Opwindend.Net
Datum: 12-04-2018
Stemmen: 44x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 7430x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Verborgen Liefde - 3
Door Ventje18 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verborgen Liefde - 2

Bijna gelijktijdig lopen op twee plaatsen twee wekkers af, een nieuwe dag is begonnen.

Eva staat op en rilt een beetje van de kou in haar slaapkamer. Zo naakt naast het bed is het best koud, haar tepels staan vooruit en Eva vindt het een mooi gezicht. Snel aankleden denkt Eva dan is het niet zo koud, maar eerst nog even een foto maken. Eva heeft zich voorgenomen om minstens een foto per dag op haar profiel te plaatsen. Ze trekt haar kanten witte setje aan en kijkt in de spiegel. Haar tepels schijnen door het kant heen en vallen goed op. Dit is zeker een foto waard en snel pakt ze haar telefoon. Ze bekijkt het resultaat, wat een lekkere geile foto. Ze kleedt zich verder aan en na het ontbijt neemt ze de bus naar het werk.

Victor zwaait zijn benen uit bed en merkt dat hij zoals gebruikelijk weer last heeft van een ontzettend dikke ochtend lul. Zeker te lang over borsten gedroomd denkt hij terwijl hij zachtjes over zijn eikel wrijft. Hij kijkt op de wekker en bedenkt zich dat hij een vroege vergadering heeft. Jammer geen tijd voor een snelle ruk. Hij stopt zijn lul weg en kleedt zich aan. Snel een lunchpakketje maken en dan stapt hij in zijn auto onderweg naar kantoor.

Gelijktijdig komen Eva en Victor aan. Als Victor zijn auto parkeert komt Eva net aanlopen, hij volgt haar totdat ze het gebouw ingaat. Wat zag ze er weer lekker uit, Victor schrikt een beetje van zijn eigen gedachte en stapt uit de auto en gaat ook naar binnen.

Eva is lekker aan het werk maar haar gedachten dwalen af. Soms naar de foto die ze heeft gemaakt en hoe spannend ze het vind om die later op haar profiel te plaatsen. Ook denkt ze aan Victor, ze wil vandaag bij hem langsgaan, ze heeft hem gezien op de parkeerplaats. Ze heeft informatie van hem nodig voor de rapportages en naders dan afgelopen jaar, wil ze die niet per email vragen maar gewoon even ophalen dan heeft ze een reden om hem op te zoeken. Ze is al een paar keer bij zijn werkplek geweest, maar hij zit waarschijnlijk in een vergadering. Ze probeert het later nog wel een keer en laat een briefje voor hem achter. Als Victor uit de vergadering komt ziet hij het briefje van Eva. Dat is vreemd denkt hij, normaal mailt ze alleen maar voor informatie en nu wil ze het komen halen. Victor besluit gewoon af te wachten tot ze komt. Hij ziet al voor zich hoe ze het kantoor binnen komt lopen. Hij denkt aan hoe ze vanochtend aankwam lopen en denkt haar winterjas weg. Hij wordt geil bij het beeld zoals hij het zich voorstelt, Eva op hoge hakken met haar mooie borsten fier vooruit. Wat een genot om naar haar te kijken, maar niet te lang anders gaat het opvallen.

Na de lunch gaat Eva weer bij Victor langs, ze ziet dat hij op zijn werkplek is en onbewust gaat ze iets rechter lopen en stapt zelfverzekerd zijn kantoor binnen. Victor kijkt op van zijn computer en ziet haar binnenstappen. Oh mijn god denkt hij, zou had hij Eva nog nooit gezien. Meestal zit ze stilletjes achter haar bureau, maar nu stapt ze binnen met haar borst vooruit en haar billen iets naar achter. Victor voelt de bult in zijn broek groeien en besluit maar even te blijven zitten anders valt het zo op. Eva loopt op hem af en vraagt of hij even tijd heeft voor wat informatie. Victor zegt dat hij de hele middag de tijd heeft en Eva gaat op de stoel tegenover hem zitten. Ze begint met het stellen van vragen en Victor geeft haar alle informatie die ze nodig heeft, terwijl hij haar aan blijft kijken. Hij moet wel oppassen dat zijn ogen niet te veel afdwalen, maar wat een mooi uitzicht heeft hij toch. Eva vraagt naar cijfers en getallen en Victor opent de database met alle getallen. Hij nodigt Eva uit om op het scherm mee te kijken en Eva gaat staan en buigt naar voren om op het scherm te kunnen kijken. Victor verslikt zich bijna, hij kan zo bij Eva naar binnen gluren en ziet twee mooie ronde borsten in een wit kanten BH. Snel went hij zijn blik af, hopelijk heeft Eva het niet in de gaten gehad. Terwijl Eva naar het scherm kijkt, glijdt haar blik over het bureau naar Victor. Hij zit wel erg stil achter zijn bureau en al snel valt haar een grote bobbel op. Nu snapt ze waarom hij zo stil zit, wat een grote bult zit daar. Dat zou ze wel eens zonder broek willen zien denkt ze en snel went ze haar blik weer naar het scherm. Deze geile gedachte zorgt ervoor dat haar kutje nat wordt en ze rond het gesprek netjes af. Ze bedankt hem voor de informatie en loopt heupwiegend weg. Eva weet eigenlijk niet waarom ze dit doet, maar het voelt wel lekker en ze is nu erg geil.

Als ze langs de WC komt, loopt ze naar binnen. Ze is nu zo geil, ze moet gewoon even met haar kutje spelen. Ze doet haar broek uit en ziet dat haar slipje nat is. Dat ziet er geil uit en ze stopt haar hand in het slipje en voelt voorzichtig met een vinger in haar kutje. Ze glijdt zo naar binnen, zo geil is ze en ze duwt voorzichtig op haar klitje. Hmm wat een lekker gevoel en wat ziet het er geil uit zo met haar hand in haar slipje. Zo geil als ze is, doet ze haar truitje omhoog en maakt een foto van haar blote buik met haar hand in haar slipje. Ze is wel benieuwd wat voor commentaar ze daar op krijgt. Dan gaat ze lekker verder met het draaien van rondjes op haar klitje. Eerst rustig, maar dan steeds sneller tot ze zachtjes kreunend klaarkomt.

Victor kijkt Eva na als ze het kantoor verlaat. Zijn broek staat op springen, wat was dit geil dat had hij nooit achter Eva gezocht. Hij besluit even de wc op te zoeken om de spanning weg te laten, zijn broek zit nu wel erg strak. Als Victor op de wc zijn broek openmaakt, steekt zijn eikel boven zijn onderbroek uit. Hard en dieprood en glimmend van het vocht, echt een mooie compositie denkt Victor en maakt snel een foto. Dan gaat zijn hand in zijn onderbroek en pakt hij zijn ballen vast, met zijn andere hand begint hij zich af te trekken. Ohh daar was hij aan toe en hij geniet als hij bezig is. Hij ziet telkens de borsten van Eva in zijn gedachte weer voor zich en Victor trekt steeds sneller en harder. Na nog een paar trekken komt hij klaar.

De rest van de dag proberen Victor en Eva allebei normaal te werken, maar allebei worden ze afgeleid door de gedachte van wat er vanmiddag gebeurt is. Hoe heeft dit kunnen gebeuren en waarom nu, terwijl ze al zeker 3 jaar samenwerken. Aan het eind van de dag gaan ze allebei weer naar huis. Als Victor naar zijn auto loopt, ziet hij Eva richting de bushalte lopen. Het begint zachtjes te regenen. Victor stopt met zijn auto naast Eva en vraagt in een opwelling of hij haar naar huis moet brengen, dan hoeft ze niet zo lang in de regen te wachten. Eva gaat in op dit aanbod en stapt snel in. Onderweg praten ze nog een beetje over van alles en nog wat, maar niet over werk. Eva kijkt slinks af en toe naar het kruis van Victor, in de hoop de bult nog een keer te zien maar helaas Victor houdt zijn blik op de weg en doet alle moeite om niet naar haar borsten te kijken. Hij zet haar af voor de deur en rijd dan door naar huis. Eva gaat haar huis binnen, een beetje boos of teleurgesteld in zichzelf. Ze had Victor moeten uitnodigen en dan had ze hem misschien wel kunnen verleiden. Eva schrikt bij de gedachte, waar komt deze nu in een keer vandaan. Ze werkt al zo lang met hem samen en nu wil ze hem in een keer bespringen. Ze loopt naar boven en verwisseld haar werkkleding voor haar onesie. Haar kanten setje houdt ze aan, misschien dat ze nog wat foto’s maakt vanavond.

Victor rijd door naar huis, waarom heeft hij haar niet mee naar huis gevraagd denkt hij nog. Misschien was dat wel te snel geweest en hij wil Eva niet afschrikken. Hij merkt nu dat hij bepaalde gevoelens voor haar heeft. Hij parkeert thuis de auto, gaat naar binnen en zet zijn tas bij de deur. Die heeft hij pas morgen weer nodig. Hij heeft geen zin om te koken en bestelt een pizza. Dan gaat hij naar boven om zich om te kleden. Zijn nette pak gaat uit en zijn onderbroek ook. Die is nog vochtig van vanmiddag, dus trekt hij zijn jogging pak aan. Dat vindt hij lekker als hij thuis is. Dan gaat de deurbel, zijn pizza is gearriveerd. Snel eten denkt Victor en dan een avondwandeling en misschien nog even geilen achter de computer.

Eva warmt een kliekje van gisteren op en start ondertussen haar laptop op. Via de Cloud zoekt ze de foto’s die ze eerder gemaakt heeft op en plaatst die op haar profiel. Hopelijk komt ze niet te sletterig over, ze zit pas net op de site en heeft al drie foto’s geplaatst. De reacties stromen ook binnen en ze begint ze te lezen. Tussendoor neemt ze af en toe een hap van haar eten en leest rustig verder. Soms bekijkt ze het profiel van iemand die een reactie heeft geplaatst, maar de meeste profielen bevallen haar niet. Dan komt ze bij de reactie van “geilebeer”. Wat een lekker commentaar en wat een heerlijk profiel. Ergens heeft ze het gevoel dat ze de persoon achter het profiel kent, maar er zijn geen zichtbare herkenningspunten of gegevens. Ze voegt hem toe aan haar favorieten. Ze kijkt ook even bij de foto’s van de concurrenten (zoals ze de andere vrouwen noemt). Het valt haar op dat alle kutjes op zijn minst getrimd zijn, maar de meeste zijn helemaal kaal. Dat hele kale vindt ze maar niets, maar misschien is iets minder haar wel lekker. Ze weet nog niet wat ze wil, maar voorlopig maakt ze toch nog geen foto’s van haar blote kutje. Ze klapt de laptop dicht en ruimt alles op. Nog even afwassen en dan kijken wat ze de rest van de avond gaat doen. Terwijl ze druk bezig is, denkt ze weer aan de bobbel van Victor en aan allerlei mogelijke foto’s die ze kan maken. Ze besluit haar onesie uit te doen en staat in haar lingerie af te wassen. Wat voelt dat lekker, gelukkig zijn de buren niet thuis, anders konden ze zo naar binnen kijken. Als Eva klaar is met de afwas, gaat ze op het aanrecht zitten, en doet haar benen iets uit elkaar. Haar telefoon zet ze aan de andere kant van het aanrecht en met de zelfontspanner maakt ze een paar foto’s terwijl ze verleidelijk op het aanrecht gaat zitten. Ze doet haar BH uit en maakt nog een paar foto’s, dan vindt ze het wel goed geweest en doet haar onesie weer aan. Ze opent de laptop weer en plaatst twee foto’s uit de serie met als titel “keukenprinses” en gaat dan lekker op de bank voor de TV hangen.

Victor ruimt de pizzadoos op en besluit nog een stukje te lopen. Hij neemt geen telefoon mee, het is te koud om foto’s te maken. Hij loopt zijn normale rondje om even zijn gedachte leeg te maken, maar vandaag lukt dat niet, hij blijft de borsten en het wiegende kontje van Eva maar voor zich zien. Bij de gedachte wordt zijn lul weer stijf. Victor besluit naar huis te gaan, want zijn stijve lul is nu wel erg zichtbaar in zijn joggingbroek zonder slip. Als hij thuis is, gaat hij achter de computer zitten misschien zijn er nog wel nieuwe geile foto’s geplaatst en hij moet op zijn minst de foto van vanmiddag plaatsen. Hij opent zijn account en plaatst eerst de foto van vanmiddag, het blijft een geile foto zo met zijn eikel boven de rand uit. Dan kijkt hij even bij zijn favoriete accounts en ziet de nieuwe foto’s. Wat een lekkere foto’s in het witte kant. Hij denkt dat hij zo’n BH eerder heeft gezien, maar dat zal best wel kunnen hij heeft al zoveel foto’s gezien. Hij plaatst nog even een commentaar bij de foto’s op het aanrecht. Hij schrijft: ”je mag mijn klopper wel gebruiken” en hoopt dat het niet te direct is voor de dame in kwestie. Maar wat heeft ze een lekker lichaam, alleen jammer dat ze haar kutje niet blootgeeft. Heel even hoeft hij niet aan Eva te denken. Victor sluit de computer af en besluit nog even te douchen en misschien een foto of filmpje te maken. Als Victor onder de douche staat richt hij de massagestraal lekker op zijn lul en eikel en blijft zo even staan om van de straal te genieten, na een paar minuten zet Victor de straal weer normaal en laat het water over zijn lichaam stromen. Zijn lul staat nog stijf van de massage straal en Victor maakt een foto van zijn bovenlichaam tot aan zijn knieën. Dan pakt hij wat douchegel en begint zijn lul en ballen lekker in te soppen. Dit alles filmt hij zodat goed te zien is hoe hij zijn ballen en lul verwend. Als laatste spoelt hij het schuim van zijn lul en zoomt even in op zijn eikel die strak staat van geilheid. Via de telefoon plaatst hij de foto’s op zijn account en besluit om het de rest van de avond rustig aan te doen.

Eva krijgt een melding op haar telefoon dat een profiel dat ze volgt nieuwe foto’s heeft geplaatst. Hier wordt Eva nieuwsgierig van, ze volgt maar een profiel en ze is best nieuwsgierig. “Geilebeer” heeft op haar foto’s gereageerd ziet ze en een foto en een filmpje geplaatst. Snel opent ze de laptop en ze wordt langzaam geil van opwinding en nieuwsgierigheid. Ze leest het commentaar met het aanbod om zijn klopper te gebruiken en voordat ze het weet heeft ze als reactie getypt:” dat aanbod sla ik niet af”. Dan bekijkt ze de foto en het filmpje. Wat een lekker filmpje zoals hij met zijn lul en ballen speelt, dat zou ze ook wel willen doen. Ze schat zijn lul toch wel op 18 centimeter en dan is hij ook nog eens heel dik. Wat moet dat lekker voelen in haar kutje. Even denkt ze na over een gepast commentaar en dan typt ze: ”Zal ik je de volgende keer helpen” en plaatst er een kusmondje achter. Dan sluit ze alles weer af. Het is al laat en morgen moet ze weer vroeg op, Eva besluit dat het tijd is om naar bed te gaan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verborgen Liefde - 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Dark Room - 2Door: Yourcaptain
Gelezen: 2851x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
8.6
:: De Man In De TreinDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5286x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
8.8
:: Mini - 46Door: Keith
Gelezen: 4519x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
11-03
9.3
:: Bakkersjongen - 11Door: Jefferson
Gelezen: 3378x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
9.1
:: Bakkersjongen - 10Door: Jefferson
Gelezen: 3876x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
8.4
:: Mini - 45Door: Keith
Gelezen: 4286x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-03
9.4
:: Charlotte - 13Door: Maxine
Gelezen: 5287x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
07-03
9.2
:: Mini - 44Door: Keith
Gelezen: 5086x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
03-03
9.2
:: Mini - 43Door: Keith
Gelezen: 5487x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.5
:: Bakkersjongen - 9Door: Jefferson
Gelezen: 5021x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.8
:: Bakkersjongen - 8Door: Jefferson
Gelezen: 5137x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.9
:: Bakkersjongen - 7Door: Jefferson
Gelezen: 6711x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.6
:: Mini - 42Door: Keith
Gelezen: 4956x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
27-02
9.5
:: Mini - 41Door: Keith
Gelezen: 4980x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
24-02
9.3
:: Mini - 40Door: Keith
Gelezen: 5984x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-02
9.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net