Opwindend.Net
STARTPAGINA VERZOEK VERHALEN
Heb je suggesties voor een sexverhaal of ben je op zoek naar inspiratie? Dan is dit de plek voor jou! Stuur jouw verzoekje in en laat anderen met je meedenken om zo samen tot een mooi resultaat te komen!
  • Beschrijf in je verzoek details die belangrijk zijn zoals namen, locaties en leeftijden.
  • Heb geduld :) Het schrijven van een goed verhaal kost nou eenmaal tijd.
PERSOONLIJKE GEGEVENS
Vul hier je naam in:
Vul hier je mail in (niet verplicht):
PLAATS HIER HET VERZOEK
INGEDIENDE VERZOEKJES
Datum & Tijd: 18-11-2018 @ 17:53 - Door: Ludovicus
ik zoek een verhaal(en) waarin een oudere man (60) een jonger koppel ontmoet in sexclub en er intiem mee bevriend geraakt en hem ook uitnodigen bij hen thuis. Daar wordt hij gemakkelijk verleid door de geile hete sexverslaafde dochter, wordt haar lustlul en ervaart hij pas echt geile sexfeestjes. Meer info? Laat maar weten.

Reacties (0)Datum & Tijd: 17-11-2018 @ 11:30 - Door: Martin
Wie wil voor mij een verhaal schrijven over een (nog) aantrekkelijk stel van rond de vijftig jaar oud, die voor het eerst een trio met een meisje erbij willen doen. Maar dan blijkt dat het meisje een heel knappe, slanke ladyboy/shemale is. Wie o wie heeft daar zin en tijd voor? Een mooi verhaal, details lekker leesbaar. Wie o wie? Groetjes Martin


Reacties (0)Datum & Tijd: 17-11-2018 @ 11:17 - Door: Fred.91
Ha beste lezers!

Het blijft een gave site he?! Ik ben op zoek naar (bij voorkeur) een vrouw (leeftijd onbelangrijk) die een verhaal voor of met mij kan schrijven. Het gaat om een fantasie van mij. Wie wil het?

Het verhaal moet gaan over mijn anale ontmaagding met een strap on door een vrouw. En ja...er mag best wel een beetje dominantie (femdom) in zitten.

Ik hoop echt dat iemand dit ziet zitten. Hoor ik van je?

Liefs, Fred (27)

Reacties (0)Datum & Tijd: 15-11-2018 @ 22:59 - Door: Luuk
Hallo iedereen,

Ik heb een vraag; ik word geil van vrouwensieraden en horloges en ik heb daar al een paar verhalen over gemaakt, en ik wil weer eens een nieuw verhaal gaan schrijven, maar ik heb geen inspiratie....Wil iemand me helpen...Het liefst een dame....Alvast bedankt, je kunt contact met me opnemen via lucva1@hotmail.com

Reacties (0)Datum & Tijd: 14-11-2018 @ 20:10 - Door: Felix
Hallo.
Heeft er iemand interesse om een verhaal te schrijven over.

1. Dat ik een magische geest in de lamp vind die alles kan worden en mijn dromen kan laten uitkomen en dat ze stiekem al langer in de familie zit maar dat ik beter ben.

Of

2. Dat ik sex heb met mijn moeder en zussen en dat er een paard in voor komt.

Alvast bedankt.

Reacties (0)Datum & Tijd: 13-11-2018 @ 17:30 - Door: Peterhanen
Beste allemaal,

Ik ben op zoek naar iemand die naar aanleiding van door mij aangerijkte karakters/personages een verhaal kan schrijven in de categorie “tieners” en/of “extreem”. De verhalen zullen gebaseerd zijn op persoonlijke gebeurtenissen en personages die ik ken. Uitgebreide info kan volgen. Bij interesse graag een mailtje!

Ik hoor graag van jullie

Reacties (2)Datum & Tijd: 12-11-2018 @ 11:46 - Door: Smuller
Een vraag om een verhaal uit te werken voor mij.
Op het internet vond ik een chip die je in het lichaam kan plaatsen, deze chip kan je door middel van een app op je telefoon inschakelen waardoor je opgewonden raakt.
Het trekt mijn aandacht en ik wil er alles van weten. Ik kom er achter dat er veel mogelijk is met die chip, je kan er zelfs personen mee in extase brengen dat ze sex van de hoogste plank met je willen !!

Ik neem de gok en bestel er 1.
Ik heb al een idee wat ik er mee wil doen.
Als personal trainer heb ik namelijk het geluk dat Dionne Stax bij mij traint.
En wat zou er nou mooier zijn dat ik met haar de wildste sex kan hebben ??

Wie kan hier een mooi verhaal van maken ???

Reacties (0)Datum & Tijd: 12-11-2018 @ 00:17 - Door: Robin
Ik ben een meid van 20. Mijn droomwens is een keer door cougars te worden verleidt en door 5 vrouen als sextoy wordt gebruikt, wordt gefist en geneukt, af en toe door vier of vijf gelijktijdig. De vijf dames zijn van 49-54

Reacties (2)Datum & Tijd: 12-11-2018 @ 00:05 - Door: Lieke
Wie wil/kan een verhaal schrijven over een 20 jarige meid, ouders overleden, verliefd of moeder (adoptief), sex gehad met haar en “stiefzus”. Nadien geen sex meer gehad en moeder gaat haar meer en meer uit de weg. Delen beide dezelfde liefdes, fisting, golden showers, strapons. Moeder heeft een eigen club ( met haar twee zussen) en eigen kledinglijn. Leuk als meid sex heeft uiteindelijk met alledrie ( tantes plus stiefmoeder)

Reacties (2)Datum & Tijd: 06-11-2018 @ 16:39 - Door: Boerin
Hallo,

mijn naam is Alie ben 52 jaar oud, ik zou graag een verhaaltje willen lezen over het volgende:
het is wel een beetje bizarre fantasie maar hier komt hij, ik zou graag een verhaal willen lezen over dat ik seks heb met mijn buurjongen en buurmeisje en dat er ook dier bij betrokken worden.

als je intresse hebt laat het maar horen alvast bedankt.

Alie

Reacties (5)Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 691