Opwindend.Net
Datum: 17-03-2017
Stemmen: 51x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 11092x
Lengte: Gemiddeld
Anna En Annie, De Wandeling
Door Meomine - Mijn Profiel Pagina

Moet je horen wat mij nu is overkomen.

Als man van achtenzestig wandel ik veel om in conditie te blijven. Mijn hobby's zorgen ervoor dat ik voldoende onder de mensen kom. Ik heb een redelijk goed postuur, een meter twee en tachtig lang en eenentachtig kilo.

Gisteren ging ik wandelen en kom ik langs een grote schuur. De schuur is heeft eigenlijk alleen maar een achterkant en een groot schuin dak. De dichte achterkant is naar de weg gericht dus er is niets te zien van wat er in de schuur te doen is. Als ik langs de schuur loop word ik aangeroepen door een jonge meid van een jaar of twintig.

"Hallo meneer", zo wordt je aangesproken als je toch wel wat ouder wordt.

Ik stop en kijk richting de schuur waar een leuke meid mij aankijkt en mij wenkt om dichterbij te komen. Ik loop richting de schuur en zij stelt zich voor.

"Hallo, ik ben Anna en dit is mijn vriendin Annie. Wij hebben een weddenschap afgesloten zou u mee willen werken?"

"Nou ik wil niet graag verrast worden. Vertel eens wat de weddenschap is?"

"Wij zagen u aankomen"

Ik onderbreek en zeg dat ze maar jij moeten zeggen. "Ga verder"

Ik kijk de dames even van top tot teen aan en kom tot de conclusie dat ze er toch wel sexy uit zien. Anna heeft een spijkerbroek aan met een gat erin op de knieŽn. Haar blouse staat een beetje open en haar decolletť verrast mij met een mooie blik op haar C cup. Mooi gevulde borsten en ik kijk haar even aan. Dan gaat mijn blik naar Annie. Zij zit in een grote luie fauteuil en ze zit iets achterover waardoor ik onder haar korte rokje een rood slipje zie. Haar truitje staat erg strak en haar tepels priemen naar voor omdat ze geen BH aan heeft.

"Nou" zegt Anna, "eehh..." ze stottert een beetje.

"Het zijn eigenlijk twee weddenschappen. Een is dat Annie zegt dat je geen antwoord geeft. En de weddenschap is van mij."

"En wat is de prijs die op de weddenschappen staat" vraag ik.

Anna gaat verder.

"Nou we zagen je aankomen en ik liet uit mijn mond vallen dat de man die daar aankomt, jij dus, zijn ballen scheert. Zo dat is eruit. Annie zei dat ik dat niet durfde te vragen en dat jij toch geen antwoord zou geven."

Even was ik stil. Heel langzaam kijk ik de beide dames uit. Ik neem hen beide op van top tot teen en kijk heel doordringend naar hun borsten en kruis. Ze kijken elkaar aan. Ik ga voor hen staan en zeg.

"Wat let je... kijk maar"

Ik wacht af wat ze nu zullen doen. Ik sta recht voor ze en langzaam staat Annie op uit de stoel en komt voor mij staan. Ze kijkt mij aan en terwijl ze mij aanstaart gaan haar handen naar mijn broeksriem. Mij aankijkend maakt ze mijn riem los en doet die opzij. Mijn handen gaan langzaam omhoog en ik pak haar heupen vast. Dan gaat ze langzaam verder en maakt mijn broek los. Ik houd haar heupen stevig vast. Ze probeert mijn broek naar beneden te doen maar dat gaat niet omdat ik haar heupen vast heb. Dan komt Anna achter mij staan en trekt mijn broek en slip omlaag. Ze kijkt en begint te lachen.

"Jij hebt gewonnen, hij heeft een kale pik." Annie probeert om te kijken maar mijn handen verhinderen dat. Ik verminder de druk op haar heupen en ze gaat door haar knieŽn. Ik houd haar truitje vast en ze schiet eruit.

Ik gooi haar truitje in de stoel en ze bestudeert mijn pik. Ze pakt mijn ballen vast en voelt. Ze knijpt in mijn ballen en ik voel twee handen om mijn middel en die gaan omhoog mijn bloes en onderhemd meenemend omhoog. Mijn armen doe ik omhoog en sta dan naakt voor deze twee dames. Annie pakt haar tieten en drukt die tegen mijn ballen. Ze masseert met haar tieten mijn pik en die begint te reageren. Langzaam komt die omhoog en Annie kijkt verwonder naar de grootte. Dan gaat haar mond open en neemt ze mijn eikel in haar mond en likt mijn eikel met haar tong. Dan gaat ze met haar tong over mijn pikgaatje. Dit kriebelt en mijn pik komt tot volledige stijfheid. De kop staat fier vooruit. Dan komt Anna, die haar kleren heeft uitgedaan, naast Annie zitten en samen beginnen ze mijn pik te masseren. Om beurten nemen ze mijn pik in hun mond en slurpen mijn voor vocht met hun speeksel op. Langzaam word ik geiler en geiler en voel mijn pik spannen en een lozing is niet meer ver weg. Dan druk ik hun hoofden weg en dirigeer ze beide naar de fauteuil en druk ze achterover. Ik ga op mijn knieŽn voor hen zitten en begin hun poesjes te bewerken met mijn tong, nadat ik Anna haar broek en slipje heb uitgedaan. Al likkend draaien ze met hun kontjes en ik volg met mijn tong hun bewegingen.

Slurpend en zuigend duik ik met mijn tong van het ene naar het andere kutje. Elke keer als het ene meisje begint te schokken stop ik en ga naar het andere kutje. Dan doe ik mijn hoofd omhoog en vraag,

"Wie heeft de weddenschap nu gewonnen?"

Ik kijk in twee paar glazig kijkende ogen en Anna zegt:

"ik"

Ik druk twee vingers in het kutje van Annie en kom een beetje omhoog.

Mijn dikke harde pik houd ik voor het kutje van Anna en druk die langzaam naar binnen. Met mijn rechterhand druk ik in gelijk tempo mijn vingers in het kutje van Annie terwijl ik begin te stoten in het kutje van Anna. Langzaam voer ik het tempo op en ik voel mijn ballen kloppen. Annie begint te schokken en ze komt klaar. Ik trek mijn hand terug en pak de heupen van Anna en begin flink te stoten. Al snel voel ik mijn zaad opborrelen.

Met een flinke kreet en een grote zucht voel ik het kutje van Anna samentrekken en dit is toch te veel voor mij. Ik spuit diep in haar en plof met mijn hoofd op haar. Haar tieten worden geplet door mij maar het deert haar niet want schokkend komt ze klaar.

Na een poosje als we opstaan kijken we elkaar draaierig aan. Ik ga op de bank zitten en

Annie begint alweer op mijn pik te zuigen en te likken en likt hem helemaal schoon.

Anna ligt nog achterover in de stoel en blijft uitgeblust liggen.

Als ze even later omhoog komt ziet ze dat mijn pik weer stijf in en uit de mond van Annie schuift en ze komt voor mij zitten en kust mij vol op de mond. Onze tongen strengelingen in elkaar en ik voel mijn pik harder groeien en weer tot de volmaakte stijfheid komen. Mijn tong duikt in en uit de mond van Anna en de mond van Annie pompt mijn pik in en uit haar mond.

Ik begin te kreunen en spuit mijn zaad in haar mond en per ongeluk bijt ik een beetje op de tong van Anna. We schrikken en kijken naar Annie die mijn pik uit haar mond laat glijden en met een laatste lik de laatste druppel aflikt.

Spontaan kijkt ze mij aan en likt met haar tong haar lippen af.

We blijven nog een poosje zitten.

Als ik opsta wisselen we onze nummers uit en vullen die in Whatsapp in.

Ik kleed mij weer aan en vervolg mijn wandeling.

Even later krijg ik een berichtje binnen. Ik kijk en zie een selfie van de beide meiden. Een tweede foto laat het gezicht van Annie zien die mijn pik aflikt.

"Die kutten hebben foto's gemaakt terwijl ik niets gemerkt heb." Denk ik.

Ik zal wel afwachten of ik nog iets hoor van deze dames.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net