Opwindend.Net
Datum: 26-05-2018
Stemmen: 62x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 15233x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Natascha
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Datum & Tijd: 25-06-2018 @ 13:56 - Door: Derek Hart
+1

Ik mis al bijna een maand een verhaal van Arlette, over zichzelf of over haar vriendinnen. Hopelijk is dit verhaal van Natascha niet het lastste wat wij van deze slet-schrijfster zullen lezen. Dat geeft dezelfde teleurstelling als wanneer je speciaal naar een restaurant gaat en jouw favoriete gerecht is uitverkocht!

Dus, toe Arlette, trakteer ons nog op de verhalen van je hoerigheid en perversie en geil misbruik van jezelf en/of van je zus en je vriendinnen. Ik heb op vele sites gezocht, maar iemand die zó pikverstijvend kan schrijven als jij vind ik niet.

Lieve geile groet,

Derek

Datum & Tijd: 31-05-2018 @ 06:04 - Door: Jim Beam
+1

Honderd Euro? Dat is de fooi, toch?
Datum & Tijd: 29-05-2018 @ 10:06 - Door: Gerard
0

Het moet een feest zijn om je kut zo te laten gebruiken, ik heb het zelf nog nooit meegemaakt, ik ben bi en heb gisteren nog heerlijk mijn vriend mogen neuken en mijn sperma in zijn darmen achter te laten.
Het had ook zomaar een vrouw kunnen zijn.

GG 😎
Datum & Tijd: 26-05-2018 @ 22:29 - Door: Derek Hart
+2

Ik verheug me dat er, naast jou, Arlette nu ook andere hete en onderdanige vrouwen zich laten neuken door vreemde kerels en daarvan genieten, ja verslaafd aan raken. Nu zijn dat dus je zus, Natalie (die je in Spanje ontmoette) en vriendin Natascha!
Die laatste is de enige voor wie aan haar minnaar betaald wordt en die dat niks kan schelen, zij is de échte hoer!
Leuk zou zijn als jullie vieren je lijf voor geld zouden verkopen en daarvan genieten, liefst in een club en voor een publiek van louter mannen.
Ik kan mij indenken dat ik tussen dat publiek zou zitten, mijn 100 euro in de kassa zou leggen en jullie alle vier zou kunnen betasten, door jullie zou worden afgetrokken en jullie allemaal zou neuken. Hoewel dat laatste, gezien mijn leeftijd, waarschijnlijk niet zou lukken. Nou vooruit, één van jullie dan! Ik kies dan jou Arlette! Fijn verhaal, doe zo verder!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net