Opwindend.Net
Datum: 10-01-2018
Stemmen: 7x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 2513x
Lengte: Lang
Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 5
Door Lex4Seks - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 4

– Welkom nieuwe lezers, voor deze serie zou je eigenlijk ook de serie 'Mark wordt mijn slaaf' lezen; dat is namelijk het begin. Wederom iedereen bedankt voor de reacties. Ghislain, heel grappig dat je wel opgewonden raakt van iets wat je niet opwind, maar ook de mensen via mail (Lex4seks@Yahoo.com of Skype (Lex4seks) reageren. Ik vind het super! Ook heel bijzonder iemand die de moeite nam om me te vertellen dat hij absoluut niet van homoseks houd, niet van s.m. en de verhalen daarom waardeloos vond. Tja, dan denk ik bij mezelf een heleboel; maar vraag me vooral af of de schrijver rijdt in een auto die hij lelijk vindt of vooral eet wat hij niet lekker vindt? Ik bedoel.. als je het genre niet leuk vind? Vooral NIET doorlezen. –

Mariël mijn slavinnetje en ik namen na een lekkere maaltijd afscheid van elkaar en reden afzonderlijk huiswaarts. Het lange weekend met haar was voorbij gevlogen en het was heerlijk geweest om zo van haar te mogen genieten. Mijn huis voelde dan ook wat leeg aan toen ik binnenkwam. Ik was vergeten de verwarming uit te zetten en aangezien deze nog op standje naakt stond trok ik mijn kleren maar uit omdat het zweet me uitbrak. Op mijn tablet zag ik dat er berichten uit Duitsland waren. Zowel van Mark mijn slaafje (en het broertje van Mariël) en Bart, die gedurende de wintersportvakantie van de voetbalvrienden van Mark van mij toestemming had om mijn mannensletje te sturen. Omdat het er toch van zou komen startte ik de laptop op zodat ik met gemak en snelheid de mogelijk grote videobestanden zou kunnen binnenhalen. Alleen het idee al had effect op mijn pikkie dat zich begon te roeren. Maar wat ik ook wilde was nu niet klaarkomen en ik deed (in verband met mijn gebrekkige zelfbeheersing op dat vlak) de stalen kuisheidsgordel om. Ik had de sleutel net omgedraaid toen Mariël belde om te vertellen dat ze thuis was. Ik vroeg haar wat ze zou gaan doen met de avond waarbij ze aangaf dat haar vriendin Mariska bij haar was. Ik gaf haar de opdracht aan het einde van de avond een verslag naar me te mailen. Dat, zo vertelde ik haar moest vanaf dit moment elke dag. Al was er niets te melden, dan nog even een paar regeltjes. In een redelijk tempo nam ik het leven van haar en haar broertje over, ten minste op het vlak van seks maar ik voelde dat het meer was...

De email van Mark begon met een bedankje.

'Meester Lex, er gebeurt hier in Winterberg van alles en veel meer dan alleen de wintersport. Ik mag er niets over zeggen van Bart (dat doet hij zelf wel). Wel wil ik U bedanken voor alle ervaringen die ik opdoe. Het maakt me geil en nederig, maar hoe leuk (geil) het hier ook is? Ik mis U toch wel. Maar nog een week en dan ben ik weer thuis. Tot dan.

Mark, uw slaafje en bezit'

De mail van Bart had inderdaad (zoals verwacht) een aantal linkjes naar Dropbox. Maar ik wachtte nog even met het downloaden en las het verhaal dat wederom bol stond van extreme taalfouten en kromme zinnen. Maar als het om hetgeen ging wat hij beschreef? Dat was fantastisch, creatief en zeer zeker opwindend. Ik stuurde dan ook een antwoord dat ik de inhoud helemaal top vond, maar dat hij in het vervolg zijn tekst moest gaan dicteren aan Mark die dus nu ook de taak van secretaresse kreeg. Daarna ging ik de videobestanden downloaden. Wat Bart wel goed had gedaan is het nummeren van de bestanden die ik voor mijn gemak aan elkaar koppelde in Pinnacle zodat het één geheel van iets meer dan een uur werd.

Bart was echt creatief geweest met het opnemen en alles was goed in beeld te zien. Ook in zijn opdrachten en vooral hoe hij de andere jongens in 'mijn' project had betrokken gaf hij blijk van perverse, grappige ingevingen en speelde hij goed op de omstandigheden in.

Bart had, samen met Mark zoals door mij opgedragen een externe webcam gehaald voor zijn laptop. Maar hij was nog een stapje verder gegaan. Na het kopen van de cam had hij M. op pad gestuurd voor andere boodschappen en had zelf ergens een (te) klein, roze stringetje én een dito roze en kleine zwembroek gekocht zonder dat mijn slaafje dat wist. Vervolgens waren ze teruggegaan naar hun blokhut. De andere boys waren terug van hun ochtendski-tochtje en samen hadden ze genoten van de lunch. Daarna zouden ze weer de bergen ingaan maar een blik naar buiten leerde hen dat het weer was omgeslagen. De wind was toegenomen terwijl het hard was gaan sneeuwen.

“Shit man, moet je kijken, dat wordt niets vanmiddag. Je ziet geen hand voor ogen”, had Joris geroepen. Een noodoverleg volgde en het besluit viel dat ze naar het zwembad en de sauna zouden gaan die bij het complex van meerdere blokhutten én een hotel hoorden.

Bart schakelde snel en nam Mark mee hun slaapkamer in. Hij had hem het zwembroekje aangereikt met de opdracht deze aan te trekken en ook zijn kuisheidsgordel om te houden. Het hield in dat mijn mannetje zijn skikleding uit moest trekken en hij werd daarbij gefilmd door zijn maatje. Zonder enige vorm van twijfel voldeed hij aan de eis en stond kort naakt, daarna in het roze broekje goed in beeld voor hij zijn warme kleren weer aantrok. De korte maar barre tocht door de sneeuwstorm naar het zwembad moest ik er maar bij denken maar in de kleedkamers van het zwembad wist B. zijn mobiel weer te gebruiken. De zes waren alleen in de ruimte kon ik zien, al kwamen de andere jongens niet in zicht tijdens het uitkleden. Hun reacties waren wel te horen toen Mark zijn thermo-ondergoed uittrok.

“Wat heb jij nou aan?”

“Wat een mietje”

“Oh, je kooitje ook nog om”, waren opmerkingen die mijn onderdanige vriendje ten deel vielen.

Eén van hen (ik kon niet zien wie) gaf Mark een tik met een badhanddoek in zijn kruis. Heel even trok hij zijn heupen terug maar herstelde zich en bood nogmaals zijn pik en ballen aan door rechtop te gaan staan.

“Hij vindt het lekker jongens!”, zei de dader lachend en tegelijkertijd ook met enige verbazing. En nogmaals liet hij het uiteinde van de badstof op het lijf van M. terecht komen.

“Ik denk dat ik jullie wel wat mag vertellen”. Dit was duidelijk de stem van Bart die sprak.

“Ons Markie is een onderdanig slaafje én wij mogen hem gebruiken tijdens de vakantie. Ik heb toestemming van zijn Meester.” Helaas kwamen er anderen binnen en ging de camera uit.

Uit de mail kon ik opmaken dat het onderwerp daarna even werd afgesloten en de jongens gingen zwemmen. Er waren een paar shots van Joris die veel bij mijn slaafje in de buurt was te zien. Helaas kon ik alleen maar bedenken wat er onder water gebeurde, maar aan de bewegingen van M. te zien werd hij stevig in zijn kruis gepakt door zijn maatje. Ik zag dat hij zich er enigszins ongemakkelijk bij voelde, zijn blik en uitdrukking verraadde dat wel. Toch vluchtte hij niet terwijl hij dat wel had gemogen omdat ik B. had verboden in het openbaar met hem te spelen. Meer beelden waren er niet, mede omdat ze naar de sauna vertrokken. Met humor schreef Bart dat zijn camera daar niet zo goed tegen zou kunnen. Maar, met zijn allen alleen in de cabine had B. wel de kans gehad om de situatie aan de anderen voor te leggen. Inclusief de regels over camera's, filmpjes en video's.

'Ze vinden het vrijwel allemaal een geil idee dat Markie ons (seks-) slaafje wordt' schreef hij. 'Alleen Wim ligt wat dwars. Hij is ook wel de preutst van ons clubje en ik verwacht dat hij nog wel bijdraait of ons op zijn minst ons gang laat gaan. Uiteindelijk draait hij altijd mee met de meerderheid. Joris vindt het helemaal geweldig en Dirk en Jack vinden het prima als ze maar vinden het idee dat alles op video moet voor U nogal eng.'

“Wat vinden jullie er eigenlijk van dat Markie in het vervolg hier in zijn nakie rond gaat lopen?”. Het was de stem van Bart en ze waren weer in het huisje zag ik.

“Zou hij dat doen dan?”.

“Ja, al zal ik dan wel alles moeten filmen. Maak je geen zorgen hoor, Lex zal de beelden niet misbruiken”.

“Vertrouwen jullie hem?” En zowel Bart als Mark antwoorden bevestigend.

“We zouden de video's onzichtbaar kunnen watermerken? Mocht die vent niet betrouwbaar zijn weten wij dat iets online staat nog voor het is bekeken?” Ik herkende de stemmen nog niet, maar degene die dit zei was een slimmerik met verstand van zaken. Hij legde, naar aanleiding van nog wat vragen daarover uit hoe dat werkte en dat het vrij simpel zou zijn. De anderen gingen akkoord met het voorstel en zowel de lens van de laptop als ook de losse camera werden nu zo ingesteld dat ik iedereen kon zien.

“Nou Markie, kleed je dan maar uit!”. En voor zijn makkers, allen warm aangekleed, trok Mark zijn kleren uit.

“Ook dat broekje”. En zo stond mijn slaafje even later helemaal bloot voor vijf van zijn voetbalvrienden en goed in beeld. Het was (doordat er even werd ingezoomd) goed te zien dat het hem opwond. In zijn kooitje probeerde zijn piemel stijf te worden. Een korte poging om zich een beetje te beschermen voor de anderen door zijn handen voor zijn kruis te houden werd teruggefloten. Ik had al een indruk, maar de beelden die ik naar mijn televisie streamde waren een welkome aanvulling op de woorden die ik had gelezen. Dit was hitsige porno in the making. En dat voelde ik in mijn c.b. Mijn slaafje was hun slaafje op dit moment van opname en ze maakten er in eerste instantie gebruik van door hem als naakte butler in te zetten. Hij moest bier halen, hapjes, het eten maken. De tafel opdekken en afruimen enzovoorts. Ik was blij dat Bart voor het opsturen overtollig materiaal had weggeknipt.

“Kom hier en op je knieën sletje!”. Het was Bart die het initiatief nam om alles een stapje verder te brengen. Tussen de benen van zijn slapie en nu tijdelijk opzichter moest Mark diens broek openen en naar beneden trekken. De mooie lul van B. kwam in beeld. Hij trok M. aan zijn hoofd in zijn kruis en zonder morren nam mijn slaafje de halfharde penis in zijn mond. Hij wilde gaan pijpen maar dat was niet het idee zo bleek. Zonder zich wat aan te trekken van de gedachten van de andere jonge mannen piste hij in de mond van mijn vriendje. De gezichten van de vier andere voetballers gaven een wisselende reactie weer. Ik spoelde een paar keer terug om het te kunnen bestuderen. Joris was geobsedeerd, twee wisten niet wat ze zagen gebeuren en (ik vermoedde Wim) kreeg verplaatsend schaamrood op zijn wangen. Toch wendde hij zijn blik niet af. Dit, en omdat hij nog geen opdracht had gegeven begonnen me een vermoeden te geven dat ook deze twintiger onderdanig was maar het zelf nog niet helemaal wist. Dit was geen porno maar realiteit, geen slecht script maar pure en eerlijke weergave van wat er gebeurde. En dat ik twee van die mannen kende? Dat maakte het supergeil zeker omdat ik degene was die de eindregie had.

Ondertussen was het Dirk die bedacht had dat gaymaletube een welkome aanvulling zou kunnen zijn en zo streamde hij een groepsseks/ homofilmpje naar de Samsung aan de muur. Nog steeds waren vier van de zes volledig gekleed. Ik zag Jack de open haard oppoken en er nog wat hout op gooien. Daarna trok hij zijn trui en broek uit en stond in beeld in zijn boxers en t-shirt. Aan een zekere bolling in zijn broekje kon ik zien dat hij ook opgewonden was geworden van de gebeurtenissen. Het verbaasde me niet dat Dirk zijn voorbeeld volgde waardoor Wim nu de enige was die nog volledig gekleed was.

“Kom op Wim, doe jij ook je kleertjes uit? Je zweet al peentjes man..” Het was Bart die dit zei en tot mijn verbazing, maar ook tot de verbazing van de anderen in Winterberg trok Wim niet alleen zijn trui, broek en sokken uit, maar ook zijn slip. Helemaal bloot en zich heel bewust van de blikken van 5 paar ogen ging hij met rode wangen weer zitten.

Het was interessant om dit te zien. Ik had in nog geen drie weken van alles meegemaakt met daarvoor onbekende mensen. De schillen der beschaving die de 'normale Nederlander' (om dat maar eens te gebruiken) gebruikt om het innerlijk en de echte behoeften te verbergen had ik zonder moeite kunnen afpellen tot ze hun naakte ik lieten zien.

“Wim”, het was Jack die het als eerste probeerde.

“Wim, zou jij niet eens wat biertjes voor ons halen?”. De verhoudingen in de groep vielen nu ook seksueel op hun plaats blijkbaar. Gedwee stond de roodharige en ietwat dikkige jongeman op en deed wat hem gevraagd werd. De anderen lachten hem uit, behalve Mark die vooral verbaasd was denk ik over wat er zich hier afspeelde.

“Wim?”, Dirk wees op zijn kruis en daagde de newbee sub uit. Tot mijn stomme verbazing werd er gehoor gegeven aan de opdracht en ging de naakte rooie tussen de benen van zijn clubgenoot zitten. Hij trok op bevel de boxers naar beneden en liet zijn gezicht in de richting van de mooie en harde grote lul van Dirk trekken. Hij opende zijn mond maar had geen idee wat hij moest gaan doen.

“Tering, jij kan nog wel wat training gebruiken en niet alleen in het doel. Kijk eens naar Markie!”.

Met een schuin oog keek Wim naar Mark die zonder opdracht Bart vol overgave was gaan pijpen en voorzichtig maar vooral onzeker begon hij mijn slaafje te imiteren.

Uit de speakers klonk gekreun, van de bank hetzelfde, de twee die op dit moment niet actief waren trokken toch ook alles uit tot even later iedereen in de blokhut in hun blootje waren. Bart kwam klaar en spoot zijn zaad in mijn slaafje. Hij stuurde hem door naar Jack die zijn ogen sloot toen hij de tong voelde op zijn behaarde ballen. Mijn “hulpmeester” stond op en uit de beelden bleek dat hij zich nu met het filmen ging bemoeien. Er werd nu actief en bewust aan de opnamen gewerkt. Om en om nam hij Mark en Wim in beeld die bezig waren met pijpen. De eerste met ervaring en de ander overduidelijk zonder al was zijn inzet voorbeeldig. Dirk was luidruchtig aan het genieten en de explosie in zijn lendenen was dan ook duidelijk te horen. Na de laatste straal sperma duwde hij gelijk de doelman van zijn slapper wordende lid en de ballenvanger werd gelijk bij Jack gedirigeerd waar hij al iets doeltreffender aan zijn 'werkzaamheden' begon. De kerels die niet direct aan het seksen waren dronken bier en keken naar de anderen, en de twee sletjes; die van mij en de rooie en nog altijd verlegen doelman werden gebruikt. Er werd gerookt, gekreund en de blokhut was één zinderende, hete, geile sekshut geworden.

“Oke, kappen mannen”. Bart had de leiding en behield die met een zelfbewustzijn dat ik wel kon waarderen. Iets wat me ook wel vertrouwen gaf dat het daarginds de komende 5 dagen wel goed zou gaan. Iedereen (behalve de twee groepssletjes) was nu wel klaargekomen. En enkele hadden ook hun blaas geleegd. Met weerzin deden 5 man wat Bart hun opdroeg.

“Wim en Mark moeten vanaf nu ons maar bedienen en dienen vinden jullie niet?”. De vraag was duidelijk en Mark keek er niet van op maar Wim scheen weer zijn bewustzijn terug te krijgen. Zijn hele lichaams- en gezichtsuitdrukking maakte wel duidelijk dat hij (nu hij aan Mark werd gekoppeld) zich hierover verbaasde. Instemming volgde uiteraard.

“Ja, naakt zodra ze over de drempel zijn!” Het was Joris die dit nog even verduidelijken wilde.

“Koken en schoonmaken”, ging Jack verder.

“Maar, en dat moet en mag niet anders van Meester Lex, ze moeten buiten gewoon behandeld worden en mee kunnen genieten.” Bart gaf de andere regels die ik hem had gegeven ook door en iedereen (behalve de twee zonder stem) gingen akkoord.

Dit stukje video spoelde ik een paar keer terug om tot het besef te komen dat vier van de zes nu indirect door mij aangestuurd werden. Mij kenden ze niet, maar ze hadden zich wel te houden aan mijn regels. En ze beseften zich het niet, ze waren de camera's al vergeten na een minuut of tien.

“Wat denken jullie, zullen we ze even met elkaar laten spelen?”. Weer instemming en (goed gedaan) Bart pakte het sleuteltje van de kuisheidskooi van Mark en maakte deze los. Gelijk begon deze te groeien tot de mooie stijve harde paal.

“Op de tafel, ik wil jullie zien vrijen, pijpen en neuken. NU!” De blanke, houten tafel gemaakt van boomstammen die geheel in de stijl van de blokhut was werd in enkele seconden ontruimd door de andere vier. Bart zette de laptop zo dat er een overzichtsbeeld was en de losse camera gaf alleen de tafel en wat er op ging gebeuren weer.

Mark zat als eerste op tafel terwijl Wim eerst nog wat verweesd om zich heen keek en niet leek te geloven waarin hij verzeild was geraakt. Toch nam ook hij plaats en nu nam M. de leiding. Hij begon W. te strelen en bewoog zich naar hem toe voor ze elkaar begonnen te zoenen. Eerst kusjes maar snel een tongzoen waar beiden zich aan overgaven. Mooi in beeld twee hele stijve pikken, de blote lijven en in tweede scherm zag ik dat de andere clubgenoten met zichzelf zaten te spelen.

“Pak hem bij zijn ballen!”

“ Trek elkaar af klootzakken..”

“Knijp hem in zijn tepels”

“Lik zijn oren”

De opdrachten vlogen de twee om de oren en ze luisterden alleen naar wat ze wilden. Alles tegelijk kon niet en ik kon niet goed uitmaken of ze alles wel tot zich door lieten dringen. Ze gingen op in de basisopdracht en gaven zich beiden volledig over aan elkaar terwijl ik ook wel doorhad dat ze zich beseften hun vrienden hun bekeken. Met moeite bleven ze op de tafel (af en toe een voetje er naast) en kwamen ze in standje 69 terecht en begonnen ze elkaar te likken en te pijpen. Mark nam het pikkie van Wim vol geile energie in zijn mond en aan de laatste was te zien dat hij soms even twijfelde maar zich toch ook liet gaan. Ze likten, zogen, betasten elkaar en ik zag dat Mark zichzelf soms even bevrijdde omdat hij anders klaarkwam. Zij hijgden en kreunden en de toeschouwers gedroegen zich eigenlijk niet anders.

“Jij of ik?” vroeg Mark aan Wim.

“Jij” hijgde de door geilheid overmande doelman. Ze vergaten de opdracht om op de tafel te blijven. Wisselden van positie (Bart liet ze gaan) en Mark kroop achter Wim op de tafel en stuurde zijn stijve zaadstaaf naar het sterretje van de ander. Heel voorzichtig duwde hij zijn lul naar binnen bij de jongen voor hem op tafel. Helemaal naar binnen voor hij zijn heupen, nee zijn hele lijf bewoog om de maagd onder hem te gaan neuken. Hij wist een beetje op te bouwen maar het tempo ging snel omhoog. Wim had tranen over zijn wangen lopen maar smeekte luidkeels om meer en Markie bood wat werd gevraagd. Ik kon het kletsen van huid op huid horen, de versnellingen zien en genoot van het moment dat het hele lijf van mijn slaaf aangaf dat hij zijn sperma aan het storten was in de reet van de ander. Onbewust streelde ik mijzelf. Ik werkte om het staal in mijn kruis om, probeerde mijn blote eikel tussen de tralies door te strelen van de geile beelden voor mijn ogen. Ik kwam niet, Mark kwam ZEKER en Wim was weliswaar bijna zover maar redde het niet. Mark trok zich terug. Zijn pik floeptje uit het kontje van de ballenvanger.

“Trek je zelf, ruk je zelf” klonk uit de kamer in Winterberg.

Mark ging naast de tafel zitten en trok zich niets van de anderen aan en trok zijn vriendje Wim af. Duidelijk en vernederend kwam hij ten slotte klaar en spoot zijn zaad over de hardhouten vloer.

Het beeld ging op zwart. Bart had in zijn email beschreven dat ze hierna allemaal naakt waren gebleven en dat er een (volgens hem bizar) gesprek had plaatsgevonden met de nodige drankjes, shotjes en dat ze daarna, terwijl de sneeuwstorm nog rond het huis gierde, bezopen naar bed waren gegaan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mark En Mariël Zijn Mijn Slaven - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Vakantie Baantje Deel - 10Door: Marco 1968
Gelezen: 1743x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen Neuken Jong En Oud
20-07
9.1
:: Bisex Verrassing In...Door: JamesRebelDean
Gelezen: 10523x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Bi, Bisex, Hotel, Sauna, Swingen, Swingers, Overspel, Vreemdgaan, Trio
19-07
9.0
:: 1e Keer NaaktstrandDoor: F.alleskan
Gelezen: 4763x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mmv, Trio, Naakt, Creampie, Slikken, Naaktstrand
18-07
8.4
:: Vakantie Baantje - 9Door: Marco 1968
Gelezen: 7894x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Neuken Jong En Oud
14-07
9.1
:: Vakantie Baantje - 8Door: Marco 1968
Gelezen: 8341x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-07
8.7
:: Vakantie Baantje - 7Door: Marco 1968
Gelezen: 7165x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
09-07
8.8
:: Vakantie Baantje - 6Door: Marco 1968
Gelezen: 7865x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
09-07
8.8
:: Vakantie Baantje - 5Door: Marco 1968
Gelezen: 8175x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
08-07
8.8
:: Big Boys-wedstrijd - 2Door: MBrinx
Gelezen: 4946x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Big Boys, Wedstrijd, Paul, 18, Sexparty, Club, Uitgaan, Kroeg
07-07
9.4
:: Big Boys-wedstrijd - 1Door: MBrinx
Gelezen: 9563x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.7
:: Kamer VrijDoor: Bas
Gelezen: 13264x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
04-07
8.6
:: Vakantie Baantje - 4Door: Marco 1968
Gelezen: 9843x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
26-06
8.9
:: Vakantie Baantje - 3Door: Marco 1968
Gelezen: 22977x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.8
:: Vakantie Baantje - 2Door: Marco 1968
Gelezen: 25525x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.8
:: Vakantie Baantje - 1Door: Marco 1968
Gelezen: 23397x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 850