Opwindend.Net
Datum: 19-03-2014
Stemmen: 48x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 5080x
Lengte: Kort
Onze Nacht
Door MissSexy - Zoek naar meer...

Tieners

Helloo dit verhaal is een fantasie die ik graag nog een keer hoop te beleven dus wie weet...

Veel lees plezier x

We praten al een tijdje via app en als het over opgeilen gaat neem jij meestal het voortouw. Maar dit keer neem ik het voortouw en besluit dat we elkaar is een keertje moeten zien in een hotel zodat we lang de tijd hebben om van elkaar te genieten. Aangezien dat ik 17 ben en jij 18 en dus allebei nog naar school moeten besluiten we om in het weekend te gaan. We nemen een hotel dat tussen onze woonplaatsen in zit.

Ik kom als eerste bij het hotel aan en check ons in en ga naar de kamer. In de kamer steek ik allemaal kaarsjes aan en doe de gordijnen dicht. Als jij er ook bent begin je me gelijk te zoenen. Eerst teder maar na een tijdje wordt het een heftige lange lekkere tongzoen. Ik duw je op het bed en kom op je zitten. Ik voel je snel groeiende bobbel tegen mijn kutje aan schuren mmm.. Ik begin je kleding uit te trekken eerst je shirt. En begin je allemaal kusjes te geven. Al je sixpackblokjes krijgen ieder één kusje. Bij je broek aangekomen maak ik hem langzaam open. Je houd het niet meer en vraagt of ik sneller kan gaan. Als ik je broek en boxer te gelijk naar beneden trek springt je mooie grote stijve lul gelijk omhoog ik geef er een kusje op en kleed dan mezelf uit. Als ik mijn bh uittrek en mijn mooie volle c cup tieten eruit rollen houd je het niet meer en komt spuitend klaar. Ik lik je helemaal schoon dat wind je weer op. Ik begin aan je inmiddels alweer half stijve lul te trekken en geef een kusje op je eikel. Dan lik ik je stam mmm... Wat geniet je. Dan neem ik één voor één je ballen in mijn mond. Je houd het nou al bijna niet meer ik zuig nog een keer goed op je lul.

En dan gooi jij me op het bed en begint mijn inmiddels zeiknatte kutje te likken en te vingeren

oefff heerlijk... Mmm... Ik kom hard en lekker klaar. Veel tijd om bij te komen heb ik niet. Ik voel je eikel tegen mijn gleufje wrijven. Langzaam schuif je naar binnen. Als je er helemaal in zit begin je eerst zacht te stoten wat steeds harder word. Je stopt en draait me om ik weet wat dit betekend... Doggystyle! Je beukt gelijk weer in me en begint mijn clit te stimuleren mmm... Ik kom weer klaar en dit keer jij ook. Te gelijk lang en hard. Ik voel me zaad in mijn baarmoeder oehh.. Wat lekker! We liggen op het bed na te genieten en jij begint me weer te vingeren aangezien ik nog steeds zeiknat ben en super geil duurt het niet of ik bereik mijn derde orgasme. We beginnen weer heftig te tongen en vallen in slaap.

Ik hoop dat jullie het een leuk verhaal vondenen dat jullie hebben genoten.

Kusjessss

Zoek naar meer verhalen van MissSexy...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net