Opwindend.Net
Datum: 12-04-2018
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 10131x
Lengte: Gemiddeld
Tim's Teefje - 6
Door Tim72 - Mijn Profiel Pagina

Datum & Tijd: 14-04-2018 @ 13:20 - Door: Angela1977bigirl
+4

Zelf ben ik ook een liefhebster van animalsex, en natuurlijk merken de kinderen dat op een gegeven moment ook. Zelf ben ik er heel open over tegen mijn familie, maar daarbuiten natuurlijk niet. We weten allemaal dat sex met dieren in ons land niet mag, dus ik moet ook aan mijn privacy denken. Maar ik ben er wel open over naar mijn kinderen en ouders, zodat die niet geshockeerd zijn wanneer ze toevallig op "een verkeerd moment" binnen komen, of mijn films zien.

Ik weet hoe veel mensen denken over incest, maar zolang alles op vrijwillige basis gebeurt, waarbij iedereen weet waarmee ze bezig zijn, heb ik er geen moeite mee. Zelf ben ik ook op jonge leeftijd begonnen, zelf op eigen initiatief, en ik heb daar nooit spijt van gehad. Maar nogmaals, hetmoet wel zonder dwang gebeuren, dus geen misbruik.
Tim, ik weet niet hoe jong de dochter is van de vrouw in jouw verhaal, maar voel je vrij om jouw verhaal te schrijven. Misschien dat er een minimale leeftijd geldt voor deze site, anders mag je wat mij betreft je fantasie lekker de vrije loop laten, schat.

Plassex is ook iets wat lekker is, hoe meer en sterker de urine die ik te drinken krijg, des te geiler ik er van word. Wel rechtstreeks uit de bron, en mij maakt het niet uit of die bron mannelijk of vrouwelijk is, mag bij mij zelfs ook dierlijk zijn. (Sinds enige tijd mijn honden speciaal kunnen trainen, en van paarden heb ik het al langer geproeft.)

Tim, schrijver, ik hoop dat je nog leuke vervolgen schrijft van dit verhaal. Zelf vind ik het iets minder aantrekkelijk dat je de vrouw alleen maar teefje noemt, vind ik een beetje vrouwonvriendelijk, maar het gaat er om wat ze allemaal doet in jouw verhaal. Van mag zou ze ook gewoon haar naam nog mogen hebben, maar natuurlijk, het is jouw verhaal.
Heel veel schrijfplezier nog,
Angela.
Datum & Tijd: 13-04-2018 @ 18:10 - Door: Linda
+3

Heerlijk weer Tim, ik ben benieuwd wat voor draai je eraan gaat geven.
Datum & Tijd: 13-04-2018 @ 10:53 - Door: Gerard
+3

Wat heerlijk om zulke geile verhalen te schrijven.
En nu plasseks erbij, Hhhhhmmmmmm

GG 😎
Datum & Tijd: 13-04-2018 @ 10:00 - Door: djk
+4

waanzinnig geil verhaal, hoop op snel vervolg.
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 511