60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 6307x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Pele Checked - 17-11-2023 om 00:05
0


Denk dat zij op de terugweg naar huis, hangend aan de handgrepen in de overvolle bus, wordt betast door een groepje knappe en aantrekkelijke jonge mannen die strak om haar heen staan.
Onmiddellijk voelt zij weer de opwindende spanning die zij zo gemist heeft sinds hun vakantie.. Morgenavond sta je hier weer...
Harry Checked - 16-11-2023 om 15:47
0


Ben benieuwd of er nog een vervolg komt.
Als ze eenmaal zo'n grote dikke piemel hebben gehad zijn ze verslaafd eraan. Kijken of ze thuis ook op zoek gaat naar een monsterlul. 🤗🤗🤗
Harry
Meneerstout Checked - 15-11-2023 om 19:12
0


Net als al zijn verhalen hier,worden de relaties tussen echtgenoot en echtgenote behoorlijk op de proef gesteld.
Ware het niet dat de man zijn vrouw adoreert,maar tegelijkertijd de vurige wens heeft dat zijn partner door een ander genomen word. Dat zelfs in de hand speelt...zonder jaloezie...soms met gemengde gevoelens,maar toch neemt de nieuwsgierigheid de overhand.
De twijfeling...zou je wel .. of zou je niet?
Ik was ook "nieuwsgierig"😉...
Erin - 15-11-2023 om 16:43
0


Hallo Aadje,
Toevallig heet ik Erin, net als de hoofdrolspeelster.
Ik heb een vrije dag vandaag en had me voorgenomen om vanwege het slechte weer niets te doen. Een beetje luieren, een beetje lezen en toen stuitte ik op jouw verhalenreeks.
Ik heb alle verhalen in één adem uitgelezen. Spannend, verwarrend en ontzettend geil. Ik heb genoten en ik durf je te vertellen dat ik al heel snel nat werd en dat ik heerlijke orgasmes heb gehad.
Wat een heerlijk ontspannen vrije dag zo.
Dankjewel Aadje, super spannend en geil.
Kusjes Erin xxx
Ben Checked - 15-11-2023 om 14:38
+1


Wat een goed verhaal. Ze zouden samen maar eens goed met elkaar gaan praten. Zowel hij als zij vonden het allebei geil om naar elkaar te kijken als ze sex hadden. Durven dit niet naar elkaar uit te spreken. Doe je dat niet dan groei je uit elkaar want het verlangen ernaar wordt steeds steeds groter.

Gr.Ben
JohanK Checked - 14-11-2023 om 15:14
+5


#Knuffel. Ja dit was een mooie en soms verwarrende serie. En vanuit manliefs optiek geschreven. Iemand die niet in staat is zich te verplaatsen in de gevoelens van zijn vrouw en een verbinding met haar op te bouwen. Door zijn dronkenschap waarschijnlijk ook geen goede kijk op zijn eigen gevoelens heeft en hoe e.e,a. Te managen. Een egoïst op en top en daarom is het ook logisch dat zij dit achteraf geen plek kunnen geven. Deze man is gewoon te macho en egoïstisch.
Knuffel Checked - 14-11-2023 om 14:30
+3


Hoi Aadje, net binnen en meteen gelezen. Het is (weer) een mooi verhaal waarin je je steeds afvraagt, hoe gaat het verder. Je word heen en weer geslingerd in de emotie van manlief, die iets ontketend heeft in zijn vrouw dat niet meer terug te draaien is. Ze proeft aan alles wat de snoepwinkel aan sex te bieden heeft. Het zal er niet bij blijven, het verlangen zal overwinnen. Prachtig beschreven en/of vertaalt. Groetjes knuffel