Opwindend.Net
Datum: 12-01-2018
Stemmen: 142x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 26017x
Lengte: Gemiddeld
Emma En Timo
Door Mirelle - Zoek naar meer...

Emma werd wakker in het vakantiehuis van haar zuster Bianca en zwager Toon. Het duurde even voor ze zich realiseerde waar ze was. Ze keek op de wekker. Het was half acht. Emma had als een blok geslapen. Ze had de avond daarvoor tot laat met haar zuster en zwager zitten praten en daar behoorlijk wat wijn bij gedronken.

Emma moest nodig plassen, dus stond ze op en ging naar het toilet. Ze had een droge mond en een lichte hoofdpijn. Een groot glas water zou haar goed doen, daarom liep ze de trap af en ging naar de keuken.

Timo, de zoon van Bianca en Toon, had zijn tante horen opstaan en naar beneden gaan. Hij had zoals gewoonlijk naakt geslapen. Hij stond op en trok een rood sportbroekje aan en ging ook naar beneden.

In de keuken zag Timo zijn tante in haar witte pyjama staan. Ze droeg er geen ondergoed onder, dus tekenden haar vrouwelijke rondingen zich duidelijk in de stof af. Timo kreeg er een erectie van. Hij vond zijn tante een lekker stuk, ook al was ze al vijfendertig en hij zelf pas zestien.

“Hoi, Emma, lekker geslapen ?” vroeg Timo.

“Als een roos, vast door de wijn, maar ik heb nu wel een beetje hoofdpijn.” zei Emma.

Timo gaf zijn tante een doosje paracetamol. Emma nam er één en schonk opnieuw haar glas vol om het tablet weg te spoelen.

“Zal ik koffie zetten ?” stelde Timo voor, “Pa en ma en de meisjes zullen voorlopig nog wel niet naar beneden komen.”

Met de meisjes bedoelde Timo zijn zusje Pamela, en Angela, de dochter van Emma, die allebei tien jaar oud waren en bij elkaar op de kamer sliepen.

“Ja, lekker.” zei Emma.

Ze nam plaats op de brede ligbank op het terras. In de middag vond ze het er te heet, maar zo vroeg in de ochtend was het er in de opkomende zon net lekker. Vijf minuten later kwam Timo met twee bekers koffie aanzetten en nam naast zijn tante plaats.

“Waar hebben jullie gisterenavond over zitten praten ?” vroeg Timo, “Zeker weer over de scheiding.”

Emma knikte.

Timo wist dat de echtscheiding van Emma en Guus op een vechtscheiding was uitgedraaid, waarbij zijn vroegere oom aan aantal gemene streken had uitgehaald.

“Ik begrijp niet hoe Guus zo gemeen heeft kunnen zijn. Vroeger vond ik hem altijd zo een aardige oom.” zei Timo.

“Tja, zo zie je maar hoe alles kan veranderen.” zei Emma, “Zo lief als hij voor me was toen we twaalf jaar geleden trouwden, zo gemeen heeft hij me behandeld bij de scheiding. Hij zegt dat het mijn eigen schuld is dat hij niet meer van me houdt, en dat hij zijn geluk bij een andere vrouw is gaan zoeken. Dat seks met mij een sleur was geworden. Dat ik niet mijn best deed om er iets spannends van te maken. Maar ik zou echt niet weten wat ik dan had moeten doen.”

Timo had zijn koffie op en zette zijn beker weg. Hij schoof wat dichter naar Emma toe en streelde haar door haar haar. “Ik begrijp echt niet waarom hij een andere vrouw is gaan zoeken. Ik vind jou erg leuk. Ik was altijd jaloers op Guus omdat hij elke avond met je naar bed mocht en de dingen met je doen waar ik alleen maar van kon dromen.”

Emma vond de lieve woorden en strelingen van haar neef heel prettig. Ze schoof wat dichter naar hem toe en kuste hem op zijn mond. Ze voelde zijn erectie tegen haar dijbeen drukken.

Ze streelde met haar hand over de dikke bobbel in het glanzende rode sportbroekje, en zei:”Je hebt een stijve.”

Timo knikte, “Vind je dat erg ?”

“Nee, natuurlijk niet.” zei Emma, “Het verbaasd me alleen.”

“Hoezo ?” vroeg Timo.

“Nou, dat een jonge knul als jij een stijve piemel krijgt van een vrouw die meer dan twee keer zo oud is.”

“Ik ben al geil op je sinds ik een jaar of vier geleden seksuele gevoelens begon te krijgen.” zei Timo.

“Echt ? Daar heb ik nooit wat van gemerkt. Ik heb wel vaak gezien dat je een dikke bobbel in je broek had, maar dat dat door mij kwam had ik nooit in de gaten.” zei Emma.

“Ik durfde het ook noot te laten merken.” zei Timo, “Ik was bang dat je dan kwaad zou worden, en me misschien nooit meer zou willen zien.”

“Ach, malle jongen, door word ik heus niet boos om. Ik zie het eerder als een compliment, dat ik nog mee tel als vrouw. En complimentjes kan ik goed gebruiken na die rottige periode die ik heb doorgemaakt.”

“Nou, ik heb me al heel vaak afgetrokken terwijl ik fantaseerde dat ik het met jou deed. Ik wil heel graag met je vrijen.” zei Timo.

“Nou, kom dan maar.” zei Emma.

Timo schoof dichter naar Emma toe, en drukte zijn stijve geslacht tegen haar dijbeen. Voorzichtig kuste hij haar op de mond. Emma beantwoordde zijn kus en voelde al snel zijn tong tussen haar lippen. Ze drukte haar tong tegen de zijne en voelde hoe Timo een hand op haar rechterborst plaatste.

Timo wreef voorzichtig over gladde witte stof die de kleine, stevige borst bedekte en voelde de tepel verstijven. Hij maakte de knoopjes van Emma’s pyjamajasje los en betaste de nu blote borst met zijn vingers.

Emma voelde zich steeds geiler worden, en trok het sportbroekje van Timo naar beneden om met zijn pik te kunnen spelen. Ze kneedde zijn harige zak en voelde de dikke teelballen en pakte vervolgens de staalharde lul vast en bewoog de voorhuid op en neer over de dikke paarse eikel. Het was duidelijk dat Timo botergeil was. Emma vond het heerlijk om zich gewild en begeerd te worden. De vernederingen en kleineringen die ze de laatste maanden van haar ex had moeten doorstaan, hadden haar zelfvertrouwen flink aangetast.

Timo had de borst van zijn tante losgelaten en zijn hand tussen haar benen geplaatst. Hij streelde over haar kruis. Hij voelde de warmte en vochtigheid door de pyjamabroek heen, waarin al een natte plek was ontstaan.

Emma tilde haar billen op en schoof haar broek omlaag, zodat Timo over haar blote doos wreef. Ze gaf hem wat aanwijzingen hoe ze het het lekkerst vond en liet zich door haar neef heerlijk vingeren. Timo bewoog zijn wijs en middelvinger op en neer in haar natte schede en wreef met zijn duim over haar clitoris. Emma kreunde van genot en kwam geweldig klaar. Het was haar eerste orgasme sinds maanden.

“Kom lekker in me met die dikke pik van je.” zei Emma, zuchtend van verlangen. En ze trok haar pyjamabroek helemaal uit.

Dat liet Timo zich geen twee keer zeggen. Hij bevrijde snel zijn benen van het sportbroekje en kroop over Emma heen. Emma pakte zijn pik en leidde de dikke eikel tussen haar natte schaamlippen.

Timo liet zich zakken, en soepel gleed zijn neukstaaf naar binnen. Toen hij er tot aan zijn ballen inzat, hield hij stil en genoot van het heerlijke gevoel en gaf Emma een lange tongzoen. Langzaam bewoog Timo omhoog om zich vervolgens weer snel te laten zakken. Weer hield hij even stil. Hij begon langzaam op en neer te bewegen, maar voerde het tempo al snel op.

Emma genoot van het felle stoten van haar neef. Ook al deed het eigenlijk een beetje pijn en ging het iets te ruw naar haar zin, ze vond het geweldig om zo gepassioneerd te worden genomen. Al snel voelde ze hem schokkend klaarkomen. Ze streek hem door zijn haren, en fluisterde in zijn oor:”Goed zo, schatje, spuit je zaad maar lekker diep in me.”

Timo bleef langzaam op en neer bewegen tot de laatste druppel sperma naar buiten was en zijn pik verslapte en vanzelf naar buiten floepte. Hij gaf zijn tante nog een lange tongzoen en gleed toen hijgend van haar af.

“Deed ik het goed ?” vroeg Timo, toen hij weer op adem was gekomen.

“Helemaal niet slecht voor een eerste keer.” zei Emma, “Je kwam wat snel klaar, maar dat leer je wel beheersen en uitstellen als je het wat vaker gedaan hebt.

“Mag ik het vaker met je gaan doen ?” vroeg Timo hoopvol.

“Wat mij betreft wel.” zei Emma. “Ik zie eerlijk gezegd erg op tegen de weekenden die komen gaan dat Angela bij haar vader is en ik alleen thuis zit. Ik zou het dan erg fijn vinden als jij dan bij me bent en me gezelschap houdt. We kunnen dan samen leuke dingen gaar doen en natuurlijk heerlijke seks hebben.”

“Ja, dat zal geweldig zijn.” zei Timo.

Hij schoof weer naar Emma toe om haar een lange tongzoen te geven. Hij schoof iets naar beneden en begon beurtelings op haar tepels te sabbelen. Hij schoof zijn wijs en middelvinger weer in haar schede, die nu plakkerig van zijn zaad aanvoelde, en bracht zijn tante opnieuw tot een orgasme.

Zijn pik was inmiddels weer stijf geworden en hij kroop over Emma heen om aan een tweede wip te beginnen.

Hij deed het nu rustiger dan de eerste keer, en Emma vond het nu veel lekkerder. Ook duurde het nu veel langer voor hij tot een hoogtepunt kwam. Emma kwam met een luide kreun klaar door de langs haar clitoris op en neer glijdende neukstaaf en kreeg even later een tweede lading zaad naar binnen gespoten.

Uitgeput gleed Timo van haar af, en bleef hijgend tegen haar aanliggen.

“Zie je, de tweede keer ging al een stuk beter.” zei Emma zacht.

Timo, nog steeds hijgend, knikte. Uitgeput bleef hij tegen zijn tante aanliggen. Samen vielen ze in een diepe slaap.

Timo en Emma werden wakker door de stem van Bianca, die luid uitriep:”Hé, wat is dit ?”

Bianca zag haar zoon geheel naakt en haar zusje in alleen haar opengeknoopte pyjamajasje tegen elkaar aan liggen slapen op de ligbank op het terras.

Emma knoopte geschrokken snel haar jasje dicht en trok haar broek aan en stond snel op. Ook Timo sprong snel overeind en trok zijn sportbroekje aan.

“Sorry, ik was dit echt niet van plan.” zei Emma zich verontschuldigend tegen haar zus, “Maar Timo was zo lief voor me, en we lagen te knuffelen en ging als vanzelf steeds een stukje verder. Ik had ook al zo lang geen seks meer gehad.”

“En voor mij was het de eerste keer.” zei Timo.

“Het geeft niet.” zei Bianca, “Tenslotte ben jij nu vrij om te doen wat je wilt en met wie je wilt. En voor Timo is het goed dat hij nu ook is ingewijd in de liefde. Maar doe het voortaan in de beslotenheid van jullie eigen slaapkamers. Stel je voor dat de meisjes voor mij naar beneden waren gekomen en jullie zo hadden aangetroffen. Dan weet ik niet hoe we ze dat hadden moeten uitleggen.”

“Ja, je hebt gelijk.” zei Emma met een rood hoofd van schaamte.

“Nou, ik ga de ontbijttafel dekken.” zei Bianca.

“Ja, ik zal je helpen.” zei Emma.

“En ik zal koffie zetten.” zei Timo.

Een half uur later zat iedereen gezellig rond de ontbijttafel. Timo bekeek zijn tante af en toe met een geile blik. Hij zou haar nog vele malen tot wederzijds genoegen gaan nemen.

Zoek naar meer verhalen van Mirelle...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 22Door: Lara
Gelezen: 2099x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-07
9.2
:: Logeren Bij Tante Maria 13 #Door: Maria En Klaas
Gelezen: 3213x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Plassen, Sandwich, Anaal
22-07
8.9
:: Mijn Oudere ZusDoor: Sam
Gelezen: 5717x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
7.7
:: Verrassing Tijdens OppassenDoor: Rock
Gelezen: 19640x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Neef, Tieners, Jacuzzi, Trio.
21-07
9.1
:: Mijn Zusje En... - 6Door: TheoMaxwell
Gelezen: 7309x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Glurende Moeder - 14Door: Anna2014
Gelezen: 4546x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.0
:: Ongelofelijk Lekker - 21Door: Lara
Gelezen: 2476x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.4
:: Ik Liep Geil - 2Door: Sabine
Gelezen: 5822x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
20-07
8.7
:: Broer En Zus - 1Door: Max Van Der Linde
Gelezen: 21485x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Incest, Familie, Masturbatie, Lang, Serie, Sex
18-07
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 8122x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.7
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 4887x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.2
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 33525x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 26966x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 8316x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 19408x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 826