Opwindend.Net
Datum: 29-12-2016
Stemmen: 30x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 4766x
Lengte: Lang
Best Of Both Worlds - 5&6
Door Jodocus - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Best Of Both Worlds - 4

Snel douche ik me en nog naakt ga ik naar de slaapkamer. Met nog alleen de kousen jarretelgordel aan ligt meesteres op bed. Ik kniel naast het bed, maar ze tikt op het bed kom liefje. Ik snap gelijk dat meesteres nu weer Ingrid is, wat zie je er weer prachtig sexy uit Ingrid en ga snel naast haar liggen.

Ze glimlacht, ja vindt je? Je houdt wel van kousen he. Ik knik, ohh ja zeker. Ze tilt een been op en ik zie haar half stijve pik, met haar been wrijft ze langs mijn been, ik voel de kous en dat maakt me nog geiler ondanks dat ik al twee keer ben klaargekomen staat mijn paal al snel weer stijf. Deze vrouw maakt me zo geil, wat ben blij mat haar.

Mijn hand glijd over haar borsten en ik knijp heel even in haar tepel. Een geile glimlacht en ze geeft een kreun. Pas op jongetje, de boeien heb ik zo gepakt hoor. Even schrik ik, maar zie de brede lach op haar gezicht en gesloten ogen dat ze geniet. Toch doe ik het maar niet weer, je weet maar nooit met deze meesteres. Ik streel over haar borsten en daal langzaam naar beneden. Speel even met haar navel en ze kirt van plezier. Ik ga nu wat zitten zodat de andere hand ook vrij heb, tja bij deze vrouw heb je je handen vol he. De ene hand streelt nu tussen haar benen en ik voel hoe nat haar kutje is. Ik laat een vinger naar binnen glijden en voel de warmte en natheid. Met mijn andere hand pak ik de piemel die nu stijf omhoog staat. Langzaam gaat mijn hand op en neer terwijl mijn ander hand haar kutje vingert. Wat moet ze nu genieten bedenk ik, op twee manieren verwend worden.

Mijn pik smacht naar haar kutje, maar ik weet me in te houden. Ga nu met mijn hoofd omlaag en neem haar heerlijke paal tussen mijn lippen. Ze kreunt en zucht ohh ja lieverd, pijp me.

Ik ga naast haar liggen en neem haar pik diep in mijn mond terwijl mijn vingers met haar kut spelen, mijn god wat is ze toch lekker. Weer moet ik denken aan “the best of both worlds” ik bof maar met deze vrouw.

Ik voel hoe ze zich op mij draait haar lippen gaan nu om mijn kloppende paal. Zo liggen we in 69 elkaar te pijpen en ze steekt een vinger in mijn kontje. Ik kreun als ze dat doet. Kom op me pik zitten zegt ze dan. Ze draait zich op de rug en ik beklim haar, ze zet haar lul tegen mijn gaatje en langzaam laat ik me zakken om de niet te grote maar zo heerlijke vrouw pik. Ohhh kreun ik als ze mijn sluitspier is gepasseerd, wat ben je lekker. Ze stoot haar heupen omhoog en neukt mijn kontje.

Ik geniet van deze penetratie en stilletje hop ik dat ze klaarkomt in mijn kontje. Met haar vrije hand trekt ze aan mijn pik en ik voel een orgasme op komen, ook Ingrid kreunt luider uiteindelijk laat ze zich gaan en spuit mijn kontje vol met haar geil. Als ik dat voel hou ik het ook niet meer en komt luid klaar over haar buik. Als als laatste moet ik het nog even oplikken. Hmm lekker hoor kreun ik, of als je dat lekker vind maak mijn pik ook maar schoon. Tja hoewel die net in mijn kontje heeft gezeten doe ik braaf wat meesteres mij opdraagt.

Deel - 6

Hoewel we samen wonen heeft ze me als mijn meesteres even duidelijk gemaakt dat het niet wil zeggen dat ik dezelfde rechten heb als haar. Ik snap dat ze als meesteres recht heeft op mijn mijn lichaam en die mag gebruiken voor haar plezier. Echter dat is niet wat ze bedoeld, Buiten de momenten dat ze meesteres is moet ik ook dienstbaar zijn, wat betekend dat ik voor huishoudelijk werk verantwoordelijk ben. Schoonmaken en eten koken wordt mijn taak en als dat goed gedaan wordt is het aan haar te bepalen of ik beloning krijg en ook bepaalt ze natuurlijk welke beloning. Subtiel vraagt ze mij hoe ik denk over travestie, nou ja ik ben ruimdenkend en als iemand zich wil kleden als vrouw vind ik dat prima en soms zijn er echt mooie dames bij voeg ik eraan toe.

Nou was dat niet geheel wat Ingrid bedoelde blijkt later, want ze neemt me mee naar de SM ruimte waar dus veel kleding hangt en ook vrouwelijke kleding in leer, latex en ook in redelijk normale stof maar wel erg sexy.

Ik moet me uitkleden en ze pakt een setje uit het rek, trek dit maar eens aan schatje. Het blijkt een dienstmeisjes jurkje te zijn compleet met bijpassende lingerie en pumps. Alles aangepast aan de meer mannelijke maten. Slik, dat is niet wat ik bedoelde met ruimdenkend over travestie en protesteer. Sorry Ingrid dat is niet echt mijn idee. Tja maar nu ben ik even niet Ingrid maar je meesteres, en ik bepaal even wat jij gaat doen en mag ondergaan en geloof me schatje je krijgt er geen spijt van, voegt ze er aan toe met een knipoog. Ik wil in elk geval dat je dit gaat proberen daarna mag je nogmaals protesteren en enkel bij het stop woord weet je dat ik ermee stop, maar de gevolgen zijn dan voor jezelf.

Zou u me dan wegsturen, slik ik even, nee dat niet meer maar ik zal je zeker straf geven en zeker als je het niet eens geprobeerd hebt zal je meer straf krijgen dan je lief is.

Nou ja wat kan me gebeuren om het niet gewoon aan te trekken en mijn meesteres te plezieren, daarvoor ben je ook slaaf, gewoon doen wat je opgedragen is. Sorry meesteres voor mijn twijfel, zeg ik dan. Natuurlijk zal ik doen wat u wenst, zeg ik nog even slijmerig achteraan.

Beetje onwennig begin ik maar met de kousen, krijg gelijk een tik op mijn billen, fout slet, eerst jarretel gordel om en Zoveel mogelijk kleding die je kousen kan beschadigen, een ladder in je kous is 10 zweepslagen.

Niet dat ik erg vind om wat slagen te krijgen maar erger zou ik het nu vinden om niet te luisteren. Dus eerst maar de BH om, wat geknoei met de haakjes vast maken, tja losmaken lukt me wel, maar weer vast...

Afijn, Ingrid is niet de beroerdste en ze haakt het vast, krijg twee protheses aangereikt die voor de nodige vulling zorgen.

Niet veel later sta ik dus wankel op pumps, gekleed in een jurkje als dienstmeisje. Ze laat me in de spiegel kijken hoe sletterig ik eruit zie. Tja wat moet ik ervan zeggen, ziet er niet verkeert uit eerlijk gezegd best wel geil om er zo bij te lopen en het gevoel van dames slipjes is ook wel lekker en onbewust krijg ik al een stijve waardoor er een tentje in het rokje komt.

Meesteres kijkt me aan, hmm zo te zien vindt jij het helemaal niet zo erg he, ik bloos en schaam me rot. Toch mis ik nog wat en ze laat me plaats nemen in een soort bondage stoel, waarin je gewoon zit maar volledig vast gezet kan worden tot je hoofd aan toe. Als ik eenmaal helemaal vast zit gaat ze make up op doen. Ik snap nu waarom ik zo vast zit want je hoofd wegtrekken is gewoon niet mogelijk en je wordt dus gedwongen opgemaakt als vrouw. Lipstick, mascara, oogschaduw nog wat poeder en met een potlood en weet ik al niet meer. Al met al is ze wel een half uur bezig in elk geval. Al die tijd is ze geconcentreerd bezig en zegt niet veel.

Ik zie mezelf veranderen van man naar toch wel een leuke vrouw.

Hmm, mijn meesteres doet dit natuurlijk vaker met klanten ik snapte al niet waar die stoel voor diende en nu zit ik er zelf in.

Als laatste trekt ze nog een kast open waar een aantal pruiken in staan, blond, brunette, zwart, lange en kort harige. Even kijkt ze van de kast naar mij en weer terug, waar zou je voor kiezen sletje, lang of kort en wat voor kleur.

Nou hou ik erg van zwart haar, ja dat staat wel dominant, maar ik ben natuurlijk niet dominant dus kies ik voor lekker lang blond haar. Meesteres knikt tevreden, denk een goede keuze. Ze doet die bij me op en ik zie in de spiegel een grote verandering, daar waar eerst nog een opgemaakte vent zat veranderd er nu toch meer. Best tevreden kijk ik naar mezelf.

Wel jammer dat ik vast zit want mijn pik begint nu toch wel wat te knellen in het strakke slipje en het tentje die te zien is in het rokje maakt het ook niet zo elegant uitzien.

Toch heeft Ingrid er geen boodschap aan en schikt het haar, borstelt het uitgebreid en doet nog een klip met een roze strik in. Al met al word ik alleen maar geiler.

Zo nu en dan strijkt ze nog per ongeluk langs mijn pik en als ik dan voorzichtig wat kreun krijg ik een tik over mijn piemel, sinds wanneer mag jij zomaar met een stijve klit in je jurkje zitten slet. Zo vernederd ze me en van de andere kant hitst het me ontzettend op. Volgens mij als ik twee keer aan mijn pik kan trekken kom ik al klaar, maar aangezien ik nog steeds in de bondage stoel zit gaat dat echt niet lukken.

Uiteindelijk mag ik los maar voordat ze mijn handen losmaakt wordt me nog even meegedeeld dat ik gelijk mijn handen op de rug moet doen en rechtop staan.

Ik sta daar dan, als een dienstmeid met een stijve pik ontzettend geil te wezen en Meesteres loopt keurend om mij heen. Voelt eens onder mijn rokje en strekt mijn pik tevoorschijn. Meid wat ben jij een geile donder, ik hoef je alleen maar mooi te maken als een meisje en je komt al bijna klaar en dan nog durven zeggen dat je niet leuk vindt om in travestie te zijn, als een vrouw gekleed te gaan. Ik zou verdorie denken dat je misschien wel liever een meisje bent, misschien moet ik je voorlopig maar een paar dagen zo laten lopen. Bij de buren verderop moet ook nog huishoudelijk werk gedaan worden, misschien kan je nog wat bij verdienen. En meer van dit soort vernederingen moest ik aanhoren, ik voelde me behoorlijk opgelaten. Al die tijd houdt ze wel mijn pik vast zonder er lekker aan te trekken. Ze maakt me bewust geiler en geiler volgens mij. Ik sta ook echt opspringen en het liefst zou ik mijn heupen naar voren stoten in haar warme hand mezelf klaar neuken, maar ik kan me maar net inhouden.

Dan gaat ze zitten op een stoel, wenkt me en als ik voor haar sta trekt meesteres me over haar knie, ik zal je laten voelen wat straf is, nu mild maar als je niet luistert krijg je echt spankings. Ze doet mijn rokje omhoog en omdat ik een string aan heb blijft het slipje aan. Ze lengt haar warme hand op mijn bil, tilt het op en dan...klets, klets 15 keer op mijn blote billen en zeker niet zacht zoals ze zei, wat moet het wel niet worden als het echt straf is. Mijn billen gloeien en het doet echt pijn als ik weer mag gaan staan, mijn pik is echter geen moment slap geweest. Heb je begrepen en zal je nu in een keer luisteren.

Ja meesteres ik zal braaf doen wat u opdraagt.

Dan verzacht haar gezicht en zie ik Ingrid weer verschijnen achter het masker van meesteres. Ze pakt mijn stijve pik weer en vraagt, hoe lang zal het duren voordat je klaarkomt als ik je ga pijpen denk je. Door alleen de woorden al kom ik bijna klaar dus zeg ik denk misschien 10 seconden meesteres. En hoe lang als Ingrid het doet denk je de vraag herhalend. Misschien nog korter grijns ik.

Hoe voel je je nu sletje, erg fijn meesteres. Dus ik heb toch gelijk he dat travestie niet zo erg is en dat je het gewoon moet proberen. Ja meesteres antwoord ik. Mijn billen branden nog na en als u nog 5 keer had geslagen geloof ik echt dat ik was klaargekomen. De hele situatie heeft me zo opgewonden dat ik op elke extra stimulans een orgasme krijg ben ik bang. Dus mij nog pijpen...ik denk dat ik al voor uw mond al ga komen. In dat geval mag jij mij gaan verwennen, je ziet er uit als een meisje dus ga je maar eens gedragen als een meisje.

Ik snap gelijk wat ze wil en kniel voor haar neer open haar rokje en vind al snel haar al stijve piemel, ook Ingrid heeft dit geil gemakt blijkbaar en als een slet zuig ik haar pik in mijn mond. Hmmm wat lekker smaakt ze toch, ik pijp haar snel en diep kreun hiervan en kan me niet beheersen en pak ook mijn eigen pik vast onder het rokje. Ik zuig haar snel en diep in mijn smachtende mond en merk dat ze zo gaat komen, steek dan van mijn andere hand een vinger in haar natte kutje en dan komt ze spuitend in mijn mond klaar. Ik kom gelijk met haar en spuit over mijn hand, handig vang ik het op en als meesteres is uitgespoten en bevredigt lik ik snel mijn eigen zaad op.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Best Of Both Worlds - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 3822x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang WeekendDoor: Beautje
Gelezen: 5421x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.9
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3285x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 1880x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 5783x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4592x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6620x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 7791x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8016x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7206x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.7
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14131x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.5
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6066x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5083x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 9727x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
:: Thursday MorningDoor: X7trio
Gelezen: 5421x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Transseksueel, Rimmen, Anaal
01-04
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net