Opwindend.Net
Datum: 10-01-2017
Stemmen: 21x
Cijfer: 6.7
Gelezen: 4574x
Lengte: Lang
Vrijwiligerswerk
Door Elianne - Zoek naar meer...

Toen ik een tiener was en een leeftijd had waarop de meesten nog erg onschuldig en onwetend zijn, heb ik een man ontmoet die mijn leven voor altijd veranderd heeft. Het was een man die heel wat ouder was dan ik, want hij was al 70 jaar oud, en we hebben samen een sexuele relatie gehad die best wel lang heeft geduurd. Nu ik een volwassen vrouw ben voel ik nog steeds een rilling door me heen gaan telkens als zich een kans voordoet om dat deel van mijn leven te herleven.

Inmiddels ben een getrouwde vrouw en moeder van twee prachtige kinderen. Ik ben een verpleegster en heb sinds enkele jaren een deeltijdse baan bij een rusthuis niet ver van waar ik woon. Dat rusthuis bestaat uit een hoofdgebouw met er omheen een aantal kleine woningen die bewoond worden door ouderen die zichzelf nog kunnen behelpen. Veel van die ouderen zijn echter eenzaam en hebben vaak toch nog hulp nodig met bepaalde dagelijkse dingen, en daarom zijn we altijd wel op zoek naar vrijwilligers die de ouderen willen helpen, of die de ouderen gewoon wat willen bezighouden. Het is echter moeilijk om vrijwilligers te vinden. Tegenwoordig lijken de meeste mensen nog maar weinig tijd te hebben voor dat soort dingen, en daarom heb ik mezelf een tijdje geleden kandidaat gesteld om in mijn vrije tijd als vrijwilligster hier en daar wat extra helpen. Er werd me gevraagd om contact op te nemen met Meneer Ronald Janssen, een man van 81 die niet meer met de auto mocht rijden en die een beetje aan het vereenzamen was. Er werd me gevraagd of ik hem kon opbellen en of ik hem ook een bezoekje zou willen brengen.

Toen ik Meneer Janssen opbelde, vertelde ik hem wie ik was en dat ik het wel fijn zou vinden om een keer naar zijn huisje te komen en daar wat tijd met hem door te brengen. Door mijn baan had ik Ronald natuurlijk al eerder ontmoet, en ik wist dus dat hij niet echt een aangename man was. Hij was een klein dik mannetje, die afgezien van een paar grijze haren helemaal kaal was. Hij droeg een bril, en hij had nog maar enkele tanden. Hij had ook opvallend grote handen en dikke lange vingers die me altijd deden rillen als ik ze zag. Ronald stond bekend als een vervelende man. Tijdens ons telefoongesprek zei hij heel kortaf dat hij niets nodig had, waarop ik antwoordde dat ik ook bereid was om gewoon langs te komen om hem een tijdje gezelschap te houden. Uiteindelijk ging hij met tegenzin toch akkoord, en we spraken af dat ik de volgende dag om 10 uur in de voormiddag bij hem langs zou gaan. Ik had dan vrij en ik zou dan dus ook tijd hebben om hem te bezoeken.

De volgende ochtend zwaaide ik eerst mijn man uit naar zijn werk en deed ik vervolgens hetzelfde met de kinderen, waarna ik onder de douche ging. Ik koos een leuk bloesje uit met een mooie V-hals dat van zachte stof gemaakt was. Ik dacht dat een rokje hier wel goed bij zou staan, en daarom koos ik een zwart strak zittend dingetje uit mijn kleerkast. Ik had al vaker van mijn man complimentjes gekregen dat mijn benen mooi uitkwamen in een kort strak rokje. Het doel van mijn bezoekje aan Meneer Janssen was om te proberen hem wat op te vrolijken en hem wat meer van het leven te laten genieten. En misschien zou het helpen als hij daarbij geholpen zou worden door een jonge vrouw als ik.

Voor degenen onder de lezers die nieuwsgierig zijn naar hoe ik uitzie: ik ben zeker geen fotomodel, want daarvoor ben ik te klein en heb ik niet de juiste maten. Ik ben niet dik, maar ik heb wel redelijk brede heupen. Daarnaast ben ik wat betreft mijn borsten een stuk zwaarder gebouwd dan gemiddeld, en daar heb ik me altijd al een beetje voor geschaamd. Ik heb wel mooie zwarte haren en een mooie glimlach, of zo heb ik me toch laten vertellen.

Doordat ik op een bepaald gebied nogal zwaar gebouwd ben, hebben mijn borsten goede steun nodig, maar ik hou ook van mooie dingen, en daarom koos ik die ochtend voor een mooie zwarte beha met veel kant die mijn borsten voldoende steun gaf en voor een mooi decolleté zorgde. Uiteraard deed ik er een bijpassend slipje bij aan. Toen ik klaar was ging ik voor de spiegel staan om te kijken of alles goed zat, en ik was wel blij met het resultaat. Ik merkte dat mijn tepels hard waren, want ze stonden afgetekend in het dunne stof van de beha en het bloesje. Dit kwam doordat het een beetje koud was in de badkamer, maar er was ook nog een andere reden: de gedachte dat ik Meneer Janssen zou bezoeken wond me op, en blijkbaar kon ik mijn opwinding niet verbergen. Maar, ach, het was een geheim dat alleen ik kende, en dus hoefde ik me eigenlijk nergens zorgen over te maken.

Ik kamde mijn haar en inspecteerde mijn gezicht, en ook al gebruik ik geen makeup, ga ik nooit het huis uit zonder lipgloss. Ik vind dat een klein beetje lichtgekleurde lipgloss je lippen voller en vochtiger en uitnodigender doet lijken, en welke man zou niet een mond willen kussen die erom vraagt gekust te worden? Ik keek naar de klok en zag dat het tijd was om te vertrekken.

Het verkeer was drukker dan ik had verwacht, en daardoor was ik ongeveer tien minuten te laat. Ik parkeerde de auto bij het huisje van Meneer Janssen, en ik dacht dat ik iemand door het raam zag gluren. Ik opende de deur van de auto en had niet meteen door dat mijn rokje omhoog gekropen was en dat een groot deel van mijn bovenbenen en dijen zichtbaar geworden was. Toen ik uit de auto stapte kroop mijn rokje nog verder omhoog en werd mijn hele kruis zichtbaar. Snel trok ik het rokje echter weer naar beneden, waarna ik naar de voordeur liep.

Nog voor ik kon aanbellen ging de voordeur al open en zag ik Meneer Janssen staan. Ik was verrast om te zien dat hij zich nog niet helemaal aangekleed had. Het enige wat hij aanhad was een wit t-shirt, een boxershort, zwarte sokken en slippers.

"Goedemorgen Meneer Janssen, hoe gaat het met u?" Meneer Janssen keek me een beetje geďrriteerd aan, en dus liep ik het huis binnen en wachtte totdat hij de voordeur dicht zou doen.

"Je bent laat. We hadden om 10 uur afgesproken. Ik dacht dat je niet meer zou opdagen, en dus heb ik mijn goede kleren weer uitgetrokken. Het heeft geen zin om ze voor niets te kreuken." Hij deed de deur dicht, waarna hij deze ook afsloot en het nachtslot erop zette. "Je kan niet voorzichtig genoeg zijn, met al die inbraken en overvallen waar je de laatste tijd zoveel over hoort."

"Oh, ja natuurlijk, je kan inderdaad tegenwoordig niet voorzichtig genoeg zijn. Het is goed dat u voorzorgsmaatregelen neemt."

"Nou, als je er toch bent dan kun je net zo goed gaan zitten."

Meneer Janssen liep me voorbij en gebaarde dat ik hem moest volgen. Hij liep naar zijn woonkamer, en ik was verrast toen ik naast een van de zetels een tijdschrift op de vloer zag liggen. Op de voorkant stond de foto van een naakte vrouw met grote borsten. Meteen voelde ik een rilling van schaamte maar ook van opwinding.

We liepen verder naar de keuken, die netjes en opgeruimd was, met uitzondering van de gootsteen die vol lag met gebruikte borden. Meneer Janssen nam een kopje en vulde het met koffie.

"Deze koffie heb ik net gezet. Wil je ook een kopje?"

"Nee, dank je, ik ben geen koffiedrinker."

Hij liep naar de keukentafel en ging op een stoel zitten.

"Hoe gaat het met u, Meneer Janssen? Ik heb gemerkt dat u de laatste tijd niet meer veel buiten komt?"

"Ik ben niet zo gesteld op andere mensen, ik ga niet graag naar buiten, en ik trek liever mijn eigen plan."

"U zal zich waarschijnlijk wel eenzaam voelen, hier zo helemaal alleen, zonder enig gezelschap. Ik zie dat u wat borden heeft die afgewassen moeten worden. Waarom kletsen we niet gezellig wat terwijl ik ze voor u afwas?"

Meneer Janssen haalde zijn schouders op. "Doe maar. Het maakt mij niet zoveel uit."

Ik stond op en terwijl ik dit deed zag ik hoe zijn ogen naar mijn borsten gingen en dat hij zijn lippen likten. Meteen was ik opgewonden, en ik voelde hoe mijn tepels weer hard werden en tegen het stof van mijn beha en mijn bloesje drukten. Het kon niet anders dan dat Meneer Janssen dit ook zag gebeuren. Ik schaamde me bij de gedachte dat als hij zou weten dat zijn reactie me opwond, mijn geheime sexuele fascinatie voor mannen als hij geen geheim meer zou zijn. Ik ging meteen naar de gootsteen en was opgelucht dat ik hem even niet hoefde aan te kijken.

Ik voelde hoe mijn huid begon te gloeien terwijl ik de spons vastpakte. Ik draaide de waterkraan open en het water was meteen lekker warm. De zeep maakte bubbels op mijn handen terwijl ik de borden afwaste. Dit leidde me af van de starende blikken van Meneer Janssen, waardoor ik een beetje kalmer werd.

"Vertelt u eens, Meneer Janssen, kookt u vaak voor uzelf?"

"Ik kook wel af en toe een beetje, maar het heeft niet veel zin om veel klaar te maken als ik de enige ben die het opeet."

"Ja, dat kan ik begrijpen. Nu ik toch hier ben, als er iets anders is waar ik u mee kan helpen dan hoeft u het maar te zeggen hoor."

Er kwam geen antwoord, en dus ging ik verder met het afwassen van de borden. Ik hoorde niet dat Meneer Janssen opgestaan was, maar plotseling merkte ik dat hij pal achter me stond. Ik hoorde hem ademen, en toen hij nog dichterbij kwam voelde ik hoe iets tegen me aan drukte.

"Ik ben klaar met dit kopje dus dat mag ook afgewassen worden."

Meneer Janssen moest om me heen reiken om het kopje in de gootsteen te leggen, en toen hij dit deed kwam hij nog dichterbij, waardoor hij tegen me aan leunde. Ik voelde hoe zijn dikke buik tegen me aan drukte, maar het was ook meteen duidelijk voor me dat deze oude man een erectie had, en het leek erop dat hij wilde dat ik dat zou voelen.

Ik zag hoe zijn handen het keukenblad aan beide kanten van mij vastgrepen, waardoor ik in zijn armen gevangen zat. Er bestond geen twijfel over zijn intenties toen hij zijn kruis langs achter tegen me aan begon te wrijven. Ik voelde hoe de opwinding in mijn lijf alleen maar toenam.

Ik schaamde me echter ook heel erg, en het laatste wat ik wilde was Meneer Janssen laten merken hoe adembenemend en opwindend zijn onaanvaardbare gedrag voor mij was.

Het enige juiste dat ik op dat moment had moeten doen was om hem te laten zien dat ik woedend of angstig was, en om zijn brutale aanranding meteen te stoppen. Ik bleef echter stokstijf staan en voelde mijn hart tekeer gaan. Meneer Janssen leunde nog wat verder tegen me aan en begon met een lage stem tegen me te praten.

"Als je echt meen wat je zegt... dan is er wel iets waar je me mee kan helpen. En als ik me niet vergis ben jij het type meid dat me daar heel graag mee zal willen helpen. Voel je de dikke harde pik waarmee ik tegen je billen aan het aanrijden ben? Volgens mij voel je hem niet alleen, maar ben je er ook nog eens gek op, of niet? Als je me daar echt mee zou willen helpen dan zou ik dat wel heel fijn vinden."

Terwijl hij tegen me sprak voelde ik mijn tepels nog harder worden, en wist ik dat mijn kutje ook nat geworden was. Meneer Janssen verplaatste zijn handen van het keukenblad naar mijn borsten, waarna hij ze meteen brutaal begon te kneden. Het kon niet anders dan dat hij ook voelde dat ik zwakke knieën kreeg toen zijn vingers mijn tepels vonden en deze door het stof heen begonnen te strelen.

Ik kon het niet laten om zachtjes te kreunen, en ik hoorde hem grommen terwijl hij aan mijn tepels trok, waardoor ze nog groter en stijver leken te worden.

Hij ging verder met zijn aanval en likte en beet in mijn hals. De drie dagen oude stoppelbaard op zijn gezicht schuurde tegen mijn vel aan. Ik probeerde weg te komen van de gootsteen, maar hij liet me niet weggaan en dus kon ik geen kant op.

Zo snel het begonnen was, zo snel hield hij er ook plotseling weer mee op. Hij zette een stap achteruit.

"Draai de waterkraan dicht, droog je handen af en kom naar de tafel."

Ik deed wat hij bevolen had, en toen ik me omdraaide zag ik dat Meneer Janssen op een van de stoelen bij de keukentafel zat. Hij zag er niet uit, met zijn halfkale kop, zijn dikke bril, zijn rimpelige gezicht, zijn dikke buik, en het t-shirt, de boxershort, de zwarte sokken en de slippers die hij aanhad. terwijl ik naar hem toe liep was ik echter zo opgewonden dat ik moeite had met ademen.

Hij zat onbeschaamd over zijn kruis te wijven, en ik zag dat in zijn boxershort een dikke bult zat. Ik keek naar hem terwijl ik dichterbij kwam, en ik zag dat zijn tong in en uit zijn mond gleed alsof die me elk moment zou kunnen aanvallen.

"Je hebt het tijdschrift in de woonkamer op de vloer zien liggen, en dus denk ik dat je inmiddels wel al begrepen hebt dat ik van grote tieten hou. Inderdaad, ja, ik ben gek op dikke tieten. Ik kan er dag en nacht op blijven zuigen. En ik ben nog gekker op een stel mooie dikke tepels. Als je me gezelschap wil houden dan heb ik daar geen problemen mee. Maar dan doen we dat wel op mijn manier. Ik ben het beu om je hier altijd te zien rondlopen met je dikke tieten in dat verpleegstersuniformpje. Het wordt tijd dat je me eens eindelijke laat zien hoe ze er uitzien."

Oh jeetje, waar was ik aan begonnen? Dit vieze oude mannetje was zo onbeschaamd en zo brutaal en zo ongemanierd. Ik schaamde me enorm, en ik wist dat ik eigenlijk meteen weg zou moeten gaan, maar ik verroerde geen vin.

Meneer Janssen was blij verrast dat ik niet wegrende, want hij keek me lachend aan. "Vooruit, kom hier, ik wil je tieten zien. Ik heb er lang genoeg op moeten wachten."

Een beetje aarzelend liep ik naar hem toe, waarna hij me tussen zijn benen trok. De obscene manier waarop hij zijn lippen likte en naar me keek deed me nog natter worden dan ik al was. Zijn groezelige handen gingen naar mijn bloesje en trokken het ruw open. Ik hoorde iets scheuren, de knopen vlogen in het rond, en ik zag hoe hij grijnsde toen hij mijn zwarte beha zag - en mijn tepels die nu overduidelijk in de beha afgetekend stonden.

Hij trok mijn bloesje over mijn armen en schouders en liet het op de vloer vallen. Zijn tong die glimde van het speeksel verscheen weer tussen zijn lippen, en voor ik het besefte was hij de bovenkant van mijn borsten aan het likken. Door de manier waarop hij mijn borsten kneedde en omhoog duwde, duwde hij ze bijna uit de beha. Toen zijn hongerige mond mijn linkertepel vond beet hij er met zijn tanden in. Ik huiverde van de pijn, maar ik vond het een heerlijke pijn en ik hunkerde naar meer. Met zijn vingers greep hij mijn beide borsten stevig vast en kneedde het vlees alsof het sponzen waren waar hij het water uit probeerde te knijpen.

Mijn benen werden zo zwak dat ik moeite moest doen om recht te blijven staan. Zonder dat ik er zelf enige controle over had leek mijn hele lichaam al naar de volgende stap te verlangen, namelijk dat deze oude brompot mijn opgezwollen en naar aandacht hunkerende tepels in zijn mond zou nemen en erop zou zuigen. Ik wist dat ik eigenlijk mijn spullen bij elkaar had moeten nemen en dat ik had moeten weggaan op het moment dat ik daar de kans voor kreeg, maar iets in me wilde helemaal niet dat ik weg zou gaan of dat de oude man zou stoppen. Het leek wel alsof hij mij beter kende dan ik mezelf kende, en hij leek ook precies te weten wat ik wilde.

Het was duidelijk dat Ronny hier lang op had gewacht, en dat hij nu wilde krijgen waar hij op had gewacht. Met een met eelt bedekte hand greep hij in mijn kanten beha en schepte datgene eruit waar hij naar verlangde.

Terwijl hij met beide handen het vlees stevig vastpakte, bracht hij mijn borst naar zijn lippen. Ik zag hoe zijn lippen zich openden, en hoe het harde en gezwollen puntje van mijn borst in zijn mond verdween. Hij klemde zijn lippen strak rond mijn gevoelige tepel en begon hard te zuigen. Ik voelde mijn tepel nog verder opzwellen in zijn mond, maar dat kwam ook door de manier waarop hij nu nog harder in mijn borst kneep. Vervolgens zette hij zijn tanden in mijn tepel en begon hij er zachtjes op te knabbelen.

Ik hoorde iemand kreunen en jammeren, en merkte dat ikzelf dat was. Ronny zoog hard op mijn tepel en rekte hem uit, alsof hij een nagel uit mijn borst wilde trekken. Telkens als hij beet voelde ik mijn kutje kloppen en samenknijpen. Na zich een hele tijd aan mijn linkerborst tegoed gedaan te hebben zoog hij er nog 1 maal hard op, waarna hij mijn borst losliet en mijn andere borst aanviel. Hij had nu mijn beide borsten in zijn grote handen.

Terwijl hij eerst op het ene gezwollen knopje en dan op het andere zoog, droop het speeksel uit zijn mond en op mijn borsten. Hij maakte me gek van geilheid en verlangen. Ronny bracht een hand naar mijn rug en opende de sluiting van de zwarte kanten beha, waarna deze over mijn schouders en armen gleed en naast mijn bloesje op de grond viel.

Eindelijk had hij de vrijheid die hij wilde.

"Ouwe Ronny gaat nu lekker op deze dikke uiers zuigen, want jij gaat ze voor me tegen elkaar duwen totdat ze dicht genoeg tegen elkaar liggen zodat ik ze tegelijkertijd tussen mijn lippen kan nemen. Heeft iemand ooit tegelijkertijd op je beide tepels gezogen? Nou, lieve meid, dat gaat nu gebeuren, en je zal er geen spijt van krijgen. Je vindt dit geweldig, het maakt je zo geil als boter, en ik zie gewoon dat je meer wil. Ik kan het zelfs ruiken! Inderdaad, ouwe Ronny weet hoe nat je kutje wordt van de manier waarop ik op je tieten zuig. Vooruit, druk je tetten tegen elkaar en hef ze wat op zodat ouwe Ronny er lekker op kan zuigen."

Ik voelde me helemaal overweldigd door zijn gedrag en zijn woorden, maar toch hief ik mijn borsten omhoog en drukte ze tegen elkaar. Mu borsten gloeiden en klopten, en mijn tepels bonsden op het ritme van mijn gejaagde hartslag. Ik slaagde erin om mijn beide tepels bij mekaar te brengen, waarna hij ze allebei diep in zijn mond zoog. Hij had gelijk: het wond me nog meer op, en ook de geile pijn werd dubbel zo intens. De zuigende geluidjes die hij maakte klonken intens erotisch.

Hij was gestopt met bijten, en hij zoog nu alleen nog maar, en ik vond het heerlijk.

Ronny had zijn beide handen nu vrij, maar niet voor lang. Hij trok mijn rokje omlaag tot op mijn enkels, waarna hij me eruit deed stappen. Ik voelde hoe zijn vingers tegen mijn benen duwden om ze te spreiden. Mijn voeten gingen uit elkaar, en meteen ging zijn grote hand naar mijn kruis. Ik voelde een dikke lange vinger in mijn slipje glijden en vervolgens over mijn schaamlippen gaan die gezwollen en nat waren van opwinding. De vinger leek iets te zoeken en vond even later ook het doel van zijn aanval. Hij werd in me gestopt, waarna hij me begon te vingeren. Ik kon me niet verzetten tegen de gevoelens van genot die dit bij me teweeg bracht. Spontaan spande mijn kutje zich rond de dikke vinger aan en begon ik hem te neuken. Ronny was ook nog steeds bezig met mijn borsten en begon nog harder te zuigen.

Zonder enige waarschuwing liet zijn mond mijn gezwollen tepels los, en hij keek op in mijn ogen.

"Oh ja, je vindt het lekker om geneukt te worden, heh? Nog voordat je hier binnenkwam heb je me vanuit je auto al je kutje laten zien. Dat lekkere kutje in dat sexy zwarte slipje. Houd je maar vast, want ik ga ervoor zorgen dat je krijgt wat je wil. Je hoort me goed, je wordt mijn sletje, het sletje van ouwe Ronny. Vanaf nu wil ik dat je telkens als ik je roep meteen naar me toe komt gerend. Voel je hoe ik je kutje aan het vingerneuken ben? Ik ga veel meer doen dan alleen maar je kutje met mijn oude vingers neuken. Hmmm, je bent zo lekker nat en je kutsappen lopen zo lekker over mijn hele hand. Rij tegen mijn hand aan, neuk mijn vinger maar lekker, want ik ben nog heel wat met je van plan." Met deze woorden trok hij zijn hand uit mijn slipje en trok hij het slipje naar beneden. Ik stapte eruit, waarna hij het bij mijn andere kleren gooide. Hij likte zijn vinger en grijnsde toen hij hem vervolgens weer in mijn kutje stopte.

Ronny greep een van mijn borsten vast en begon weer op mijn tepel te zuigen. Zijn vinger gleed uit mijn kutje en vond even later mijn klitje. Hij liet het topje van zijn vinger over mijn gezwollen knopje gaan en begon het te plagen, waarmee hij golven van genot door mijn hele lijf deed gieren. Ik kon niet anders dan luid beginnen te kreunen.

"Je vindt dit supergeil, nietwaar? je vindt het lekker als ouwe Ronny met je liefdesknopje speelt, nietwaar? Nou, ik ga me helemaal uitleven op dat geile klitje van je. Wil je dat ouwe Ronny dat zeiknatte kutje van je likt? Wil je dat ouwe Ronny je klitje lekker tongt en je keer op keer laat klaarkomen? Mmmm, ik ben gek op natte kutjes, en ik zal me dus niet inhouden!"

“En doe maar niet alsof je dit niet wil. je bent zelf door mijn deur naar binnen gekomen, en we weten allebei waar je voor bent gekomen. Ouwe Ronny gaat je nu precies geven wat je wil, en meer!"

Wordt vervolgd?

Zoek naar meer verhalen van Elianne...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net