Opwindend.Net
Datum: 01-06-2018
Stemmen: 61x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 5612x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Laatste Dagen Samen In De Klas - 3
Door Mitch1999 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Laatste Dagen Samen In De Klas - 2

Hallo allemaal, ik had gister mijn gala dus heb toen geen verhaal kunnen schrijven, hoewel ik over die avond in de toekomst nog wel kan schrijven. Hier is het derde deel dus geniet;).

Ik lag naakt op bed, benen gespreid met een half stijve lul tussen mijn benen. Mijn uitzicht was ook niet verkeerd. Sam stond voor me, helemaal naakt met zijn grote lul hangend tussen zijn benen. Die lul moest zeker 19cm zijn geweest. Ik keek nog goed van top tot teen. Een mooi koppie, zijn haar naar achter met gel en een mooie lach. twee gespierde pecs en een sixpack. Een klein beetje haar die leidde tot zijn grote dick. Ik weet niet waar ik het geluk vandaan hield om hier te liggen maar op een of andere manier was het toch gebeurt.

Zijn lust straalde alleen maar lust uit. Hij kroop langzaam aan bovenop me, terwijl hij dat deed gaf hij me een kusje op mijn buik mijn tepel, in mijn nek, achter mijn oor en uiteindelijk bij mijn lippen. We zoenden hevig onze tongen vochten om dominantie maar hij won natuurlijk. Terwijl we zoenden begon ik over zijn rug te strelen en ging langzaam naar zijn kont. Hij had echt een lekkere kont gespierd en rond. Plotseling draaide hij ons rond. Nu lag ik boven.

"Ik wil je in je geile bubble butt kunnen knijpen geil sletje van me." Hij begon me weer te zoenen heel slordig maar tegelijk precies goed. Hij begon over mijn rug strelen en langzaam naar beneden. Hij pakte mijn billen vast en begon erin te kneden. Met een vinger begon hij ook over mijn anus te strelen. Ik begon te kreunen in onze zoenen. "Fuck, ja daddy, aaahhhhh" begon ik te schreeuw kreunen tussen onze zoenen in.

Hij kust langzaam naar mijn oor toe. Hij bijt in mijn oorlel en likt hem een beetje. "Mitch, mijn sletje, pijp me." Meer hoefde hij niet te zeggen. Ik gaf hem een laatste kus maar ik miste zoenen met hem gelijk al. Ik ging meteen naar zijn pecs en tepels. "oh mijn god, je lichaam is zo fucking lekker." ik voelde meteen dat hij me spankte maar het was wel lekker. Ik likte zijn hele buik af blokje voor blokje, hij lachte een beetje en het was echt een van de schattigste dingen die ik ooit had gezien.

Daar was ik dan eindelijk, zijn grote lul was voor mijn ogen. Ik had al een paar lullen vroeger gezogen maar nog nooit zo groot als deze. Ik ben altijd best verzekerd geweest als het kwam tot zuigen want ik heb echt heel lang duim gezogen dus ik kon het best goed. Ik likte eerst zijn lul en het druppeltje voorvocht dat op zijn lul zat, heerlijk. Ik likte zijn lul van boven naar beneden en weer terug. Ik keek hem aan en Sam ging met zijn hand langs mijn wang en lachte heel lief naar me. Zonder de blik te breken nam ik zijn lul in mijn mond. Ik kwam eerst maar op de helft. Hij was echt dik, dit werd nog een uitdaging. Langzaam aan begon ik mijn hoofd op en neer te bewegen, uiteindelijk ging hij met mijn tempo mee doen en stootte hij zachtjes in mijn mond. Na dit een paar keer gedaan te hebben legde hij zijn hand op mijn hoofd en begon mij harder te doen. Steeds sneller totdat hij mijn hoofd naar zich toebracht en mij weer kuste.

Hij legde een kussen onder zich. "Rim me, lekker lang slet." Weer deed ik hetzelfde als toen ik hem ging zuigen. Ik ging langzaam over zijn buik kussen. Gaf een goede lik aan zijn lul en kwam uiteindelijk bij zijn gat. Het was bijna helemaal glad. Ik ging er eerst nog met mijn vinger over heen. Daarna ging ik met mijn tong langs zijn dij en langzaam richting zijn gat. Het moment dat ik hem aanraakte met mijn tong kwam er een diepe kreun uit Sams mond. Ik wilde dit meer horen dus ik ging hem hevig rimmen. "Aah, Gaaaahhh, Fuck, Fuck, Fuuck, Fuuuuck, Mitch, Sletjeee, Fuck, ga door, Stop niet, Aah, Mitch" dit ging zo door tot ik stopte met rimmen. Ik wilde toen tussen zijn benen gaan zitten maar hij pakte mij met zijn benen legde mij op mijn rug en pakte mijn handen en benen vast zodat ik niet kon bewegen.

Hij kwam met zijn gezicht heel dicht bij me en eerst hijgde hij alleen maar een beetje. Een druppel liep via zijn neus langs beneden. "Jij bepaalt niet wanneer je stopt met rimmen of mij gaat neuken. Dat doe ik. Jij bent mijn sletje weet je nog." Ik werd een beetje bang maar ook heel opgewonden. Het enige wat ik kon doen is hem zoenen. Hij zoende gelukkig terug. "Sorry daddy, ik doe het nooit meer, ik ben inderdaad jouw sletje." Dit keer was hij het die mij zoende.

Hij liet mijn arme en benen los. "Sletje als we neuken kies ik de positie, ik ben hier nog steeds de baas dus ik ga bovenop." Hij klom op me en pakte het glijmiddel. "Klaar voor"...

Hoop dat je genoot, volgende deel komt ook weer snel en laat me maar weer weten wat je ervan vond zoals altijd:)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Laatste Dagen Samen In De Klas - 4

Zoek naar meer verhalen van Mitch1999...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 2458x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2169x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5049x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 7748x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 7187x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4357x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1762x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.8
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2870x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 4995x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 2991x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
:: Centerparcs - 10Door: Naaktposeren
Gelezen: 3642x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milking, Onderzoek, Orgasme
11-03
8.7
:: Zwart - 2Door: Kevin-K
Gelezen: 6747x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijp, Aftrek
11-03
8.8
:: De Vriend Van Mijn ZusDoor: Handballertje
Gelezen: 10733x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
08-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 51Door: Jaakske
Gelezen: 2082x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net