Opwindend.Net
STARTPAGINA VERZOEK VERHALEN
Heb je suggesties voor een sexverhaal of ben je op zoek naar inspiratie? Dan is dit de plek voor jou! Stuur jouw verzoekje in en laat anderen met je meedenken om zo samen tot een mooi resultaat te komen!
  • Beschrijf in je verzoek details die belangrijk zijn zoals namen, locaties en leeftijden.
  • Heb geduld :) Het schrijven van een goed verhaal kost nou eenmaal tijd.
PERSOONLIJKE GEGEVENS
Vul hier je naam in:
Vul hier je mail in (niet verplicht):
PLAATS HIER HET VERZOEK
INGEDIENDE VERZOEKJES
Datum & Tijd: 14-02-2019 @ 16:34 - Door: Jenny
Hallo,

ik heb een tijd over dit verzoek nagedacht als ik het wel moest doen, ben een vrouw van 48jaar, getrouwd en 3 leuke kinderen. maar zou graag een fantasie van mij uitgeschreven zien die luid als volgt:
mijn kapster is recentelijk gescheiden en en merk laatste tijd dat ze langs komt dat ze iets uitdagender gekleed is dan toen ze getrouwd was, en heb altjd wel bi gevoelens gehad maar nooit wat mee gedaan maar nu dat ze mij knipt in redelijke korte rokjes en strakke shirtjes merk ik aan mij zelf dat ik steeds vaker fantaseer over vrouwen maar de meeste fantasieŽn gaan over mijn kapster en begin mij beetje voor te bereiden om eens iets met haar doen andere vibrator en een voorbinder al gekocht en toen ik het thuis kreeg bedacht ik mij zelf waarom doe ik dit het wordt toch niks. zou hier over graag een verhaal zien hoe dit opbouwt en uit eindelijk lekker in seks eindigt.

alvast bedankt

Reacties (3)Datum & Tijd: 13-02-2019 @ 14:30 - Door: Naturistje
Hallo ik zou graag een keer een lang verhaal lezen over
Een naturisten school en waar mama en papa bij mee doen en met een leeftijd grens wanneer ze ten laatste ontmaagding gedaan moeten hebben
Veel liefs naturistje

Reacties (2)Datum & Tijd: 12-02-2019 @ 20:15 - Door: Anoniem
Zou iemand een verhaal kunnen schrijven over een meisje van 17 die tijdens een party dť jongen tegenkomt. Ze flirten wat en gaan op een begeven moment naar buiten. Daar beginnen ze te strelen en het zoenen wordt heftiger. Dan komen ze achter een geheime personeelskamer. Waar kussens, dekens enz liggen. Ze nestelen zich in en dan gebeurt het. In standje 69 pijpen en beffen ze elkaar. En als het meisje nat genoeg is en de jongen hard genoeg is komt hij langzaam bij haar naar binnen. Zo neuken ze langzaam en teder. Tot er een personeelslid binnenkomt die vind het erg opwindend en gaat stiekem zichzelf masturberen terwijl hun het niet door hebben. Hij/zij vraagt of hij/zij mee mag doen...
Vervolg mag je zelf bedenken.
Geen hardcore seks.
Veel spanning.
Ik zou het leuk vinden als het zo opwindend wordt dat op een begeven moment iedereen mee gaat doen inclusief de personeelsleden.
Als iemand dit verhaal gaat schrijven ben ik diegene erg dankbaar.
Het mag een serie worden hoeft niet.
Mailadres: anoniema936@gmail.com

Reacties (0)Datum & Tijd: 11-02-2019 @ 15:11 - Door: Kelly
Hallo, ik zou graag willen dat iemand de ervaring die ik heb gehad met familielid in een verhaal overzet. mail me desnoods als je geintereseerd bent

Reacties (4)Datum & Tijd: 10-02-2019 @ 12:34 - Door: G.B.
Ik ben op zoek naar een vrouw om samen, om en om, een verhaal mee te schrijven. Dat heb ik eerder gedaan en is erg geil om te doen, iedere keer reageren op de wending die de ander aan het verhaal geeft.

Ik ben dol op vrouwen met een paar flinke borsten en een maatje meer. Ik vind het opwindend om vrouwen - op hun eigen verzoek - te overheersen, maar sta ook open voor andere ideeŽn.

Reacties (0)Datum & Tijd: 09-02-2019 @ 19:51 - Door: Felix
Hallo. Ik zou graag een lekker verhaal zien over een wezen die van gedaante kan verwisselen en die dan met mij seks heeft en dan ook veranderd naar mijn wensen.

Reacties (0)Datum & Tijd: 08-02-2019 @ 08:27 - Door: Naturistje
Hallo ik zou graag een lekker verhaal zien over een hele grote naturisten camping en waar iedereen met iedereen sex heeft en met gezinnen en alleenstaanden wedstrijden met als prijzen een meisje van de camping neuken en alles zonder condoom of. Pil of zo de kans op zwangerschap

Reacties (10)Datum & Tijd: 08-02-2019 @ 08:08 - Door: Axel
Graag een verhaal over een bezoek aan een parenclub/of een toevallige ontmoeting in een hotel.

Steekwoorden.

Naam vrouw : Fiona
Naam man. : Alex

DP,Creampie,pijpen anaal sexy wetlook broek en lingerie
Een echt heerlijk trio met de vrouw op de eerste plaats

Zij krijgt voor het eerst een behoorlijke 23 cm neger penis te
zien en voelen. Wordt behoorlijk doorgeneukt man kijkt toe maar doet ook mee aan de stomende sex .

GEEN CUCKOLD VERHAAL

Reacties (1)Datum & Tijd: 05-02-2019 @ 16:59 - Door: Yeppie
Ik wil zou graag een romantisch verhaal zien over een shemale meisje van 17 die verliefd word op een meisje uit haar klas. Dit zou dan vervolgen kunnen hebben op hoe mensen met haar omgaan en ook hoe haar familie haar ziet. Ik dit verhaal het liefst zien als een verhaal met meerdere delen

Reacties (0)Datum & Tijd: 03-02-2019 @ 18:01 - Door: Jason
Hoi, dit is een verzoek voor iemand die graag een vervolgverhaal wil schrijven!

Een 18-jarige jongen geilt op enkele van zijn jongere maar ook oudere tantes. Deze duiken allemaal met hem het bed in en hebben de spannendste avonturen. Het gaat er soms hard aan toe. En soms doet er een klasgenootje mee.
Er zijn nog veel meer details die ik je kan vertellen, als je me mailt via: speciaal201@gmail.com

Ik zou degene die hier de tijd voor neemt erg dankbaar zijn!

Jason

Reacties (0)GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net