Opwindend.Net
Datum: 12-03-2018
Stemmen: 93x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 20279x
Lengte: Lang
Omegle Meisje - 2
Door Dennisbruins - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Omegle Meisje - 1

Beste lezers, Dit is een vervolg op ‘’Omegle meisje 1’’. Ik raad jullie aan dat verhaal eerst te lezen. Dit is mijn eerste verhalenreeks dus reacties en feedback zijn zeer welkom. Veel plezier.

Half verbouwereerd lag ik dan -- met mijn broek op m’n enkels en een keiharde staaf in mijn handen -- naar dit bericht te staren. Het idee dat zo’n knap en geil meisje mij uitnodigt voor een blind date in het zwembad maakt mij zo geil dat ik na een halve minuut spuitend klaarkom. Nadat ik ben gekomen, en een beetje bij bezinnen ben gekomen denk ik eens na over de situatie. Het is namelijk wel een beetje vreemd. Een meisje van 18 die zo zonder iets van mij te weten een blind date met mij wil. Zou ze dat vaak zo makkelijk doen? Of is het een grap? Ik twijfel erg over wat ik moet doen. Maar het feit is dat ik al een paar weken droog sta, geeft me wel extra zin in een geil avontuurtje. Ik besluit het zwembad te googelen, die naam kwam me namelijk erg bekend voor ‘de Huttenheugte’ En inderdaad, het was op een vakantiepark waar ik vroeger met m’n ouders wel eens ben geweest. Zon subtropisch zwemparadijs. Bij de gedachte dat ik daar een blind date heb met een lekker geil meisje maakt mij weer super geil. Ik besluit er geen aandacht aan te besteden en ga gewoon boodschappen doen, eten en daarna sporten en naar bed.

In bed lag ik nog erg na te denken. Vandaag is het nog maar woensdag. Ik zal dus de hele week nog met Ellen in mijn hoofd ronddwalen, en met de vraag of ik zal gaan of niet. Ik ga na wat het ergste is wat me kan overkomen; Ik kom daar ik word herkend van de foto en er beginnen een aantal vreemden te lachten omdat ik in een grap ben getrapt. Nou als dat het is, valt het best mee. Ik besluit de gok te nemen en het tot zaterdag proberen te laten rusten.

De dagen daarna kruipen voorbij. Ik ben mijn gewone leven blijven volgen, maar ik was zoals iedereen om me heen zei ‘’een beetje afwezig’’. Nouja ze moesten eens weten. Ik heb besloten het aan niemand te vertellen, dat kan achteraf wel. Het is inmiddels zaterdagochtend en ik begin met een rondje hardlopen afwisselend met wat krachttraining. Het gaat goed, ik ben fit en ik voel me fris voor vanavond. Ik had al overlegt dat ik dit weekend de auto van mijn ouders mocht lenen, ze wonen redelijk valk bij mij. Dus na het trainen en douchen ging ik die kant op. Ik merkte dat ik de hele dag een beetje opgewonden was. Toen ik binnen kwam bij mijn ouders vroegen ze al waarom ik zo opgewekt was. Ik zei maar dat ik gewoon blij was dat het weekend is. Verder lieten ze me met rust.

Het was inmiddels nog maar 13:00 uur, maar ik besloot alvast m’n spullen te pakken. Ik was bang dat ik anders spullen zou vergeten. Ik pakte mijn onderbroek, zwembroek, sokken handdoek, en een flesje water. Volgens mij was dat het al wel. Ik bedacht me dat het niet verkeerd is om het flesje glijmiddel uit m’n nachtkastje mee te nemen, het zal niet de eerste keer zijn dat het feest niet doorging omdat mijn lul te groot was. Soms had ik best wat kleiner bedeeld willen zijn. Afijn, ik legde mijn tas klaar, en begon gewoon op de bank tv te kijken. Toen ik net op de bank lag zag ik op m’n telefoon toch een snapchat van Ellen. M’n hart maakte een sprongetje. Maar tegelijkertijd was ik bang dat ze af ging zeggen, omdat ze geen contact meer wilde. Ik besloot even naar de wc te gaan om hem te openen, het was een filmpje namelijk en ik had geen zin om m’n ouders mee te laten genieten.

Op de wc aangekomen opende ik het filmpje. Ik zag weer dat prachtige blonde meisje zitten op een bed, in een roze kamer. Ze had een zwart kanten shirtje aan, waarin haar borsten mooi uitkwamen. Ze keek ondeugend, en zei ‘’tot vanavond lieverd, ik reken op je.’’ Ze sloot af met zo’n pijpgebaar en een kusje. Wat moest ik hier nou mee. Ik werd ontzettend geil, maar ik wilde niet de druk van m’n lul halen. Ik besloot het los te laten. Wel stuurde ik haar even ‘’tot zo, ik heb zin in je’’. Maar daar bleef het bij.

De middag sloop voorbij, en om vier uur ging ik even wat eten, waarna ik mijn ouders gedag zei en vertrok richting het zwembad. Om kwart over vijf kwam ik aan bij het zwembad. Ik keek wat om me heen, maar ik zag op wat ouders met kinderen na niemand op de parkeerplaats. Ik besloot maar gewoon naar het zwembad te lopen en mij om te kleden. Bij de kleedhokjes aangekomen zag ik wel een paar meisjes van een jaar of 18, ze liepen er lekker bij. Ik moest me hier niet op focussen, ik was namelijk nog een beetje geil van vanmiddag, en ik stond strak van de adrenaline. Dus ik ging me maar gewoon omkleden. Ik was omgekleed en klaar om het zwembad in te gaan. Ik nam een keer goed adem, en verzamelde al mijn moed bij elkaar, klaar voor dit avontuur. Ik bracht mijn spullen naar mijn kluisje, en zag nog geen Ellen.

Ik liep het zwembad in en zag voornamelijk weer ouders met kinderen. En wat meisjes die net te jong waren om naar te kijken. Ik zag ergens een bubbelbad staan, dus ik pakte mijn handdoek en legde die in de buurt van het bubbelbad neer en besloot plaats te nemen in het bad. In het bad zaten twee vrouwen van een jaar of 30 en een oude man van 65. De oude man besloot op te stappen toen ik erbij in kwam zitten. Hij zei gedag en liep weg. Ik lag lekker onderuit gezakt en zat tegenover de twee vrouwen van 30. De ene had blond haar en vrij grote borsten in haar bikini, de andere had bruin haar en een heel klein tintje. Ze had iets kleinere borsten dan de blondine, maar dat maakte haar niet minder mooi. We hadden regelmatig oogcontact en ze lachte lief, maar verder gebeurde er weinig. Wel raakten ze steeds ‘perongelijk’ mijn voeten aan, waarna ze weer lief naar mij lachten. Ik kreeg een weer een geil gevoel van door mijn lichaam.

Ik zat inmiddels al een kwartier in het bad, en ik begon de hoop een beetje op te geven dat Ellen nog zou komen. Daarom begon ik ook maar wat meer aan de voeten van de dames te zitten, waarna ik plots op mijn schouder werd getikt. Ik draaide mij om en het leek even of mijn hart een paar slagen oversloeg. Daar stond ze, op de rand van het bubbelbad, met een prachtige bikini, die weinig te wensen overliet, te grijnzen. ‘Waar wacht je nog op, kom erbij Ellen’ Zei ik zelfverzekerd. De twee dames voor mij, waren een beetje aan het smoezen en grijnsden wat naar Ellen. Ellen kwam naast me zitten en gaf me een kus op m’n mond. ‘Je ziet er lekker uit Dennis’’ Fluisterde ze in mijn oor. Ik grijnsde naar haar, en ik zei dat ik over haar niks anders kon zeggen, en ik legde voorzichtig mijn hand op haar bovenbeen, zo dat de dames tegenover ons het niet konden zien. Ik voelde Ellen een beetje schikken, waarna ze lachte. Ze liet er geen gras over groeien en schaamteloos pakte ze me vol op mijn mond, en Greep me bij mijn lul. Dit moeten de dames gezien hebben. Waarop de brunette in het bubbelbad zei ‘’hoho Ellen, zo kan het wel weer’’ Ik vroeg me even af of ik dat goed hoorde, kende ze elkaar… Ellen zei tegen de dames, ‘’Zie je wel dat hij in het bubbelbad zou komen zitten’’ okeoke. Jij wint, jij mag eerst zei de brunette licht geïrriteerd. ‘’maar laat ook wat voor ons over’’ Zei ze terwijl ze mij stout aankeek.
Ik had geen idee waarin ik was beland. Dit is echt te bizar voor woorden. Vijf minuten geleden dacht ik nog dat ik in een grap verzeild was geraakt en nu zit ik met drie supermooie vrouwen die mij allemaal willen hebben. Ik probeer weer even bij bezinnen te komen, want ik merkte dat ze doorhadden dat ik niet wist wat er gebeurde. Ik besloot cool te blijven doen, en mij voor te stellen aan de twee dames. Ik gaf ze een hand en ze keken mij allebei diep in mijn ogen aan. De blonde heette Linda, en de brunette Karen. Linda vroeg of ik heel even tussen hun in wilde zitten. Waarop ik plaats nam tussen de twee dames. Ik voelde gelijk twee handen bij mij lul, en merkte dat ze me vastpakten. ‘’zozo Ellen, je hebt niks gelogen over die grote pik’’ Zei karen brutaal. Nee zei Ellen, ‘’Ik weet wel waar jullie van houden’’ En Ellen wenkte me weer naar haar toe. Ik dreef naar haar toe en gaf haar een lange kus op haar mond, terwijl ik dat deed, streelde ik haar zachtjes over haar bikinibroekje. Ze fluisterde in mijn oor ‘’Ik denk dat er wel een hoop druk zit op die harde staaf van jou zit, maar ik wil je er graag vanaf helpen, lekkertje’’ Ze stapte uit het bad en ik volgde haar. De twee dames bleven achter. Toen ik wegliep gaven ze me nog wel een knipoog.

Ik liep naast Ellen, ze pakte mijn hand vast. Ik was blij dat ik een onderbroek aan had getrokken onder mijn zwembroek, anders viel het wel heel duidelijk te zien dat ik harde lul had. Wat me wel opviel was dat Ellen bijzonder veel mensen groette, Alsof ze hier vaker kwam. Maar ik liet het gewoon rusten. We liepen richting de kleedhokjes en ze deed er één voor mij open. Dit was duidelijk geen normaal hokje, maar zo’n gehandicapten hokje. ‘’lekker groot’’ zei Ellen ‘’Net die paal in je broek.’’ Waarna ze mij passioneel begon te zoenen. Ze kon heerlijk zoenen, Ze speelde echt met mij. Tijdens het zoenen begon ik haar borsten te kneden en al snel klikte ik haar bikinitop los. Ze liet haar topje vallen en nu kon ik haar mooie borsten echt goed zien. Ze stonden mooi naar voren en ze had vrij kleine harde tepels, met welke ik begon te spelen. Ik merkte dat ze al begon te kreunen. Ze pakte mijn lul vast en begon er langzaam aan te trekken. Ik gleed met mijn handen van haar borsten via haar rug naar haar heerlijke ronde billen. Ik kneep er even goed in en ik gaf haar een klein tikje, wat duidelijk was te horen. Ze gaf een heel zacht kreuntje, waarna we doorgingen met zoenen. Ik merkte dat ze ongeduldig werd en dat ze harder begon te trekken aan mijn staaf. Ze zei heel zeurderig ‘’ik wil zo graag je lul in m’n kutje.’’ Hohoho, zei ik. En ik begon met het strelen van haar broekje. Langzaam wreef ik over haar kutje. Ik voelde dat ze kletsnat was, en niet van het zwembad. Ik ging met mijn vingers onder de stof en begon haar lipjes te strelen, Terwijl ik nog steeds met haar verzeild was in een passionele tongzoen. Ze begon harder te kreunen, waarop ik zei ‘’sstt schatje, had je maar niet een openbare plek moeten kiezen.’’ Ik liet haar broekje zakken, en liet haar zitten op het bankje. Ik deed haar benen uit elkaar, en ik zag dat ze bijna bezweek onder de geilheid. Ze had haar ogen dicht en kon amper recht zitten.

Ik begon haar benen te kussen, om zo via haar kutje door te gaan naar haar buik en borsten. Expres likte ik nog niet aan haar clitje. Terwijl ik haar tepel in mijn mond had, verdween mijn wijsvinger in het natte kutje van Ellen. Ellen begon weer te kreunen. Ze wilde meer. Ik ging met mijn mond weer via haar buik naar beneden en begon haar schaamlippen te likken. Ik merkte dat ze op springen stond. (Net als ik trouwens, Dit meisje was zo geil). Ik ging met mijn tong over haar clitje en ik merkte dat ze begon te schokken. Ik Liet haar nog niet komen. Ik wilde dat ze op mijn paal zou komen. Ik fluisterde in haar oor ‘’Hee sletje van mij, volgens mij wil jij wel een keiharde paal in je kletsnatte kutje of niet?’’ Ze keek me aan als een onzeker meisje en knikte ja, ze fluisterde ‘’neuk mij, neuk mij als je sletje, hou je vooral niet in’’ Ik was inmiddels bloedgeil, dus ik wist dat dit niet lang zou duren. Maar Ellen stond ook op het punt om keihard te komen.

Ik lief Ellen opstaan met haar rug naar mij toe. Ik zette haar voorover en ze keek achterom met zaadvragende ogen en ze fluisterde ‘’gebruik me, pleasee.’’ Ik zette mijn eikel tegen haar kletsnatte kutje aan een ze begon harder te kreunen, ik snauwde ‘’sst’’ En ik neukte haar harder. Ze stond met haar handen tegen het kleedhokje aan met haar kontje naar achteren. Het was jammer dat ik geen lawaai mocht maken, anders had ik haar keihard op haar lekkere kontje geslagen, dat heerlijke sletje. Ik pakte haar haar beet, en voelde dat ze ging komen, Ik begon haar nog harder te neuken, en ze beet op haar vingers, terwijl ze schokkend klaarkwam, en door haar benen zakte. Zelf was is wonder boven wonder nog niet gekomen. Ik moest en zou dat mondje volspuiten.

Ellen was door haar benen gezakt en zittend op de grond keek me geil aan, Ik hielp haar overeind om op het bankje te laten zitten. Ze zat, en was duidelijk nog in een andere wereld, maar ik vertelde haar dat ze mij even keihard ging laten spuiten met haar mondje. Alsof ze onder hypnose was, pakte ze mijn lul en begon er heftig aan te zuigen en te trekken. Ze keek me smekend aan haar helemaal onder te spuiten. Het duurde geen minuut voordat ik haar hoofd naar achteren gooide, haar mondje opendeed en terwijl ik haar vasthad bij haar haar, haar hele gezicht onder spoot. De laatste paar stralen spoot ik in haar mondje. Ze pijpte mij schoon, terwijl haar hele gezicht onder mijn sperma zat. Ik vertelde haar dat ze er heerlijk uitziet en dat ik heb genoten. Waarna ze ook tegen mij zegt dat ze het heerlijk vond. Ze fluistert in mijn oor. ‘’dit was mijn beste seks te nu toe, eerlijk!!!’’ Ik vertel haar dat ik nog veel met haar wil beleven. Ze vertelt me dat dat wel goedkomt, terwijl ze met haar vingers haar gezicht aan het schoonmaken is. En telkens likt ze het sperma gewillig van haar vingers af. “Zullen we maar naar Linda en Karen gaan’’ oppert Ellen wanneer ze zichzelf gefatsoeneerd en aangekleed heeft. ‘’Lijkt me een goed plan.’’ Zeg ik. Niet wetend wat er allemaal nog gaat komen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Omegle Meisje - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 16305x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.1
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 17080x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 8762x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.1
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 10230x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 6122x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 11482x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 5188x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.0
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 21770x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 9586x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 14049x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 8332x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12551x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3853x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 19071x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7993x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net