Opwindend.Net
Datum: 18-06-2018
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 3109x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Arjen And Friends - 11
Door Hwdick - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Arjen And Friends - 10

Chris was net weg toen er al gebeld werd aan de deur, zal Chris wel zijn dacht ik en ik deed open. Tot mijn verbazing zag ik Tom en Simon voor de deur staan. Ze keken geamuseerd naar mijn t-shirt dat eruit zag alsof ik een jurkje aan had.

"Hoi jongens, ik ben net op, kom binnen"

Ze gingen de kamer in en ik ging snel naar boven om een sportbroek aan te trekken. Toen ik weer beneden kwam zaten ze op de bank.

"leuk dat jullie langs komen" zei ik "zijn julllie ook door de examens heen?"

"Ja en we dachten misschien heb je wel zin om mee te gaan naar het strand, het wordt warm"

"Lijkt me heel leuk, gaan we met ons drieŽn dan?""

Ze knikten allebei.

"De anderen hebben allemaal nog examens" zei Simon.

We gingen met de bus en waren vrij snel bij het strand aangekomen. Na even op het warme zand te hebben gelopen legden we onze handdoeken neer, het was een plekje tegen de duinen aan waardoor we in de luwte lagen ver weg van waar de meeste strandgasten zaten. Tom trok zijn broek uit hij had al een zwembroek aan. Ik zag zijn slanke gebruinde lijf en bedacht me dat hij best een mooie jongen was. Simon was juist heel blank, met zijn rode haar moest hij altijd oppassen om niet te verbranden. Hij hield dan ook een shirt aan. Toen hij zijn broek uit deed zag ik dat hij een boxer aan had en ik bleef kijken toen hij zijn rug naar ons draaide zodat we zijn blanke billen zagen toen hij zijn boxer voor een zwembroek verwisselde. Zelf trok ik ook een zwembroek aan, en we gingen liggen. Het was al lekker warm.

Het was gezellig, we hadden het echt naar ons zin. Toen Simon voorstelde om te gaan zwemmen stonden we op en deden een wedstrijdje wie er het eerst bij het water was. Tom won dat gemakkelijk, met zijn soepele lijf. Ik kon Simon nog net voor blijven. We doken in het water zodat we meteen door waren. We zwommen een stuk de zee in, nu was het Simon die het snelst was. Hij bleef ook maar zwemmen. Tom en ik waren gestopt omdat we moe waren en we al best een weg van het strand waren. Verderop zagen we dat Simon ook stopte en naar ons zwaaide. Tom riep dat hij niet verder ging. Ik bleef bij Tom,

"Die goser kan zwemmen joh" zei hij regen mij "ik ga een stukje terug waar ik kan staan"

Ik ging met hem mee en even later waren we bij een stuk waar we net konden staan. Het water was lekker koel.

Simon was nog lang niet bij ons, die was eerst nog wat verder gezwommen en was net op zijn gemakkie op de terugweg.

Tom kwam dichtbij me staan,

"Hoe heb jij de examens gedaan" vroeg ik hem "Ik weet het niet, zal spanbend worden" zei hij. Hij kwam steeds dichterbij en ik voelde zijn been tegen me aan. Door de golven was het lastig om stil te blijven staan, waardoor we elkaar steeds even vast hielden. Ik pakte hem bij zijn schouder maar hij pakte mij bij mijn heup. Het leek erop dat hij zijn heupen ook tegen me duwde, of beeldde ik me dat in. Simon riep dat hij eraan kwam. Ik zwaaide naar hem zodat hij kon zien waar we waren. Tom bleef me vast houden en nu voelde ik zijn hand toch echt lang mijn billen gaan. Ik deed niks maar keek hem wel aan, ik gaf hem een knipoog waardoor hij wist dat ik het niet erg vond. Simon kwam bij ons.

"We zijn de bal vergeten" zei hij "ik haal hem wel even" en hij zwom alweer verder. Tom en ik bleven achter en terwijl hij tegen me sprak voelde ik nu ook zijn andere hand. Hij voelde of ik al een stijve had. "Wij blijven maar even wachten" zei hij.

Ik durfe nu ook hem bij zijn heupen te pakken.. "Ja, maar we moeten elkaar wel vast houden"

"Zeker. Vind je dat niet vervelend" vroeg hij,. Ik schudde van nee. "Jij wel?" Ook hij schudde zijn hoofd "Je moest eens weten "zei hij, en ik dacht hetzelfde. Simon kwam terug met de bal en we hebben nog een halfuur in het water gespeeld. Toen Tom aangaf geen zin meer te hebben gingen we eruit. Met onze natte lijven liepen we over het warme zand naar onze handdoeken. Simon droogde zich af maar Tom ging zo op de handdoek liggen. Ik droogde mezelf af en ging ook liggen. Simon trok een t-shirt aan en ging naar de strandtent om een ijsje te halen. Tom lag op zijn rug met zijn ogen dicht. Ik keek naar hoe zijn body opdroogde in de zon. Hii was echt mooi en ik moest me inhouden om hem niet te gaan strelen. Kennelijk lag hij me door zijn oogharen te bekijken en zag hoe ik hem bewonderde.

"Val jij op jongens?" ik schrok van de directe vraag "Ja" zei ik "en jij, ook?"

"Soms, maar ik val meer op meisjes, ben bi, Simon ook. Je mag me wel aanraken hoor"

Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Mijn hand streelde zijn buik en borst terwijl we geil naar elkaar keken. "ik ben geloof ik wel homo" zei ik. "Net als Chris" zei Tom en het werd me duidelijk dat de jongens niet veel geheimen voor elkaar hadden en ik knikte. Maar ik bedacht wel bij mezelf wat zouden ze allemaal over mij weten. Daar werd ik ineens onzeker door.

"Was hij daarom vanochtend bij je?" nu kreeg ik het warm, het voelde alsof ik betrapt was en ik wist even niet wat te zeggen. Tom keek me aan en gaf me een knipoog "Wat is er Rick, je schaamt je er toch niet voor?"

"Ik wist gewoon niet dat het zo bekend was, mijn ouders weten het nog niet eens."

Inmiddels was Simon weer bij ons "Waar hebben jullie het over?" vroeg hij.

Tom keek hem aan "We hadden het over Chris, jeweetwel."

Simon keek me aan, "dus jij eh ben jij ook...?"

Er viel een stilte die Tom doorbrak "Ja Simon, het is zoals we al dachten, he Rick"

"Ik denk het" zei ik. Simon kwam aan de andere kant van me zitten en hij zei tegen Tom "dus we zitten hier met een tweede Chrissie"

"Ja, zo is het" ik zag dat Tom een knipoog aan Simon gaf.

Simon grijnst en gaat aan de andere kant van mij zitten "Met Chris hebben wel veel lol gehad hoor, die vond dit zo fijn" terwijl hij het zegt gaat zijn hand brutaal naar mijn kruis. Geschrokken zei ik "Wat doe je nou" Aan de andere kant voelde ik ook een hand van Tom die over mijn buik ging. "Volgens mij vind jij dat ook lekker" zei hij. Ik keek naar hem en weer terug naar Simon. "Shhh Rickie, laat je gaan, hier heeft niemand het door" Ik kon niet voorkomen dat mijn pik begon te groeien. "Ja wij hebben ook wel eens zin in een mooie jongen als jij" dat was Tom weer. De jongens streelden me en ik werd heen en weer geslingerd tussen de geilheid die het me gaf en het gevoel dat dit te ver ging, maar het eerste begon steeds meer de overhand te krijgen. Ik controleerde nog wel of de andere strandgasten het echt niet door hadden, gelukkig was het niet erg druk en degene die het dichtstbij zaten waren zeker 80 meter verderop en sloegen geen aandacht op ons. Ik liet de jongens doorgaan en ik vond het prima dat Simon mijn zwembroek af stroopte. Volledig naakt tussen Tom en Simon in voelde ik hun handen overal. Ik sloot mijn ogen en genoot. Tom pakte mijn hand en bracht hem naar zijn zwembroek "Wil je ook niet even voelen?" hoewel hij het vroeg begreep ik dat ik geen nee kon zeggen, bovendien was ik ook best benieuwd. Ik ging ondr de broekrand en pakte zijn lul die nog slap was vast. "mmmm lekker Tom" Hij keek me goedkeurend aan en duwde mijn hoofd in zijn richting. Ik stroopte zijn zwembroek een stukje af en likte aan zijn lul die meteen reageerde, snel nam ik hem in mijn mond om hem in mijn mond hard te voelen worden. Zijn eikel kwam al snel tegen mijn huig. Ik begon hem hevig te pijpen. Ik lag schrijlings naar Tom toe en achter mij voelde ik dat Simon met een vinger door mijn bilspleet ging.

"Jij bent nog geiler dan Chris en die vond ik al zo sletterig" zei Simon.

Ik was te veel bezig met Tom om erop te kunnen reageren. Tom gromde "Jaaah, lekker" zijn heupen schokten en hij spoot zijn zaad in mijn mond. Ik haalde mijn hoofd weg en de tweede golf spoot door de lucht en kwam op zijn buik. Ik keek naar hem, hij had zijn ogen dicht. Met mijn tong likte ik zijn buik schoon. Simon was gestopt, maar ik voelde dat hij me bij mijn schouders pakte en me naar mijn handdoek duwde. "ga maar lekker op je buik liggen je moet in gesmeerd worden". Hij pakte de fles met zonnebrandcreme en begon me in te smeren, eerst mijn schouders en mijn rug. Toen mijn billen en bovenbenen. Zijn gladde vingers gingen ook door mijn bilspleet. Mijn benen werden wat uit elkaar geduwd "We moeten het wel goed doen he" Terwijl hij het zei speelde zijn vingers met mijn gaatje. Ik kreunde even, wat lekker voelde dit aan. Zijn handen bleven maar doorgaan en hij duwde en vinger in me. "Lekker he Rickie?" Ik knikte bevestigend en voelde dat hij nog een vinger erbij nam. En even later zellfs nog een derde. "blijven liggen zo" hij zei het terwijl zijn hand uit me ging. Ik bleef liggen en voelde ineens iets koelers tussen mijn billen komen, ik wilde kijken wat er gebeurde, maar Tom stond dat niet toe "rustig maar Rick, je gaat het lekker vinden." Er werd iets in mijn kont geduwd wat qua vorm wel wat weg had van een dildo, maar ik kon niet geloven dat ze die bij hun hadden. Simon duwde het voorwerp voorzichtig verder. Toen stopte hij, en noemde mijn naam, ik keek om en zag dat hij meteen een foto maakte met zijn mobiel, waar ik kennelijk ook met mijn gezicht op moest staan. Maar iets anders trok meer mijn aandacht, uit mijn kont stak een stuk van een banaan. Simon stond te grijnzen, en hij en Tom fluisterden wat trgen elkaar. "We gaan wwer zwemmen" Terwijl ik de banaan uit me haalde begon Tom naar het water te lopen. Simon trok zijn t-shirt uit en zei "Kom Rick" Ik zocht mijn zwembroek, maar die was weg..Snel pakte ik mijn boxer, trok die aan en giing de jongens achterna. Bij het water zag ik Tom naar mij zwaaien, in zijn hand had hij mijn zwembroek. Simon zei dat ik maar moest proberen om de broek te bemachtigen. Ik zag de lol er eigenlijk wel van in en ging het water in. Dat voelde best vreemd met een boxer aan. Het werd een kat en muis spel, telkens als ik bij een van hun was, gooide hij de zwembroek naar de ander. Simon zei "als je die boxer uit doet dan krijg je je zwembroek" Ik keek hem inschattend aan, en besloot akkoord te gaan. Ik trok de boxer uit en liet het zien aan hem. "geef maar" hij stak zijn hand uit en ik gaf de boxer. Hij gaf echter niks terug. De zwembroek ging weer naar Tom en de boxer gooide hij zover weg dat ik die nooit meer terug zou vinden. "Sorry" zei Simon. Tom stond hard te lachen, "Goed zo Simon" en hij stak zijn duim omhoog. De moed zakte nu in mijn schoenen, hoe kreeg ik die zwembroek nou terug. Ik besloot dichtbij Simon te gaan staan, "ik wil nu mijn broek wel terug" Hij kek me spottend aan, "En wat heb je daar voor over?" "Wat wil je dan?"vroeg ik. "Nou je zou me lekker af kunnen trekken" hij duwde zijn heupen tegen me aan. Onder water voelde ik aan zijn broek en trok die een stuk naar beneden. Voor andere badgasten moet het geleken hebben dat er twee jongens in het water aan het praten waren, maar in werkelijkheid stond ik daar met Simon zijn lul in mijn hand en hem af te trekken. Het duurde niet lang voordat hij hijgend klaar kwam. "Tom geef Rick zijn broek maar" Simon zei het en Tom zei "ok Rick, daar komtie" hij gooide hem in de richting van het strand, vlakbij waar een paar meijes in ondiep water zaten. Ik zwom er naartoe, maar het werd zo ondiep dat ik niet meer kon zwemmen. Ik kroop door het water naar mijn broek. Toen ik hem eindelijk had was voor aneren duidelijk tpe zien dat ik naakt wa Zo snel ik kon ging ik weer naar het diepe deel waar Tom en Simon nog waren.Daar trok ik de zwembroek weer aan. "Ik ga eruit" zei ik en ik ging weer naar het strand. Bij de handdoek aangekomen besloot ik dat ik me op zou laten drogen en me daarna zou aankleden en weg zou gaan. Toen de jongens even later ook terug kwamen zei ik niet veel, maar Simon liet me de foto zien waar ik duidelijk op stond met de banaan. Hij liet er nig een zien waarop Chris stond, hij met een kleine courgette. "zo krijgen we al een hele verzameling" zei hij lachend,, en Tom zei "kunnen we afwisselen als we weer eens geil zijn". Simon fluisterde nog in mijn oor "Ik vind jou geiler dan Chris" terwijl hij het zei legde hij zijn hand op mijn kruis, en ik wilde dat het niet gebeurde maar ik kon gewoon niet tegen houden dat ik een stijve kreeg. Waarom was ik toch zo geil. In plaats van boos te worden keek ik hem met een geile blik aan. Simon stroopre mijn natte zwembroek weer uit en begon me af te trekken "dat heb je wel verdiend" Tom kwam bij ons zitten Ik keek afwijzend naar de banaan in zijn hand, maar gelukkig pelde hij hem en begon eraan te eten. Ik liet me door Simon klaar trekken. We gingen naar huis, Het was nog steeds erg warm. Ik haalde de was binnen en ging douchen, op de bank viel ik als een blok in slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Arjen And Friends - 12

Zoek naar meer verhalen van Hwdick...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 2968x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2284x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 4220x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1311x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4129x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2363x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5584x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8740x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 9082x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5317x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2055x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3099x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5238x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3175x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1989x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net