Opwindend.Net
Datum: 16-04-2018
Stemmen: 34x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 11778x
Lengte: Kort
Verrassing
Door Leanne - Zoek naar meer...

Hoi, daar ben ik weer, Leanne!!

Na mijn vorige belevenis had Sanne er geen bezwaar tegen als ik nog eens over ons zou schrijven.


Sanne en ik wonen nu inmiddels 5 jaar samen en we vonden dat dat gevierd moest worden. Niet alleen die 5 jaar maar ook het feit dat wij elkaar nu 15 jaar kennen. Dus we hadden een feestje georganiseerd en daarvoor een zaaltje in het dorpshuis afgehuurd. Al onze vrienden en familie waren er.Het was heel gezellig. Er was een DJ die heerlijke muziek draaide, voor ieder wat. Toen het feest je op gang was gekomen vroeg ik de DJ een micirofoon. Samen met Sanne heetten we iedereen welkom en zeiden we het heerlijk te vinden dat iedereen die ons na aan het hart lag er ook daadwerkelijk was, om daarna iedereen nog een fijne avond te wensen.

Sanne dacht dat het hiermee klaar was en wilde weer weg lopen. Ik riep haar terug en zei dat ik nog niet klaar was. Met een beetje tegenzin kwam ze toch weer even bij me staan. Ik zei dat ik nog iets wilde zeggen tegen een speciaal iemand. Sanne keek verbaasd en vroeg wie moet dat dan wel zijn. Ik keek haar lachend aan en zei Dat ben jij lieverd. Lieve Sanne begon ik wij kennen elkaar al bijna ons hele leven. Vanaf de lagere school tot nu zijn wij vriendinnen. Dat resulteerde in een wederzijdse liefde voor elkaar en tot het feestje dat we nu vieren. Natuurlijk zijn er in die jaren ook wel eens ruzies gewest maar die duurde meestal niet langer dag een paar uur dan keken we elkaar aan begonnen te lachen en jankend vielen we om elkaars nek. Daarom lieve San hou ik zo veel ven jou jij bent voor mij de liefde van mijn leven. Ik haalde een pakje uit mijn broekzak ging op één knie zitten en vroeg Lieve Sanne wil je met mij trouwen.??? Sanne was sprakeloos en stond mij alleen maar aan te staren. Toen ze haar woorden terug had gevonden zei ze Ik wil niet anders. Een luid gejuich klonk. We kuste elkaar lang en hartstochtelijk ik schoof de ring om haar vinger. Haar moeder was de eerste die bij ons was om ons te feliciteren, daarna ook de rest van de familie. Sanne liep trots als een pauw haar ring te showen aan iedereen die het maar wilde zien.

Toen we 's-nachts thuis kwamen gaf ze mij weer een heerlijke tongzoen. Dit zet ik je betaald lieverd daar kan je op rekenen. Ze pakte mij gelijk stevig in mijn kruis.. We gingen direct naar de slaapkamer waar San mij heerlijk langzaam uit de kleren hielp. toen ik naakt voor haar stond begon ze mijn tieten te likken en te masseren. Onder tussen probeerde ik de rits van haar jurkje los te krijgen. Het jurkje viel op de grond. Sanne droeg geen BH. Dat deed ze zelden. Die had ze ook niet nodig hoor, ze had heerlijke stevige tieten. Haar string deed ze snel zelf uit. Even later lagen we op het bed. Ik voelde haar hand op mijn kutje. Ze maakte haar vingers vochtig en begon mijn klitje te bewerken. Ik sidderde van genot. Oh San wat is dat toch lekker kreunde ik. Oh mevrouw vindt het lekker plaagde Sanne mij. Ze liet twee vingers in mijn inmiddels al aardig natte gleuf verdwijnen. Oh ja toe maar neuk me met je vingers, Mmmmm kreunde ik.Sanne zoog aan mijn kei harde tepels. Met heer vrije hand masseerde ze één voor één mijn tieten. Ik genoot met volle teugen. Ze drukte haar mond op de mijne onze tongen krulde om elkaar, een zoen waar geen einde aan leek te komen.Al die handelingen zorgde er voor dat ik mij steeds geiler voelde. Ohh Sanne hijgde ik laat me komen schat laat me komen!!! het duurde dan ook niet lang meer voor dat ik kronkelend en luid kreunend mijn orgasme voelde komen. OOOOhh ik kom San oohh wat lekker is dat toch ...met een lange diepe zucht kwam ik klaar. Sanne kwam naast mij liggen we zoenden elkaar hevig en lang. Weet je zei Sanne, je hebt mij de gelukkigste meid op aarde gemaakt.

Dat dit niet de enige keer was dat ik klaar kwam die nacht, laat zicht raden, maar daar vertel ik later wel meer over. Sanne zit aan mijn tieten te klooien, dus ga ik daar nu eerst wat aan dien. xxxx Leanne en Sanne

Zoek naar meer verhalen van Leanne...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Lotte & Natasja - 8Door: Guapa
Gelezen: 2146x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-11
9.3
:: Nieuwe CollegaDoor: Rusure
Gelezen: 4000x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Likken
12-11
9.1
:: Lotte & Natasja - 7Door: Guapa
Gelezen: 5874x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-11
9.5
:: Lotte & Natasja - 6Door: Guapa
Gelezen: 5799x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-11
9.0
:: Lotte & Natasja - 5Door: Guapa
Gelezen: 6438x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
06-11
9.3
:: Lotte & Natasja - 4Door: Guapa
Gelezen: 8611x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
04-11
9.4
:: Lotte & Natasja - 3Door: Guapa
Gelezen: 9790x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
01-11
9.5
:: Een Crush Op Een Docent - 10Door: Petit Tigre
Gelezen: 3588x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
01-11
9.1
:: Verliefd Op Een Leerlinge?Door: M.
Gelezen: 9232x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-10
8.3
:: Lotte & Natasja - 2Door: Guapa
Gelezen: 12671x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-10
9.1
:: Lotte & Natasja - 1Door: Guapa
Gelezen: 17193x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-10
9.1
:: ZusjesDoor: Laura
Gelezen: 10076x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Gedwongen, Vastgebonden, Speeltjes
30-10
6.9
:: Nichtje Komt Logeren - 4Door: Claudia
Gelezen: 8007x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-10
8.6
:: Nichtje Komt Logeren - 3Door: Claudia
Gelezen: 12315x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-10
8.8
:: Leer Me De Rest OokDoor: Annemiek
Gelezen: 16523x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Likken, Beffen, Vingeren, Lesbisch
07-10
9.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 469