou wel meisje, zo moeilijk was dat toch niet?”, zei ik vriendelijk. En in gedachte voegde ik daar aan toe: ‘Geniet maar lekker van ome Rob z’n dikke pik, mijn kleine heksje!’

Met mijn rechterhand gleed ik onder haar lichaam en begon ik weer zachtjes haar stevige borsten te kneden. Voor iemand die het met tegenzin deed pijpte Kathy echt fantastisch! Als een volleerd hoertje liet ze haar mooie lippen over mijn lul glijden en om de zoveel seconden likte ze met haar tongetje langs mijn eikel. Als ik dreigde klaar te komen kneep ik even hard in haar tepel, waardoor het meisje een gesmoorde kreun slaakte en de druk op mijn erectie weer wat afnam.

Ik probeerde met volle teugen van het moment te genieten. Oh, wat was mijn wraak op dit arrogante kakmeisje toch heerlijk zoet! Ik zag onder me hoe haar witblonde haren regelmatig op en neer bewogen boven mijn kruis, gleed met mijn hand over haar nek, haar zachte blote rug en langs de rand van haar rode slipje… God, wat had ik zin om dat veel te korte spijkerbroekje omlaag te trekken en mijn harde kloppende lul snoei…-!

“Wat is dit nou?!”

Door alles wat er was gebeurd waren we compleet vergeten dat Andrea al die tijd op de achterbank had liggen slapen. Het tienertje veegde de lange krullen uit haar gezicht en kwam een stukje naar voren om te zien wat er aan de hand was. Kathy schrok en probeerde overeind te komen, maar ik duwde haar hoofd met mijn linkerhand krachtig weer naar beneden. “Jouw vriendinnetje is haar lift naar Lyon aan het verdienen”, zei ik geil terwijl ik mijn pik diep in haar keeltje voelde verdwijnen.

Andrea sloeg van verbazing een hand voor haar mond, en begon toen zachtjes te giechelen. “Oh my god Kat, wat ben jij een slet zeg!”, zei ze lachend, zich blijkbaar niet bewust van de penibele situatie waarin haar vriendin zich bevond.

Ik draaide me naar rechts en zag dat Andrea zich over de bijrijdersstoel heen had gebogen om het tafereel beter te kunnen bekijken. Zo, net wakker, zag ze er haast nog schattiger uit dan toen ze voor me had gestaan bij het toiletgebouw. Ze had een rode blos op haar met sproeten bedekte wangetjes en een blik in haar bruine ogen die het midden hield tussen slaperig en geil. Het tienertje bekeek aandachtig hoe haar vriendin mijn stijve pik afzoog. “Over sletjes gesproken…”, zei ik terwijl ik de hals van haar jurkje omlaag trok, en zodoende één kleine donkere tepel ontblootte, “…volgens mij was jij ook nog ergens mee bezig, voordat we werden gestoord…” Het meisje beet alleen verlegen op haar onderlip, maar maakte verder geen bezwaar.

Ik opende mijn portier en gebaarde haar daarheen te komen. Gehoorzaam deed Andrea wat haar gevraagd werd. Ze stapte uit en liep voor de auto langs naar de bestuurderszijde. “Kom je je vriendinnetje een handje helpen?”, vroeg ik geil. Het halfbloedje schonk me nog een verrukkelijke glimlach en boog zich toen langzaam over me heen… “Oh, jaaaa…!”

Twee warme mondjes... Van twee jonge meisjes die me tegelijkertijd oraal bevredigden. Ik sloot mijn ogen en liet mijn duizelende hoofd tegen de leuning van de stoel vallen, het was zo verschrikkelijk lekker! Mijn rechterhand masseerde nog steeds Kathy’s lekkere tieten en met de linker streek ik door Andrea’s krullende haren, over haar nek en onder haar jurkje, waar haar huid warm en klam aanvoelde van de hitte. En ondertussen gleden hun twee tongetjes af en aan langs mijn kloppende paal… Ik kon maar amper beseffen dat dit allemaal echt gebeurde!

Plotseling voelde ik dat Kathy overeind kwam en dat haar malse borst tussen mijn vingers werd weggetrokken. Toen ik mijn ogen opende zag ik dat het blondje pissig haar grijze topje weer over haar grote borsten heen trok en boos rechtop ging zitten. “Zo is het wel genoeg, smerige klootzak!”, siste ze met opeengeklemde kaken. En nadat ze een verwijtende blik op haar vriendin had geworpen sloeg ze haar armen over elkaar en keek ze stoïcijns de andere kant op. “Wie is er hier nou een slet…”

“He jezus Kat, doe niet zo onaardig. Deze meneer heeft ons toch vriendelijk geholpen vandaag?”, bracht Andrea er tegenin. Ze hield mijn stijve pik nog altijd in haar kleine handjes en er trok een aangename siddering over mijn rug toen ik bedacht wat ik zo meteen met dit tienertje zou gaan doen… “Bovendien”, vervolgde Andrea zachtjes, “ben ik van de warme autorit ook best wel een beetje opgewonden geworden…” Ze keek me aan met haar grote bruine ogen en begon haast verontschuldigend te glimlachen.

Dat was de druppel! Ik had het zo lang mogelijk proberen te rekken maar nu kon ik mezelf toch echt niet langer beheersen. Ik instrueerde het kleine halfbloedje overeind te komen en voor de auto te gaan staan, met haar gezicht naar de voorruit en haar handen op de motorkop. Ze leek even te twijfelen maar deed toen netjes wat haar werd gevraagd. Dit meisje was niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens bloedje geil! Ik stapte uit de auto en ging achter Andrea staan, die inmiddels over de motorkap heen gebogen stond. Met twee handen tilde ik haar jurkje omhoog en verschafte ik mijzelf uitzicht op haar kleine strakke kontje. Ik begon te watertanden bij het zien van de twee perfecte kadetjes! Het was bijna zonde om dit prachtige meisje te bederven met mijn ouwe vlezige lul, maar helder nadenken deed ik al lang niet meer, en dus trok ik gulzig haar witte stringetje naar beneden. De zoete geur van haar kutje bereikte mijn neus en ik boog nog wat verder over haar heen. Haar donkere schaamlipjes waren al vochtig. Op het moment dat mijn eikel haar poesje raakte spande Andrea zich even aan, maar ze hield me niet tegen. Ik wachtte nog 1… 2… 3 seconden en stootte toen gretig naar binnen!

“Aaaaahh!” Het kleine tienertje schreeuwde het uit, en liet zich voorover op de motorkap vallen. Met mijn handen in haar zij stuwde ik mijn heupen voorzichtig verder naar voren, totdat ik voelde dat ik helemaal in haar zat. Mijn hoofd tolde; Andrea was nog veel strakker dan ik in eerste instantie had gedacht! Het meisje lag nog uitgeteld op de motorkop toen ik zachtjes in haar begon te stoten. Bij iedere voorwaartse beweging trok haar warme kutje zich strak om mijn dikke paal, maar gaandeweg gleed ik steeds soepeler bij haar naar binnen.

De blonde Kathy had al die tijd stoïcijns in de verte zitten staren, en keek nu afkeurend onze kant op. Toen onze blikken elkaar kruisten begon ik breeduit te grijnzen. “Vind je het mooi om te zien hoe ik je vriendinnetje lekker neuk?”, vroeg ik haar geil. Ze stak alleen haar middelvinger naar me op en keek toen weer boos weg. ‘Oh wacht maar…’, dacht ik bij mezelf, ‘…jij komt nog wel aan de beurt.’ Andrea lag intussen met gesloten ogen te genieten terwijl ik haar steeds dieper neukte. Ze kreunde zachtjes en met iedere keer dat ik in haar stootte bewoog haar mooie lijfje mee naar voren. Maar ik voelde dat ik spoedig zou klaarkomen, en dat moest nog even wachten. Nee… dat wilde ik bewaren voor een speciale dame…

“Ga jij eens vragen of je vriendinnetje wil komen, ik denk niet dat ze naar mij wil luisteren”, fluisterde ik in Andrea’s oor. Met een ploppend geluidje maakte ik me los uit haar poesje, waarop zij voorzichtig overeind kwam en naar Kathy toeliep. Ik zag hoe de twee meisjes met elkaar praatten, hoe Kathy enkele hatelijke blikken mijn kant op wierp, en uiteindelijk in een cynisch lachje uitbarstte:

“Ha, als je denkt dat ik die smerige creep nog met één vinger aanraak heb je het dus mooi mis”, riep ze spottend tegen haar vriendin.

Ik stond mezelf intussen rustig af te trekken en inspecteerde de omgeving. De zon verdween al bijna achter de eerste boomtoppen, maar er hing nog steeds een aangename temperatuur. Een koel briesje trok over de Franse akkers, en heel in de verte kon je de autosnelweg nog horen. Verder was het stil. Afgezien van de twee kibbelende dames natuurlijk.

“Als jullie nu beginnen te lopen zijn jullie waarschijnlijk rond middernacht wel bij het eerste motel”, zei ik toen er duidelijk geen vooruitgang werd geboekt. Andrea keek haar vriendin smekend aan, maar Kathy verroerde nog altijd geen vin. Die had blijkbaar nog wat meer overtuiging nodig. “…en dat geeft mij mooi de tijd om deze ondeugende foto’s op internet te zetten”, vervolgde ik terwijl ik triomfantelijk mijn telefoon in de lucht hield. “Wat denk je Kat, Facebook? Instagram?” Het blondje keek me aan met een verwoestende blik in haar ogen, maar daar liet ik me niet door afleiden. Ik wist dat ik beet had!

Een minuut later stonden de twee meisjes naast elkaar voor de auto, hun handen op de motorkap en hun kontjes naar achter gestoken. Ik stond van een afstandje toe te kijken en genoot van het uitzicht. “Hmm, goedzo meiden! Als jullie nog eventjes braaf meewerken dan kunnen we zo naar huis!” Ik instrueerde de dames om ook de rest van hun kleren uit te trekken. Andrea had alleen het zwart gestipte jurkje nog aan, dat ze sierlijk over haar hoofd trok en naast zich neer legde. Kathy volgde haar voorbeeld en ontdeed zich van het grijze topje, waarbij haar grote borsten als twee goedgevulde waterzakken eerst een stukje mee omhoog werden getrokken en toen onder hun gewicht weer omlaag zakten. Op dat moment leek ze zich even te bedenken, maar trok uiteindelijk ook haar broekje omlaag, gevolgd door haar rode kanten slipje.

Er verscheen een brede grijns op mijn gezicht en mijn dikke paal klopte nu op volle oorlogssterkte in mijn rechterhand. Voor me zag ik twee heerlijke jonge kutjes! De één was lichtroze en had wat dikkere schaamlipjes, de ander donkerbruin en op het eerste oog iets kleiner, maar beide met een prachtig strak kontje dat gewillig naar achteren was gestoken, klaar om keihard…- Nee, ik moest me nog even inhouden!

“Zo meiden, geef elkaar eens een klein kusje”, zei ik geil terwijl ik een paar stappen naar voren deed. Kathy leek nog niet zo heel warm te worden van dat idee, maar de geile Andrea boog zich direct naar links en drukte haar lippen tegen die van haar vriendinnetje. Ik stond inmiddels achter de meisjes en legde mijn handen op hun zachte billen. Eéntje roomwit, vol en rond, de ander karamelbruin, strak en met een lichte tan-line van haar bikini broekje. (Hmm… wat zouden deze grietjes er in een bikini waarschijnlijk fantastisch uitzien!) Ik gleed met mijn handen nog wat verder omlaag, en streelde met mijn middelvinger langs hun strakke kontgaatjes. Ik voelde ze beide aanspannen, maar besloot ze niet verder te plagen en vervolgde langzaam mijn weg omlaag…

De vriendinnen lagen al die tijd nog met hun hoofden naast elkaar. Toen ik Andrea’s lange krullen opzij veegde zag ik dat het niet bij een klein kusje was gebleven, De twee meiden hadden allebei hun ogen gesloten en kronkelden met hun tongen langs elkaar. (Kijk eens aan, dat hadden ze vaker gedaan zo te zien…) Het tafereel maakte me zo onbedwingbaar geil dat ik zonder verdere waarschuwing achter het blondje ging staan, mijn handen op haar heupen legde en mijn harde paal tegen de opening van haar gleufje zette.

“Hé, wat…!” Kathy leek wakker te schrikken en probeerde overeind te komen, maar ik duwde haar bruusk terug omlaag, waarbij haar grote borsten werden platgedrukt tegen het zwarte metaal van de motorkap.

“Heel even nog meisje, dit is zo voorbij…” Er trok een warme tinteling door mijn hele lichaam toen ik haar langzaam penetreerde. Haar schaamlipjes gleden over mijn eikel, langs de stam van mijn lul en toen… toen zat ik helemaal in haar! Mijn god wat voelde ze lekker! Haar strakke kutje had zich samengetrokken rond de vlezige indringer, haar zachte kontje drukte warm tegen mijn heupen en Kathy zelf lag nog uit te hijgen op de motorkap. Haar vriendinnetje had het schouwspel met grote ogen aangezien en stond zichzelf stiekem te vingeren. Toen ze me zag kijken begon ze verlegen te glimlachen.

Heel voorzichtig trok ik me terug en begon ik te stoten. Van bovenaf bekeek ik hoe mijn dikke pik, vochtig van haar kutje, langzaam in en uit haar schoof. Telkens werden haar roze schaamlipjes mee naar achteren getrokken op het moment dat ik achteruit kwam, om weer onder haar ronde billen de verdwijnen zodra ik naar voren stootte. Kathy begon zachtjes te kreunen, en ik boorde steeds gulziger bij haar naar binnen. Ik probeerde haar in iedere mogelijke houding te neuken: met mijn handen op haar billen, om haar borsten, over haar schouders, en…

“Aaaah!” Kathy gilde het uit toen ik ruw aan haar haren trok. Met haar hoofd naar achteren en haar kontje omhoog beschreef haar rug nu een prachtige ronde boog. Ik genoot van haar mooie naakte lichaam, de twee witte reuzen die onder haar lijf mee schommelden, haar volle ronde billen die inmiddels rood waren geworden van iedere keer dat ik er met mijn heupen tegenaan was gekletst… Ik was zo geil dat ik haast niet meer helder kon denken. Ik voelde dat ik licht werd in mijn hoofd en wist dat mijn orgasme niet meer lang op zich zou laten wachten.

“Hrm, lekker sletje…”, hoorde ik mezelf grommen. “Vind je het lekker om je te laten neuken door vreemde mannen?” Ik boog over haar heen en zag dat haar rode mond een stukje open hing terwijl ze zachtjes kreunde. “Vind je het geil om een hoertje te zijn? Om je mooie jonge lichaam te verkopen voor een gratis ritje?” Ik stootte inmiddels zo hard en diep in haar kutje dat ik bijna verwachtte dat mijn lul er aan de voorkant weer uit zou komen. “Hm? Zeg het dan Kathleen! Zal ome Rob jouw poesje eens lekker volspuiten?”

Als door de bliksem getroffen sperde Kathy haar ogen open en keek ze me geschrokken aan. Een ogenblik dacht ik iets van herkenning in haar ogen te zien, toen begon ze wild te draaien en met haar armen naar achteren te slaan. Ik was haar te snel af en draaide behendig haar pols op haar rug. Een aangename kriebel vulde mijn onderbuik, en ik stootte nog één keer… een warme golf, mijn hoofd begon te tollen, twee keer… mijn ledematen spanden zich aan, drie keer…

“Dree! Help me dan! Haal die gore klootzak van me af!”, krijste Kathy.

Maar het was al te laat. Ik zag alleen nog maar sterretjes en gekleurde vlekken voor mijn ogen. Het gevoel van haar warme vagina die zich samentrok om mijn eikel benam me een moment de adem, en ik spoot onder luid gekreun de ene straal na de andere in haar roze kutje… Een ogenblik lag ik uitgeteld over haar heen, toen schrok ik op door een stompe klap in mijn onderbuik.

Doordat mijn spieren zich plotseling ontspanden zag Kathy kans om zich op haar zij te draaien en mij van zich af te schoppen. Ik viel wankelend achteruit maar wist nog net mijn evenwicht te bewaren. Toen ik opkeek zag ik dat Andrea geschrokken stond te kijken terwijl haar blonde vriendin woedend haar broekje omhoog trok en haar grijze topje van de grond opraapte.

“Kom Dree, we gaan! Ik wil niet één seconde langer bij die smerige ouwe geilaard in de buurt zijn!”

“Wat…? Maar…?”, stamelde haar vriendin, die niet begreep wat er zojuist was gebeurd.

“Geen seconde langer! Hoor je me? Vieze ouwe freak!” Kathy trok nijdig het achterportier open en griste haar tassen uit de auto. “Ik leg het je straks wel uit…”

“Maar… Hé Kat, wacht nou eventjes!” Andrea had zich vlug in haar jurk gehesen. Ze keek nog even naar me om, pakte toen ook haar tassen uit de auto en rende op een drafje achter haar vriendin aan over het zandpad waar we ook vandaan waren gekomen.

Ik keek de meisjes nog een tijdje geamuseerd na. Uit het handschoenenkastje pakte ik een sigaret, en rookte die op totdat de twee helemaal uit zicht waren verdwenen. Met een hartslag van nog steeds ruim boven de honderd, maar een zeer voldaan gevoel in mijn borst, stapte ik weer in de auto. Ik zou een stuk later in Lyon aankomen dan gepland, maar dit was het allemaal dubbel en dwars waard geweest! Ik startte de auto, de koplampen sprongen aan, en de muziek ging verder waar die was gebleven…

‘On the road again’
‘Going places that I’ve never been’
‘Seeing things that I may never see again’
‘And I can’t wait to get on the road again!’

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net