Opwindend.Net
Datum: 02-07-2018
Stemmen: 70x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 16417x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Nieuw Begin - 1
Door Jan11 - Mijn Profiel Pagina

Hier een verhaal over een dominant die een dubbelleven wil leiden.
De inhoud is deels waar maar grotendeels fantasie. Het verhaal heeft een langzame opbouw en ik hoop op reacties zodat ik die er ook in kan verwerken. Het eerste deel is heel soft daarna zal het extremer worden.


Na twee relaties achter de rug te hebben begon het mij, na een poos, toch wat te kriebelen. Het vrijgezellen bestaan was beslist niet onaantrekkelijk. Ik ging weinig uit maar had ook niet echt de behoefte. Kon me prima vermaken. In m’n vrije tijd tuinieren, klussen, boeken lezen, tv kijken en op internet ronddolen.

Na verloop van tijd miste ik toch wel de intimiteit en de seks. Een beetje geëxperimenteerd maar het was toch niet bevredigend. Had lang geleden wel eens iets gelezen over SM, daar was ik toen bepaald niet van gecharmeerd. Zat eens te zoeken op internet en kwam verhalen over bdsm tegen. Dit had toch aantrekkingskracht.

Ondanks het feit dat ik heel vriendelijk en meegaand overkom ben ik toch meer dominant dan sub. De beleving binnen bdsm was nihil. Daarom het idee om mij als sub aan te bieden. Kon zo iets leren. Na maanden kwam er een reactie van een domina. Een aantal mails. Door onbekendheid helaas niet verder gegaan. Later best wel spijt van gehad.

Op een gegeven moment lid van een club geworden. Met meerdere mensen gesprekjes gevoerd. Met subs maar ook dominanten. Beide zowel mannen als vrouwen. Zelf met een stel een sessie meegemaakt. De sessie schrok me in eerste instantie af. Heel leuke mensen, maar ik voelde me toch een beetje het vijfde wiel aan de wagen. Bovendien ging het vooral om pijn toe te dienen. Zowel door haar dominant als door mij. Een poosje laten bezinken en toch de behoefte om er iets mee te doen. Daarom nogmaals een advertentie gezet “Sub zoekt” Hier had ik in geschreven dat ik een oudere man was, representatief uiterlijk en het mijn wens was om sub te worden van een vrouw of stel. De wens was om als speeltje te worden gebruikt. Dingen als pijn, plas en poep waren uitgesloten. Ook van exhibitionisme was ik geen voorstander.

Een reactie. Het was een stel dat een slaafje zocht die zij naar willekeur konden gebruiken. Ze zochten een man om als slaaf te worden gebruikt. Mijn leeftijd, 60, was op zich geen probleem. Moest wel kunnen koken en zou verder naar hun believen worden gebruikt. Moest beslist niet preuts zijn, hun bevelen opvolgen en in kleren rondlopen die zij ter beschikking stelden. Ook voor hun vrienden zou ik, indien zij dat wensten, ter beschikking staan. Bleek dat ik ook niet afkerig zou moeten zijn van een man. Het was even slikken maar nadat het mij duidelijk was dat veiligheid toch voorop stond en dat ze, in het begin, voorzichtig aan zouden doen toch akkoord gegaan. Een slaaf heeft ten slotte niet veel te vertellen. Een aantal mailtjes verder en uiteindelijk een ontmoeting. Afspraak in een park.

Vanaf nu gaat het verhaal in de tegenwoordige tijd.

Even voor de afgesproken tijd loop ik het park binnen. Gekleed zoals afgesproken. Ben best wel gespannen, hoe zou het in werkelijkheid gaan? Hoorde op een gegeven moment mijn naam. Draai me om en er staat een stel, begin vijftig. Iets jonger dan ik. Geef keurig het afgesproken antwoord. We hadden afgesproken dat zij me direct als onderdanige zouden behandelen.
Krijg de opdracht om voor hen uit te lopen het park in. Komen op een plaats waar niemand te zien is. Moet blijven staan en zij gaan op de bank zitten. “Zo slaaf ga met je gezicht naar ons staan”. Zij bekijken mij van top tot teen. Ze keuren mij met hun ogen en maken opmerkingen tegen elkaar over mij. ”En… denk jij dat je goed genoeg bent om ons te dienen?” Natuurlijk antwoord ik dat ik hoopte dat te kunnen worden. “Zal heel dankbaar zijn als jullie mij willen africhten.

De vrouw gaat staan en zegt "Hier". Ik loop naar haar toe en kijk naar beneden. Zij pakt me bij de kin en laat me rechtuit kijken. Bekijkt me van top tot teen, doet een pas opzij, natuurlijk blijf ik rechtuit kijken. Voel opeens een hand in m´n kruis. Ik schrik maar krijg te horen “Zo, jij bent niet veel gewend”. Ik begin een beetje een stijve te krijgen. Ze laat me los en zegt tegen haar man "Voelt best wel goed wil jij ook even voelen?". De man staat op en loopt naar mij toe en pakt me bij m’n kruis. “Hmm, inderdaad lijkt wel redelijk, een beetje stimuleren en we kunnen er wel wat mee”. Hij gaat naast z’n vrouw staan en zegt tegen mij “En…is het nog steeds jouw wens om door ons te worden afgericht?” Spannend, wat zal mij te wachten staan? Toch antwoord ik dat het me een hele eer is om door hen te worden gebruikt. Krijg te horen “Loop naar jouw auto, ga erin zitten. Wij halen onze auto op en je rijdt achter ons aan”.

Wat er daarna gebeurde in het volgende verhaal.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Heerlijke Pijn - 4Door: Zeroxx
Gelezen: 1156x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-03
9.2
:: Kroniek Van Een... - 13Door: Johan100
Gelezen: 908x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
22-03
9.8
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 6900x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.9
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 4988x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 6843x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 13095x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 2932x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.8
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4913x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.2
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 9178x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 8034x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 10490x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 5042x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7642x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5879x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 8253x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net