Opwindend.Net
Datum: 12-01-2018
Stemmen: 77x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 13230x
Lengte: Gemiddeld
Ons Geheim! - 2
Door Sophia - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ons Geheim! - 1

Sinds die dag had ik Chris niet meer gezien of gesproken. Veel gedachten spookten door mijn hoofd en verschillende gevoelens door mijn lichaam.

Moet ik dit wel doen? Hij is wel mijn leidinggevende. Eigenlijk kan dit toch niet?? Vroeg ik me keer op keer af. Maar aan de andere kant. Hij begon en zolang collegaís niets doorhebben is er toch niets aan de hand. Chris is zo leuk, zo lief en vooral.. zo lekker!

De dagen gingen voorbij en mijn werk ging door. Elke dag hoopte ik er weer op hem te zien. Maar nee, geen spoor. Tot aan die dag. Ik heb de avonddienst zoals wel vaker en dus kom ik even voor mijn dienst begint aan. Ik pak werkkleding uit het rek en loop door naar de kleedruimte. Een paar minuten later richting inklokcomputer. Er staan al een aantal collegaís, die zeg ik gedag en loop door. Net als ik mijn pasje boven de scanner houdt springt Chris met een grote lach tevoorschijn. GOEIEMIDDAAAAGGGG!! En hij begint wild met zín armen te zwaaien naar iedereen. Ik schrik me rot, ik had hem helemaal niet gezien! Terwijl ik daar nog sta te bibberen van de schrik, draait hij zich om en loopt weg.

Ik klok in en loop naar mijn afdeling, nog enigszins verbaast over wat er net gebeurd is.

Als mijn dienst erop zit heb ik Chris niet meer gezien. Maar hij is geen seconde uit mijn gedachten geweest. Een beetje teleurgesteld ga ik naar huis. Thuis schenk ik mezelf een glas wijn in en plof op de bank voor de tv. Na een beetje zappen beland ik bij een film. Nouja dit nog maar even kijken dan, denk ik. Net als ik mijn glas wijn van tafel wil pakken gaat mijn telefoon af. Een SMS'je van een onbekend nummer.

Ik heb zin in je. Denk alleen maar aan jou!

Vol verbazing kijk ik naar mijn telefoon. Nummer onbekend en dan die tekst. Veel tijd om er bij stil te staan heb ik niet. ik word afgeleid door de tv. In de film is er een politieachtervolging bezig of zoiets.

Als de film afgelopen is ga ik naar bed. Nog even vraag ik me af van wie dat SMS'je geweest zou zijn. Maar nog voordat ik iets bedacht heb val ik in slaap.

In mijn droom herbeleef ik het moment met Chris van vorige keer. Maar net voordat hij me kan zoenen gaat mijn wekker. Nog even blijf ik liggen in mijn bed. Kan ik niet gewoon nog even een uurtje slapen, terug naar mijn dromen. Maar helaas is daar geen tijd voor. Ik moet straks weer naar mijn werk. Vroeger beginnen vandaag omdat het druk is door een storing van gister. Met lichte tegenzin sta ik op, ga even douchen en trek mijn donkere jeans aan met een lichtroze blouse. Mijn haren steek ik op omdat het voor het werk toch vast moet. mijn bruine laarzen erbij en ik ben klaar om te gaan.

10 minuten voor mijn dienst begin kom ik aan op mijn werk. Beetje laat dus even opschieten.

Ik zet mijn fiets in het rek en loop snel naar binnen. Werkkleding pakken en snel de trap op richting kleedruimte. Binnen 5 minuten kleed ik me om en loop naar de inklokcomputer. Teminste, dat probeer ik. Overal staan karren. Eindelijk een pad gevonden, maar dan moet ik wel eerst om de tafels heen voor ik er ben. Nouja zo erg is dat niet bedenk ik en ik loop vlug door. Duik hier en daar tussen een kar of wat kleding door. Als ik onder de laatste kleding door duik richting de tafels sta ik ineens recht tegenover Chris. Op nog geen armlengte afstand. Hoi!! Ik zeg m hoi terug, maar loop ondertussen door omdat ik al laat ben. Na het inklokken zie ik dat ik dezelfde route terug moet nemen omdat alles volgebouwd staat.

Chris staat met een aantal collegaís te overleggen. Waar het over gaat kan ik niet horen. Als ik snel achter hen langs wil lopen doet Chris een stap achteruit. Sophie! Kom dr even bij staan. Zijn een aantal dingen die overlegd moeten worden. Ik doe wat ie vraagt en blijf dan maar naast hem staan. Het overleg gaat verder. Iets over de storing van gister en nog iets anders over een schoonmaakrooster of zo iets. Veel krijg ik er niet van mee. Ik ben veel te afgeleid door het heerlijke luchtje wat Chris draagt. Het moet wel van hem zijn want het is een typisch mannenluchtje en de rest van de collegaís zijn allemaal dames.

Ik wordt uit mijn gedachten gehaald door de woorden; Overleg is over, fijne dag iedereen!

Ineens zie ik iedereen weglopen en kom zelf ook in beweging. Ik voel een zacht speelse tik tegen mijn billen. Ik weet dat Chris dat was, maar ik reageer er maar niet op. Teveel collegaís om me heen. Als ik een stukje verder ben kijk ik nog even om en ik zie Chris staan kijken. Met een twinkel in zijn ogen en een stout maar beteuterd lachje om n lippen.

Op mijn werkplek blijkt dat we maar met weinig zijn ivm zieke. Alle zeilen bijzetten en even flink doorpakken als we op tijd klaar willen zijn. Chris zie ik niet meer en ik bedenk dat hij waarschijnlijk al naar huis is. Die zal wel ochtenddienst hebben gehad maak ik mezelf wijs en ik stort me op mijn werk.

Sophie! Wil jij de schone werkkleding van de mannen even opruimen?? Ja, geen probleem, antwoord ik en loop naar de ruimte waar de werkkleding hangt. Er staan 5 karren die opgeruimd moeten worden. Als ik de ruimte in loop wil ik bijna weer weglopen als ik zie wat voor zooi het is. Overal kleding op de vloer, overal lege haakjes. Zowel in de rekken als op de vloer. Er lijkt wel een bom ontploft.

Ik start dan ook maar met het verzamelen van de lege haakjes. Anders kan ik nergens kleding kwijt. Een routineklusje dus vrij snel ben ik al klaar. Ik loop naar de kar die op de gang staat en pak hier een aantal truien uit. Maar XXXL staat er op het labeltje. En dus weet ik dat die achter in de ruimte horen. Ik loop daar naartoe en maar plaats op het rek. Als ik de truien wil neerhangen hoor ik de deur dichtslaan. Ik hoor de klik van het slot, maar door de rekken kan ik niets zien. mijn hart bonst me in mijn keel, maar ik blijf muisstil staan. Ik weet niet wie het is en die persoon weet vast niet dat ik hier ben.

Ik hoor voetstappen en zie Chris achter een rek vandaan verschijnen. Hij draagt alleen een spijkerbroek. Opgelucht haal ik adem. Chris loopt vlug naar me toe en neemt me in zijn armen om me vervolgens een zoen te geven die ik met alle plezier beantwoord. Hij maakt zich los uit onze zoen en fluistert zacht. Ik ben zo blij dat je hier werkt, ik heb zoín zin in jou. Heb de hele middag aan je gedacht. En toen ik je hier naar binnen zag gaan kon ik me niet beheersen. Ik wil je.

Even kijk ik hem aan en beantwoord zijn verklaring met een diepe gepassioneerde zoen.

Zonder te stoppen trekt hij wat kleding van het rek en van de haakjes en laat deze op de vloer vallen. Dan glijden zijn handen van mijn hals via mijn werkshirt naar de rand van mijn broek. Die knoopt ie los en zijn handen kriebelen weer omhoog, maar dit keer onder mijn shirt. Even bibber ik als zijn vingers langs mijn navel glijden. Zachtjes maakt hij de haakjes van mijn bh los. zijn handen glijden weer naar beneden en grijpen nu de rand van mijn shirt. Hij trekt het omhoog en met 1 beweging gaan mijn shirt en bh uit. Ik laat mijn handen over zijn borst en buik glijden tot ik bij de rand van zijn spijkerbroek uitkom. Daar stop ik even en kijk m nog een keer aan. Ik zie een twinkeling van geluk en lust in zijn ogen. zijn ademhaling een beetje ontregeld. Met 1 hand maak ik de knoop van zijn broek los terwijl ik met de ander al een beetje plagerig over de bult in zijn broek wrijf.

Ondertussen is Chris bezig mijn broek naar beneden te krijgen. En ik besluit hetzelfde te doen bij hem. Tegelijk met zijn broek laat ik me ook door mijn knieŽn zakken. Zachtjes neem ik zijn eikel tussen mijn lippen en laat mijn tong er plagend langs glijden. Chris geeft een zacht geluidje wat voor mij de bevestiging dat ik door kan gaan en rustig begin ik zijn pik te zuigen. Ik voel hem in mijn mond stijver worden en ik voel dat ik zelf natter wordt. Ik vind t wel genoeg geweest en ga via een spoor van kusjes weer staan. Dat was heerlijk fluistert Chris is mijn oor.

Tegelijk pakt hij mij bij mijn heupen en zet me met mijn billen op een wasbak die in de ruimte staat. Ik blijf zitten in afwachting van wat hij gaat doen. Dan is hij degene die door zijn knieŽn zakt en een vinger door mijn kutje laat glijden. Ik ben al behoorlijk nat en dat merkt hij. Hij likt zijn vinger af en gaat voorzichtig met zijn tong over mijn clitje. Een zacht kreuntje ontglipt me.

Oh wat voelt dit goed! Chris gaat rustig verder en ondertussen laat ie af en toe 2 vingers in en uit mijn kutje glijden. Dan houd ik het niet meer. Ik wil Chris is me voelen. NU.

Chris tilt me op en geeft me een heerlijke zoen. Hij legt me neer op de kleding die hij eerder op de grond had laten vallen. Als vanzelf geef ik hem de ruimte om tussen mijn benen te komen. Chris plaatst zijn harde pik voor mijn kutje en stoot in een keer naar binnen. Dit gaat gemakkelijk omdat ik al zo ontzettend nat ben. Hij begint me te neuken. Eerst rustig, maar dan hoor ik zijn ademhaling onregelmatiger worden en versnellen. Ook mijn ademhaling wordt al snel zwaarder. Chris geeft me een zoen en dan stoot ie nog een paar keer zo diep mogelijk, ik voel zijn pik opzwellen in mijn kutje, dan nog 1 stoot en ik voel hoe hij diep in me klaarkomt. Even blijft ie liggen om uit te hijgen, hij zoent me en dan trekt ie een spoor van kleine plagende kusjes van mijn mond via mijn hals en mijn borsten naar beneden. Even blaast ie over mijn buik wat me weer doet bibberen. Dan likt ie met lange halen langs mijn clitje, die toch al flink gevoelig is. Heel eventjes maar en ik moet naar adem gaan happen. Chris gaat door, ik gooi mijn hoofd in mijn nek, mijn spieren verkrampen en eventjes ben ik helemaal van de wereld.

*lieve lezers,

Laten jullie me in de reacties weten wat je van dit 2e deel vond?

Kus, Sophia

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ons Geheim! - 3

Zoek naar meer verhalen van Sophia...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: Ons Geheim! - 5Door: Sophia
Gelezen: 1650x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.1
:: Nieuwe Collega MoniqueDoor: T_dG
Gelezen: 14568x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lingerie, Werk, Pijpen, Slikken
16-07
8.6
:: Een Dag En Nacht In BelgiŽDoor: Biest038
Gelezen: 10574x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Tiener
13-07
8.1
:: Esmeralda - 2Door: Mt1984
Gelezen: 13863x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling School
03-07
8.9
:: De MassageDoor: Meomine
Gelezen: 25524x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.3
:: FantasiŽenDoor: MissT
Gelezen: 10912x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.5
:: Mega Mendi - 3Door: ToiSletje
Gelezen: 7594x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.0
:: De Klant Is KoningDoor: Emiel
Gelezen: 20343x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ruw, Werk, Overspel
28-05
8.5
:: De Dochter Van De CEODoor: Curd80
Gelezen: 29766x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slet, Tiener
26-05
9.2
:: Laura, Naar De Huisarts - 2Door: Angela
Gelezen: 21580x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Is Medisch
18-05
7.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 7Door: Tinar
Gelezen: 6749x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Avonturen Van Een Schilder - 4Door: Waterman
Gelezen: 9822x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
07-05
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 6Door: Tinar
Gelezen: 10167x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
30-04
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 5Door: Tinar
Gelezen: 16849x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
28-04
8.9
:: De Duistere Kant... - 2Door: Kimbald
Gelezen: 10243x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-04
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 962