Opwindend.Net
Datum: 05-07-2018
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 14418x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Bouchra Krijgt Een Baasje - 2
Door Mike_s - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bouchra Krijgt Een Baasje - 1

Dit verhaal gaat over Bouchra (niet haar echte naam maar ik heb die specifieke naam gekozen om een leuke reden) een lekkere stoute Marokkaanse slet. Ze is 21 jaar oud, licht bruin getint, 1,70m lang, met een slank postuur, een leuke krullenbol, een lekkere bolle kont en met een goeie c-cup.

''Het is ok, mijn vriendin wilde perse een te klein jurkje aan en de rits kwam per ongeluk tussen haar huid''. Ze antwoordde met ''Oei wat rot voor je meis, jullie jonge meiden moeten ook niet zulke strakke kleren halen, je bent precies zoals mijn dochters''. Ze kwam iets dichterbij en vroeg of ze misschien moest komen helpen om de rits voorzichtig samen los te maken. Ik zei snel dat het niet nodig was en dat we het al geregeld hadden maar dat ze helaas nu wel wat pijn had. Haar voetstappen kwamen dichter richting het gordijn. En na een tel of twee stond ze er recht voor, haar schaduw was al deels te zien net onder het gordijn. Bouchra probeerde mijn handen weg te duwen maar ik bleef precies staan zoals ik stond en plaagde haar een beetje meer door mijn vinger dieper in haar te drukken. Ze keek me wat geschokt aan en maakte een beetje geluid. Snel reageerde ik hardop met ''Ja schat het spijt me maar je wist dat het jurkje veel te strak was, wil je er anders een kusje op?''. Er was een beetje gelach aan de andere kant van het gordijn en de vrouw begon weg te lopen. ''Nou je bent in ieder geval een goed vriendje daar heb je wel geluk mee meis, ik ga verder met kleren passen, als jullie hulp of iets nodig hebben gewoon even roepen dan h''.

Langzaam liet ik Bouchra los en liep naar het gordijn en ging wat bukken om er onderdoor te kijken of de vrouw nou eindelijk echt weg was. Ik kon nog net zien hoe een paar hakken naar een pashokje liepen. ''Die is weg'' zei ik zacht maar de slet kon het niet horen, die stond nog op precies op dezelfde plaats. Toen ik van het bukken weer rechtop kwam en me omdraaide zag ik het stoute sletje met zichzelf spelen. Met snelle stappen liep ik op haar af en trok haar hand uit haar panty en pakte haar vast bij haar keel. ''Had ik jou toestemming gegeven om met jezelf te spelen?''. Er was een kleine glimlach ''Nee''. ''Vind je dit grappig kleine slet, eerst wat spelen met jezelf zonder toestemming en dan nog glimlachend antwoorden met een simpel nee in plaats van nee meneer? ''O, oeps" en weer had ze die glimlach op haar gezicht. Ik liet haar keel los en greep haar haar vast en ging tegen haar kontje aan staan. ''Au meneer''. ''O dus nu heb je wel opeens manieren?''. Haar hand, die nog best nat was, pakte ik vast met mijn rechterhand en bracht hem naar haar mond. ''Mondje open hoer, je gaat die vingers goed schoon likken en zuigen, begrepen''? Nadat ze niet snel genoeg antwoord had gegeven liet ik haar hand los en gaf haar een zachte tik in haar gezicht. ''Begrepen''? ''JA MENEER SORRY MENEER'' zei ze hard fluisterend en ze stak meteen een tong uit om haar wijsvinger te likken.

Terwijl zij n voor n een vinger in haar mondje bracht om haar geile nattigheid op te likken besloot ik om haar nog eens wat harder aan te pakken. Ik trok haar strakke shirtje omhoog en kneep en draaide aan haar tepels. ''AU AU MENEER......SORRY''. Dit sletje had wel manieren maar moest er soms gewoon even aan herinnerd worden dat ik niet zomaar iemand ben. Dit was nu officieel mijn Marokkaanse sletje en ik haar baasje. Ik besloot dat het genoeg was na een korte tijd en liet haar tepels los. Nadat ze losgelaten waren keek ze een beetje teleurgesteld naar mij. ''Waarom zo teleurgesteld, vond het zaadsletje het lekker? Begon je kutje weer te kriebelen? ''Ja meneer, het deed een beetje pijn maar het voelde wel erg goed''. Mijn ogen staarden naar die van haar en ik plaatste mijn hand op haar kruis (buiten haar panty) en bewoog langzaam een klein stukje op en neer. Er ontstond een geile blik in haar ogen en ze beet op haar lip. ''Vind je dit zo lekker om mijn hand zo over je kruis te hebben? Wordt het kleine sletje hier nou zo geil door''? Ja meneer het voelt zo goed, ik word zo nat''.

Na dat gehoord te hebben haalde ik mijn hand snel weg. ''Tijd om dat rokje te passen''. Bouchra kwam half bij en staarde naar mij met hongerige ogen. Ze pakte het rokje en wou het bijna aandoen, maar ik tikte tegen haar panty aan. Ze snapte de hint al vrij snel en trok langzaam haar panty uit, terwijl ze me aanstaarde met een geile glimlach. Haar benen waren vrij smal en wat bruiner dan had ik verwacht. Haar heupen waren goed gevormd en haar billen waren zelfs voller rond dan op de foto's. En dan de hoofdprijs: haar kleine bruine kutje, zo klein, zo nat en smekend om geplezierd te worden. Ik gleed er snel een vinger in en maakte een kleine beweging op en neer. Het kreunen was alweer zacht begonnen en haar hand reikte naar mijn shirt. Haar ademhaling versnelde en ze trok me dichterbij en zoende me.

Ik onderbrak de zoen en wees naar de grond. Daar lag haar rokje en dat moest nog aan. Bouchra dook haastig op de grond en binnen een seconde stond ze daar in een shirtje dat nog omhoog zat (net boven haar borsten) en in haar rokje dat bijna niks verborg. ''Op je knien, mond open en steek je tong goed uit''. Gehoorzamend deed ze precies wat ik zei en daar was ze dan. Een slet die ik amper een week kende zat nu al vrijwel naakt op haar knien wachtend op wat haar baasje met haar zou doen. Mijn handen gingen naar mijn riem toe en die deed ik langzaam los en ik opende mijn knoop. Daarna deed ik de rits langzaam omlaag. Mijn broek hing nog een beetje aan mijn benen. Het enige wat nog in de weg zat was mijn boxer.

Bouchra kwam dichterbij en wou al meteen haar lippen zetten op de bobbel die ze zag in mijn boxer. Plagend ging ik steeds een klein stukje achteruit en alsof haar innerlijke slet naar buiten kwam kroop ze naar me toe en kuste de bobbel. Haar lippen gingen eroverheen en met haar tong voelde ze eens een beetje rond. Ze zag er helemaal opgegeild uit, haar ogen verbraken geen moment het contact met mijn boxer. Ze had het zelf niet door maar ze kwijlde al voor een kleine tijd over mijn boxer heen tijdens het likken. Toen ik goed keek zag ik een kleine frustratie. Het werd me al snel duidelijk dat ze natuurlijk liever met mijn blote lul speelde. Ik zette mijn vinger op de rand van mijn boxer en speelde een beetje met het elastieken gedeelte. Steeds trok ik er licht aan en liet dan het elastiek weer terug klappen en telkens als ik dat deed zorgde ik ervoor dat ze een deel van mijn bruine lul kon zien.

''Wil het sletje spelen met mijn lekkere choco lolly''? ''O ja alsjeblieft meneer''. Wees is een brave kleine slet en zeg ja daddy''. Ze likte haar lippen en zei: ''Ja daddy''. ''Vanaf nu spreek je mij aan met Daddy, Meester of Meneer is dat begrepen''? Haar ogen werden wat groter en ze glimlachte een beetje stout en zei Ja meester. ''Vertel me eens wat je wilt van me, laat me je eens goed horen smeken''. ''Ik ben zo geil op u, en zit op mijn knien nu te smeken. Ik wil u zo graag zien en op u geilen''. ''O wil je mijn lul zo graag dan?'' ''Ja meester Mike. Verwen me alsjeblief met uw lekkere lul, ik wil mezelf zo graag vingeren, ben zo geil als ik er alleen maar aan denk. Ik wil zo hard klaarkomen bij het likken van uw pik''. ''Zo te horen word je best nat van meneer''. ''Ja meneer, mijn kutje druipt voor u''. Ze begon steeds harder te praten waarbij ik haar wat kalmeerde en probeerde haar te laten herinneren waar we op dat moment precies waren. ''Ik merk dat je het wel graag wilt maar blijkbaar wil je het iedereen hier vertellen''. Ze snapte wat ik haar probeerde te zeggen en was daarna wat stiller.

Ik pakte haar handen en zette die op de randen van mijn boxer. ''Mag die omlaag''? Ik antwoordde met een ja en zonder teveel gezegd te hebben deed ze die langzaam omlaag. De boxer gleed langzaam naar beneden en een kleine sliert voorvocht werd erdoor zichtbaar. Bouchra staarde naar mijn lul en daarna naar mij, wachtend op instructies. Ik veegde mijn voorvocht af met een vinger en hield daarna die vinger voor haar gezicht. ''Mag ik het aflikken meneer''? Ik gaf haar een knik en voorzichtig nam ze de hele vinger in haar mond en likte hem af. Dat maakte me zo geil dat ik mezelf bijna niet meer kon beheersen. Ik greep haar keel vast en zei zacht ''Op het moment dat ik loslaat ga je me pijpen vieze slet, je pijpt me alsof je leven er vanaf hangt, begrijp je dat vieze hoer? (Gelukkig had ik nog een beetje zelfbeheersing anders had ik dat hardop naar haar geschreeuwd.) Bouchra knikte wild op en neer.

Ik herhaalde de vraag nog een paar keer en gaf haar per keer dat ik het vroeg een tik op haar lichaam. Haar borsten, gezicht en kutje kregen een paar lekkere tikjes en bij elke tik werd ze net wat geiler. En voordat ze het doorhad liet ik haar keel los en als een bezeten schoot ze naar voren en stootte ik mijn lul zo haar mondje in. Ze nam hem meteen al tot de helft naar binnen en rolde met haar tong over de eikel heen. Met haar linker hand speelde ze met mijn ballen en met haar rechter had ze een goeie grip op mijn lul en haar hand ging bij elke zuigbeweging gelijk mee. Dit was niet haar eerste keer, dit kleine zaadsletje wist precies hoe ze moest pijpen. Tijdens het zuigen keek ze vaak omhoog en haar ogen maakten me steenhard.

Na een korte tijd hielp ik haar wat mee door mijn heupen te bewegen. Het maakte het wat makkelijker voor haar. Nadat ze mijn lul goed nat had gemaakt vertelde ik haar dat ze zich ondertussen mocht vingeren tijdens het pijpen. Dat hoefde Bouchra niet nog een keer te horen en ze stak meteen 2 vingers haar kutje in. Ik trok mijn lul uit haar mondje en veegde hem af aan haar borsten. Slierten volgden van haar mond naar mijn pik. Ik glimlachte nu naar haar ''Hoe vind je die negerlul, lekker h? ''Ja meester ik vind uw lul heerlijk''. Ik stak mijn pik weer bijna helemaal haar mondje in en liet haar een beetje kokhalzen en hield haar achterhoofd even vast. ''Je gaf een verkeerd antwoord, ik vroeg of je daddy's negerlul lekker vond''. Ik hield hem vast voor ongeveer 13 seconden en toen trok ik hem eruit. Ze moest er wat van hoesten en probeerde op adem te komen.

Eenmaal op adem zei ze ''Sorry daddy ik hou van uw negerlul, echt waar, mag ik doorgaan? Ik stak hem weer terug erin en begon haar keel wild te neuken en voordat ik het goed door had voelde ik mijn orgasme naar boven komen. ''Ik ga komen hoertje''. Toen ze dat hoorde probeerde ze weg te komen maar ik had haar stevig bij haar haren vast. Met wat tranen door het kokhalzen schudde ze haar hoofd met mijn lul nog steeds in haar keeltje en met een kleine kreun begon ik te spuiten. Haar ogen rolde wat terug en ze slikte een groot deel door. De rest hoestte ze eruit op de spiegel en een beetje op haar panty. Ik zag het en pakte haar hoofd vast en trok haar richting beide plekken met zaad. ''Nee nee, oplikken vuile zaadslet''. Ze protesteerde, dus ik duwde een vinger ruw haar kontgaatje in en bewoog er wat mee rond. Ze schrok en begon te luisteren en het zaad van de spiegel en panty af te likken. ''Wees braaf en slik het door''. En met een slok was het weg en opende ze haar mond om te laten zien dat het echt was doorgeslikt.

De grond was wat nat door haar speeksel en natte kut, dus veegde ik het weg met het shirtje en rokje van de winkel. Ik liet haar zich omkleden, make-up en alles goed doen en we liepen het pashokje uit. Toen we eruit waren realiseerden we ons dat we er best een poosje hadden gezeten. De meeste mensen van eerst waren al weg en er was nu alleen nog een vrouw met een wandelwagen verderop. Sommige hokjes waren dicht (het hokje naast ons, dat eerst vrij was, was nu bezet en dus was er iemand al een tijd naast ons). Bouchra zag het ook, kneep wat in mijn arm, keek me aan met een rood hoofd en we moesten beide een beetje lachen. Snel liepen we langs de vrouw met de wandelwagen (die ons best wel vies nastaarde) terug het winkelgedeelte in.

Ik merkte al sinds we het pasgedeelte uit waren dat er wat mensen onze kant opkeken, met name een vrouw en een man in een pak. De rok en het shirt hadden we tussen normale kleren opgehangen. Nadat we dat gedaan hadden zag Bouchra dat de vrouw en de man onze kant op kwamen en liet het mij snel weten. Ik keek en zag een soort V op het pak van de man (dat dragen bewakers vaak). De vrouw moest die van daarstraks zijn want ik herkende haar outfit en hakken. Ik pakte Bouchra's hand en we gingen zo snel mogelijk weg uit de zaak en richting de Burger King. Eenmaal daar wou Bouchra even naar het toilet en ik ging zitten met een milkshake en bedacht dat we nog steeds een film konden kijken in de bios. Misschien wel een film die al weken in de bios is en waar niet zoveel mensen meer naartoe gaan en we dus redelijk alleen zouden zijn... in het donker.

Dit is het einde van deel 2. Laat vooral een reactie achter en laat me weten wat jullie ervan vonden. Voor vragen en dergelijke kunnen jullie me altijd mailen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: LisaDoor: Maria Smulder
Gelezen: 7179x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Scheren, Vernedering, Hoer, Biedingen, Slet, Dildo, Tondeuze
14-02
7.3
:: Hij Moet Nog...Door: Kareltje
Gelezen: 14243x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Squirten, Dikke Lul, Plassen
11-02
8.6
:: Meesterlijke Ervaring - 3Door: Otxoa
Gelezen: 4703x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sm, Subjes, Sletjes, Submissive
11-02
8.6
:: Nieuwe Job - 3Door: Ellen
Gelezen: 6514x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
10-02
8.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7463x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoeren, Bordeel, Theater, Pijpen, Kantoor, Hakken, Beffen,
10-02
9.2
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 6580x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno, Camera, Vrouwen, Beffen, Sperma
10-02
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 8766x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Film, Porno, Water, Hond.
10-02
8.0
:: De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 16540x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Onderdanig, Pijpen, Anaal, Oud-jong
08-02
8.0
:: Oud Klasgenootje Blijk... - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 9073x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
8.5
:: Mijn SletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 13492x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Oud-jong, Pervers, Onderdanig
07-02
8.3
:: Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Gelezen: 13401x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Femdom, Fetish
06-02
8.4
:: Dana - 1Door: Arend-Jan
Gelezen: 10825x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jong-oud, Cuckhold, Openbaar, Trein
06-02
8.8
:: Voor Tim - 3Door: ForYou
Gelezen: 3458x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
05-02
8.7
:: Wat Wint Er...? - 3Door: Subt
Gelezen: 3693x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen Pis Bondage
05-02
7.7
:: Nieuwe Job - 2Door: Ellen
Gelezen: 9471x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
05-02
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net