Opwindend.Net
Datum: 22-04-2018
Stemmen: 118x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 17780x
Lengte: Gemiddeld
Een Crush Op Een Docent - 3
Door Petit Tigre - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 2

ik hoor graag feedback van jullie, bedankt voor het lezen!

Ik ben haar aan het teasen en ik merk dat ze er gek van word. Ik ga langzaam kussend naar haar kutje en ik zoen en lik er om heen Dieuwerke heeft het niet meer en schreeuwt MICHELLE LIK mijn KUTJE NOU TOCH!!! Ik vraag plagerig je wilt wat? Ze antwoord met je hoorde me wel liefje, bef me! Ik besluit om dit maar te gaan doen. Ik geef een zacht likje en er komt een harde kreun uit haar mond, ik ga steeds sneller en harder Dieuwerke blijft maar schreeuwen: oehhhhhhh aahhhhhhh omg ja lik dat kutje!, ga door Michelle ga door, niet stoppen!! Ik geniet hier erg van ze is naakt nog prachtiger dan met kleding haar curvy lichaam is enorm sexy. Net nu ik er lekker in zit en haar kletsnatte kutje verwen komt ze schreeuwend klaar. Ik laat haar even bijkomen, ze ligt te trillen en te hijgen en voordat ze iets kan zeggen ben ik haar kutje alweer aan het verwennen, ik cirkel om haar clit en stop een vinger in haar kutje, een vinger worden er twee. Het duurt niet lang en zo komt klaar en roept nadat ze is klaar gekomen met een trillende stem JEZUS MICHELLE!! Ze probeert op te staan maar ik duw haar weer op bed en zoen haar, ze zegt mmm wat smaak ik goed ik zeg dat ik dat niet kan ontkennen en ze lacht. We zoenen erg intens en ik begin haar te vingeren, de G spot is snel gevonden, Dieuwerke weet niet wat haar overkomt en knijpt in haar lakens, ik ben vastberaden en ik wil haar laten squirten, na enkele minuten lukt dit, ze weet niet wat haar is over komen en lijkt beetje gedesoriŽnteerd. Ik besluit haar te laten uitrusten en ga naast haar liggen en streel haar.

Nadat ze is bijgekomen vind ze dat het haar beurt is, ik heb mijn kleren nog aan maar niet lang meer. Ze trekt mijn broek naar beneden en kijkt vol bewondering naar mijn benen, al snel volgt mijn shirt ik heb nu alleen nog mijn boxer en bh aan. Ze zegt liefje wat heb jij een lekker lichaam. Ik zeg dat ze zelf het lichaam van een Griekse godin heeft, hierdoor word ze rood (ik weet dat ze het leuk vind want ik weet dat ze van mythologie houd) Ik wil je proeven zegt ze, ze trekt mijn boxer uit en ik voel haar tegen mijn clitje cirkelen en ze gaat flink te keer en ik geniet zo intens dat ik niet eens schreeuw, mijn ogen gaan dicht en ik geniet. Ze vraagt of er wat mis is en ik zeg nee je doet het perfect! Met een paar kreunen kom ik schokkend klaar, zo intens ben ik nog nooit klaar gekomen. Ze begint me te zoenen en vraat of ze het nog eens moet doen ik zeg ja maar niet nu, ik kan niet meer. Dieuwerke vind dit jammer en ligt nog na te genieten op bed, wat ze niet weet is dat ik nog niet klaar met haar ben, mijn boven been druk ik op haar kutje en ik begin haar te zoenen en met mijn bovenbeen schuur ik tegen haar kutje. Ze drukt mij tegen haar aan en ik voel een paar nagels in mijn rug. Ik zoen haar nek nu en hoor haar zachtjes kreunen in mijn oor. Ze hijgt steeds sneller en haar ademhaling versnelt en ze komt heel zacht maar intens klaar, dit voel ik vooral in mijn rug want daar greep ze zich aan vast.

Ze staat op en pakt me bij mijn hand, ze zegt kom tijgertje we gaan douchen! Ze zet de douche aan en ze staat achter mij ze houd me stevig vast en zegt dat ze van me houd. Ik krijg het hier benauwd van, en ik blijf stil. Dieuwerke vraagt of er wat mis is en ik zeg nee, kan je me even knijpen om te laten weten of dit geen droom is? Ze lacht en zegt nee liefje dat doe ik niet. We stappen uit de douche en drogen ons af, ze geeft mij een oversized tshirts en een voetbalbroekje en zegt als ik je een beetje ken zou je je hierin wel prettig voelen ik zeg ja. We ploffen op bed Dieuwerke komt tegen me aan liggen en zegt liefje ik hou echt heel veel van je. Dan komt de vraag die ik al heel lang wil stellen He Dieuw mag ik je wat vragen? Ja natuurlijk liefje! Hoelang heb je dit al met mij willen doen? Eigenlijk al sinds ik je mentor ben dus al 2 jaar, maar ik dacht geen schijn van kans te hebben want ik ben heel vrouwelijk, en 8 jaar ouder en daarbij mag het ook helemaal niet. Heb je er geen spijt van vraag ik, van zulke goede seks kan je geen spijt hebben liefje! Heb je dit vaker gedaan?, ik antwoord met nee, dit is de eerste keer dat ik seks heb gehad. Dieuwerke kijkt mij verbaasd aan en zegt: je bent echt een tijger! Grrrr antwoord ik, ze lacht en geeft me een kus. Ze ligt met haar hoofd op mijn borst en ik speel met haar haar. Dan komt de vraag van haar kant, voordat ik je zoende wou je me toen ook al? Ja antwoorde ik, wie wil nou niet zo'n prachtige vrouw?! Het verbaasde mij dat je single was eerlijk gezegd. Ik snap eigenlijk niet waarom je mij wil, ik ben niet knap, niet vrouwlijk en erg eigenwijs. Liefje je bent gewoon perfect voor mij, die prachtige ogen betoverde mij, en natuurlijk je gevoel voor humor. Het is ondertussen al erg laat geworden en vallen in slaap. Snachts word ik wakker en zie dat mijn droomvrouw in mijn n armen heerlijk ligt te slapen dit geeft mij en erg warm gevoel en ik val weer in slaap.

De volgende ochtend word ik wakker in een vreemd bed, in een vreemd huis. Dan herinneren ik me dat ik bij Dieuwerke ben, vluchtig ga ik opzoek naar mijn telefoon en zie dat Liza mij heeft geappt met waar ben je, je moeder belde mij of je bij mij was, ik heb ja gezegd maar dat je telefoon leeg was. Ik app terug met thnx xx wat moet ik zonder je en zet er neer dat ik een fantastische nacht heb gehad. Ik besluit om opzoek tegaan naar Dieuwerke en ik vind haar in de keuken ze is ontbijt aan het maken, ik veras haar en pak haar heupen vast en zoen haar in haar nek. Ze zegt goodmorning sunshine hoe is het met mij tijgertje? Ik antwoord goed toen ik jou zag en leg mijn hoofd op haar schouder. Ze zegt mensen moesten eens weten hoe lief jij eigenlijk bent, Ik zeg ik ben alleen lief tegen mensen van wie ik hou. Ohw je houd dus wel van me?! zegt ze, Ja natuurlijk heb je dat gisteravond niet gevoeld dan? Nou dan zeg ik het nog maar even Lieve Dieuwerke mijn Griekse godin ik hou van je! Ze bloost en zegt ja ik geloof je, ga maar zitten ik geef haar een kus en draai me om op dat moment krijg ik een tik tegen mijn billen en ze zegt zelfs die zijn stevig

word vervolgd... Ik hoor graag wat je er van vind

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Lotte & Natasja - 8Door: Guapa
Gelezen: 2287x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
13-11
9.3
:: Nieuwe CollegaDoor: Rusure
Gelezen: 4098x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Likken
12-11
9.1
:: Lotte & Natasja - 7Door: Guapa
Gelezen: 5892x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-11
9.5
:: Lotte & Natasja - 6Door: Guapa
Gelezen: 5806x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-11
9.0
:: Lotte & Natasja - 5Door: Guapa
Gelezen: 6444x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
06-11
9.3
:: Lotte & Natasja - 4Door: Guapa
Gelezen: 8625x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
04-11
9.4
:: Lotte & Natasja - 3Door: Guapa
Gelezen: 9800x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
01-11
9.5
:: Een Crush Op Een Docent - 10Door: Petit Tigre
Gelezen: 3589x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
01-11
9.1
:: Verliefd Op Een Leerlinge?Door: M.
Gelezen: 9240x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-10
8.3
:: Lotte & Natasja - 2Door: Guapa
Gelezen: 12679x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-10
9.1
:: Lotte & Natasja - 1Door: Guapa
Gelezen: 17207x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-10
9.1
:: ZusjesDoor: Laura
Gelezen: 10079x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Gedwongen, Vastgebonden, Speeltjes
30-10
6.9
:: Nichtje Komt Logeren - 4Door: Claudia
Gelezen: 8008x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-10
8.6
:: Nichtje Komt Logeren - 3Door: Claudia
Gelezen: 12317x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-10
8.8
:: Leer Me De Rest OokDoor: Annemiek
Gelezen: 16523x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Likken, Beffen, Vingeren, Lesbisch
07-10
9.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 366