Opwindend.Net
Datum: 20-04-2018
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 5432x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Verborgen Liefde - 5
Door Ventje18 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verborgen Liefde - 4

Het is zaterdag en Eva staat op. Ze neemt een lekkere douche en speelt ondertussen met haar kutje en borsten. Als ze door haar schaamhaar gaat besluit ze om vandaag wat weg te halen. Ze wil rustig beginnen om eraan te wennen dus nog even wachten met scheren maar eerst met een trimmer aan de gang. Ze wordt geil van de gedachte en blijft iets langer onder de douche staan. Ze ziet het water over haar borsten lopen en besluit dit te filmen voor haar profiel. Het ziet er lekker geil uit en als ze haar haren uitspoelt, zie je ook het schuim over haar tepels lopen. Na de douche kleedt Eva zich aan om lekker te ontbijten. Dan is het tijd om te winkelen. Naast de gebruikelijke wekelijkse boodschappen moet ze op zoek naar een trimmer om haar schaamhaar bij te werken. IN de winkel hebben ze veel keuze en Eva weet niet goed welke ze moet kiezen. De winkelbediende vraagt of ze kan helpen en Eva vertelt dat ze op zoek is naar een trimmer. De bediende vraagt waarvoor en Eva zegt iets van oksel haar en bikinilijn. De bediende wijst twee modellen aan die hier vaker voor gebruikt worden en Eva besluit om het oplaadbare exemplaar te nemen, zodat ze op de douche kan trimmen zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact. Met de trimmer in de tas gaat Eva weer op weg naar huis.

Victor is ook opgestaan en heeft door de gordijnen even gekeken wat voor weer het is. Het is een stralende dag met een heldere hemel. Het perfecte weer om buiten foto’s te maken en lekker te geilen. Victor neemt een douche en scheert alles even goed glad. Het moet er goed uitzien op de foto’s. Hopelijk kan hij vandaag weer chatten met “verlegenmeisje” of haar verleiden om speciale foto’s voor hem te maken. Na het douchen trekt Victor makkelijke kleren aan en neemt een snel ontbijtje. Boodschappen hoeft hij niet meer te doen, dus hij kan direct naar zijn favoriete bos. Bij het bos aangekomen, parkeert hij zijn auto en ziet dat er nog niet teveel auto’s van andere wandelaars staan. Het is altijd rustig in het bos op zaterdagochtend. Ineens bedenkt hij zich dat het bos op de weg naar het huis van Eva ligt. Hij weet niet waarom hij hieraan denkt, maar de gedachte aan Eva maakt hem geil en hij voelt iets groeien. Snel loopt Victor het bos in om de gedachte aan Eva te verminderen zodat de bult in zijn broek niet te groot wordt. NA een lekkere wandeling komt Victor op een minder druk bezocht stuk in het bos. Een open vlakte door bomen omringd en niet goed zichtbaar vanaf het pad. Dit is Victor zijn plek om foto’s te maken. Dit zou ook een goede plek zijn om met Eva af te spreken mocht het ooit zo ver komen denkt hij en door de gedachte krijgt hij een stijve lul. Victor trekt zijn kleren uit en legt deze netjes aan de kant. Dan begint hij met het maken van foto’s. Een naakt in het gras, leunend tegen een boom, liggend op een omgevallen boom en een filmpje dat hij zich aftrekt. Na 10 minuten allemaal foto’s gemaakt te hebben, trekt hij zijn kleren weer aan. Deze keer is hij niet betrapt, dat geeft hem een dubbel gevoel. De laatste keer dat hij betrapt werd, was wel een geile belevenis. Hij zou wel eens door een vrouw betrapt willen worden. Dan loopt Victor weer rustig terug, tot hij langs een paaltje van een wandelroute komt met een pijl erop. Hij kan het niet nalaten, zijn broek te laten zakken en zijn shirt omhoog te doen. Hij maakt een foto van zijn lul op het paaltje net naast de pijl en dan loopt hij verder. Dit was wel erg spannend, zo dicht langs het pad maar o zo lekker om te doen. Victor gaat op zoek naar meer spanning en stopt weer bij een rood bankje met een bewerkte rugleuning. Even twijfelt hij, maar dan gaat hij zitten en wacht heel even. Gelukkig denkt Victor als even later twee trimmende vrouwen langskomen. Als de vrouwen om de hoek zijn verdwenen, laat Victor zijn broek weer zakken en maakt een foto op het bankje. De leuning van het en zijn onderlichaam zijn duidelijk zichtbaar. Zijn onderbenen en borstkas niet, dus het lijkt net of hij helemaal naakt op het bankje zit. Nu heeft Victor even genoeg foto’s en gaat hij weer naar huis om de foto’s online te zetten.

Eva is terug gekomen van de boodschappen en heeft alles opgeruimd. Ze pakt de trimmer en haalt deze uit de verpakking. Ze zal hem eerst wel moeten opladen denkt ze, voordat ze kan gaan scheren. Ze heeft al in gedachte wat ze wil, alles korter en dan een smaller driehoekje. Dat heeft ze gezien op de site en ze vond dit wel mooi. Als ze de trimmer probeert, werkt hij al. De accu is al deels opgeladen en Eva kan niet wachten. Gewapend met de trimmer en telefoon gaat ze naar de douche en kleed zich uit. Als ze op de grond zit met haar benen uit elkaar pakt ze een handspiegel en zet die op de grond, zodat ze haar kutje goed kan bekijken. Haar kutje glimt al van haar geil en ze pakt de trimmer. Ze zet hem aan en op de langste stand begint ze haar schaamhaar te trimmen. De trimmer trilt lekker als ze al het haar kort maak en in de spiegel kijkt. Wat een lekker gezicht vindt Eva dit. Haar schaamlippen worden nog natter door het trillen en zijn veel beter zichtbaar. Als alles netjes getrimd is op een lengte, gebruikt ze de trimmer om de driehoek kleiner te maken. Eva probeert met de spiegel een mooi symmetrisch driehoekje boven haar schaamlippen te maken. Ze is erg blij met het resultaat. Ze ziet nog wel wat stoppels en besluit om het geheel af te maken door de randen te scheren. Als ze klaar is ziet ze een mooi driehoekje met daaronder een lekker glad kutje. Terwijl ze in de spiegel kijkt, voelt Eva hoe lekker glad het is. Ze pakt haar telefoon en maakt een foto van haar fris getrimde kutje. Dan gaat ze weer met haar hand over haar schaamlippen en glijdt zo haar kutje in. Eva is nu zo geil dat ze niet kan stoppen met vingeren. Ze besluit om dit te filmen en via de spiegel zie je in het filmpje ook hoe lekker ze bezig is in haar kutje. Als Eva klaargekomen is, ruimt ze alles op en doet haar string aan. Het driehoekje verdwijnt netjes achter de string en de rest is mooi glad. Snel nog een foto van haar ontblote lichaam met string en dan doet Eva haar onesie weer aan.

Victor is thuis en heeft de computer opgestart. Snel logt hij in op zijn account en checkt eerst of hij berichten heeft van “verlegenmeisje” of dat ze nieuwe foto’s heeft geplaatst. Beide is niet het geval en Victor besluit eerst zijn eigen foto’s te plaatsen en haar dan een berichtje te sturen. Victor zet 6 foto’s van de ochtend sessie op zijn account en natuurlijk het filmpje. De foto met het paaltje en de pijl voorziet hij van het voorschrift “rechtdoor, mijn lul achterna” en bij de foto met het bankje plaatst hij de tekst “genoeg plaats voor twee”. Dan stuurt hij een berichtje naar “verlegenmeisje”. Hij vraagt hoe het gaat en of ze nog geile dingen gaat doen.

Eva pakt haar laptop en opent haar account. “Geilebeer” heeft nieuwe foto’s geplaatst en snel kijkt Eva. Wat ziet het er weer lekker uit en wat durft hij veel. Het lijkt Eva ook wel spannend om zo foto’s te maken. Ze geeft commentaar op de foto’s. Ze vraagt waar de lul heen gaat en of ze naast hem zal komen zitten. Dit is misschien wat gewaagd denkt ze, stel je voor dat hij graag wil dat ze naast hem zit. Ze weet nog niet of ze wil daten. Ze kent hem alleen maar van de foto’s en geile chat, en ze twijfelt nog over Victor. Eigenlijk wil ze hem uitvragen, maar is bang de werkrelatie te beschadigen. Dan ziet ze het berichtje en stuurt een antwoord terug. Ze heeft nog geen plannen, maar heeft vanochtend wel lekker geil haar kutje getrimd. Ze zet erbij dat ze de foto’s zo gaat plaatsen. Dan plaatst ze de foto’s van het trimmen en van het douchen en het filmpje. Dit is het eerste filmpje dat ze zichzelf vingert en is benieuwd naar de commentaren. Bij de foto’s van het douchen en na het trimmen zet ze “voor en na het trimmen, welke is mooier”.

Victor leest haar berichtje en kijkt snel naar de foto’s. Van de douche foto’s wordt Victor al weer geil en zijn lul staat klaar om in actie te komen. Dan ziet hij de foto’s van het getrimde kutje en het vingerwerk van “verlegenmeisje”, Victor kan niet laten om met zijn lul en ballen te spelen. Hij moet oppassen dat hij niet klaarkomt achter de computer. Hij schrijft een berichtje dat hij vindt dat ze geil bezig is en mooie foto’s heeft. Hij zou het kutje wel een willen zoenen. Ook bij de foto’s plaatst hij nette opmerkingen. Hij ziet dat andere mannen allemaal vorstellen doen hoe ze haar willen neuken en vol spuiten. Victor typt ”zo’n lekker kutje moet lekker verwent worden” en plaatst een kusmondje en een roos.

Eva leest het berichtje en wordt er geil van. Snel typt ze een antwoord, waarbij ze zegt dat ze zijn foto’s ook spannend en geil vind. Ze schrijft dat ze zelf ook wel zulke foto’s wil maken, maar het eigenlijk niet goed durft. Als ze het berichtje heeft verzonden kijkt ze nog een keer naar de foto op het bankje. Ergens heeft Eva het gevoel dat ze het bankje kent of wel eens gezien heeft als ze in het bos trimt. Ze heeft haar Onesie nu opengeritst en zit met een vinger op haar klitje als ze een antwoord krijgt. “Geilebeer” schrijft dat dit de eerste keer is dat hij foto’s dicht bij het pad heeft gemaakt. Meestal blijft hij verder weg van de paden.

Als Victor zijn eerste antwoord heeft verstuurd, besluit hij om “verlegenmeisje” uit te dagen. Hij stuurt nog een tweede berichtje, waarbij hij haar uitdaagt om een foto van haar borsten in de buitenlucht te maken. Het hoeft niet op een openbare plaats, het mag ook in de tuin of op het balkon als maar duidelijk is dat het buiten is. Hopelijk schrikt hij haar niet af met deze directe opdracht.

Eva leest het berichtje en denkt even na. Het is wel spannend en direct, maar ze besluit het te gaan doen. Ze loopt de tuin in. Ze gaat zo staan dat ze vanaf de weg niet te zien is, alleen de buren met het dakterras kunnen haar zien. Ze doet haar onesie zo ver open dat haar borsten lekker in de zon zitten. Je kunt haar borsten goed zien en in de open V zie je ook haar buik en nog net een randje van haar string. De zon straalt lekker op haar borsten en Evan maakt een foto terwijl ze van de zon geniet. Dan kijkt ze nog even snel naar het dakterras, wel te laat maar gelukkig staat er niemand. Via de telefoon plaatst ze de foto met als bijschrift ”voor Geilebeer, lekker in de zon”

Terwijl Victor even in de keuken is om wat drinken te pakken krijgt hij een melding op zijn telefoon. Een nieuwe foto en Victor kijkt direct. Wat een lekkere foto. “verlegenmeisje” is toch niet zo verlegen en Victor reageert op de foto. “Heerlijk genieten zo” zet hij eronder. Dan stuurt hij haar ook een berichtje dat hij het een supergeile foto vindt en dat ze nu eigenlijk niet meer hoeft te doen dan af en toe ergens anders proberen foto’s te maken.

Eva zit weer binnen en leest het berichtje. Ze stuurt een berichtje terug dat het spannend was om te doen en dat ze nu wel eens wil zien hoe groot zijn lul is. Ze vraagt of hij er als vergelijking een banaan of komkommer naast kan houden.

Victor leest het berichtje en besluit om de foto te maken, hij is hier zelf mee begonnen. Hij pakt een banaan van de fruitschaal en houdt die naast zijn stijve lul. De foto is zo gemaakt en hij plaatst die met “welke wil je hebben” als onderschrift. Victor is nu zo geil dat hij lekker met zijn lul en ballen speelt, maar af en toe stopt omdat hij nog niet wil klaarkomen. Hij vraagt in een berichtje wat “verlegenmeisje” aan het doen is.

Eva kijkt naar de foto en ziet een lul net zo groot als de banaan. Hmmm die zou haar kutje goed vullen. Ze plaatst een reactie en schrijft “de lul voor mijn kutje en de banaan voor in mijn mond”. Ze schrijft ook een berichtje voor “Geilebeer” dat ze nu zo nat is en zich lekker aan het vingeren is. Binnen enkele seconden heeft e een berichtje terug. Hij vraagt of ze ook met haar lekkere borsten speelt en haar tepels masseert. Dit maakt hem lekker geil en hij speelt lekker met zijn lul. Eva ziet in haar gedachte hoe “geilebeer” met zijn lul speelt en begint haar borsten te kneden en haar tepels lekker te masseren. Met de andere hand typt ze wat ze aan het doen is in een berichtje en dat hij haar supergeil maakt.

Victor leest haar berichtje en ziet voor zich hoe ze aan haar tepels draait en haar borsten lekker kneed. Zijn eikel glimt nu van zijn geil en zijn lul staat strak. Hij houdt het niet lang meer vol en schrijft haar dat hij lekker met zijn lul speelt met haar in zijn gedachte en dat hij zo klaarkomt. Zodra hij het berichtje heeft verstuurd kan Victor het niet meer houden en komt hij klaar.

Eva leest het berichtje en vingert zichzelf nu met 3 vingers in haar kutje. Ze voelt dat ze bijna klaarkomt en typt een kort berichtje “ik kommm ookkkk aahhhh” en voordat he het verstuurt heeft komt ze schokkend klaar. Ok wat was dat lekker.

Vincent leest het berichtje en stuurt nog een berichtje terug. “Geniet maar lekker, zullen we morgen weer chatten. Ik zou het wel eens willen zien hoe jij jezelf lekker verwend”. Victor kijkt op de klok en schrikt. Het is alweer 3 uur en hij moet eigenlijk nog wat zaken regelen. Snel sluit hij de computer af en gaat verder met zijn eigenlijke werkzaamheden voor vandaag. Hij heeft wel wat tijd verloren, maar had dit niet willen missen.

Eva leest het laatste berichtje en antwoord snel dat het goed is. Misschien kunnen ze gaan cammen zodat ze alles kunnen zien. Het lijkt haar wel geil om hem te zien spuiten. Als ze het berichtje heeft gestuurd denkt Eva dat het niet zo slim is om te gaan cammen. Ze wil dit juist anoniem doen, ze wacht zijn reactie wel even af. Ze sluit haar computer af en kleedt zich om. Straks komt een vriendin langs om nog even een rondje door het bos te trimmen, kan ze meteen naar het bankje kijken.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verborgen Liefde - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 1189x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.7
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 5582x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.8
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 3376x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 3713x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4626x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5145x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4475x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4534x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7070x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
:: Mini - 32Door: Keith
Gelezen: 5581x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
29-01
9.2
:: Mini - 31Door: Keith
Gelezen: 5319x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
28-01
9.4
:: Mini - 30Door: Keith
Gelezen: 5185x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-01
9.6
:: Mini - 29Door: Keith
Gelezen: 5373x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-01
9.3
:: Charlotte - 10Door: Maxine
Gelezen: 5602x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
24-01
9.2
:: Mini - 28Door: Keith
Gelezen: 5851x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
24-01
9.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net