Opwindend.Net
Datum: 28-12-2016
Stemmen: 28x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 7284x
Lengte: Lang
Tee Bij Mij Thuis
Door Pam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jos En Tee

In de volgende drie weken zijn Jos en ik thuis twee keer bij elkaar geweest en natuurlijk heeft hij zijn pleziertje gehad. Daarna (examenjaar!) is het contact wat minder. Soms vraag ik indirect naar Tee. Hij had het heel gaaf gevonden, maar verder laat Jos het erbij en ik wil niet aandringen. Toch verlang ik naar hem. En nog ruim een week later was Jos jarig. Hij viert het niet echt en ben in de middag even langs geweest en hoera Tee was er ook met zijn vriendin.
In het uurtje, alleen zijn moeder en een ander familielid waren er ook nog bij, zag ik wel hoe Tee stiekem (en wellustig) naar me keek. Kort gezegd: ik kon hem een knipoog geven en mijn lippen tuiten. Niemand merkte het verder. Toen ik afscheid ging nemen, moest Tee naar het toilet (!). Ik laat hem wel uit, Jos.
In de gang pakt hij me vast, glijdt naar mijn billen en kust me even. Ik sta in vuur en vlam.
Ik verlang naar je, Tee, fluister ik.
We lopen naar de voordeur, niemand komt uit de woonkamer en Tee kust me opnieuw.
Dan opent hij de deur.
Ik moest de hele tijd naar je kijken.
Je laat me ook niet voor niets uit, schatje.
Ik sta dicht naast hem, hij kijkt even rond en plaatst dan zijn hand strelend achter me op mijn billen. Zwijgend kijken we elkaar aan, ik draai me iets en druk mijn zijde zachtjes tegen hem aan. Achter me glijdt zijn hand over de strakke jeans dieper tussen mijn benen en duwt hij met twee vingers krachtig tegen mijn ingang. Tee ziet en hoort mijn opwinding.
Ik wil je snel zien, Amanda. Ik had dit veel eerder moeten doen.
Langzaam draai ik me om, zijn hand glijdt over mijn heup en hij laat hem op mijn jeans rusten tussen mijn benen. Er is verder niemand die iets kan zien, ik ga op mijn tenen staan om hem te kussen en Tee vangt me gewillig op. Even nog tongen we heel intens, laat me weer zakken en kijk hem ondeugend aan. Zo vlak voor hem staand kan ik het niet laten om mijn hand op zijn erectie te leggen en hem daar zachtjes te masseren.
Heerlijk zo, lieverdje?
Tee pakt mijn polsen beet, brengt ze achter mijn rug, buigt zich naar me toe en kust opnieuw. Strak sta ik tegen hem aangeduwd. Langdurig blijft hij me kussen om ineens te stoppen en me los te laten.
Ik word gek van je, Amanda. Morgen?

Het is overmorgen vroeg in de middag met een mooie warme lentezon, wanneer ik de bel hoor van onze voordeur. Moeders is natuurlijk werken en mijn tweelingzus naar school en later bij haar vriendin. Ik laat hem binnen, sluit de deur en blijf daar met de rug ertegen staan. Tee omklemt mijn taille, ik leg mijn handen op zijn schouders en glimlach naar hem.
We zijn niet lang meer gebleven, maar ik had wel last van een stijve, begint hij gelijk.
Je was best spannend met me bezig.
Ik werd gelijk bloedgeil van je toen je de kamer binnenkwam.
Ondertussen bekijkt hij me ook rustig. Ik heb me voor hem (en mezelf) opgemaakt, draag een strakke jurk tot net boven de knie en naaldhakken maken het af. Dan trekt Tee me tegen hem aan, door mijn 9 centimeter hakjes ben ik bijna even lang en kan hem op zijn wang kussen. Hij pakt mijn billen stevig vast, ik breng mijn handen achter zijn nek en zijn tong dringt dwingend tussen mijn lippen. Minuten lang tongen we, voel ik zijn knijpen, strelingen en merk dat zijn erectie al snel aanwezig is.

Mijn vriendin keek raar toen ik weer terugkwam, vertelt Tee, terwijl we via de gang naar de slaapkamer gaan. In het begin al, zei ze naderhand, dacht ze even is dat nou een jongen of meisje. Binnen op mijn slaapkamer kijkt hij even rond.
Wat vertelde je haar?
Dat me dat niet was opgevallen.
Lachend omarm ik zijn middel, Tee draait zich, pakt mijn schouders vast en weer tongen we intens. Ondertussen duwt hij me richting bed, legt me erop en komt voorover gebogen naast me zitten. We kussen verder terwijl hij zijn hand over mijn borstjes laat dwalen
Valt het je nu wel op, lieverdje, vraag ik hijgend.
Je bent heerlijk. Ik had dit veel eerder moeten.
Ja, je bent een domkop, Tee.
Hij richt zich grinnikt op.
Ben ik mooier dan je vriendin, vraag ik.
Mooier en geiler.
Ik kijk hem aan en streel zijn gezicht.
Ik verlang echt naar je, Tee. Wat wil je met me gaan doen?
Kleed je uit, Amanda. Ik wil je helemaal hebben.

Naakt sta ik voor hem, toon me zelf met alleen de hakjes nog aan en Tee staat dan langzaam op. Zijn handen glijden over mijn borstjes, tepels, en verder naar beneden neemt hij mijn piemeltje in zijn hand. Dan gaan zijn handen over mijn heupen, taille naar boven om me met lichte druk op mijn knieŽn te dwingen.
Als je wist hoeveel zin ik in je heb, zegt hij zachtjes. Ik heb niet veel nodig.
Schatje, toch, antwoord ik hees en naar hem omhoog kijkend.
Met mijn vingers glijd ik over de bobbel, maak zijn riem en broek los en trek het naar beneden. Zijn lul is behoorlijk gevuld, floept er met kracht uit en gaat al iets omhoog. Ik plaats mijn handen tegen zijn bovenbenen, steek mijn tong uit en ga zijn eikel zachtjes likken. Vervolgens omklem ik zijn eikel met mijn lippen, zuig eraan en laat zijn lul dan diep in mijn mond komen. Langzaam trek ik terug en neem hem weer helemaal in mijn mond. Dit herhaal ik wel twintig keer en ervaar hoe zijn lul daardoor volledig vol loopt en keihard wordt. Ik laat hem uit mijn mond, kijk Tee even aan en lik zijn lul dan aan de zijkanten links er rechts. Buig me verder naar beneden, kus en zuig aan zijn zak. Dan richt ik me wat op, laat mijn rechterhand naar zijn lul glijden en omklem hem. Zachtjes ga ik hem verder afrukken.
Was hij eergisteren ook zo hard, schatje vraag ik.
Bijna wel, ja. Zoiets krijg jij wel voor elkaar.
Ben ik beter als je vriendin, Tee.
Alweer die vraag, lacht hij.
Ik buig me weer iets, neem zijn eikel in mijn mond en ga sneller rukken. Na een minuutje pakt hij mijn halflange haren stevig vast, zegt dat ik mijn mond open moet open doen. Ik ruk sneller, maar Tee neemt het over. Hij omklemt zijn grote, harde lul, houdt mij nog steeds in bedwang en ik kijk afwisselend naar zijn gezicht en lul. Wanneer hij zichzelf langzamer afrukt zegt Tee hijgend dat het komt en duwt zijn eikel iets mijn mond in. Ik doe hem goed open, tong eruit en dan spuit hij zijn zaad met enkele dikke stralen kreunend in mij. Het is veel zodat ik met moeite alles binnen kan houden. Tee laat mijn haren en zijn lul los, ik neem over en voorzichtig ruk ik langzaam door en omklem zijn eikel met mijn lippen.
Zo, dit had ik echt nodig, meid, gromt hij tevreden.
Ik kijk hem glimlachend aan terwijl ik zijn lul uit mijn mond haal en me rug recht doe.
Zit er veel in?
Ik knik, sluit mijn ogen terwijl ik dat slijmerige goedje in een paar keer doorslik om daarna even te rillen.
Het was echt veel, Tee. En dan is het extra vies om door te slikken.
Uit zijn lul komen nog druppels, die ik oplik. Zijn zak is flink samengetrokken, die ik zachtjes streel en lik zijn hele lul nog aan weerskanten.
Mijnheer is tevreden?
Wat ben je toch geweldig met dit. Het was super lekker.

Bij het fonteintje op mijn slaapkamer spoel ik mijn mond, drink een slokje en loop terug naar het bed, waar Tee weer aan gekleed op is gaan liggen. Ik kom op hem zitten op zijn buik met mijn benen aan weerszijden van hem geknield. Naar vorenbuigend kus ik hem.
Ik ben echt verliefd op je, Tee.
Zijn handen strelen mijn taille, gaan over mijn lijf naar mijn borstjes en tepels.
Ik wil je wel vaker zien, dat is zeker, lacht hij. Baal ook behoorlijk, dat ik het niet eerder gedaan heb.
Zijn vingers betasten mijn borstjes steviger. Eigenlijk heb je al bestwel wat. Ik vertel dat de groeipijnen daar vervelend zijn en ze dus nog groter worden. Mijn lijf is volwassen aan het worden en mijn vrouwelijke hormonen zijn dominanter geworden dan de mannelijke. Ik ben wel later als mijn tweelingzus, maar het gaat snel nu. Nog een paar maanden, dan is school voorbij en ga ik studeren. Dan ga ik helemaal voor mezelf als Amanda.

Tee draait, pakt mijn vast en legt me op mijn rug. Naast me op zijn zijde buigt hij over me heen, gaat mijn tepels kussen en laat een hand naar beneden glijden. Stevig knijpt hij met duim en wijsvinger in mijn piemeltje.
Dat wordt kleiner?
Veel kleiner kan haast niet, schatje, zucht ik.
Ruim een centimeter, ja. Je zou het bijna als schaamlippen gaan zien. Ik vind het wel opwindend zo. En nog steeds geen zaad?
Niets, nooit gehad. Die fabriek staat bij mij leeg.
En je balletjes, grinnikt Tee. Wat is het verhaal.
Onderontwikkeld en een beetje ingezakt. Alleen een huidplooi. Tee streelt aandacht op die plek, ik trek een been op en voel de opwinding sterker worden.
Mijn balletjes lijken soms een eigen leven te leiden. Zeker als ik me opgewonden voel.
Het ziet er geil uit en alles mooi glad zonder haar.
Zwijgend blijft Tee nu doorgaan en mijn versnelde adem word hoorbaar en zichtbaar. Met drie vingers drukt Tee wrijvend over mijn huidplooi en mijn zachte piemel, wat eigenlijk alleen maar een eikeltje is. Ik was al opgewonden door zijn aanwezigheid en daardoor gaat het snel. Mijn gehijg en kreunen worden zwaarder. Tee buigt zich voorover, neemt mijn eikeltje tussen zijn lippen en laat zijn krachtige tong er over heen gaan. Mijn lijf schokt van opwinding. Snel, hard en vakkundig bewerkt Tee mijn gevoelige plek, terwijl mijn zacht eikeltje door zijn tong en lippen gemasseerd word. Het genot maakt me bijna duizeling en het eerste orgasme dient zich al aan. Mijn balletjes lijken te exploderen en voelen wel tien keer zo groot aan. Ik hijg zwaar, voel mijn orgasme en gil kreunend van genot. Tee houdt mijn lijf stevig in bedwang maar mijn armen dwalen over het bed en ik graai naar alles wat ik kan pakken. Ik snak naar adem, onderga verder zijn strelen en het ruwe likken van zijn tong zodat een volgend orgasme er snel achter aankomt. Ik kreun, gil en laat me helemaal. Het orgasme is heftig, snak naar adem terwijl mijn derde orgasme zich al inzet. Mijn lijf schokt zo erg, dat ik zelfs ervaar hoe Tee me met kracht tegenhoudt. Dit orgasme overmeestert me. Ik hijg als bezeten, blijf maar kreunend gillen totdat heel langzaam alles wegebt en ik uitgeteld blijf liggen.

In de woonkeuken drinkt Tee zijn biertje, ik zit naast hem op de eettafel met een halflange kimono aan. We praten en lachen wat.
Jullie wonen mooi hier.
Mams wilde deze bungalow graag. Een rondleiding?
Tee verschuift zijn stoel, ik glijd van de tafel en pak zijn arm vast.
Kom, schatje.
Uiteindelijk gaan we als laatste via de woonkamer de achtertuin in.
Helemaal beschut, geen inkijk. Moeders wil vrij zitten, hadden we in het vorige huis ook wel.
We lopen een stukje het terras op, ik pak zijn arm weer steviger vast en druk me wat tegen hem aan.
Hier kan ik je zomers in alle rust mooi een beurt geven, zegt Tee achteloos.
Ik grinnik, trek wat aan zijn arm en neem hem weer mee naar binnen. Wanneer ik de schuifpui sluit is Tee al met me bezig door zijn handen over mijn billen te laten gaan. Omdraaiend naar hem toe trekt hij het koordje los, glijdt met zijn handen glijden over mijn lijf naar mijn schouders en zo valt de kimono achter me op de grond. Poedeltje naakt met alleen mijn naaldhakken omarm ik hem en tongen we heerlijk.
Je bent nog niet klaar met me, lieverdje?
Zoals jij bent en doet. Ik ben bloedgeil en ga je neuken.
Ben ik zo verleidelijk, Tee?
Dat ben je, ja. Dat heb je helemaal goed.
Al vrijend gaan we richting mijn slaapkamer, waar Tee me halverwege optilt en over zijn schouder legt. In de slaapkamer laat hij me zakken, ga ik zoveel mogelijk zijn kleren uit te doen en belanden we op bed. Hij schopt zijn schoenen uit en ik fluister dat ik zo terug kom. Helemaal naakt (eindelijk!) ligt hij op bed met een behoorlijke erectie waar ik naar moet kijken. Die hardheid gaat me zo direct penetreren. Hij ziet de olijfolie, die ik op het nachtkastje zet.

Ik kom op hem zitten, pak zijn erectie vast en ruk er zachtjes aan.
Je bent al goed hard, schatje.
Tee is inderdaad echt geil en wil niet meer wachten. Hij richt zich op, dwingt me op de knieŽn zodat ik zijn lul glibberig kan maken.
Dit doe je al lekker, Amanda. Verdomme, ik heb echt weer zin in je.
Bijna krijg ik geen tijd om de fles terug te zetten en mijn ingang soepel maken al helemaal niet. Tee plaatst me op bed, ik steun op handen en knieŽn en hij komt achter me. Zijn harde eikel drukt tegen mijn ingang, penetreert me half en ik kreun van de eerste pijn. Hij trekt iets terug, duwt weer en herhaalt dit een paar keer om me dan, net zoals Wim doet, ineens volledig te penetreren. Ik gil even hard van de pijn, voel hoe mijn ingang ruw wordt uitgerekt, door zijn stoten. De dikte van lul evenaart die van Wim en is immens. Ik besef weer hoe krachtig en overheersend hun hardheid is en dat het enige wat ze willen is in me klaarkomen, hoe dan ook. Ik blijf nog een tijdje kreunen, hijgen en af en toe een kreet van de pijn slaken. Tee is met zichzelf bezig en hoor hem zeggen hoe lekker en hoe geil dit is. Langzaam wen ik er aan, is de pijn wat draaglijk en kan ik er wat beter van zijn aandacht genieten en mezelf ontspannen. Zijn stoten gaan behoorlijk krachtig in me heen en weer. Stevig heeft Tee met beide handen mijn taille vast en kan zo met nog meer kracht in me stoten, het geen hij ook met overgave en plezier doet. Zelf heb ik mijn armen uitgestrekt naar voren, lig met een wang op het bed en heb mijn billen zo hoog mogelijk voor hem. Het enige wat ik nu doe en kan is zijn stoten ervaren, zijn hijgen. De pijn blijft zeuren maar is hanteerbaar.

Tee vertraagt. Heel langzaam nu, met diepe penetratie, is hij me aan het nemen en vraagt of het lekker is. Ik fluister dat het heerlijk is, wat ook waar is. Hij blijft nog zo door gaan, om dan weer afwisselend sneller en rustiger in me stoten. Ik voel dat ik opgewonden ga raken van zijn aanwezige lul in me, maar merk dat ook Tee nu ineens weer sneller gaat en ook meer gaat hijgen. Een hand voel ik over mijn rug, die mijn haren stevig gaan vast pakken en zo trekt Tee me hardhandig op, zodat ik weer op mijn handen steun. Hij houdt mijn halflange haren strak vast en zijn andere hand glijdt naar mijn schouder, die hij omklemt. Ondertussen zijn de stoten hard en fel geworden. Mijn ingang doet meer pijn omdat hij zijn harde lul schokkend in me stoot. Dan trekt hij verder aan mijn haren, zodat ik mijn hoofd helemaal naar achter moet en houd me zo klem in deze positie.
Ik ga zo komen, meid. Maar ik wil in je mond klaarkomen. Het duurt niet lang meer.
Schatje, hijg ik. Neem me zoals je wilt.
Met kracht blijft Tee in me stoten. Zijn harde lul en opgezwollen eikel zijn ontzettend voelbaar in mijn lijf en het feit dat Tee me lichamelijk helemaal in bedwang heeft windt me vreselijk op.

Ik ga komen, Amanda. Pak hem vast.
Tee haalt hem eruit en ik snak even naar adem. Hij gaat staat, trekt me aan mijn haren om me op mijn knieŽn te dwingen. Maar draaiend volg ik hem snel. Voor hem geknield neem ik zijn harde lul in mijn hand, breng zijn glanzende eikel in mijn mond om net op tijd zijn eerste zaad op te vangen en hem verder af te rukken. Hij kreunt volop tijdens zijn zaadlozing, kijkt toe hoe ik zijn sperma in mijn mond krijg en het gedeeltelijk al doorslik. Likkend aan zijn eikel krijg ik nog een laatste flinke golf over mijn tong, sluit mijn mond en slik ook dat door.
Ik kijk omhoog naar Tee, die mij heel tevreden aankijkt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tee & Ger In De Keuken

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 3456x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.6
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 4442x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 7538x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.8
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3457x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2022x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 6183x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4792x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6926x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CafťDoor: Beautje
Gelezen: 8519x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8262x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7400x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14481x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6150x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5154x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 10447x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net