Opwindend.Net
Datum: 28-05-2018
Stemmen: 54x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 10859x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Islandx - 9
Door Suurtje - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: IslandX - 8

Lang geleden mensen! Het spijt me, er hebben zich wat veranderingen in mijn leven voorgedaan, waardoor ik geen tijd (en ook een tijdje geen zin) had om te schrijven. Ik hoop het schrijven weer met een iets grotere regelmaat op te pakken.

Ysabel

Pijnlijk opgevuld voel ik me. Ik heb nog niet eerder wat in mijn kontje gehad en de buttplug zit niet echt comfortabel. Ergens hoop ik dat Noraly een grotere hindernis krijgt want ik voel nu al dat ik hier niet makkelijk mee zal kunnen rennen.

Het rad spint, en langzaam komt het tot stilstand. ‘Trileitje, 5 centimeter’.

2 hulpjes komen met een brede, lage tafel aangedragen. “Ga maar even liggen en spreid die mooie benen maar eens, Noraly!”, klinkt het uit de speakers.

Ik zie Noraly moeilijk kijken. Een buttplug in mijn kontje krijgen voor de ogen van het publiek was vernederend, maar ik kan me ook voorstellen dat Noraly zich nog meer opgelaten moet voelen nu ze haar benen moet spreiden voor het hele publiek.

“Opschieten, Noraly, anders komt een deel van het publiek even helpen!”

Dat overwint de twijfels van Noraly, en het mooie blondje gaat op haar rug op de tafel liggen en spreid haar benen. Direct zoomen de camera’s in op haar kutlipjes die zich langzaam een beetje openen. Noraly ligt met haar ogen gesloten te wachten op het inbrengen van het eitje.

“Maarten, aan jou de eer!”

Er komt een wat oudere, kalende man uit het publiek gelopen. Een van de hulpjes rijkt hem het eitje aan en een flesje glijmiddel. Maarten smeert het eitje goed in tot het glanst van het glijmiddel. Genietend zie ik hem kijken naar het jonge kutje wat open voor hem ligt.

Hij kan het niet laten om een paar keer over de lipjes te strelen voordat hij de lipjes verder spreid en langzaam centimeter voor centimeter het eitje naar binnen drukt.

Noraly slaakt een kreuntje, wat de camera feilloos oppikt.

“Is het lekker, Noraly?”, klinkt het direct uit de speakers.

Het blondje schudt haar hoofd, maar haar gezichtsuitdrukking zegt wat anders, en behalve spanning is er ook opwinding te zien op haar gezicht.

Maarten geniet er van, en hoewel het eitje al lang in het kutje van Noraly zit blijft hij met zijn vinger het jonge poesje verwennen. En het meisje laat het toe! De camera’s volgen elke beweging van Noraly, die licht hijgend de vinger van de oudere man in haar kutje toelaat. De camera’s registreren feilloos hoe Maarten zijn andere hand onder het kontje van Noraly schuift om nog meer van haar heerlijke lichaam te voelen en ook nu protesteert het meisje niet.

“Zo is het wel genoeg Maarten, er moet nog een wedstrijd gelopen worden!”, klinkt het uit de luidsprekers.

Met duidelijke tegenzin haalt Maarten zijn hand onder de billen van Noraly vandaan, en als hij zijn vingers uit haar kutje haalt, opent het meisje haar ogen. Ze lijkt zich nu pas weer bewust te worden van haar omgeving en sluit haastig haar benen.

De bewakers leiden de meisjes naar het startpunt.

“Dames en heren, de verliezer van het hardlopen gaat het kutje van de winnaar likken. Dit is echter niet alles, zij gaat dit doen terwijl ze zelf geneukt word!”

Beide meisjes kijken toch wel wat verbouwereerd, de spelen worden steeds extremer!

Vooral Noraly heeft het er moeilijk mee. Ze is niet aan de pil, wat het allemaal bijzonder risicovol voor haar maakt.

“Meiden, hebben jullie al eens een vrouw gelikt?”

De meisjes schudden hun hoofd.

“Geeft niet, er moet ten slotte altijd een eerste keer zijn.”

“Ysabel, je hebt het kutje van Noraly al uitgebreid kunnen bewonderen, heb je al zin om het te likken?”

Ysabel kijkt een beetje moeilijk.

“En Noraly, heb je een beetje zin in het nu nog verborgen kutje van Ysabel?”

Het publiek ziet het blonde meisje zachtjes nee schudden.

Het startschot klinkt en beide meiden rennen behoorlijk gehinderd door de seksspeeltjes over de atletiekbaan. Noraly neemt gelijk een voorsprong. Ze is slanker dan Ysabel en heeft een goede conditie.

“Het trileitje dat diep in de kut van Noraly zit staat nog niet aan, wie wil dat ik het eitje aanzet?”, wordt door de speakers geschreeuwd.

Het opgezweepte publiek begint direct ‘Aan, aan, aan’, te scanderen.

Noraly kijkt nog smekend naar het publiek, maar het heeft geen nut, en opeens voelt ze de geile gevoelens door haar buik trekken als het eitje stevig begint te trillen in haar gevoelige kutje.

Ongemerkt begint ze minder hard te lopen, en als ze naast zich kijkt ziet ze dat Ysabel haar achterstand bijna heeft ingelopen. Ze dwingt zichzelf om niet te letten op het lekker gevoel in haar poesje, en harder door te lopen, en tot haar opluchting ziet ze dat ze uitloopt op Ysabel. Met veel moeite blijft ze zichzelf concentreren, en zo weet ze zonder al te veel moeite de wedstrijd te winnen.

Verderop ziet ze hoe een volledig 2-persoons bed het veld op wordt gerold.

“Gefeliciteerd Noraly, goed gelopen! Je mag op het bed gaan liggen, en je benen spreiden zodat Ysabel er goed bij kan!”

Ze kijkt Ysabel aan, en ziet weinig enthousiasme in haar ogen. Het bed voelt heerlijk zacht aan, ze zou zich bijna op haar gemak gaan voelen, als er geen duizenden ogen meekeken, terwijl ze voor de tweede keer in een kwartier haar benen spreidt voor oog van de camera’s.

“Aangezien je nog geen ervaring hebt Ysabel zullen we je een beetje helpen. Begin maar met het spreiden van de lipjes van Noraly”.

Noraly kan wel door de grond zakken dat er zo over haar wordt gesproken. Ze heeft het gevoel eerder te hebben verloren.

Onwennig opent Ysabel het kutje van Noraly.

“Het klitje van Noraly is goed zichtbaar, lik er maar eens overheen!”

Ysabel aarzelt 10 seconden, en likt dan voorzichtig over het harde knopje van Noraly. De zachte tong van de latina zorgt er voor dat Noraly gelijk een kreuntje slaakt.

“Heel goed, hier mag je mee doorgaan tot Noraly klaarkomt!”, klinkt het vanuit de speakers.

Ver weg registreert Noraly nog het woord ‘klaarkomen’, maar ze is al te ver weg om zich hier nog zorgen over te maken.

Voor Ysabel, die nu kan ‘genieten’ van de smaak van het kutje van Noraly, moet het echte werk echter nog komen. Uit het publiek komt een lange slanke man naar voren gestapt, met bruin haar tot op zijn schouders.

Hij doet netjes zijn schoenen uit en gaat dan op het bed zitten, achter de volle kont van Ysabel.

Hij pakt het stringetje van de latina beet en begint deze over haar kontje naar beneden te stropen.

Even wil Ysabel zich verzetten, maar het afkeurende geluid uit de speakers zorgt er voor dat ze zich snel bedenkt.

“Er is maar 1 manier om hier onderuit te komen Ysabel, dat is Noraly klaar laten komen”.

Verwoed zet Ysabel de aanval in op het klitje van Noraly, die een gilletje slaakt door de toegenomen intensiteit.

De man trekt het stringetje over de benen en voeten van Ysabel. Geroutineerd dwingt hij haar benen uit elkaar zodat hij goed toegang heeft tot haar kutje.

Direct zoomen de camera’s in op de gleuf en het sterretje van Ysabel. De buttplug steekt nog naar buiten uit haar kontgaatje. De volle lipjes van Ysabel zijn duidelijk goed doorbloed, de spelletjes laten haar duidelijk niet koud.

De man laat zijn broek zakken, en het publiek laat goedkeurende geluiden horen als er een lang lul tevoorschijn komt. De man zet zijn pik tegen het kutje van Ysabel, en in een snelle beweging duwt hij zijn harde lul bij haar naar binnen.

Hoewel het poesje van Noraly een boel blokkeert hoort het publiek duidelijk een gilletje van opwinding uit de mond van Ysabel komen.

Met een stevig tempo begint de man Ysabel te naaien. Het publiek hoort het kletsende geluid als zijn onderlichaam tegen de volle latinakont van Ysabel slaat. Met elke stoot tikt zijn onderlichaam de buttplug aan, wat Ysabel doet kreunen, en niet alleen van ongemak! Genadeloos neukt de lange man de 20 jarige latina.

Ysabel heeft het niet meer, zo geraffineerd doet de lul in haar kutje zijn werk. Ze voelt het orgasme in zich opkomen en kreunend en met kleine gilletjes komt ze klaar.

“Dames en heren, voor u ziet u Ysabel klaarkomen, volgens mij geniet ze nog meer van de spelen dan wij!”

Het publiek joelt.

“Als het haar echter niet lukt om Noraly klaar te laten komen voordat haar kutje volgespoten wordt roepen we een reserve in!”

Het publiek juicht nu nog harder.

Ysabel kijkt onbegrijpend op, waarom juichen ze nu zo hard?

“Wist je dat de reserve het recht heeft je in je sterretje te nemen, Ysabel?”

Verschrikt kijkt de jonge latina op en begint dan verwoed Noraly te beffen. De buttplug rekt haar al pijnlijk ver op, ze wil geen lul in haar kontje!

Aangemoedigd door het publiek begint de man achter haar harder op haar kut in te beuken.

Opeens versnelt de man. Ysabel beseft zich dat haar tijd er bijna op zit, en met de moed der wanhoop zet ze de aanval in op het klitje van de blondine die met haar benen wijd voor haar ligt.

Ze hoort hoe Noraly zwaar begint te hijgen, maar precies op dat moment voelt ze hoe de eerste stralen zaad haar kutje in spuiten.

De wanhoop nabij herinnert Ysabel zich een ‘trucje’ wat een van haar voormalige sekspartners eens bij haar had geflikt. Ze brengt haar hand onder het kontje van de blondine, en terwijl ze haar laatste aanval inzet op het klitje van Noraly, wrijft ze tegelijkertijd over het sterretje van het blondje.

Het resultaat is spectaculair te noemen. De blondine, die plotseling een indringer bij haar sterretje voelt, slaakt een gil en knijpt haar kont en benen bij elkaar. Deze samenknijpende beweging, samen met de dubbele stimulatie, duwen haar over de rand en schokkend van haar orgasme trekt ze met haar benen het hoofd van Ysabel harder tegen haar kutje aan.

Ysabel weet niets anders te doen dan door te likken terwijl Noraly de golven van haar orgasme door haar lichaam voelt trekken.

De voldane man trekt zich terug, daarbij een latina achterlatend met sperma lekkend uit haar bolle kutje, met haar hoofd begraven in het drijfnatte poesje van een knappe blondine.

Opmerkingen, commentaar, complimenten en reacties mogen in de comments of naar suurtje@live.com. Jullie als lezers, jullie reacties en de personen over wie ik schrijf, en hun reacties, maken het schrijven leuk!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Islandx - 10


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1212x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 936x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6913x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 5015x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6849x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13108x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2940x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4921x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9183x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8035x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10492x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5047x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7647x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5880x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8260x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net