Opwindend.Net
Datum: 04-03-2018
Stemmen: 22x
Cijfer: 6.7
Gelezen: 4439x
Lengte: Gemiddeld
Manon, Ziet Sterre 1.0
Door Lumos28 - Zoek naar meer...

Shit, we hadden ons er nog zo op verheugd. Sterren kijken in Artis, helaas worden net voor ons de laatste kaartjes verkocht en komt er een bordje met uitverkocht achter het raam te hangen. Teleurgesteld vertrekken we weer richting Haarlem. Aangekomen in mijn studio, zien we het begin van een prachtige zonsondergang. We besluitem om het vanaf het balkon verder de bekijken. Gewapend met een fles wijn en twee glazen lopen we naar het balkon. Uitkijkend over de parkeerplaats zie je iemand sleutelen aan zijn auto, wat mensen staan te kletsen en in de hoek zit een groepje een winter barbueque te houden. Maar vooral zie je de prachtige zonsondergang. Het begint donker te worden, in de flat rechts zie je bij sommige studios licht branden. Ik kom achter je staan en sla me armen om je heen. Even staan we intens te genieten van de prachtige zon die ondergaat. Langzaam begin ik je in je nek te zoenen, lieve kusjes en dan weer wat harder, van je schouder tot aan je oor steeds een stukje hoger. Mijn handen glijden over je lichaam, pakkken je stevig beet in je zij. Tegelijkertijd begin ik aan je oorlel te sabblen. Mmm wat voelt dat lekker. Mijn handen glijden over je lichaam. Masseren je schouders, knijpen je in je zij en pakken je billen stevig beet. Mijn handen glijden langzaam weer naar boven en pakken je borsten stevig beet. Ik blijf ondertussen je nek zoenen, terwijl mijn handen je borsten masseren. Ik voel je stijve tepels door de stof van je trui heen. Voel hoe ze stijver en harder worden tussen mijn vingers.

Langzaam glij ik met 1 vinger bij je naar binnen. Steeds iets dieper ga ik met me vinger in je. Mijn andere hand nog steeds je borst masserend. M'n vinger glijdt weer uit je en dan er weer in. Uit en in uit en in. Ik blijf je nek zoenen, terwijl m'n vinger in en uit je glijdt. Ik hoor je steeds harder hijgen. Mijn vinger blijft in en uit je glijden.

Het voelt onwijs spannend en opwindend tegelijkertijd zo bezig te zijn terwijl er onder allemaal mensen bezig zijn en je geen idee hebt wie er allemaal het gedeelde balkon op kan lopen.

Met beide handen trek ik je broek naar beneden. Je staat nu met met gestrekte handen tegen de leuning van het balkon aan en iets gespreide benen. Ik zoen eerst je onderrug en daarna langzaam je billen. Steeds iets lager. Ik ga op m'n knieŽn achter je zitten en begin je langzaam van achtereren te likken, m'n tong glijdt langzaam door je lippen. Van beneden naar boven en weer langzaam terug. Cm voor cm voel je m'n tong tussen je benen glijden. Je moet steun zoeken bij de reling van het balkon, zo lekker voelt het.

Ik sla een arm om je heen en begin met een vinger langzaam over je klit heen te wrijven. Ik maak kleine circkelende bewegingen je moet je best doen niet keihard te gaan kreunen. Je doet je ogen dicht om je beter concentreren. Ondertussen blijft me me tong op en neer tussen je benen bewegen en drukt mijn vinger op je clit.

Even doe je ogen open: huh zie je dat nou goed? Je kijkt nog een keer en je gelooft je ogen niet. Schuin benden ongeveer 1 verdieping lager zie je een meisje met gespreide benen op de bank zitten. Helaas heeft ze haar trui nog aan, maar haar broek ligt op haar enkels en je ziet overduidelijk dat ze heerlijk met zichzelf aan het spelen is. Je ziet aan haar handbewegingen dat ze druk over haar clit aan het wrijfen is. Het voelt zo fout om naar haar te staren. Maar je kan je ogen er niet vanaf houden. Wat een ongelofelijk geil beeld.

Ondertussen voel je nog steeds mijn tong op en neer glijden tussen je benen, terwijl m'n vingers in en uit je glijden. De rillingen gaan over je lichaam. Maar je kan je ogen niet af houden van het meisje, en haar handbewegingen die ze maakt.

Stiekem sta je zo minuten naar het meisje te staren. Mijn vinger nog steeds je clit masserend. Wat voelt het heerlijk zo.

Onverwachts duw ik een twee vingers bij je naar binnen. Je slaakt een onverwachts gilletje van genot.

Het meisje opent verbaasd haar ogen en kijkt je recht aan. Beiden schrikken jullie je rot. Even kijkt ze verschrikt, maar inplaats van wegvluchten, kijkt ze je met een grote grijns aan. Ze draait zich een slag zodat je haar helemaal van voren kan zien. Ze geeft je een knipoog. Ondertussen begint ze zichzelf te strelen. Haar handen glijden over haar hele lichaam. Ze grijpt haar borsten vast en begint deze kort te masseren. Ze laat haar handen afglijden naar de onderkant van haar trui en ze trekt deze in 1 ruk over haar hoofd uit.

Ondertussen voel je nog steeds mijn tong op en neer glijden tussen je benen, terwijl m'n vingers in en uit je glijden. De rillingen gaan over je lichaam. Je moet je best doen om niet hard te gaan kreunen. Maar je kan je ogen niet van het meisje afhouden.

Ze zit nu helemaal naakt voor je. Ze laat haar handen over haar lichaam glijden. Langzaam van beneden naar boven, ze laat geen plek je onaageraakt. Terwijl ze je blijft aanstaren. Ze pakt haar eigen borsten weer beet en begint ze stevig te masseren. Ze laat een borst los en gaat langzaam naar beneden. Ze zit met gespreide benen voor je en je ziet hoe ze twee vingers in en uit zichzelf laten glijden.

Ondertussen voel je nog steeds mijn tong op en neer glijden tussen je benen. Terwijl m'n vingers in en uit je glijden. De rillingen gaan over je lichaam. Je moet je best doen om niet hard te gaan kreunen. Je voelt m'n tong op en neer gaan. Likkend dan weer snel en dan weer langzaam, terwijl mijn vinger een draaiende beweging maakt.

Je doet je ogen even dicht van genot. Wanneer je ze weer opent zie je aan het schokken van haar lichaam dat ze net een gigantisch orgasme heeft gehad.

Even ligt ze uitgeteld op de bank dan staat ze op, zwaait glimlachend en loopt uit je beeld.

Net op het moment dat ze uit je beeld loopt voel je mijn handen op je billen, ze beginnen ze te masseren, te kneden. Mijn handen duwen je billen een beetje uit elkaar.

Je voelt mijn tong over je anus glijden, een vreemd maar heerlijk gevoel. Langzaam begin ik te likken. Mijn handen houden je billen stevig vast, ondertussen masserend, gaat m'n tong langzaam op en neer. Van benden naar boven en weer van boven naar beneden. Het voelt goddelijk. Hier zo op het balkon, waarop je ieder moment betrapt kan worden. M'n tong blijft maar op en neer gaan. Mijn hand laten je billen los. Op het moment dat ik twee vingers naar binnen duw, kom je klaar. Met de blik van het klaarkomende meisje op je netvlies krijg je een zinderend orgamse. De trillingen lopen van top tot teen door je lijf. Het lukt je nu niet meer om een kreun te onderdrukken. Golf na golf glijdt over je heen. Wat voelt dit heerlijk zeg.

Terwijl je nog staat bij te komen van je orgamse en steun zoekt bij de reling van het balkon. Ik pak je bij je heupen en stoot in een keer diep bij je naar binnen. Langzaam glij ik bijna helemaal uit je en net voordat mijn pik uit je is, stoot ik weer diep en hard naar binnen. Je moet je best doen om niet hard te kreunen, want je weet zeker dat iedereen op de parkeerplaats je dan hoort.

God wat voelt het lekker.

Langzaam eruit glijdend, diep en hard naar binnen. Langzaam eruit glijdend, diep en hard naar binnen. Langzaam eruit glijdend, diep en hard naar binnen. Langzaam eruit glijdend, diep en hard naar binnen. Langzaam eruit glijdend, diep en hard naar binnen. Langzaam eruit glijdend, diep en hard naar binnen. Langzaam eruit glijdend, diep en hard naar binnen. Mmm het voelt zo lekker om hem langzaam uit je voelen te glijden en iedere harde stoot komt toch nog overwachts, dat je steeds je best moet doen om niet hard te kreunen. Tergend langzaam cm voor cm glijdt m'n harde pik uit je om vervolgens weer hard en snel naar binnen te stoten.

Ik hou het niet langer, grijp je borsten stevig beet en met nog een harde stoot kom ik in je klaar. Moeite doenend om niet onwijs veel herrie te maken spuit ik m'n zaad diep in je, golf na golf. Fuck dat was lekker. Beide totaal versuft van twee heerlijke orgasmes kleden we ons aan. schenken we nog een glas wijn en genieten we nog lang van de sterren. Ik maak nog een opmerking: spannend he, gelukkig heeft niemand ons gezien of betrapt. Het enige wat jij denkt is: je moest eens weten en breed grijnzend neem je nog een slok van je wijn.

Zoek naar meer verhalen van Lumos28...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Daten Met JasmijnDoor: JohnOude
Gelezen: 4453x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Buiten, Buurmeisje
19-07
8.2
:: Geile Evelien - 9Door: Barteljoris
Gelezen: 2408x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Vingeren, Ballen Likken, Jonge Meiden
19-07
9.4
:: GitaarlesDoor: Frysk
Gelezen: 3240x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-07
8.6
:: Mijn Sappige KutjeDoor: Lana Zomer
Gelezen: 14227x
Reacties: 30
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,chatten,slipje,kutje
18-07
8.1
:: Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Gelezen: 9234x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger, Bareback, Sperma, Zwart, Breeding, Zonder Condoom
18-07
8.1
:: Stille Wateren... - 3Door: Chris
Gelezen: 5751x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.8
:: Bezorgservice 1Door: Ruudstaay
Gelezen: 7168x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin
18-07
7.6
:: Sex - Mary AnnDoor: Rob
Gelezen: 4459x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Klaarkomen
17-07
8.5
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 11677x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.9
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 9954x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.8
:: Dominicaans SexfeestDoor: Rene
Gelezen: 8318x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-07
7.4
:: Amy & De TruckerDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 5986x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
15-07
7.5
:: Geile Evelien - 8Door: Barteljoris
Gelezen: 7393x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Biseks, Jonge Pikken, Lesbische Vrijpartij
14-07
8.9
:: Roemeense Sexslavin - 8Door: Rini
Gelezen: 5200x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.2
:: Carola En Haar BuurjongenDoor: Mirelle
Gelezen: 21294x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 457