Opwindend.Net
STARTPAGINA OPWINDEND.NET NIEUWS
Op deze pagina houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de site. Want niet alleen de verhalen worden dagelijks bijgewerkt, er gebeurt ook genoeg op de achtergrond van de site. Nieuwe functies, extra mogelijkheden en nog veel meer.
Het meest actuele nieuws zal ook op de startpagina worden getoond, zodat je altijd weet wat er op dit moment speelt.
MIJLPAAL: MEER DAN 1000 SCHRIJVERS PROFIELEN!

Sinds 2015 kunnen schrijvers op onze site een eigen profiel plaatsen. Dat initiatief was vanaf het begin een groot succes en wij zijn er best een beetje trots op inmiddels al het 1000e profiel te kunnen presenteren.

Meer dan duizend schrijvers benutten inmiddels de vele mogelijkheden die een profiel te bieden heeft. Zij vertellen iets meer over zichzelf en/of over hun verhalen en maken gebruik van hun persoonlijke inlogcode. Daarmee kunnen zij o.a. achteraf een verhaal bewerken of zelfs verwijderen.

Ben jij een lezer die vaak een profiel bekijkt? Hoe zijn daarbij je ervaringen? Ben je tevreden met deze opzet? Heb je suggesties om de rubriek te verbeteren? Wij horen het graag van je.

Reacties (5)OPWINDEND.NET NU VIA HTTPS

Vanaf nu is de verbinding tussen Opwindend.Net en jouw computer beveiligd.

Voor jou als bezoeker betekent dit dat gegevens versleuteld over het internet worden verstuurd en dat alleen jouw computer de inhoud van de gegevens kan ontcijferen. Mensen of computers die de gegevens onderscheppen zullen de daadwerkelijke inhoud niet kunnen achterhalen.

Wel zo'n prettig idee lijkt ons

Reacties (3)WIJZIGING IN DE WAARDERING VAN DE VERHALEN

Op veler verzoek hebben we de manier waarop je op een verhaal kan stemmen gewijzigd.

Kon je voorheen een verhaal waarderen met een cijfer van 1 tot en met 10, vanaf nu kun je een verhaal waarderen volgens de volgende norm:

5 - Onvoldoende
6 - Matig
7 - Voldoende
8 - Goed
9 - Zeer Goed
10 - Uitstekend

We hopen hiermee een eerlijk antwoord te hebben op de soms oneerlijke waarderingen die werden uitgedeeld.

Reacties (11)PLUSJES, MINNETJES EN UITROEPTEKEN

Het was al een tijdje mogelijk om reacties te "Plussen" en te "Minnen" en sinds vandaag is daar een knop bijgekomen: Het uitroepteken.

Ondanks dat wij alle reacties meelezen kun je met het uitroepteken een specifieke reactie aan ons melden zodat wij er nog eens extra naar zullen kijken.

Ook zijn we bezig dit systeem van "Plussen-Minnen-Uitroepteken" door te voeren op andere onderdelen op de site zoals nu al bij de verzoekjes en de ketting verhalen is gedaan.

Reacties (1)Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 370