Opwindend.Net
Datum: 12-10-2017
Stemmen: 39x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 12064x
Lengte: Lang
Ik Gehoorzaam Mijn Man - 10
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Gehoorzaam Mijn Man - 9

Het is midden in de zomer, de zon straalt en mijn man is gaan werken, binnen in huis is het drukkend warm dus besluit ik naar het park te gaan en daar wat in de zon te luieren op een bank.

Ik vind een bank zowat uit het zicht waar ik gerust zit. Als ik daar al een tijdje zit met een spannend boek komt er een man naast me zitten. Hij knoopt een gesprekje aan, je weet wel, zo van het is goed weer en nog zo van die algemene zaken. Het ziet er een leuke man uit zo van een jaar of veertig.

Na een tijdje vraagt hij me plots “als ik een zeer persoonlijke vraag durf te stellen neemt U me dat dan niet kwalijk?” “Neen” antwoord ik, “stel maar je vraag ik zie wel of ik erop wil antwoorden”.

“Als je hier alleen op een bank zit fantaseer je dan nooit dat je hier zo in het park zit en dat een man die per ongeluk langskomt je neukt?”

“Dat is wel een intieme vraag”, antwoord ik. “Maar ik zal je eerlijk antwoorden. Niet dat ik daar continue aan denk, maar dat is me wel al eens overkomen.”

“Ik vraag je dit omdat ik zelf daar steeds moet aan denken, ik fantaseer altijd dat een vrouw langskomt die naast me komt zitten met haar rokje hoog opgetrokken, ze heeft geen slipje aan en ik kan haar kutje zien. Ik streel haar dijen en voel haar natte vagina, ze laat me begaan en opent haar benen ver, zodat ik haar uiteindelijk kan neuken. Vind je dat bizar”, vraagt hij.

“ Nee antwoord ik het is een fantasie als een andere. Iedereen heeft wel eens een erotische fantasie.”

De sfeer is nu wel totaal veranderd en erotisch geladen.

Waarom overkomen mij altijd zo van die rare ontmoetingen, ik ben nochtans niet sexy gekleed, en heb nergens aanleiding toe gegeven, bedenk ik.

Ik ben geil geworden van de man zijn duidelijke verlangens, zoals altijd draag ik zelf geen slipje, en ik weet heel goed dat ik ook continue dergelijke fantasieën heb, maar dat hoeft hij niet te weten. Ik heb al zo weinig nodig om mijn benen te openen voor een man. Ik kan het niet helpen dat ik nu zelf daarover begin te fantaseren, en dat maakt me echt geil, de gedachte dat ik nu enkel zelf mijn rok moet omhoog trekken en dat zijn fantasie realiteit word maakt me nog geiler.

Terwijl de man verder praat word ik echt zo geil, en schuif ik langzaam mijn rokje verder en verder omhoog, ik twijfel nog om verder te gaan, maar ik weet nu al dat ik verder zal gaan, ik schuif mijn rok verder omhoog tot hij mijn kut kan zien en open lichtjes mijn benen.

Hij legt zijn hand op mijn bil en schuift langzaam naar mijn vagina. Ik verzet me niet want dat is wat ik nu zelf verlang. Ik beef even als hij mijn schaamlippen met zijn vingers beroerd, en voel zijn vingers dieper in me gaan. Ik ben zo geëxciteerd dat ik me klaar rijd op zijn hand, “ja, voel maar goed mijn kut ”, zeg ik. Hij vingert me zo goed dat ik een orgasme krijg, “ik kom klaar” roep ik. Schokkend kom ik klaar met zijn vingers in mijn kutje.

“Bedankt dat je me hebt klaar gemaakt” zeg ik tegen de man, “maar daar moet het nu bij blijven, meer doe ik niet zonder toelating van mijn man”, zeg ik.

Als de man stopt zeg ik hem dat ik misschien vanavond tegen 9 uur hier terug ben, op dezelfde bank, ik sta op neem afscheid en vertrek.

Als mijn man thuis komt vertel ik hem wat ik heb meegemaakt en zeg hem ook dat we om 9u afgesproken zijn als hij dat goed vind. Mijn man, altijd klaar om me te laten neuken maakt geen bezwaar.

Mijn zus die tegenwoordig meer bij ons thuis is dan bij haar thuis, heeft ons gesprekje gehoord en vraagt of ze mee mag om te kijken wat er gebeurd. Ik heb voor haar geen enkel geheim meer en zeg ok geen probleem, dan gaan we met ze’n drietjes.

Op het afgesproken uur wandelen we door het park, er is bijna geen mens meer te bespeuren, maar toch zie ik zo nu en dan mannen die alleen door het park slenteren. Ik draag enkel een kleedje met knopen vooraan en niets eronder. Mijn zus een bloesje en een rokje en ik weet dat ze geen slip draagt, en aan het op en neer gaan van haar borsten te zien denkelijk ook geen BH.

Bij de bank gekomen zit de man die ik ontmoet heb al te wachten. We begroeten elkaar, ik sta voor de man, en mijn man staat achter me. “Je hebt haar geil gemaakt” zegt mijn man, terwijl hij de knopen van mijn kleed losmaakt. Alles is nu los en hij opent mijn kleed en toont me gans naakt aan de man. Het is wat anders totaal naakt te staan voor een vreemde vent, dan wat we van middag deden, en het maakt me beschaamd en heet tegelijkertijd.

De man bekijkt me lang en ik geniet ervan dat hij me zo kan zien. Mijn zus staat ook voor me en zegt “doe je benen open slet, laat je kut zien”, ik ga met mijn benen wijd open staan.

Hij staat recht en streelt mijn borsten waardoor mijn tepels stijf worden, zijn handen dwalen naar mijn onderbuik, en glijden over mijn vagina. Ik krimp in elkaar en hunker naar zijn vingers, waar ik de ganse namiddag aan gedacht heb en terug naar getracht heb.

Mijn handen strelen over zijn broek en openen zijn gulp, ik verlang ernaar zijn penis te voelen. Ik glij met mijn hand in zijn broek en ontbloot zijn stijve harde lul, en begin hem af te trekken. “Schatje mag ik hem afzuigen” vraag ik mijn man, en die duwt me naar beneden, zodat ik op mijn hukken zit voor de man, met mijn benen wijd open. Ik open mijn mond en lik zijn eikel waarna ik hem diep in mijn mond laat glijden. Ik geniet er zo van een man af te zuigen en de smaak, zoals nu, van zijn voorvocht te proeven. Ik zuig tot ik voel dat hij gaat klaarkomen en stop, want ik wil dat hij in mijn kut klaarkomt.

Mijn man zegt me mijn handen op de bank te leggen, ik doe wat me gevraagd word, en sta voorover gebogen tegen de bank, en voel de man die nu achter me staat zijn penis tegen mijn kutje drukken, zijn dikke eikel duwt mijn schaamlippen uit elkaar en glijd langzaam dieper en dieper in me. Terwijl hij in en uit schuift en me dat genot geeft waar ik steeds naar tracht zie ik voor me in de bosjes drie gluurders die me bekijken en zich staan af te trekken.

Mijn man wenkt de mannen die nu naast ons komen staan met hun penissen uit hun broek.

Mijn man schuift het rokje van mijn zus omhoog en vingert haar kutje, ze laat hem heel gewillig doen. De mannen die staan te kijken hoe ik geneukt word en mijn man die mijn zus vingert het maakt me allemaal nog geiler.

Me’n zus houd nu zelf haar rokje omhoog en toont haar naakte onderlichaam aan de mannen. Mijn man ontbloot haar volledig. De man neukt me hard en het duurt dan ook niet lang voor ik voel dat hij gaat klaarkomen, “ja schiet me vol” roep ik hem toe, “ik ben die slet die je in het park tegenkomt, neuk me”, ik voel zijn penis samentrekken en plots schiet hij mijn kutje vol sperma. Als hij zich terug trekt voel ik zijn sperma over mijn been lopen.

Ik sta recht, ik heb altijd zo’n speciaal gevoel als mijn man mijn zus neemt, twee mensen die ik graag zie, en ik zie hoe ze zich totaal geeft aan hem. Het is duidelijk dat ze op het punt staat klaar te komen op zijn vingers. Ze tongkussen elkaar en ze roept ik kom, “ik kom klaar”, ze rilt over gans haar lichaam en ik zie haar onderbuik schokken en ze roept het uit als ze klaarkomt.

Als ze klaargekomen is komt naar me toe en ik sluit haar in mijn armen, onze nu naakte lichamen schuiven tegen elkaar wat doet het goed haar te voelen, terwijl die mannen rond ons staan te kijken.

Kom zegt mijn man en hij neemt ons mee naar een gazon. “Leg jullie neer en laat die mannen eens zien hoe lief jullie voor elkaar kunnen zijn”, zegt hij. Mijn zus is de laatste weken juist zoals ik onderdanig geworden aan mijn man, ze doet al wat hij vraagt. Dat ik mijn man met haar moet delen stoort me niet, ik ben trouwens zo blij dat ik nu weet dat ze een geile sloerie is zoals ik, en dat we er samen kunnen van genieten.

We gaan samen op het gazon liggen. “Nathalie doe wat je graag doet laat die mannen je bekijken open je benen voor hen” zeg ik haar. “Ja, dat wil ik” antwoord ze, “ik wil dat ze me echt zien” en ze opent haar benen wijd zodat de vier mannen duidelijk haar natte kut zien, terwijl ze zich langzaam af trekken. “O, wat is het heerlijk dat die mannen me zo bekijken”. Ik tongkus haar en laat mijn handen over haar naakte lichaam gaan. Ik voel haar rillen als ik haar aanraak. “Ik tracht ernaar dat jij me helemaal neemt Arlette, toen ik jong was droomde ik ervan maar durfde ik het je niet zeggen, maar heb me vroeger wel gemasturbeerd op die gedachte”. Ik ga in 69 houding op haar liggen en lik haar kutje en ik voel onmiddellijk dat ze bij mij hetzelfde doet. De zeer vrouwelijke reuk van haar kut waaruit haar vocht vloeit is als nectar op mijn tong, ik lik alles op met mijn hoofd helemaal tussen haar dijen. Ze likt me juist zoals ik haar lik, ik word gek van genot en ik voel dat ze samen met mij gaat klaarkomen, we schokken tegen elkaar op en roepen het beide uit als we klaarkomen, een orgasme zoals ik zelden een heb.

Nathalie doet trouwens hetzelfde als ik, geen zepen en sprays, geen reukwaren op haar vagina, ik weet niet jullie, maar als ik een vrouw lik wil ik haar echte vrouwelijke kutreuk ruiken en smaken, en geen reuk uit een parfumflesje. Ik hou niet van vrouwen die juist voor ze seks hebben hun kut gaan wassen.

Tot ons beider verwondering heeft mijn man in zijn zak een dubbele dildo en geeft die aan mij. Het is duidelijk wat hij van ons verlangt en dat hij dat op voorhand gepland had, zonder ons wat te zeggen. Hij wou ons duidelijk zien vrijen. We liggen in tegenovergesteld richting en schuiven onze benen in elkaar, zodat onze kutjes elkaar raken. Je kan het misschien niet verstaan, maar met je kutje over en weer schuiven tegen een ander kutje geeft een ontzettend genot. Ik breng een kant van de dikke dildo in bij mezelf en schuif met de dildo tegen Nathalie haar kutje die de andere zijde bij haar inbrengt. We neuken nu elkaar, de dildo gaat heen en weer in onze kutjes, terwijl de mannen rond ons zich af trekken. “Ja, neuk me Arlette O ja ja neuk me” roept Nathalie en ik voel mijn orgasme terug door gans mijn lijf gaan, terwijl ik haar verder neuk tot ze ook klaarkomt.

Het was zo heerlijk met haar, we liggen in elkaars armen met onze benen wijd open voor de mannen.

Mijn man zegt “nu is het aan jullie”, de vier mannen laten dat geen twee maal vragen. Onmiddellijk ligt er bij elk een man tussen onze benen. Mijn man heeft nu twee sletten die hij kan laten afrijden. Het doet me oneindig goed de penis van die wildvreemde gluurder in me te voelen glijden. Ik geniet er toch altijd zo van me te geven aan een vent die ik totaal niet ken, nog nooit ontmoet heb, waarvoor ik mijn benen open, en zijn penis in me voel glijden, te voelen dat die man daar evenveel genot van heeft, zoveel dat hij zich volledig kan ontladen door zijn sperma in me te schieten.

Ze hebben ons echt afgeneukt, en ik heb wel genoten van die harde lullen in mijn kut, maar vanavond was het mijn zus die me het meeste genot heeft gegeven.

Als de mannen vertrokken zijn kan mijn man het toch niet laten Nathalie tussen haar benen te voelen, ik voel dat hij zin in haar heeft en zeg “neuk haar nu” ze bukt zich en ik zie mijn mans penis in haar natte kut, waar nog het sperma van de mannen uitloopt, binnen schuiven. Nathalie roept, “ja neuk me, ik wil jou in mijn kut”. Hij neukt ze hevig, en zij laat kreetjes van genot. Ze komt zeer hevig klaar als hij in haar klaarkomt. Nadat ze hem bedankt heeft met een tongkus zegt ze “Arlette dank je dat je je man me laat neuken sorry, maar ik voel hem echt zo graag in me, ik heb zo graag dat hij me neukt”. “Ik gun het je” ten slotte gebruiken we je beiden, antwoord ik naar waarheid.

We hebben mijn zus totaal afgeneukt thuis afgezet, wel spijtig voor haar dat ze geen man heeft zoals ik. Maar je ziet als je je vrouw niet geeft wat ze nodig heeft en ze krijgt de kans gaat ze het elders zoeken. Jaloezie en bezitsdrang is je ergste vijand, haar man weet niet wat hij mist.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Gehoorzaam Mijn Man - 11

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Geil Op Het WerkDoor: Arlette
Gelezen: 17150x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Pijpen, Neuken
17-07
8.7
:: Ik Ben Een SletDoor: Arlette
Gelezen: 16562x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Publiek
14-07
8.7
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 2Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 13489x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
9.0
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 1Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 19725x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
8.4
:: Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 4Door: Arlette
Gelezen: 6758x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Onderdanig
12-07
9.0
:: Gas Station QueenDoor: Yourcaptain
Gelezen: 7584x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.7
:: Mijn Eerste Keer Door: MissT
Gelezen: 25505x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-07
8.4
:: Esmeralda - 1Door: Mt1984
Gelezen: 14034x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verzoekje, Groepsex
30-06
7.9
:: 10 Mannen Voor MijDoor: Plixie
Gelezen: 10617x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-06
7.5
:: Vrienden - 3Door: Roy
Gelezen: 15624x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-06
9.0
:: Festival AvontuurtjesDoor: MissT
Gelezen: 15793x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-06
8.6
:: De Motorvakantie - 6Door: Erolover
Gelezen: 11352x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.3
:: Tessa - 5 (oogpunt Van Tessa) Door: MissT
Gelezen: 5281x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.6
:: Date Met Een NymphomaneDoor: Ben
Gelezen: 11159x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
7.5
:: Wij Samen, Maar Niet AlleenDoor: Mirum
Gelezen: 18366x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 678