Opwindend.Net
Datum: 11-01-2018
Stemmen: 87x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 14541x
Lengte: Gemiddeld
Twee Tieners Op Bezoek - 7
Door Banaan - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Twee Tieners Op Bezoek - 6

De rest van de dag moet ik de meiden met rust laten. De oom van Marloes is komen kijken en heeft besloten een handje te helpen. Jammer, want des te langer de tieners blijven rondhangen des te lekkerder mijn vakantie wordt heb ik zo het vermoeden. De blondine heeft de eerste stap al gezet door me heerlijk af te trekken, en de brunette heeft vanmiddag laten doorschemeren dat ze ook wel raad weet met mijn geslachtsdeel. Aan het einde van de dag bellen de drie aan en praten we nog wat, voornamelijk over de schilders klus.

‘Ga je nog iets leuks doen dit weekend?’ vraagt Esther dan terloops.

Doordat ik toch al vrij was heb ik amper door dat het morgen inderdaad zaterdag is. Jammer, aangezien ik de meiden dus twee dagen niet zie.

‘Nee, niets bijzonders,’ zeg ik neutraal. Gelukkig draait de oom van Marloes zich al om en loopt naar de auto.

‘O, nou fijn weekend in ieder geval.’

Ik wens de tieners hetzelfde en ze lopen ook naar de auto. Esther loopt achter Marloes, waardoor de blondine niet kan zien wat haar vriendin doet. De donkerharige tiener loopt overdreven, heupen schuddend naar de auto. Haar lekkere kontje, nog steeds slechts bedekt door een strak yogabroekje, zwaait heerlijk heen en weer. Dan, voordat ze instapt draait ze zich naar me om en knipoogt. Licht opgewonden sluit ik de deur.

Die avond, na het eten, bedenk ik me wat de komende dagen ga doen. Misschien moet ik Marloes gewoon uitnodigen? Ze liet me vanmiddag weten dat ze het niet bij die ene keer wilde laten, en nu we het hele huis voor ons zelf hebben weet ik nog wel een paar dingen om te doen. Toch twijfel ik weer. Vooralsnog was het altijd Marloes die aangaf wat ze wilde. Wat als ze voor maandag allerlei plannetjes heeft gemaakt, maar ik haar door mijn uitnodiging afschrik? Moet ik contact opzoeken met Esther? De brunette ‘zou wel raad met mijn erectie weten’. Ik ook met het heerlijke tienertje. Ik pak mijn telefoon erbij en zoek het filmpje op waarin Esther zich aan het omkleden is. Wat een fantastisch kontje… Ik wrijf even over mijn kruis en word per seconde geiler, waardoor het me ook een steeds beter idee lijkt om Marloes uit te nodigen. Voor het zover is wil ik eerst even douchen en loop naar boven.

Als ik een kwartier later de trap weer af loop wordt er aan de deur gebeld. Als ik hem open doe kijk ik in het glimlachende gezicht van Esther.

‘Hey, ben je iets vergeten?’ vraag ik.

De glimlach van de tiener wordt groter.

‘Hoe kan ik vanmiddag nou vergeten?’

Voor ik iets kan zeggen stapt ze naar me toe en zoent me.

‘Ik wil je Thom’ hijgt ze van opwinding.

Mijn mond valt open.

‘Ik wil die enorme pik van je in me voelen.’

Ik aarzel geen seconden en pak de tiener weer vast om te zoenen. Ze zucht opgelucht en geeft zich aan me over. Zoenend lopen we naar binnen en Esther begint mijn overhemd al los te knopen. Ik pak ondertussen haar stevige strakke kontje beet en voel door de dunne stof haar spieren samentrekken. Inmiddels heeft ze mijn shirt uit, waardoor ik haar broekje naar beneden trek. Al snel maken mijn vingers contact met de blote huid van haar heerlijke billen en merk ik dat ze geen onderbroekje aanheeft. We onderbreken het zoenen even en ze kijkt me bloedgeil aan.

‘Doe alles met me wat je al de hele week wilt,’ fluistert ze dan en trekt haar shirt over haar hoofd.

Vervolgens maakt ze haar bh los om zo helemaal naakt voor me te staan. Wat een lichaam! Haar borsten zijn kleiner dan die van Marloes, cup B, maar bijna geheel symmetrisch. Haar strakke buik laat zien dat ze goed voor haar lichaam zorgt en zorgt ervoor dat haar billen nog wat voller lijken. Haar strakke poesje is zo te zien net nog geschoren en is al lekker nat. Glimlachend stap ik op haar af en zoen haar weer. Dan draai ik haar om, zodat ze met haar rug tegen me aan staat. Ik zoen haar in haar nek en ga met mijn handen op onderzoek uit. Ik streel haar borsten en buik met mijn ene hand en vinger haar met de andere. De tiener kreunt het uit van genot en brengt haar handen achter haar rug om mijn broek naar beneden te schuiven. Ik help haar even en trek ook mijn boxer naar beneden. Mijn keiharde penis duwt tegen haar billen aan, en ik richt hem zo dat hij tussen haar benen komt te liggen. Dan ga ik verder met het beminnen van haar heerlijke lichaam.

‘N-neuk m-me’, weet ze uit te brengen en ze pakt mijn hand vast om aan te geven dat ik moet stoppen met vingeren.

Ik leid haar naar de bank toe en instrueer haar dat ze haar handen op de zijleuning moet leggen, waardoor ze wat voorover buigt. Gretig gaat ze voor me klaarstaan, terwijl ik haar prachtige kontje nog even streel. Ze draait haar hoofd naar me toe en kijkt me verlangend aan. Ik wil echter nog even van het heerlijke uitzicht genieten en plaag haar door met mijn eikel over haar smachtende, kletsnatte kutje te wrijven. Wanneer ze zachtjes begint te smeken duw ik mijn paal voorzichtig in het poesje. De tiener kreunt van geluk en genot. Dan pak ik haar billen weer vast en begin te stoten. Al snel geeft ze aan dat ik harder en sneller mag. Ik laat het me geen twee keer zeggen en begin haar hard te neuken. Samen jammeren we het uit en ik laat bijna mijn hele penis in haar strakke kutje verdwijnen. Dan doet de brunette een paar stappen naar voren, waardoor mijn paal weer uit haar komt. Hijgend klimt ze op de bank, zodat ze niet meer op haar benen hoeft te staan, haar billen nog steeds naar mij gericht. Het zorgt ervoor dat ik haar nog beter kan penetreren. Glimlachend duw ik mijn paal heel langzaam in haar natte poesje en voel hoe het meisje siddert van genot. Ik herhaal het nog een paar keer, tot ze weer begint te smeken dat ik haar keihard neuk. Zodra ik weer begin te stoten begint de brunette naar adem te happen. Ze ligt half verdoofd op de bank te genieten, heen en weer schuddend door mijn bewegingen. Door het tempo voel ik dat het niet lang meer duurt voor ik klaarkom, maar zo te merken is de donkerharige tiener er ook bijna. Ik pak haar nog wat steviger beet en voer het tempo nog wat extra op. Direct begint haar lichaam te trillen en jammerend van genot komt ze klaar. Door de spiersamentrekkingen van haar kutje voelt het voor mij nog lekkerder en na nog twee keer stoten haal ik mijn penis uit het meisje. Terwijl het orgasme door mijn lichaam vloeit ik haar verder de bank op, zodat ze plat op haar buik komt te liggen. Het zorgt ervoor dat ik heel haar kontje kan onderspuiten. Brullend van genot trek ik het zaad uit mijn kloppende piemel, wat met grote kracht tegen haar billen knalt. Het meisje hijgt verbaasd als ze voelt hoeveel sperma op haar lichaam komt en ook ik sta te kijken van de hoeveelheid. Trillend op mijn benen wankel ik naar de fauteuil en plof meer. Esther draait haar hoofd en we kijken elkaar glimlachend aan, na hijgend van al het genot.

‘W-wil je misschien een doekje pakken om me een beetje schoon te maken?’ knipoogt de brunette dan.

Ik kijk naar haar lekkere kontje, die bijna helemaal onder het zaad zit. Glimlachend loop ik naar de keuken om wat keukenpapier te pakken. Terug in de woonkamer veeg ik mijn sperma van haar billen af, en zodra ze schoon zijn begin ik ze met mijn handen te masseren.

‘Hmm… lekker,’ zucht ze.

‘Echt wel,’ kop ik in.

Ik heb niet gelogen, wat een kontje. Heerlijk vol, strak en gespierd. Esther gaat nog wat verder weg van me vandaan zitten, zodat ik achter haar kan plaats nemen. Ik ga zo zitten dat mijn half stijve penis tussen haar billen komt te liggen en ga verder met masseren. Dan brengt ze haar hand achter haar rug, op mijn piemel. Zachtjes begint ze hem te strelen. Haar ademhaling stijgt als ze voelt dat ze hem steeds groter maakt. Na een minuut staat ze op en zegt dat ik op mijn rug op de bank moet gaan liggen. Terwijl ik me omdraai bekijk ik haar en hoe ze geheel naakt naast de bank staat. Wat een lichaam. Alles lijkt er aan te kloppen. Nergens zit iets te veel of te weinig. Zodra ik lig slaat ze een been over die van mij heen zodat ze op mijn benen komt te zitten. Glunderend kijkt ze naar mijn penis.

‘Wij gaan vanavond zoveel plezier met elkaar hebben.’

Dan, terwijl ze me aan blijft kijken, brengt ze haar mond naar mijn geslachtsdeel en begint deze af te likken. Ik slaak een zucht van geluk en geef me over aan het genot dat de tiener me geeft. Alsof ze thuis een heel schema heeft bedacht voert ze het genot en de intensiteit steeds een beetje op, om me vervolgens een korte pauze te gunnen. Ze streelt, zoent, pijpt, trekt, kneedt, likt, kietelt en zuigt als een volleerd pornoactrice, waardoor ik niet weet wat me overkomt.

‘H-hoe kun je dit zo goed?’ vraag ik als ze me na twintig minuten verwennen weer even pauze geeft.

Ze lacht mysterieus.

‘Internet,’ zegt ze dan een beetje beschaamd.

Ik moet lachen.

‘Echt?’

Ze knikt oprecht.

‘Nou, denk je dat ik zo’n slet ben?’

Ik schud mijn hoofd.

‘Ik oefen wat ik in de filmpjes zie voornamelijk op mijn dildo hoor.’

Mijn mond valt open, wat een geile meid!

‘Het voelt echt geweldig.’

Er ontstaat een trotste glimlach op haar gezicht.

‘Met een echte is het voor mij ook veel leuker en lekkerder,’ knipoogt ze terwijl ze haar vinger over de gehele schacht laat glijden, ‘vooral als ‘ie jouw formaat heeft.’

Gevlijd laat ik het afgelopen uur even bezinken. Vanuit het niets kwam de tiener op bezoek, vervolgens heb ik de geilste seks gehad in maanden, zelfs toen ik nog een relatie had was het niet zo wild als dit. Daarna werd mijn penis bijna een half uur heerlijk verwend door een meisje dat zoiets al weken aan het voorbereiden was. Een jonge vrouw met een van de mooiste en welgevormde lichamen ooit.

‘Heb je misschien iets te drinken voor me?’ vraagt ze dan opeens.

Omdat ze mijn paal met beide handen streelt heb ik moeite met antwoord geven, maar weet er dan een ‘natuurlijk’ uit te krijgen.

De tiener moet de verbazing in mijn gezicht hebben gelezen.

‘Klaarkomen kan heel de avond toch nog? Ik ben nog lang niet klaar met je, maar heb wel dorst gekregen.’

Glimlachend stapt ze van me af en ik kom ook, met moeite, overeind. Zodra ik naast haar sta begint ze me te zoenen. Automatisch leg ik een hand op haar kontje en laat die doorglijden tot ik haar natte poesje vind. Haar adem stokt even, maar dan kreunt ze terwijl ik haar vinger. Ik ga ondertussen voor haar staan en duw mijn keiharde paal tussen haar benen. Ik voel hoe haar bovenste deel van haar kutje mijn penis nat maakt als ze er overheen glijdt. Met haar hand duwt ze mijn paal dichter tegen zich aan en voert het tempo van haar heupbewegingen op. Ze zet zich schrap en lijkt zich te concentreren. Dan laat ze me plotseling los, zo te merken net voordat ze klaar zou komen. Hijgend stapt ze bij me vandaan en glimlacht als ze mijn penis, glimmend van haar vocht, bekijkt.

‘Kom, laten we iets drinken en zo weer verder gaan.’

Met een laatste zoen loopt ze me voor naar de keuken. Mijn keiharde penis wijst haar heerlijke billen na. Wat een avond, nu al…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Twee Tieners Op Bezoek - 8

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 1449x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 751x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.5
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 9287x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 6426x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 10191x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3103x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.7
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 16931x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7124x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 11391x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.6
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 24672x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 12720x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 14298x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 11630x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder één Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 15669x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5706x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net