Opwindend.Net
Datum: 09-02-2018
Stemmen: 30x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 8017x
Lengte: Lang
Simone - 2
Door Henkiep - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Simone - 1

Tijdens de voetbalwedstrijd had ik mijn gedachten er niet bij. Ik speelde een draak van een wedstrijd. Mijn gedachten waren bij de vorige avond. De orgie met mijn oom en tante en hun buurvrouw Simone. Een buurvrouw met iets extra's. Een zeer mooi extraatje. Steeds weer zag ik haar op de tuintafel staan, toen ze heel langzaam uit haar slipje stapte. De halfslappe pik die tussen haar benen tevoorschijn kwam. Ik kreeg er kriebels van in mijn buik.

Ondanks dat ik slecht speelde wonnen we wel de wedstrijd. Na de tijd werd dit gevierd met de nodige biertjes. Sinds de wedstrijd had ik al niet meer op mijn telefoon gekeken. Een berichtje van mijn tante, onder de wedstrijd ontvangen.

"Nog aan het nagenieten met z'n drietjes."
Stond er onder de bijgevoegde foto.
Het was een foto vanuit het gezichtspunt van tante Sabine. Ik keek mee, tussen haar borsten door naar het hoofd van oom Nico. Hij was met zijn tong het kutje van Sabine aan het verwennen. Achter oom Nico stond Simone. Zij had haar handen op de heupen van oom Nico en neukte hem in zijn kont.
Wat een geilheid spatte van deze foto.

Ik appte terug: "wat zou ik graag ruilen met oom Nico."
Een tijdje later kreeg ik een appje terug:
"Te laat, jongen. Ze is alweer weg."
Een beetje teleursgesteld appte ik niet weer terug. Ik mengde mij weer met de gezelligheid in de kantine.

In de avond appte tante nog een keer.
"Treur niet. Aangezien je woensdag jarig bent, en je oom en ik helaas niet kunnen komen, willen we jouw toch een cadeau doen.
Volgende week zondag om 10:00 uur hebben we een verrassing voor je, bij ons thuis. Xxx Sabine en Nico."
Ps. Niet met jezelf spelen, deze week."

Het appje leverde veel vragen en gedachten op. Een verrassingscadeautje?
Ik mocht niet met mezelf spelen?
Na even met mijn gedachten te hebben gespeeld appte ik haar terug:
"Leuk! Ik kan niet wachten.!!"

Het was wederom druk op het werk, maar de gedachten bleven toch bij het appje van tante.
"Wat zou toch die verrassing zijn?"
Steeds weer sloeg mijn fantasie op hol.
" De hele dag neuken met oom en tante? Misschien is Simone er ook bij?"

Woensdag morgen werd ik wakker en keek op mijn telefoon.
Verschillende mensen feliciteerden mij met mijn verjaardag. Ook tante Sabine had een appje gestuurd.
Een paar foto's met daaronder:
"gefeliciteerd neefje. Geniet ervan. En ook van de dag, hihi.
Dikke kus van ons.X
Niet vergeten. Niet met jezelf spelen!!! Denk aan je cadeautje.."

Ik bekeek de foto's aandachtig.
Op de eerste foto stond alleen tante, in lingerie, uitdagend te poseren.
De 2e foto was een selfie van oom en tante. Ze zaten allebei geknield op de grond. Tussen hun beide hoofden in zat een stijve, donkere lul. Beiden likten met hun tong over de grote, stijve pik. Hun beide gezichten zaten onder het zaad.
Op de derde foto zag ik mijn oom mijn tante beffen.
Bij de laatste foto kreeg ik kriebels in mijn buik. Ik zag mijn oom in paarse string op zijn knieŽn zitten. Hij keek uitnodigend achterom in de camera. Hij bood zijn kontje aan, aan mijn tante, die nog net het puntje van haar voorbinddildo liet zien.

Wat een mooie foto's om mijn verjaardag te beginnen. Ik pakte mijn pik in mijn hand en langzaam trok ik mijn voorhuid helemaal naar achteren. Ik maakte aanstalten om mij af te trekken, maar moest weer denken aan het berichtje van tante.
Ik mocht niet met mezelf spelen. Anders kreeg ik mijn cadeautje niet.
Teleurgesteld liet ik mijn pik weer los en sprong onder de douche.
De foto's hadden mij behoorlijk geil gemaakt, want na mijn ontbijt werd mijn pik pas slapper.
De volgende dagen bekeek ik de foto's meerdere malen. Ik fantaseerde over mijn cadeautje. Telkens moest ik mij weer inhouden om mezelf af te trekken.

Met veel moeite kwam ik de werkdag door. Savonds had ik een gezellige verjaardag met vrienden en familie. De volgende dagen waren moeilijk. Steeds weer pakte ik mijn telefoon erbij.
"Hoorde dit ook bij het cadeau?"
Mij eerst opgeilen, en dan vragen om niet met mezelf te spelen. "Dat zou wel een streek van tante kunnen zijn. ": dacht ik bij mezelf.

Het was eindelijk zondagmorgen. Uitgeslapen werd ik wakker en sprong onder de douche.
Ik zorgde dat mijn lijf helemaal schoon en fris was.
Het was mooi weer vandaag, dus ik trok een korte broek en een t-shirt aan.
Om 10:00 liep ik door de achterdeur het huis van oom en tante binnen.
Oom Nico was in de keuken en groette mij hartelijk met een omhelzing.

"Nog gefeliciteerd met je verjaardag": zei hij.
"Dankje": was mijn antwoord.
Na eventjes over koetjes en kalfjes gepraat te hebben vroeg oom Nico:
"Ben je klaar voor je cadeautje?"
"Zeker weten, ik ben benieuwd. "
"Kom maar mee naar boven. "

Vol spanning liep ik achter hem aan naar de slaapkamer van oom en tante.
"Doe je shirt maar uit, en ga maar op bed zitten."
Gehoorzaam trok ik snel mijn shirt uit en ging tegen het hoofdbord zitten. Oom Nico pakte 2 zijden linten en bond mijn armen vast aan de spijlen van het bed.
Ik keek hem vragend aan.
"Rustig maar": zei hij. "Vertrouw mij maar. Je zult het leuk vinden."
Hij wreef langzaam met zijn hand over mijn kruis. Door de spanning was mijn pik al iets opgezwollen.
"Geniet ervan, zo te voelen ben je er klaar voor."

Oom Nico kroop van het bed en ging op de stoel zitten, die naast het nachtkastje stond.
Hij zette een zwoel muziekje op en riep: "showtime!!"

Mijn blik ging naar de opening van de slaapkamerdeur. Tante Sabine kwam de slaapkamer binnen. Ritmisch en langzaam bewoog ze op de muziek. Mijn pik begon nu te knellen in mijn strakke onderbroek. Wat zag tante er geil uit. Een strakke bustier met haar uitpuilende grote borsten was het eerste wat opviel. Daaronder had ze een rode string aan. Met om haar middel, een zwart bandje van kant.
Sensueel danste ze op de muziek. Niet veel later kwam, tot mijn grote vreugde, Simone door de opening van de deur. Ook zij was zeer sexy gekleed en bewoog ritmisch in de richting van tante Sabine. Ze had een strak wetlook jurkje aan, die aan de voorkant en achterkant transparant was. Ze droeg geen bh, waardoor haar puntige borstjes enigszins zichtbaar waren.
Haar string was hoog opgetrokken en zat tot ver boven haar heupen.
Simone kwam dicht bij Sabine staan en en ze dansten strak tegen elkaar aan. Ze pakten elkaar vast en begonnen aan een intense tongzoen. Mijn pik klemde zich strak in mijn broek. Ongemakkelijk draaide ik met mijn lichaam, zodat mijn pik iets verschoof. Oom Nico had dit in de gaten en kroop als een tijger bij mij op bed. Zijn handen knoopten mijn broek open en hij trok hem uit. Ik hielp hem door mijn kont iets op te tillen. Mijn onderbroek ging ook uit en eindelijk was mijn keiharde pik vrij.

De 2 vrouwen voor mij begonnen elkaar te strelen over het hele lichaam. Simone begon met het losmaken van de lintsluiting van de bustier van tante Sabine. Zeer langzaam trok Simone de bustier open en begon aan de vrijgekomen tepels van Sabine te zuigen.
Sabine kneedde met haar handen door de krullen van Simone. Simone zakte door haar knieŽn en begon kusjes te geven op het slipje van tante. Simone zette haar vingers achter het bandje van de string van tante Sabine. Ze wou hem naar beneden trekken, maar Sabine was haar voor. Ze trok het hoofd van Simone omhoog en wees afkeurend met haar wijsvinger.

Oom Nico was begonnen met het likken van mijn ballen. 1 voor 1 nam hij ze in zijn mond en zoog er hard aan. Als dit nog langer door zou gaan, dan spoot ik mijn ballen leeg zonder dat iemand aan mijn pik had gezeten.
Sabine zette haar handen op de heupen van Simone en draaide haar om. Ze ristte het jurkje los en trok het uit. Simone bewoog met haar lichaam zo mee, dat het niet lang duurde voordat het strakke jurkje op de grond lag.
Nu zakte tante Sabine door haar knieŽn. Ze gaf kusjes op de kont. Ze beet zachtjes in beide billen en likte langzaam door de bilspleet van Simone. Simone ging met haar benen iets wijder staan waardoor Sabine haar tong er zo diep mogelijk tussen duwde.
Simone kreunde van opwinding en vliegensvlug werd haar slipje, door tante, naar beneden getrokken.
Ze stapte uit het slipje en draaide met haar halfstijve pik richting tante's hoofd.
Tante opende haar mond en sabbelde de hele pik naar binnen. Ze hield de heupen van Simone vast en duwde haar hoofd strak tegen haar lichaam aan. Na een tijdje trok ze haar hoofd met een zucht naar achteren. De pik van Simone zat helemaal onder het speeksel.
Ondertussen waren de lippen van oom Nico over mijn eikel geschoven en werd ik door hem gepijpt. Hij nam mijn pik zo diep mogelijk in zijn mond en bewoog op en neer over de hele stam.
Omdat ik een week lang niet gespoten had, duurde het 30 seconden en een intens orgasme kwam uit mijn pik. Het zaad spoot ik in de mond van oom Nico. Een deel slikte hij door, maar het meeste liep uit zijn mond langs mijn pik naar onderen.
Het vrijgekomen zaad liep langs mijn ballen in mijn bilspleet. Oom Nico volgde het zaadspoor met zijn tong. Ik lichtte mijn heupen en spreidde mij benen om zijn tong de ruimte te geven. Ondanks dat ik net mijn hele balzak had leeggespoten, bleef mij pik nog hard.
Ik voelde de tong van Nico over mijn anus gaan. Een siddering gleed door mijn ballen en mijn pik.
Sabine kroop bij ons op bed. Ze pakte de kussens achter mijn rug weg en gebood mij om helemaal op mijn rug te gaan liggen.
Gehoorzaam schoof ik verder onderuit en een kussen werd onder mijn rug gelegd. Oom Nico kon nu goed bij mijn anus en drukte zijn tong naar binnen.
Tante Sabine ging wijdbeens over mijn gezicht staan. Ik keek tussen haar lange benen naar boven. In haar slipje zag ik een donker plekje.
Ze was al aardig vochtig. Langzaam hurkte ze over mijn gezicht. Het vochtige plekje in haar slipje reikte nu mijn uitgestoken tong. Ik likte haar kutje door het slipje heen.
Wat smaakte haar kutje toch weer lekker.
De tong van oom Nico had goed zijn werk gedaan, want al snel voelde ik 2 vingers in mijn kont glijden. Met zijn mond zoog oom Nico omstebeurt op mijn ballen. Op dat moment voelde ik een paar lippen over mijn eikel gaan. Het was Simone de me pijpte.
"Wat een hemels cadeau is dit": dacht ik bij mijzelf.
En ik had het idee dat het nog lang niet afgelopen was.

Tante Sabine stond weer op en trok haar slipje naar beneden. Het slipje trok ze over mijn hoofd.
Ze zette haar knieŽn naast mijn gezicht en liet haar drijfnatte kutje weer naar mijn mond gaan. Mijn tong gleed gewillig tussen haar natte schaamlippen door. Simone en Nico stopten met pijpen en vingeren. Oom Nico zei: "neuk hem in zijn kontje. "
Mijn benen werden omhoog geduwd. Tante Sabine hield ze vast, waardoor mijn anus toegankelijk was om geneukt te worden. Niet lang daarna voelde ik de eikel van Simone tegen mijn sterretje drukken. Langzaam gleed de dikke eikel langs mijn kringspier. Het duurde even voordat Simone haar lul verder door drukte. Kleine neukbewegingen van haar gingen langzaam over in diepe tergend langzame stoten. Steeds als ze haar lul helemaal in mijn kont had drukte ze met haar lichaam nog een keer hard na. Hierdoor voelde ik haar ballen tegen mijn billen drukken.
Het tempo werd steeds harder opgevoerd en het geluid van haar gestoot was goed hoorbaar.

Tante Sabine kreunde zichzelf naar een orgasme terwijl haar kutvocht over mijn gezicht werd gespoten.
Ik sabbelde zachtjes op haar gevoelige clit.

Simone pompte haar lul heen en weer in mijn kont. Ze voerde nog 1 maal het tempo op en spoot haar ballen leeg in mijn darmen. Haar warme zaad stroomde uit mijn kont toen ze haar pik eruit haalde.
Simone en Sabine ruilden van positie. De halfslappe pik van Simone glom van het zaad. Ik opende mijn mond en begon haar pik schoon te zuigen.
Sabine was ondertussen met haar kutje op mijn pik gaan zitten. Ze bereed in rap tempo mijn stijve pik.
Een tweede orgasme van mijn tante volgde al snel. Heftig kreunend en wild schuddend met haar lichaam, kwam ze klaar. Net toen ik mijn orgasme voelde opkomen, kroop ze van mij af.
Oom Nico was nu aan de beurt. Hij dirigeerde zijn anus naar mijn eikel. Heel langzaam gleed mijn eikel naar binnen. Oom Nico liet zich over mijn hele pik zakken.

Simone haar pik was weer helemaal stijf geworden. Ze maakte neukbewegingen in mijn mond. Steeds verder kon ik haar pik in mijn keel krijgen.
Oom Nico bereed nu mijn pik met volle overtuiging en snelheid. Aangemoedigd door mijn tante.
Hij klemde zijn kringspier stevig om mijn eikel en het duurde daarom ook niet lang of ik spoot mijn zaad in zijn kont.
Voor de 2e keer kwam ik klaar in mijn oom.

Simone haalde haar pik uit mijn mond en al trekkend spoot ze haar zaad over mijn gezicht. Een deel ving ik op met mijn mond, maar verschillende stralen kwamen op mijn kin, neus en voorhoofd.

"Dit was het beste cadeau dat ik ooit heb gekregen": zei ik, nadat we allemaal een beetje tot rust waren gekomen.
"Fijne verjaardag, Robin": zei mijn tante en ze likte het zaad van mijn gezicht. Ze gaf me een natte, met sperma besmeerde, tongzoen en zei:" dit is het eerste deel. Er volgt straks nog meer. Simone en ik, frissen ons op en zullen beneden alles klaar zetten. Nico? Geef jij Robin nog een lekkere massage? Dat heeft ie wel verdiend!"

"Dat doe ik met alle plezier": zei Nico.
De dames verlieten de slaapkamer en oom Nico maakte mijn armen los.
"Ga maar op je buik liggen. "

Gehoorzaam draaide ik mij om en gestrekt lag ik op mijn buik op bed.
Ik deed mijn ogen dicht om te ontspannen. Ik voelde een straal olie over mijn rug en benen lopen en een paar handen begonnen de olie uit te strijken. Eerst werd mijn rug gemasseerd. Telkens stopten de handen bij mijn billen, om vervolgens weer naar mijn schouders te gaan. Daarna waren mijn benen aan de beurt. De handen van Nico begonnen bij mijn kuiten en zochten een weg naar boven. Eerst gingen zijn handen over mijn achterbenen. Oom Nico legde mijn benen iets uit elkaar om zo de binnenkant van mijn bovenbenen te masseren. Af en toe voelde ik een aanraking op mijn balzak en kont.
De aanraking was van korte duur, maar door deze plagende manier van masseren werd mijn pik stijf.
Omdat ik bovenop pik lag klemde deze zich vast in het matras. Ik kreunde een beetje, want het voelde ongemakkelijk aan.
Oom nico begreep de hint en graaide mijn pik tussen mijn benen door. Met nog wat olie erbij begon hij mij heel langzaam af te trekken. Hij wreef met zijn duim over mijn blote eikel. Dit voelde zalig, waarop ik weer een zachte kreun liet horen.
"Geen happy ending voor jou ": zei oom Nico en hij liet mijn pik weer los. Een grote hoeveelheid olie voelde ik op mijn kont vallen. Met zijn handen wreef hij de olie uit over mijn billen en door mijn bilspleet.
Hij zette beide knieŽn naast mijn heupen en ik voelde zijn eikel over mijn kont gaan. Hij oliede als het waren zijn pik in, en langzaam streek hij met zijn pik door mijn bilspleet. Over mijn sterretje helemaal naar mijn balzak en weer terug. Dit deed hij een paar keer en op de weg naar boven drukte hij zijn pik in mijn anus. Door de olie gleed hij er heel gemakkelijk in. Ook de zaadresten van Simone hielpen met het naar binnen gaan. Zijn pik was groter dan die van Simone, maar al snel stootte hij zijn pik helemaal in mijn kont.
Het duurde voor oom Nico niet lang of hij spoot zijn zaad in mijn kont.
Hij bleef nog even liggen en na een laatste diepe stoot trok hij zijn pik uit mijn anus. Ik voelde het zaad uit mijn openstaande kont stromen.
"Sorry, Geen happy ending voor jou": zei oom Nico plagend
"Geeft niet. " Zei ik. " Dit was een heerlijke massage. "

"Kom. Even snel douchen. Dan kunnen we aanschuiven aan tafel. Daar wacht jouw volgende verrassing. "

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Simone - 3

Zoek naar meer verhalen van Henkiep...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net